تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820376298




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حذف كامل تابلوي چهارم از بورس


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: حذف كامل تابلوي چهارم از بورس
فارس: مديرعامل شركت بورس گفت: «با اخراج 36 شركت از بورس به دلايل مختلف و بازگشت 24 شركت ديگر به بازار دوم، پرونده تابلوي چهارم بسته شد و تعداد شركت هاي بورس به 344 شركت رسيد.» علي رحماني ابعاد مختلف اخراج 36 شركت از بورس را تشريح و جزئيات اين اقدام هيات پذيرش اوراق بهادار را اعلام كرد. دلايل اخراج 36 شركت از بورس وي در رابطه با دلايل اخراج 36 شركت از بورس اظهار داشت: «هيات پذيرش در خرداد ماه سال جاري بعد از اخراج 36 شركت، به 60 شركت باقيمانده در تابلوي چهارم مهلت داده بود نسبت به رفع موارد مشروط و اصلاح ساختار اقدام و شرايط بورس را احراز كنند اما با اتمام مهلت تعيين شده، 36 شركت حداقل شرايط لازم را به دست نياورده و از بورس اخراج شدند.»

وي ادامه داد: «تعدادي از اين شركت ها در حال تسويه يا انحلال بودند اما اكثر شركت ها مشمول ماده 141 قانون تجارت و زيان ده بودند و از طرف ديگر براي سال 87 نيز باز هم زيان اعلام كرده بودند.» براساس اين گزارش براساس ماده 141 قانون تجارت، شركت هاي سهامي عام با اعلام زيان از پرداخت ماليات معاف مي شوند. رحماني با بيان اينكه حضور شركت هاي زيان ده در بورس موجب ضرر و زيان سهامداران مي شود، افزود: «تعدادي ديگر از 36 شركت اخراجي از وضعيت اطلاع رساني نامناسبي در چند سال برخوردار بودند.»
فرصت يك ماهه
براي سهامداران 36 شركت
مديرعامل شركت بورس از فرصت يك ماهه به سهامداران عمده 36 شركت اشاره كرد و گفت: «براساس مصوبات هيات پذيرش به سهامداران عمده اين شركت هاي اخراجي مهلت يك ماهه داده شد كه در صورت تمايل اقدام به خريد سهام از سهامداران خرد شركت ها كنند.» وي ادامه داد: «براين اساس طي نامه اي به سهامداران عمده اين دسته شركت ها اعلام شد در صورت چنين تمايلي نماد معاملاتي شركت در بورس باز تا امكان خريد سهام توسط صاحبان اصلي شركت ها فراهم شود.» رحماني افزود: «در غير اين صورت سهام اين گروه به مانند ديگر شركت هاي سهامي عام در خارج از بورس و به صورت وكالتي از امكان معامله برخوردار خواهد شد.»
چگونگي حضور اخراجي ها
در بازار فرابورس
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شركت هاي حذف شده از بورس از امكان حضور در بازار فرابورس برخوردار خواهند بود يا خير، گفت: «شركت هاي اخراجي بايد منتظر تعيين و اعلام ضوابط پذيرش در بازار فرابورس باشند تا در صورت تمايل و احراز شرايط، وارد اين بازار جديد شوند اما مسلماً شركت هاي زيان ده نخواهند توانست وارد اين بازار شوند.»
پروند تابلوي چهارم بسته شد
مديرعامل شركت بورس در پاسخ به ديگر سوال مبني بر اينكه با اخراج 36 شركت و بازگشت موقت 24 شركت ديگر اين تابلو به بازار دوم، تكليف تابلوي چهارم چه خواهد شد، اظهار داشت: با اين اقدام پرونده اين تابلو براي هميشه بسته شد و ديگر شركتي وارد چنين تابلويي نخواهد شد. وي ادامه داد: «از اين پس براساس دستورالعمل پذيرش اوراق بهادار به شركت هايي كه از شرايط تعيين شده دور شوند و نتوانند موارد تعيين شده بورس را رعايت كنند يك سال مهلت داده مي شود تا نسبت به احراز شرايط اقدام كنند، در غير اين صورت اين گونه شركت ها به طور خودكار از بورس حذف خواهند شد و به همين علت ديگر تابلوي چهارمي در كار نخواهد بود.»
تابلوي چهارم بورس با اهدافي چون
تعيين تكليف شركت هاي پذيرفته شده در بورس براساس شرايط و مجموع مقررات پذيرش در بورس، فراهم كردن امكان فروش سهام توسط سهامداران، ايجاد فرصت براي شركت هاي زيان ده و تعيين تكليف شركت ها در مهرماه 85 راه اندازي شده بود. اين اقدام سازمان بورس و اوراق بهادار در راستاي اجراي ماده 8 آيين نامه شرايط و ضوابط پذيرش سهام در بورس اوراق بهادار (مصوب 17 مرداد ماه 85 شوراي عالي بورس) صورت گرفت و طي آن ابتدا 42 شركت بورسي در همان مهرماه به اين تابلو تبعيد شدند و به مرور اين تعداد به 96 شركت رسيد كه با اخراج 36 شركت در خرداد ماه، 60 شركت در تابلوي چهارم حضور داشتند.
ميزباني بورس از 344 شركت سهامي عام
رحماني درخصوص آخرين آمار شركت هاي بورسي گفت: «تا قبل از اخراج 36 شركت در خرداد ماه، كل شركت هاي بورسي 416 شركت بود كه با كسر 36 شركت اين آمار به 380 شركت رسيد.» وي ادامه داد: «با توجه به اخراج 36 شركت ديگر و بازگشت 24 شركت به بازار دوم، هم اكنون 344 شركت در بازار سهام حضور دارند.» وي گفت: «از اين تعداد 88 شركت در بازار اول و 292 شركت ديگر در بازار دوم حضور دارند.» به گفته رحماني و براساس مصوبات هيات پذيرش، 24 شركت بازگشتي به بازار دوم تا پايان سال جاري مهلت دارند شرايط ادامه حضور در بورس را احراز كنند در غير اين صورت اين دسته شركت ها نيز از بورس حذف خواهند شد.
حذف شركت آبيك
از فهرست پذيرش
مديرعامل شركت بورس به ديگر مصوبات هيات پذيرش اوراق بهادار اشاره كرد و خبر داد: «شركت سيمان آبيك در حالي در فهرست پذيرفته شده قرار داشت كه با توجه به اتمام مهلت تمديد براي عرضه سهام تا 26 شهريور، اين شركت از فهرست شركت هاي مورد پذيرش حذف شد.» وي ادامه داد: «اين شركت در 27 اسفند سال گذشته به عنوان چهارصد و چهل و دومين شركت بورس مورد پذيرش قرار گرفته بود و در آن زمان حداقل 20 روز و حداكثر سه ماه مهلت داشت تا نسبت به عرضه سهام اقدام كند اما چنين اتفاقي رخ نداد و هيات پذيرش مهلت سه ماهه ديگري را براي عرضه سهام به اين شركت داد اما در اين مهلت تمديد شده نيز عرضه اي صورت نگرفت.» رحماني تصريح كرد: «براساس مقررات پذيرش و در صورت عدم عرضه سهام در مهلت تعيين شده، شركت از فهرست پذيرش حذف مي شود.» رحماني ادامه داد: «سهامداران عمده اين شركت با توجه به هزينه ها تمايل به قيمت گذاري بالاي سهام آن داشتند كه شرايط كنوني چنين امكاناتي را نمي داد.»
فروشگاه هاي رفاه
بورسي مي شوند
با پذيرش مشروط فروشگاه هاي زنجيره اي رفاه به عنوان صنعتي جديد در بورس، مديرعامل شركت بورس از عرضه سهام اين شركت تا پايان سال جاري خبر داد.
به گزارش فارس در حالي پرونده پذيرش در بورس انواع شركت هاي سهامي عام مفتوح است كه هيات پذيرش اوراق بهادار با تشكيل جلسه اي پذيرش سهام شركت فروشگاه هاي زنجيره اي رفاه را مورد بررسي قرار داد و با پذيرش اين شركت در بورس اوراق بهادار تهران موافقت كرد. بدين ترتيب اين بنگاه با سرمايه 45 ميليارد توماني در تابلوي فرعي بازار اول مورد پذيرش واقع شد.
