واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي: اصلاحطلبان دولت اصلاحات تندرو و ساختار شكن بودند
خبرگزاري فارس: نايب رئيس مجلس با اشاره به اينكه اصولگرايي بدون اصلاحطلبي و اصلاحطلبي بدون اصولگرايي معنا ندارد، گفت: در برههاي از حيات و عمر انقلاب، دولت دست اصلاحطلباني افتاد كه تندرو و ساختار شكن بودند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، محمدرضا باهنر دوشنبهشب در جلسه تحليل مسائل سياسي روز با اشاره به اينكه نظام جمهوري اسلامي ايران با انقلاب اسلامي تمام معادلات بلوك شرق و غرب را بر هم زده است، افزود: در حالي كه بلوك شرق بر مادهگرايي مطلق و بلوك غرب بر روي تفكر ليبرال دموكراسي براي قرن 21 برنامهريزيهاي بسياري كرده بودند تا چهره دين را از جامعه بزدايند، نظام جمهوري اسلامي ايران به رهبري حكيمانه امام خميني(ره) تمام معادلات آنان را در دنيا برهم زد.
وي اظهار داشت: نظام جمهوري اسلامي تلاش كرده تا در تمام ميدانها حرفهاي جديدي كه ميتواند بياورد را بياورد و روشن كند كه اگر ملتي بر توانمنديهاي خود تكيه و همزمان تمام قدرتهاي بزرگ و زيادهطلب دنيا را نفي كند، ميتواند روي پاي خود بايستد.
باهنر پيروزي انقلاب اسلامي را در صحنه بينالمللي مانند زلزلهاي بزرگ خواند و تصريح كرد: در بهمن سال 57 زلزلهاي توسط امام راحل(ره) اتفاق افتاد كه اين زلزله روز به روز در حال تصرف بيشتر دنياست و امروز معنويت نه تنها از صحنه جامعه كنار نرفته، بلكه تبديل به يك موتور محرك براي پيشرفت و استقلال جوامع شده است.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين با تاكيد بر اينكه نظام ما امروز در صحنه بينالملل در قويترين وضعيت خود قرار دارد افزود: در بحث سياست خارجي، عدالتخواهي، پيشرفت و توسعه با اينكه در طول عمر 30 ساله انقلاب فراز و نشيبهاي بسياري داشتهايم، اما پيشرفتهاي سريع و معجزه آسايي نيز كردهايم.
وي با اشاره به اينكه بسياري از جوانان و مردم در برابر پيشرفتهاي كشور ما از خود سئوال ميكنند كه اين پيشرفتها را ديگر كشورها نيز دارند و تفاوت ما با آنان در چه چيزي است، اظهار داشت: ما به طور ناخودآگاه در يك مسابقه قرار گرفتهايم كه هر كسي در اين مسابقه بيشتر تلاش كند، بالاتر خواهد بود و اين رتبهبنديها در طول اين سالها دچار تغييرات بسياري شده است.
وي افزود: يكي از مثالهاي روشن اين بحث، مسائل هستهاي و پيشرفتهاي وابسته به آن است كه تا 10 سال پيش جايگاهي نداشتهايم، اما در اين مدت توانستهايم از 180 كشور در دنيا پيشي بگيريم و براي رسيدن به اهداف سند چشمانداز و ايران 1404، بايد از هفت تا هشت كشور منطقه از نظر توليد علم، ثروت، پيشرفت و تكنولوژي پيشي بگيريم.
باهنر يكي از تفاوتهاي كشورمان با ديگر كشورها را هدف قرار دادن و پيشرفت در فنآوريهاي نوين نظير بيوتكنولوژي، نانوتكنولوژي و فنآوري اطلاعات دانست و تصريح كرد: ما در چند سال اخير دست بر روي علومي گذاشتهايم و چنان پيشرفتهايي در دنيا كردهايم كه ميتوانيم ظرف 20 سال آينده به جايگاهي از نظر علمي برسيم كه هيچ كشوري حتي به گرد پايمان نيز نرسد.
وي با اشاره به اينكه مقام معظم رهبري دهه چهارم انقلاب را دهه پيشرفت و عدالت نامگذاري كردهاند اظهار داشت: ما بايد با تلاش و پيشرفت در فنآوريهاي نوين پيام انقلاب و دفاع مقدس را به نسلهاي ديگر برسانيم.
وي افزود: كشور ما شاهد 10 سال دوران سازندگي با ويژگيهاي خاص و پايهگذاري بسياري از پيشرفتهايي كه امروز به آنها ميباليم بوده است.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به اينكه اصولگرايي بدون اصلاحطلبي و اصلاحطلبي بدون اصولگرايي فاقد ارزش است، تصريح كرد: در برههاي از حيات و عمر انقلاب، نظام دست اصلاحطلباني افتاد كه تندرو و ساختارشكن بودند و به طور محض و يك طرفه فقط اصلاحطلب بودند و گفتمان اصولگرايي نداشتند.
وي با اشاره به اينكه با پيروزي دولت نهم گفتمان اصولگرايي، انقلاب و روحيه ايثارگرايانه بار ديگر در ايران اسلامي زنده شده است، اظهار داشت: دولت نهم روحيه خدمتگذاري بدون منت را در كشور زنده كرد و مسئولان و خدمتگزاران به اين نتيجه رسيدند كه اگر توان خدمتگذاري ندارند، بايد كنار روند، اما در كنار تمام اين مسائل كه از نقاط قوت دولت نهم به شمار ميرود، اين دولت داراي ضعفهايي در بخش اقتصاد و فرهنگي نيز بوده است.
باهنر با اشاره به اينكه دولت نهم نتوانسته تورم را در كشور مديريت كند، تصريح كرد: با وجود اينكه اشتغال در دولت نهم كمي شكل گرفته، اما وضعيت گراني و تورم موجود خطرناك است و نرخ بيكاري نيز ماندگار نخواهد ماند.
وي خاطر نشان كرد: دولت نهم در بحث سياست خارجي ما را به جايگاه خوب و قابل دفاعي رسانده است، اما ما با تحليل مسائل به صورت عادلانه و عالمانه، نقاط ضعف و قدرت را با هم عنوان ميكنيم.
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه تورم يك پديده غيرقابل شناختي و غيرقابل پيشبيني براي ما نبوده است، تصريح كرد: افزايش قيمت نفت همواره براي كشور ما مضر بوده است و كشور ما ظرفيت تزريق پول به صورت يكباره به سطح جامعه را ندارد، به طور مثال بايد براي پروژههاي عمراني به صورت نرم و قدم به قدم اقدام كنيم، نه اينكه حجم پروژهها به حدي باشد كه بيش از ظرفيت توليد داخلي سيمان در كشور پروژه عمراني داشته باشيم و همزمان با اين مسئله قيمت سيمان و مسكن در كشور چند برابر ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه دولت نميتواند از منابع بانكي به صورت 100 درصد براي ارائه يارانه به مردم استفاده كند، اظهار داشت: دولت تنها ميتواند از منابع مالي خود يارانه دهد و بيشتر سرمايه بانكها از سپردههاي مردم است و به عنوان مثال هشت درصد سرمايه بانك ملي دولتي است و 92 درصد از سرمايه اين بانك از آن مردم است و دولت تنها ميتواند براي آن هشت درصد تصميمگيري كند.
باهنر با اشاره به اينكه ما براي رسيدن به جايگاه نخست اقتصاد در منطقه، بايد بهرهوري را افزايش دهيم افزود: بهرهوري يعني اينكه كارخانههاي ما بايد داراي چند نوبت كاري شوند، نه اينكه هر روز تعداد آنان را طوري اضافه كنيم كه شاهد وجود كارخانههايي باشيم كه نيم نوبت كاري دارند.
وي اظهار داشت: هنگامي كه درآمد نفت در كشور ما بالاست مديريت كشور از زماني كه درآمد نفت پايين است مشكلتر است و دولت مكلف است كه هر سال 10 درصد از وابستگي خود به درآمدهاي نفتي بكاهد كه تاكنون اين مسئله عملياتي نشده است.
باهنر با اشاره به اينكه بهمن ماه امسال وارد دهه چهارم انقلاب ميشويم، خاطر نشان كرد: يك زماني اصلاحطلبان ميگفتند كه 10 تا 15 سال زمان براي رسيدن و پيادهسازي عدالت در كشور زمان نياز داريم كه اين حرف آنان بدين معني بود كه 10 تا 15 سال عدهاي در كشور زير دست و پاي آنان خرد شوند كه نظام اسلامي طبق تعاريف مقام معظم رهبري حتي يك لحظه هم اجازه حذف عدالت را ندارد.
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه اصل 44 قانون اساسي، خصوصيسازي و سند چشمانداز توسعه از بالهاي توليد ثروت در كشور هستند اظهار داشت: بايد به جايگاهي برسيم كه توليد ثروت در كشور براي ما امري مقدس به شمار رود و همراه با اين ثروت ميتواند عدالت در جامعه پياده شود و مجلس و دولت بايد در كنار يكديگر با روحيه بسيجي ايثارگرانه و روحيه عالمانه در كنار يكديگر براي پيشرفت ايران اسلامي تلاش كنند.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه علت موضعگيريهاي تند رئيس تشخيص مصلحت نظام در برابر دولت نهم چيست، پاسخ داد: آقاي هاشمي رفسنجاني را بايد از پنجرههاي مختلفي سنجيد اين بدان معني است كه وقتي از پنجره انقلاب به ايشان مينگريم، بايد احترام و حقوق ايشان به طور كامل حفظ شود، اگر از پنجره دولت سازندگي به ايشان بنگريم، ميبينيم كه با اينكه دولت سازندگي دولت خوبي در كشور بوده، اما از نظر فرهنگي، معونيت و مقابله با تهاجم فرهنگي عليرغم تذكرات رهبري، ضعيف عمل كرده است.
انتهاي پيام/ك
سه شنبه 2 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]