تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834948076
آزادي حقيقي و امنيت پايدار از مجراي تفنگ نيروهاي ناتو بدست نخواه
واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: جام جم آنلاين: رييسجمهور با تأكيد بر اينكه آزادي حقيقي، عدالت، حق انتخاب، عزت، رفاه وامنيت پايدار حق همه ملتهاست، اظهار داشت: كسب اين ارزشها نه از طريق اتكاء به مديريت ناصالح جهاني موجود و يا دخالت مستكبران و يا از مجراي تفنگ نيروهاي ناتو بلكه در سايه استقلال و پذيرش حقوق متقابل و همدلي و همكاري بدست خواهد آمد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري ، دكتر محمود احمدينژاد شامگاه امروز پنجشنبه در صحن علني شصت و ششمين مجمع عمومي سازمان ملل با طرح اين سوال كه آيا راهي براي حل مشكلات جامعه بشري و نيل به آرزوهاي تاريخي براي صلح و امنيت و برابري، از درون سازوكارهاي فعلي حاكم وجود دارد، گفت: همه كساني كه تلاش كردند با حفظ انديشه و مباني وضع موجود اصلاحاتي انجام دهند، شكست خوردند. تلاشهاي ارزشمند جنبش عدم تعهد، گروه هاي 77 و 15 و برخي از شخصيتها گرچه تاثيراتي داشته است ولي نتوانست وضعيت را تغيير دهد.
رييسجمهور اسلامي ايران با تأكيد بر اينكه مديريت جهاني نيازمند اصلاحات اساسي است، اما چه بايد كرد؟ افزود: بايد با عزم عمومي و همكاري و مشاركت همگاني طرحي نو در انداخت. طرحي كه بر انديشه انساني و فطري و ارزش هاي جهان شمول از جمله توحيد، عدالت، آزادي، محبت و جستجوي سعادت از طريق سعادت همگان استوار باشد.
وي با اشاره به اينكه ايده سازمان ملل يك دستاورد بزرگ و تاريخي جامعه بشري است و بايد آن را مهم دانست و از ظرفيتهاي آن حداكثر استفاده را كرد، گفت: نبايد اجازه دهيم كه سازمان ملل بيش از اين از جايگاه اصلي خود يعني محل تبلور اراده جمعي ملتها تنزل كرده و به ابزاري براي قدرتهاي جهاني بدل شود. براي تامين صلح و امنيت پايدار بايد زمينه دخالت و مشاركت همگاني را از طريق سازوكارهاي عادلانه فراهم كنيم.
دكتر احمدينژاد افزود: بايد به معناي واقعي كلمه، مديريت مشترك جهاني را تحقق بخشيم. قوانين و قواعد مسلم حقوق بينالمللي و صلح ، آزادي و عدالت بايد مبناي اصلي تصميمات و اقدامات جهاني باشد. هر كدام از ما بايد به اين حقيقت اذعان كنيم كه هيچ راهي جز «مشاركت همگاني در مديريت جهاني» براي رفع نابسامانيها و دفع ظلم و نفي تبعيض وجود ندارد. اين تنها راه سعادت جامعه بشري و حقيقتي روشن و اجتناب ناپذير است. همه به اين مسئله علم داريم اما اين كافي نيست بلكه بايد به آن ايمان داشته باشيم و براي اجراي آن از هيچ كوششي دريغ نكنيم.
رييسجمهور با بيان اينكه مديريت مشترك حق همه ملتهاست و ما بايد به عنوان نمايندگان ملتهايمان از آن دفاع كنيم، گفت: برخي قدرتها ميكوشند تا جامعه جهاني را از امكان تفاهم و همكاري جمعي و مشترك نااميد كنند، اما ما بايد باور كنيم كه ميتوانيم به مديريت مشترك واقعي دست پيدا كنيم.
وي افزود: تشكيل سازمان ملل براي ايجاد امكان مشاركت موثر همه ملتها در تصميمات جهاني است و همه ميدانيم كه اين امكان هنوز فراهم نشده و ريشه آن نيز عدم رعايت عدالت در ساختار و سازوكارهاي مديريتي سازمان ملل است.
زورگويان با دخالت نظامي و تخريب زيرساختهاي كشورها آنها را ضعيف و محتاج كرده و آنگاه با سوء استفاده از اين وضعيت ثروتشان را به تاراج ميبرند.
رييسجمهور با بيان اينكه تركيب شوراي امنيت ناعادلانه است، گفت: تغييرات و اصلاحات براي تشكيل كامل و واقعي سازمان ملل نياز اصلي و اساسي است كه مجمع عمومي بايد به آن بپردازد. در نشست سال گذشته با ذكر اهميت موضوع پيشنهاد كردم كه اين دهه، دهه «مديريت مشترك جهاني» نامگذاري و از همه ظرفيتها براي ايجاد جهاني متحد استفاده شود. اكنون نيز پيشنهاد خود را تكرار ميكنم و اطمينان دارم كه در سايه همكاريهاي بينالمللي و دلسوزيهاي روساي كشورها و دولتها و با پشتيباني ملتها و پافشاري بر عدالت ميتوانيم استوار و سريع به سوي آيندهاي متعلق به همگان، گام برداريم .
دكتر احمدينژاد با تاكيد بر اينكه اين، حركت در مسير جريان زلال و پاك آفرينش به سوي آينده روشن بشري است، خاطر نشان كرد: آيندهاي كه با قدم نهادن بشر به راه انبياء و صلحا و تمسك به ارزشهاي الهي- انساني و تحت مديريت وارث همه انبياء و اولياي الهي و نسل پاك پيامبر بزرگوار اسلام (ص) ، منجي عالم بشري و موعود اُمَم حضرت مهدي (عج) بزودي تحقق خواهد يافت. آمدن جامعهاي برتر و ايدهآل، با ظهور انساني كامل كه عاشق صادق و حقيقي همه انسانهاست، وعده قطعي خداوند است.
وي افزود: او با همراهي حضرت عيسي مسيح(ع) و پيشاپيشِ همه صالحان و آزاديخواهان و عدالت طلبان، ظلم و تبعيض را ريشه كن كرده و با ارتقاي سطح علم و معرفت انسانها، صلح، عدالت، آزادي و عشق را در سراسر جهان خواهد گسترد. او زيباييها و خوبيها را به همه آحاد بشر هديه خواهد كرد و طعم شيرين زندگي را به يكايك انسانها خواهد چشانيد. امروز فطرت ملتها بيدار شده و به موازات افزايش آگاهيهاي عمومي، ديگر تحقير و تحميق و ظلم و تبعيض را برنميتابد.
دكتر احمدينژاد اضافه كرد: جهان اكنون بيش از هر زمان ديگري شاهد بيداري گسترده در سرزمينهاي اسلامي، در آسيا ، اروپا و امريكاست و هر روز بر دامنه تحولات عدالت طلب و آزاديخواه افزوده ميشود و بدين ترتيب راه به سوي آن آيندة درخشان گشودهتر ميگردد.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه روشن است كه عليرغم دستآوردهاي بزرگ تاريخي از جمله مجمع ملل متحد كه محصول تلاشها و مبارزات انسان هاي آزادانديش و عدالتطلب و همكاري هاي بينالمللي ، جامعه بشري با آرزوها و آرمان هاي فطري خود فاصله بسيار دارد، گفت: امروز عموم ملت ها از وضع موجود ناراضياند و به رغم تمايل عمومي انسان ها به صلح، پيشرفت و برادري، همانگونه كه ميبينيم جنگ ها، كشتارها، فقر گسترده، بحران هاي اقتصادي، اجتماعي و سياسي، تبعيضها، تحقيرها، خودخواهيها و ناامنيها، حقوق و شخصيت ملتها را مخدوش نموده و رنجها و خسارات غير قابل جبراني را تحميل كرده است.
اگر برخي كشورهاي اروپايي به بهانه هلوكاست پس از شش دهه همچنان به صهيونيستها جريمه ميپردازند، آيا مسببان بردهداري و استعمار نبايد به ملتهاي خسارت ديده، جريمه بپردازند؟
حدود سه ميليارد نفر فقير در جهان با روزي كمتر از 2.5 دلار و بيش از يك ميليارد نفر آنان بدون حتي يك وعده غذا در روز زندگي ميكنند. 40 درصد فقيرترين جمعيت جهان فقط 5 درصد درآمد و 20 درصد ثروتمندترين 75 درصد درآمد را دارند. روزانه بيش از 22 هزار كودك به دليل فقر در مظلوميت كامل ميميرند. 80 درصد امكانات مالي امريكا در اختيار 10 درصد جمعيت و 20 درصد آن در اختيار 90 درصد جمعيت است.
به راستي علت چيست و راه حل كدام است؟ حاكمان بر مراكز مديريت جهاني با فاصله انداختن بين اخلاق و معنويت با زندگي اجتماعي ادعا ميكنند كه علت اين وضع پيروي از راه انبياء و ضعف ملتها و عملكرد چند گروه و فرد بوده و تنها انديشهها و راه و روش آنها نجات بخش جامعه بشري است.
دكتر احمدينژاد با طرح اين سوال كه چه كساني طي چند قرن دوره سياه بردهداري دهها ميليون انسان را به زور از آفريقا و ساير مناطق ربوده و در آمريكا و اروپا قرباني مطامع مادي خود كردند؟ تاكيد كرد: تحميل بيش از چهار قرن دوره غمبار استعمار و اشغال سرزمين و چپاول گسترده منابع و نابودي استعدادها و زبان و فرهنگ و هويت ملتها را چه كساني انجام دادهاند.
وي افزود: چه کساني جنگ هاي اول و دوم جهاني با حدود هفتاد ميليون کشته و صدها ميليون مجروح و آواره و جنگ كره و ويتنام را راه انداختند؟ چه کساني با فريبکاري، صهيونيست ها و بيش از شصت سال جنگ، آوارگي، ترور و کشتار را بر ملت فلسطين و ملت هاي منطقه تحميل و از آن حمايت نموده اند؟ چه کساني ده ها سال دولت هاي ديکتاتوري و کودتايي را بر ملت هاي امريکاي لاتين، آفريقا و آسيا تحميل کرده و با آنان رابطه صميمي داشته اند؟چه کساني از بمب اتم عليه مردم بي دفاع استفاده کردند و امروز هم هزاران کلاهک هسته اي ذخيره کرده اند.
جهان اكنون بيش از هر زمان ديگري شاهد بيداري گسترده در سرزمينهاي اسلامي، در آسيا، اروپا و امريكاست و هر روز بر دامنه تحولات عدالت طلب و آزاديخواه افزوده ميشود.
رييسجمهور گفت: امروز اقتصادِ چه کساني متکي به فروش سلاح و ايجاد جنگ براي مصرف آن است؟ چه کساني صدام را در حمله به ايران و تحميل 8 سال جنگ و استفاده از بمب شيميايي و حمله به شهرها تجهيز و تشويق کردند؟ چه کساني به بهانه حادثه مشکوک 11 سپتامبر، و در واقع براي سلطه بر خاورميانه و نفت آن، افغانستان و عراق را اشغال کردند و ميليونها نفر کشته و مجروح و آواره بر جاي گذاشتند؟ چه کساني با لغو نظام «برتونوودز» ده ها هزار ميليارد دلار بدون پشتوانه خلق كرده و به تبع آن تورم را به بازار جهاني تزريق و معادل اين رقم هنگفت را از دسترنج ملتها تصاحب کردند؟ چه کساني سالانه بيش از 1000 ميليارد دلار يعني بيش از تمام کشورهاي دنيا هزينه نظامي دارند و به هر بهانهاي دائماً ملتها و دولتهاي مستقل را به حمله نظامي تهديد مي كنند؟
وي افزود: مديران اصلي مراكز سياستگذاري اقتصاد جهاني چه كساني هستند؟ چه كساني مسبب بحران اقتصادياند و تبعات آن را در آمريكا، اروپا و همه جهان بر ملتها تحميل ميكنند؟ چه كساني براي فروريختنِ فوري چند هزار تن بمب بر سر ملتها آمادگي دارند ولي براي رساندن اندكي كمك به مردم بحرانزده سومالي و يا ساير نقاط به ماهها زمان نياز دارند؟
دكتر احمدينژاد همچنين با بيان اينكه شوراي امنيت كه مسئول امنيت جهاني است در سيطره چه كساني است؟ گفت: دهها سئوال مشابه وجود دارد كه البته پاسخ آنها روشن است. قريب به اتفاق ملتها و دولتهاي جهان در اين امور نقشي نداشته و ندارند بلكه خود قرباني بوده و خسارات فراوان ديدهاند. مثل روز روشن است كه همان بردهداران و استعمارگران و مسببان جنگ اول و دوم و نابسامانيهاي پس از آن تا به امروز با تغيير چهره بر شوراي امنيت و مراكز اصلي اقتصادي و سياسي جهان سيطره پيدا كردهاند.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اينكه آيا اينان صلاحيت ادامه مديريت را دارند؟ و آيا پذيرفتهاند كه خود را مدعي انحصاري دفاع از آزادي و دموكراسي و حقوق انسان ها و ملتها معرفي كنند؟ و با همين ادعا كشورها را مورد حمله نظامي قرار داده و اشغال كنند؟ آيا گُل دموكراسي و آزادي از موشكها و بمبهاي نيروهاي ناتو شكوفا خواهد شد؟
دكتر احمدينژاد گفت: اگر برخي كشورهاي اروپايي به بهانه هلوكاست پس از شش دهه همچنان به صهيونيست ها جريمه ميپردازند، آيا مسببان بردهداري و استعمار نبايد به ملتهاي خسارت ديده، جريمه بپردازند؟ اگر خسارات دوران بردهداري و استعمار پرداخت شود، وضعيت اَبَر سرمايهداران پشت صحنه دولت هاي امريكا و اروپايي چه خواهد شد؟ آيا فاصلهاي بين شمال و جنوب باقي ميماند؟ اگر فقط نيمي از هزينههاي نظامي دولت آمريكا و متحديناش در ناتو صرف رفع مشكلات اقتصادي ملتهايشان شود، آيا اثري از بحران اقتصادي باقي خواهد ماند. با پرداخت اين مقدار به ملتهاي فقير نتيجه چه خواهد شد؟
وي همچنين با طرح اين موضوع كه آيا وجود 268 پايگاه نظامي و اطلاعاتي امريكا در آلمان، 124 پايگاه در ژاپن، 87 پايگاه در كره جنوبي، 83 پايگاه در ايتاليا، 45 پايگاه در انگليس و 21 پايگاه نظامي و اطلاعاتي امريكا در پرتغال و صدها پايگاه در ديگر نقاط جهان معنايي جز اشغال نظامي دارد؟ گفت: آيا بمب هاي اتمي مستقر در اين پايگاهها، امنيت ملتها را به مخاطره نيانداخته است؟
دكتر احمدينژاد با اشاره به اينكه سئوال اصلي اين است كه ريشه اين رفتار غلط چيست؟ اظهار داشت: علت اصلي را بايد در باورها و رفتارهاي گروه حاكم جستجو كرد. عدهاي به هم پيوسته و سازمان يافته كه بر خلاف گرايشات فطري بشري، به خداي يكتا و راه پيامبران ايمان ندارند و هواهاي خود را جاي خدا نشاندهاند. نزد آنان فقط قدرت و ثروت اصالت دارد و همه برنامهها در خدمت كسب آن است و ملتهاي ضعيف در برابر آنان اميدي به استيفاي حقوق قانوني خود ندارند.
رييسجمهور همچنين با بيان اينكه كشورهاي زورگو پيشرفت، رفاه و عزت خود را در نابودي، فقر و تحقير ديگران جستجو ميكنند، افزود: خود را برتر از ديگران و صاحب امتيازات ويژه و انحصاري دانسته و براي ديگران ارزش و حقي قائل نيستند و به خود اجازه ميدهند حقوق همه ملتها و دولتها را زير پا بگذارند. به زورِ سلاح و سوء استفاده از سازوكارهاي بينالمللي، خود را همه كارة عالم و قيم دولتها و ملتها معرفي كرده و به سادگي قانون را در سطح بينالمللي نقض ميكنند. اصرار دارند شيوه زندگي و باورهاي خود را به ديگران تحميل كنند. به طور رسمي از نژادپرستي حمايت ميكنند.
وي افزود: زورگويان با دخالت نظامي و تخريب زيرساختهاي كشورها آنها را ضعيف و محتاج كرده و آنگاه با سوء استفاده از اين وضعيت ثروتشان را به تاراج ميبرند. با ايجاد اختلاف بين اقوام و ملتها، تخم كينه و نفرت كاشته و با ايجاد فضاي ناامني و سوءظن فرصت رشد و شكوفايي را از آنان ميگيرند و همه فرهنگ، هويت، جان و مال ملت ها، ارزشهاي انساني و اخلاقي، زنان، جوانان و خانوادهها در جريان سلطه طلبي آنان و غارت منابع ملتها قرباني ميشوند.
رييسجمهور گفت: استعمارگران و قدرتطلبان براي تامين منافع و اهداف سلطهگرانه خود فريبكاري و پنهانكاري و ترويج مواد مخدر و حتي ترور و كشتن انسانها را نيز مجاز ميشمارند. پس از اشغال افغانستان توسط ناتو، توليد مواد مخدر چندين برابر شده است و تحمل كوچكترين انتقاد و يا سئوال را ندارند و بجاي پاسخگويي به تخلفات خود هميشه طلبكاري ميكنند.
هر كدام از ما بايد به اين حقيقت اذعان كنيم كه هيچ راهي جز «مشاركت همگاني در مديريت جهاني» براي رفع نابسامانيها و دفع ظلم و نفي تبعيض وجود ندارد.
دكتر احمدينژاد افزود: آنها با استفاده از شبكه استعماري رسانهاي در برابر سئوال از هلوكاست، سئوال كننده را مورد هجمه و تهديد قرار ميدهند و در برابر سئوال از 11 سپتامبر تهديد به تحريم و حمله نظامي ميكنند. سال قبل، پس از طرح ضرورت تشكيل كميته حقيقتياب براي روشن شدن زواياي پنهان ماجراي تلخ 11 سپتامبر، كه خواست دولت ها و ملت هاي مستقل و حتي ملت آمريكاست، به جاي ارائه پاسخ روشن، اينجانب و ملتم توسط دولت امريكا مورد تهديد و فشار قرار گرفتيم. به جاي تشكيل كميته حقيقت ياب 11 سپتامبر، متهم اصلي را كه از مدتها قبل تحت نظر آنان بود، كشتند و به دريا انداختند.
وي با طرح اين سوال كه آيا نميبايست با محاكمه علني متهم اصلي، عوامل تامين كننده فضاي امن براي هواپيماهاي مهاجم به برجها، شناسايي و معرفي ميشدند؟ گفت: چرا نبايد با محاكمه علني متهم اصلي، عوامل راهاندازي گروه هاي تروريستي و تحميل جنگ و كشتار به ملتهاي منطقه معرفي ميشدند؟ آيا اطلاعاتي هست كه بايد مخفي بماند؟ آنان انديشه صهيونيستي را مقدس و سئوال از اساس و تاريخ آن را گناهي نابخشودني ميشمارند وليكن توهين و تجاوز به حريم تمام مقدسات بشري و الهي را روا ميدارند.
دكتر احمدينژاد افزود: خداوند عزيز و حكيم را سپاسگزارم كه فرصت حضور در اين مجمع را عنايت فرمود. از رئيس قبلي مجمع تشكر ميكنم و به رئيس جديد تبريك ميگويم.
وي همچنين با گراميداشت ياد جان باختگان حوادث يكسال اخير به ويژه زلزله و انفجار اتمي ژاپن، قحطي سومالي و سيل پاكستان و با تاكيد بر ادامه كمكها، گفت: طي شش سال در موضوعات مختلف جهاني و از ضرورت تغيير و تحول در مناسبات سخن گفتيم. امروز با توجه به تحولات رو به گسترش از منظر ديگري به تحليل آنها ميپردازم. ميدانيد كه فصل مشترك و امتياز انسانها بر ساير موجودات برخورداري از فطرت انساني است كه هديه الهي و جلوه روح خدايي است و از جمله؛ ايمان به خداي ازلي و ابدي و قادر و خالق و تدبير كننده امور عالم، مهرورزي به همنوع، بخشندگي و عدالت طلبي و صداقت در كلام و عمل، عزت طلبي و تعالي جويي مادي و معنوي و آزادي و آزاديخواهي و مطالبه آزادگي، نفي ظلم، فساد و تبعيض و حمايت از ستمديدگان، مطالبه سعادت، صلح و امنيت پايدار براي همگان؛ اينها برخي از جلوههاي فطرت الهي و مشترك انساني است كه به وضوح، در آرزوهاي تاريخي، از طريق ميراث ماندگار نظم و نثر و آثار تحقيقي و هنري و نيز در تحولات و جنبشهاي فرهنگي، اجتماعي و سياسي، خود را نشان داده است. همه پيامبران الهي و مصلحان به اين امور دعوت كردهاند، خداوند انسان را صاحب كرامت و سقف رشد و پرواز او را تا مقام جانشيني خود خواسته است.
رييس جمهور اسلامي ايران در پايان سخنان خود در شصت و ششمين مجمع عمومي سازمان ملل تأكيد كرد: ملت بزرگ و تمدن ساز ايران آماده است تا در اين مسير زيبا و پر افتخار دست ديگر ملتها را به گرمي بفشارد و در راستاي ارادة جمعي جهاني همة توان خود را به مشاركت بگذارد.
سلام بر عشق و آزادي، سلام بر عدالت و آگاهي و سلام بر آيندة روشن و درخشان بشري.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 313]
-
گوناگون
پربازدیدترینها