عرضه سهام تا پايان سال
در اين رابطه علي رحماني مدير عامل شركت بورس اظهار داشت: «فروشگاه هاي زنجيره اي رفاه صنعتي جديد در بورس است كه به مانند ديگر بورس ها در گروه
خرده فروشي قرار مي گيرد.» وي ادامه داد: «با توجه به برنامه وزارت بازرگاني درخصوص اصلاح نظام توزيع و توسعه آن از طريق ايجاد فروشگاه هاي زنجيره اي، پذيرش چنين شركت هايي مي تواند موجب تسريع در برنامه هاي وزارت بازرگاني و ديگر وزارتخانه هاي مرتبط باشد.» رحماني درباره تركيب سهامداري فروشگاه هاي زنجيره اي رفاه اظهار داشت: «اين مجموعه حدود 30 هزار سهامدار دارد كه پنج بانك ملي، تجارت، سپه، صادرات و ملت به همراه شهرداري تهران و ديگر شهرداري ها از جمله سهامداران اصلي آن به شمار مي روند.»
مديرعامل شركت بورس در رابطه با زمان عرضه سهام اين شركت گفت: بعد از رعايت شروط هشت گانه خصوصاً به نام كردن سهام بي نام موجود، سهام اين شركت تا پايان سال جاري در بورس عرضه خواهد شد. رحماني ادامه داد: «مديران اين شركت تاكنون همكاري مناسبي داشته و خواهان حضور اين شركت در بورس هستند.»
شروط هشت گانه
همزمان با پذيرش فروشگاه هاي زنجيره اي رفاه، هيات پذيرش اوراق بهادار مقرر كرد قبل از عرضه سهام، بايد اقداماتي انجام و اطلاعات و مدارك مربوط به بورس ارائه و به بازار اعلام شود. براين اساس:
- اساسنامه شركت، به استثناي بند مربوط به سهام بي نام، مطابق اساسنامه نمونه شركت هاي پذيرفته شده در بورس اصلاح و تصويب شود.
- سهام شركت نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شود.
- تعهد عرضه حداقل 10 درصد از سهام شركت در عرضه اوليه از سهامداران عمده (پنج بانك) اخذ شود. - ارائه تعهد سهامداران عمده شركت مبني بر اينكه «درصورتي كه دعاوي ديگري مربوط به دوره قبل از تاريخ درج وجود داشته كه اعلام نشده باشد و نيز پرداخت مابه التفاوت ماليات متعلقه پس از كسر ذخيره ماليات و هرگونه كسري ذخاير احتمالي و ديگر بدهي هاي سنوات قبل تا تاريخ عرضه اوليه سهام شركت كه افشا و اعلام نشده باشد را جبران كند و به شركت اجازه دهند اين مبالغ را به حساب سهامداران عمده منظور كند.» - تعهد مكتوب شركت مبني بر انجام اقدامات و پيگيري هاي لازم براي انتقال مالكيت و تعيين وضعيت 24 قطعه از زمين هاي شركت حداكثر تا پايان سال 1388 (موضوع بند 4 گزارش حسابرس مستقل براي دوره مياني 6 ماهه منتهي به 31 فروردين 1387) اخذ شود. همچنين در اميدنامه پذيرش و درج مشخصات زمين هاي مزبور شامل آدرس محل (فروشگاه)، متراژ، بهاي تمام شده و آخرين وضعيت اقدامات انجام شده براي انتقال مالكيت ارائه شود.
- اقدامات لازم به منظور رفع بند 9 گزارش حسابرس مستقل براي دوره مياني شش ماهه منتهي به 31 فروردين87درخصوص ضعف سيستم كنترل داخلي انجام شود و تاييديه حسابرس مستقل در اين خصوص اخذ شود.
- قرارداد مربوط به ماده 37 دستورالعمل پذيرش اوراق بهادار با شركت سپرده گذاري مركزي اوراق بهادار و تسويه وجوه منعقد شود و رونوشت آن به بورس ارائه شود.
- گزارش حسابرس و بازرس قانوني آن در مورد اطلاعات مالي پيش بيني شده سال مالي منتهي به 30 مهر 1388 و ساير اطلاعاتي كه با توجه به دستورالعمل افشاي اطلاعات تا زمان عرضه سهام ضرورت دارد، به سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه شود.
اين شروط هشت گانه در حالي براي پذيرش قطعي فروشگاه هاي زنجيره اي رفاه تعيين شده كه اميدنامه پذيرش و درج آن متعاقباً منتشر خواهد شد.
 شنبه 30 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن