تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828707843




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختصاصي ايرنا/ سردار صفوي: آمريكا و اسرائيل قابليت آغاز يك جنگ بزرگ را ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اختصاصي ايرنا/ سردار صفوي: آمريكا و اسرائيل قابليت آغاز يك جنگ بزرگ را ندارند
گفت و گو از: زهرا هژبري و داريوش غفاري- سردار سرلشكر پاسدار دكتر "سيد يحيي صفوي" دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا با بيان اينكه ايران تمامي تحركات آمريكا و اسرائيل را رصد مي كند، تاكيد كرد: آمريكا و اسرائيل اكنون قابليت آغاز يك جنگ بزرگ را ندارند.


دستيار و مشاور عالي مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگاران سياسي ايرنا تصريح كرد: رژيم صهيونيستي قابليت هاي لازم براي آغاز يك جنگ بزرگ را ندارد و به نظر نمي رسد كه آمريكايي ها نيز بخواهند جبهه چهارمي را براي خود، علاوه بر افغانستان، عراق و گرجستان ايجاد كنند.
فرمانده سابق سپاه پاسداران در عين حال هشدار داد: اگر آمريكايي ها دچار اشتباه استراتژيك شوند،200 هزار نيروي آنها در منطقه در معرض خطر جدي قرار خواهد گرفت.
به گفته وي،نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي قادر به"كنترل تنگه هرمز" هستند.
صفوي همچنين از واگذاري مسووليت دفاعي خليج فارس به نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي خبر داد و گفت: از مدتي ماه پيش اين مسوليت به سپاه پاسداران واگذار شده است.
وي همچنين از طرح ريزي،استراتژي جنگ نامتقارن در ارتش و سپاه پاسداران خبر داد.
اين مطالب،بخش هايي از مصاحبه يك ساعته خبرنگاران سياسي ايرنا با سرلشكر "يحيي صفوي" است كه از سال 86 و پس از فرماندهي كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به سمت "دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا" منصوب شده است.
سردار صفوي 56 ساله كه در خانواده اي مذهبي در اصفهان متولد شده،داراي ليسانس زمين شناسي از دانشگاه تبريز، فوق ليسانس از دانشگاه امام حسين (ع) و دكتراي جغرافياي سياسي از دانشگاه تربيت مدرس است. از او تاكنون بيش از 30 مقاله علمي و هشت جلد كتاب در زمينه هاي تخصصي به چاپ رسيده است.
صفوي در سال 1357 هنگام مبارزات انقلابي در تبريز مجروح شد و پس از آن به زندگي مخفيانه روي آورد و نام مستعار "رحيم" را براي خود انتخاب كرد. او كه از كشور خارج شده بود، در پاريس به حضور حضرت امام (ره) رسيد و به فرمان امام به كشور بازگشت و تا پيروزي انقلاب اسلامي در حال مبارزه بود.
صفوي در فاصله سال هاي 1369 تا 1376 قائم مقام فرمانده كل سپاه و از 1376تا 1386فرماندهي كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را به عهده داشت.
وي همچنين مسووليت عمليات سپاه اصفهان و كردستان و نيز مسووليت ستاد عمليات جنوبي و فرماندهي نيروي زميني سپاه پس از پيروزي انقلاب اسلامي را در كارنامه فعاليت هاي نظامي خود دارد.
صفوي در اتاق كار ساده اش، با گشاده رويي خبرنگاران ايرنا را به حضور پذيرفت و به سوالات آنان پاسخ داد. او داراي حافظه قوي و ذكاوتي است كه يك ژنرال بايد داشته باشد، به طوريكه خبرنگار سياسي ايرنا را كه 21 سال پيش در اواخر دوران دفاع مقدس در جبهه هاي جنگ بوده، شناخت و به گرمي، دست همرزم قديمي اش را فشرد.
يكي ديگر از ويژگي هاي مشاور مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح "دقت و نكته سنجي " اوست. وقتي از او درباره "بستن تنگه هرمز" سوال كرديم، گفت از نظر نظامي عبارت "كنترل تنگه هرمز" صحيح است و نه بستن آن.
سردار صفوي با همان صلابت و اقتداري كه به گفته او در نيروهاي مسلح براي پاسخگويي به تهديدات احتمالي بيگانگان است، به سوالات ما پاسخ مي دهد اما پيش از آغاز مصاحبه، در گفت و گويي صميمانه مي گويد اگرچه هيچ ايراني در برابر تجاوز احتمالي سكوت نمي كند اما به عنوان كسي كه سالها جنگ را تجربه كرده ام، هرگز دوست ندارم، كشورم جنگ ديگري را به خود ببيند.
پيش از آغاز مصاحبه، عكاس ايرنا در پي آن بود تا در اتاق ساده سردار بتواند عكس هاي خبري با كيفيتي را بگيرد . سردار صفوي با خنده رو به عكاس ايرنا كرد و گفت: از همكارانت با من عكس نگير زيرا خبرنگاراني كه با من عكس گرفته اند، شهيد شده اند.
در اين هنگام خبرنگاران ايرنا پاسخ دادند: شهادت لياقت مي خواهد.
اشاره سردار صفوي به شهيد محمدصاق نيلي و شهيد عليرضا افشار، خبرنگاراني بود كه در حادثه سقوط هواپيماي سي 130 در 15 آذر 1384 به همراه جمع ديگري از خبرنگاران و عكاسان و فيلمبرداران رسانه ها به درجه رفيع شهادت نائل شدند.

مشروح اين مصاحبه بدين شرح است:
سوال: سردار! ارزيابي شما از توان دفاعي جمهوري اسلامي ايران و چيست و مولفه هاي قدرت بازدارندگي ايران كدامند؟
سردار صفوي در پاسخ اظهار داشت: حفظ روحيه حماسي و جهادي ملت ما بالاترين قدرت بازدارندگي است.
وي يكي ديگر از مولفه هاي قدرت بازدارندگي را وضعيت آمادگي هاي رزمي نيروهاي مسلح كشور بيان كرد و گفت: به لطف خداوند متعال، هم اكنون سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، ارتش جمهوري اسلامي و 11 ميليون بسيجي در آمادگي خوبي به سر مي برند كه اين آمادگي را در مانور پدافند هوايي كه در حال برگزاري است، و نيز رژه نيروهاي مسلح در 31 شهريور خواهيد ديد.
دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا تصريح كرد: عامل ديگر، سياست خارجي موفق ايران است .همه دنيا، قدرت نفوذ سياسي جمهوري اسلامي ايران در منطقه از جمله عراق، لبنان و افغانستان را پذيرفته اند.
وي تاكيد كرد: قدرت نفوذ سياست خارجي ما در معادلات سياسي - امنيتي منطقه يك مولفه مهم است .
سردار صفوي گفت: از نظر من وضعيت مردم ايران ، مولفه ديگر است . پيوستگي و انسجام بين دولت و ملت و رضايت مردم از حاكمان و اداره كنندگان كشور جزء مولفه هاي قدرت ملي است.
وي خاطر نشان كرد: آمريكايي ها مي خواهند بين مردم و دولت فاصله بيندازند و به دنبال ايجاد نارضايتي هستند كه اميدوارم مسوولان اجرايي كشور مراقب اين مسايل به ويژه تورم و گراني باشند زيرا اين عوامل مي تواند عواملي باشد كه بيگانگان روي اينها دست بگذارند.
مشاور مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح اظهار داشت: برتري اطلاعات استراتژيك مولفه ديگر قدرت بازدارندگي ماست . ما دشمنان خود را رصد مي كنيم و اشراف اطلاعاتي نسبت به دشمنانمان داريم.
وي تصريح كرد: ما آمريكايي ها را در منطقه رصد مي كنيم و تمام مانورهاي رژيم صهيونيستي را تحت نظر داريم و حواسمان نيز هست كه صهيونيست ها چه مي كنند. زيرا اشراف اطلاعاتي نسبت به تهديدات مي تواند به ما در قدرت بازدارندگي كمك كند.

*** استراتژي جنگ نامتقارن
سردار صفوي در پاسخ به سوالي درباره وضعيت تجهيزات نظامي گفت : اين يك واقعيت است كه دشمنان ما از نظر تجهيزات نظامي در تكنولوژي نسبت به ما برتري دارند و هوشياران و آگاهان و ما نظاميان، چشم خود را روي اين واقعيات نمي بنديم و واقع بين هستيم ولي استراتژي جنگ ما، استراتژي جنگ ناهمتراز و نامتقارن است .
فرمانده سابق سپاه پاسداران در عين حال اظهار داشت: استراتژي جنگ ناهمتراز و نامتقارن در ارتش و سپاه طرح ريزي شده و در اين ميدان، برتري ما به نيروي انساني ماست؛ نيروي انساني اي كه ايمان، معنويت، شجاعت ، فكر و تدبير دارد.
مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا تصريح كرد: سپاه پاسداران براي دفاع مسطح نيز برنامه ريزي كرده است .بدين مفهوم كه در كل سرزمين ايران، هرجا كه جمعيتي وجود دارد، آن جمعيت مي تواند از مكان خودش دفاع كند .
وي تاكيد كرد: بنابراين اگرچه در ميدان تكنولوژي آنها برترند ولي عامل برتري ما عوامل فرهنگي - عقيدتي ماست كه آنها از اين عامل ترس بسياري دارند.

*** واگذاري مسووليت دفاعي خليج فارس به سپاه
خبرنگاران ايرنا درباره پيشرفت هاي فني نظامي طي سالهاي اخير سوال كردند كه صفوي پاسخ داد: ما نسبت به پايان جنگ كه اكنون 19 سال از آن مي گذرد به دستاوردهاي مهمي در بخش هاي هوايي، موشكي ، دريايي و نيز موشك هاي ساحل به دريا رسيده ايم.
وي تصريح كرد: اكنون موشك هاي ساحل به درياي ما تمام عرض منطقه خليج فارس را پوشش مي دهند. يعني هيچ ناوي نمي تواند از خليج فارس عبور كند، الا اينكه در تيررس موشك هاي ساحل به درياي نيروي دريايي سپاه باشند . اين را آمريكايي ها خوب مي دانند.
وي اظهار داشت: مدتي است مسووليت دفاعي خليج فارس به نيروي دريايي سپاه پاسداران و مسووليت دفاعي درياي خزر و درياي به عهده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي واگذار شده است.
سردار صفوي افزود: وقتي كه اين دستور صادر شد، يك ماه بعد، آمريكايي ها به همه ناوگان دريايي خود ابلاغ كردند كه مسووليت خليج فارس به سپاه پاسداران واگذار كرده اند، مراقب باشيد نزديك شناورهاي سپاه نرويد، چون اينها اول درگير مي شوند و بعد به فرمانده شان خبر مي دهند كه ما درگير شده ايم .لذا فاصله بگيريد چون نيروهاي سپاه در برخورد فوري و سريع با بيگانگان به خود هيچ ترديدي راه نمي دهند.
مشاور مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح در پاسخ به اين سوال كه چه مدتي است كه اين مسووليت به سپاه واگذار شده است، گفت: حدود چهار ماه است كه اين مسووليت به سپاه پاسداران واگذار شده است.

*** اسرائيل قابليت آغاز يك جنگ بزرگ را ندارد
خبرنگاران سياسي ايرنا از سردار صفوي پرسيدند: حملات لفظي مبني بر تهديد نظامي جمهوري اسلامي ايران از سوي اسرائيل، مدتي است كه مجددا شدت يافته است . آيا از نظر شما به عنوان فرمانده سابق سپاه پاسداران ، اسرائيل اساسا توان حمله نظامي به ايران را دارد؟
صفوي پاسخ داد: صهيونيست ها اكنون به دليل سه شكست بزرگي كه خورده اند توانايي حمله به ايران را ندارد.
وي اولين شكست صهيونيست ها را عقب نشيني آنها از نوار غزه و برچيده شدن شهرك هايشان در اين نوار در سال 2005 بيان كرد و گفت: آريل شارون نخست وزير وقت رژيم صهيونيستي دستور داد كه از نوار غزه عقب نشيني كنند و در پي آن، استراتژي صهيونيست ها تغيير يافت.
دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا توضيح داأ: استراتژي اسرائيلي ها تا قبل از آن، "استراتژي مرزهاي نامحدود " بود اما شارون با اين عقب نشيني ، استراتژي اسرائيل را به استراتژي "مرزهاي قابل دفاع " تغيير داد.در واقع، صهيونيست ها از نظر آرماني و عقيدتي شكست خوردند و يكسال بعد هم ، شارون مرگ مغزي شد كه اكنون هيچ خبري از او نيست و معلوم نيست وارد جهنم شده است يا نه ؟
سردار صفوي دومين شكست صهيونيست ها را جنگ 33 روزه عنوان كرد و گفت: اين جنگ واقعا بزرگترين شكستي بود كه اساس بقا و امنيت اسرائيلي ها را به هم ريخت و آنها واقعا هنوز نتوانسته اند از زير بار اين شكست خارج شوند .
مشاور مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح خاطر نشان كرد: سومين شكست صهيونيست ها در رابطه با مبادله اسرا بود. اسرائيلي ها از نظر اطلاعاتي، واقعا شكست خوردند چون فكر مي كردند دو تا سربازشان سالم هستند و تا لحظه آخر نفهميده بودند كه اينها كشته شده اند .
وي تاكيد كرد: از نظر من، رژيم صهيونيستي قابليت هاي لازم سياسي ، اقتصادي و اجتماعي را براي آغاز يك جنگ بزرگ ندارد.
وي توضيح داد: منظورم از قابليت هاي سياسي اين است كه ايهود اولمرت در حال سقوط است و احتمالا از حزب كاديما ، فرد ديگري جايگزين او خواهد شد.
وي سپس به تاريخچه احزاب سياسي در اسرائيل اشاره كرد و گفت: سالها بود كه رژيم صهيونيستي با دو حزب كار و ليكود اداره مي شد. شارون در 2005 از حزب ليكود جدا شد و سران منتخبي نيز از دو حزب ياد شده جدا شدند و حزب سومي به نام "كاديما " را تشكيل دادند كه در انتخابات كنيست ، حزب كاديما بيشترين راي را كسب كرد.
دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا اضافه كرد: از سوي ديگر مهاجرت معكوس در اسرائيل آغاز شده است و نه تنها مهاجران جديدي حاضر نيستند به جمعيت اسرائيل اضافه شوند بلكه حتي از اين منطقه فرار مي كنند .
سردار صفوي در پاسخ به اين سوال كه از نظر شما چرا اسرائيل در جنگ 33 روزه شكست خورد؟ گفت: اسرائيل قدرت اصلي خود را روي برتري هوايي گذاشته بود ولي از نظر زميني نتوانست پيشروي كند . آرزويش اين بود به رودخانه ليتاني برسد اما حتي دست يك اسرائيلي به اين رودخانه نرسيد. چون واحدهاي زميني اش قدرت پيشروي نداشتند .
وي تاكيد كرد: به هر حال، اسرائيل اكنون ظرفيتي را كه بخواهد جنگ بزرگي را آغاز كند ، ندارد اما ما نسبت به دشمنانمان غافل نيستيم تا مانند اوايل دوران دفاع مقدس، دچار غافلگيري استراتژيك نشويم .
سردار صفوي تاكيد كرد: هم نيروهاي نظامي و هم نيروهاي سياسي ما بايد كاملا از يك هوشياري اطلاعاتي و سياسي برخوردار باشند و آمادگي هاي رزمي و دفاعي را هر روز بايد افزايش دهيم چرا كه رفتار آمريكايي ها و اسرائيلي ها غيرقابل پيش بيني است.

*** قدرت رزمي - دفاعي نيروهاي مسلح افزايش يافته است
خبرنگاران ايرنا سوال كردند: از سوي برخي مقامات اسرائيلي و آمريكا بيان شده كه ممكن است اسرائيل بدون حمايت آمريكا دست به حمله بزند و حتي زمان اين حمله را پس از انتخابات رياست جمهوري آمريكا و پيش از رفتن رييس جمهوري جديد به كاخ سفيد ارزيابي مي كنند.ارزيابي شما در اين باره چيست؟
مشاور مقام معظم رهبري پاسخ داد: در تحليل هاي سياسي، اين مطالب را مطرح مي كنند اما مساله مهم اين است كه نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ، قدرت دفاعي - رزمي خود را براي مقابله با دشمنان افزايش داده اند و اين افزايش قدرت دفاعي چه در ارتش و چه سپاه، پاسخگوي اين تهديدات خواهد بود .
سردار صفوي تاكيد كرد: به نظر من، استراتژي بازدارندگي اي كه ما دنبال مي كنيم، استراتژي موفقي است و اين استراتژي بر اساس آيه اي است كه در سينه ما پاسداران نوشته شده است : واعدوا لهم مستطعتم من قوه . يعني بايد آنچه مي توانيم
از عده و عده (يعني نيروي انساني و تجهيزات) آماده كنيم تا دشمنان را بترسانيم.

*** اشتباه كاخ سفيد يعني ايجاد خطر براي200 هزار نيروي آمريكايي
مشاور مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح هشدار داد: اگر آمريكايي ها دچار اشتباه استراتژيك شوند، 200 هزار نيرويي كه در منطقه دارند در معرض خطر جدي قرار خواهد گرفت.
وي در عين حال گفت: به نظر نمي رسد كه آمريكايي ها جبهه چهارمي را براي خود علاوه بر افغانستان، عراق و گرجستان ايجاد كنند.
دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا خاطر نشان كرد: آمريكايي ها در جبهه سوم يعني گرجستان واقعا ضعف بسياري نشان دادند و لذا قادر نخواهند بود، جبهه چهارمي را به نام ايران باز كنند.

*** از سيستم پدافند هوايي قدرتمندي برخورداريم
خبرنگاران ايرنا سوال كردند: تئوريسين هاي وابسته به صهيونيست ها، حمله هوايي سريع به تاسيسات هسته اي ايران را پيشنهاد مي كنند. توانايي پدافند هوايي جمهوري اسلامي ايران براي مقابله با چنين حمله احتمالي چگونه است؟
سردار صفوي پاسخ داد: ما از سيستم پدافند هوايي قدرتمندي برخوردار هستيم و اكنون يك مانور پدافند هوايي در حال برگزاري است .
مشاور مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح خاطر نشان كرد: اگر آنها مشكلي براي ما به وجود بياورند، ما مشكلات فراوان تري را براي رژيم صهيونيستي به وجود مي آوريم.
وي تصريح كرد: صهيونيست ها از توانمندي هاي ايران و قدرت نفوذ ايران در لبنان و نيز توان حزب الله آگاهي دارند.

*** توان كنترل تنگه هرمز را داريم
خبرنگاران ايرنا در خصوص موضوع بستن تنگه هرمز ، توانايي ايران در اين زمينه و نيز تاثيرات اين اقدام احتمالي سوال كردند.
مشاور مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح پاسخ داد: نيروهاي مسلح ايران قادر به "كنترل" تنگه هرمز هستند.
وي تصريح كرد: باريكترين نقطه تنگه هرمز حدود 48 كيلومتر است و نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران اعم از نيروهاي هوايي، دريايي، موشكي و زيرسطحي (زيردريايي ها) قادر به "كنترل " تنگه هرمز هستند.
وي افزود: اكنون، روزانه بيش از 15 ميليون بشكه نفت كه شامل نفت آمريكا، اروپا، ژاپن و چين نيز مي باشد، از اين تنگه خارج مي شود.لذا كنترل اين تنگه از سوي ايران براي دنياي صنعتي "غيرقابل تحمل " است .
خبرنگاران ايرنا پرسيدند: وزير خارجه آمريكا گفته است كه ايراني ها اولين كساني هستند كه از اين ماجرا لطمه خواهند ديد چون اقتصاد ايران بر پايه نفت است . ارزيابي شما چيست؟
صفوي پاسخ داد: طبيعتا براي ايران هم مشكلاتي به بار خواهد آورد ولي مشكلاتي كه براي آنها ( آمريكا و اروپا) و كشورهاي جنوبي خليج فارس به وجود خواهد آمد بيشتر از مشكلات ماست.

***
خبرنگاران ايرنا پرسيدند: اخيرا آژانس بين المللي انرژي اتمي بسيار اصرار دارد كه اماكن نظامي ايران را بازرسي كند و درباره توانايي هاي تسليحاتي ايران اطلاعاتي داشته باشد . از آنجا كه به گفته كارشناسان ، اين امر خارج از چارچوب و وظايف آژانس است ،به نظر مي رسد اهداف خاصي در پي اين اصرارها وجود دارد؟ نظر شما در اين باره چيست؟
سردار صفوي پاسخ داد: از نظر من، برخي گروههاي كارشناسي كه از سوي آژانس مي آيند به عوامل جاسوسي و اطلاعاتي چون دستگاههاي جي.پي. اس و حتي پيشرفته تر از آن مجهز هستند. بنابراين بازديد از مراكز نظامي غيرمنطقي است و اين حق جمهوري اسلامي ايران است كه اجازه بازرسي از اين اماكن بدهد يا ندهد.
وي افزود: لبته اگر ايران اجازه بازرسي هم بدهد، چيزي عايد بازرسان آژانس نمي شود چون نيروهاي مسلح ما به دنبال آنچه آنها ادعا مي كنند، نيستند.

*** دشمن كشورهاي منطقه، اسرائيل است
خبرنگاران ايرنا ديدگاه صفوي را درباره روند فروش تجهيزات نظامي پيشرفته از سوي آمريكا به كشورهاي منطقه سوال كردند.
وي پاسخ داد: آمريكايي ها ، ايران را به عنوان خطر براي برخي از كشورهاي منطقه بخصوص كشورهاي جنوب خليج فارس نمايش مي دهند تا ميلياردها دلار سلاح، خارج از ظرفيت استفاده اين كشورها به آنها بفروشند.
سردار صفوي گفت:در حقيقت ميليون ها بشكه نفتي را از اين كشورها مي برند و سلاح هايي را به اين كشورها مي فروشند كه اصلا كشورهاي منطقه نمي توانند از آنها استفاده كنند.اين بخشي از سياست هاي آمريكا است.
دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل در عين حال اظهار داشت: البته كشورهاي عربي مي دانند كه جمهوري اسلامي ايران در ايجاد امنيت و ثبات در منطقه نقش مهمي را دارد و به دنبال صلح و امنيت پايدار است و هيچگام استراتژي تهاجمي عليه اين كشورها ندارد.
وي خاطر نشان كرد: زماني كه عراق ، كويت را اشغال كرد جمهوري اسلامي ايران ، اولين كشوري بود كه اين اقدام را محكوم كرد.
سردار صفوي افزود: كشورهاي منطقه خوب درك مي كنند كه ايران "برادر بزرگ" اين منطقه است و با خريد سلاح و تجهيزات چيزي عوض نمي شود .
وي اضافه كرد: ايران قدرت بزرگ منطقه است. دو هزار كيلومتر ساحل ، يك ميليون و 648 هزار كيلومتر وسعت، 70 ميليون جمعيت، رهبري مقتدر و حكيم و نيروهايي مسلح قدرتمندي دارد.
مشاور عالي مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح اظهار داشت: اميدواريم برخي از اين كشورها به دام سياست هاي آمريكا بيشتر از قبل نيفتند و خطر و تهديد را اسرائيل بدانند. زيرا دشمنان حقيقي همه كشورهاي منطقه آمريكا و اسرائيل هستند و بايد به سمت قطع رابطه با اسرائيل و حمايت از مردم فلسطين و دولت منتخب آنها، حركت كنند.

***
خبرنگاران ايرنا از سردار صفوي پرسيدند: فضاي سياسي كشور را در آستانه انتخابات چگونه ارزيابي مي كنيد؟ كه صفوي با خنده پاسخ داد: نظاميان نبايد وارد مسايل سياسي شوند.
سيام .1572*1535
 جمعه 29 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن