تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ کس کامل نمی شود مگر هر که را خدا دوست دارد دوست داشته باشد و آن که را خدا دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835356575




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نصب 1200 دوربين در جاده‌هاي كشور


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نصب 1200 دوربين در جاده‌هاي كشور
100دستگاه از خودروهاي پليس نامحسوس به دوربين‌هاي كنترل سرعت مجهز هستند تا اعمال قانون كنند.
امين جامعه ( ارگان ناجا) - مركز كنترل نامحسوس ترافيك پليس راهور ناجا در ساختار جديدي كه در ماه‌هاي اخير به اجرا درآمده از چندين بخش مختلف تشكيل شده است. پليس بزرگراه و نامحسوس كه در جاده‌ها و آزاد راه‌هاي درون شهري و برون شهري فعاليت مي‌كنند، بخش مربوط به سيستم‌ها، تجهيزات و دوربين‌هاي الكترونيكي، بازرسان افتخاري كنترل نامحسوس و بخش عمليات ويژه، در اين ساختار جديد از زيرمجموعه‌هاي مركز كنترل نامحسوس ترافيك پليس راهور به شمار مي‌روند. براي آشنايي بيشتر از نحوه فعاليت‌ اين بخش‌‌ها گفت‌وگويي را با سرهنگ عليمرداني، رييس اين مركز انجام داديم كه از نظرتان مي‌گذرد.

با توجه به اينكه كمتر از دو سال از آغاز فعاليت‌ پليس بزرگراه و نامحسوس راهور مي‌گذرد از نحوه عملكرد اين مجموعه برايمان بگوييد؟

پليس بزرگراه و نامحسوس راهور در دو بخش درون‌شهري و برون شهري به انجام وظيفه مي‌پردازد. برخورد با موارد حادثه‌ساز، روان كردن ترافيك و جلوگيري از بروز حوادث و تصادفات در سطح كشور در امور رانندگي جزو وظايف مهم اين پليس انتظامي، قضايي به شمار مي‌رود. ماموران پليس بزرگراه و نامحسوس با آموزش‌هايي كه ديده‌اند از قابليت‌هاي خاصي برخوردارند. از آنجايي كه در كشورهاي ديگر نيز پليس بزرگراه چندين سال است كه فعاليتش را آغاز كرده ما از تجربيات اين كشورها نيز استفاده كرده‌ايم و خوشبختانه در طول يك سال ونيم گذشته از راندمان خوب و مطلوبي بهره‌مند شده‌ايم.

فعاليت پليس بزرگراه چه تاثيري بر بهبود وضعيت رانندگي در آزاد راه‌ها و بزرگراه‌هاي كشور داشته است؟

در بزرگراه‌ها و معابر، پليس بزرگراه يك پليس هشداردهنده است كه از تخلفات حادثه‌ساز كه منجر به تصادفات فوتي، جرحي و خسارتي مي‌شود جلوگيري مي‌كند و خوشبختانه توانسته موارد زيادي از سرعت‌ها و سبقت‌هاي غيرمجاز، لايي كشيدن‌ها و حركات ناموزون در بزرگراه‌ها را كنترل كند. در چهارماهه نخست سال جاري ماموران گشت پليس بزرگراه‌ها كه در استان‌هاي اصفهان، تهران، شيراز، قم، مشهد و در كلانشهر تهران بزرگ فعاليت مي‌كنند، 197 هزار و 895 مورد تخلف را ثبت كرده و 24 هزار و 494 خودروي متخلف را توقيف كرده‌اند. از سال قبل تا به حال بيش از 22 درصد در آزادراه‌ها و بزرگراه‌هايي كه پليس بزرگراه در آنها فعاليت مي‌كند كاهش حوادث داشتيم و در اين آزاد راه‌ها شاهد 65 درصدي بهبود رانندگي بوديم. برخورد با رانندگاني كه تعادل روحي و رواني مناسبي ندارند و احياناً‌ مشروب الكلي يا موادمخدر مصرف كرده‌اند نيز در دستور كار پليس بزرگراه‌هاي ما قرار دارد.

گشت‌هاي پليس نامحسوس جاده‌يي در چند استان كشور فعال هستند؟

اين گشت‌ها نيز در 23 استان فعال هستند و درتلاشيم در آينده نه چندان دور 30 استان كشور را تحت پوشش خودروهاي سمند پليس نامحسوس جاده‌يي قرار دهيم.

100دستگاه از خودروهاي پليس نامحسوس به دوربين‌هاي كنترل سرعت مجهز هستند تا اعمال قانون كنند. همچنين در نظر داريم بيش از صد تيم عملياتي را در سال 87 به پليس نامحسوس جاده‌يي ملحق كنيم. علاوه برخودروهاي زانتياي پليس بزرگراه و خودروهاي سمند پليس نامحسوس جاده‌يي، خودروهاي داخلي و خارجي ديگري نيز در اختيار پليس نامحسوس است كه به فيلمبرداري از خودروهاي متخلف پرداخته و با آنان برخورد مي‌كنند.

مهمترين عامل بروز تصادفات در بزرگراه‌هاي كشور چيست؟

سرعت عامل اصلي تصادفات در بزرگراه‌ها و جاده‌هاي كشورمان است. هم اكنون ميانگين سرعت در جاده‌هاي كشور 170 كيلومتر در ساعت است و در تلاش هستيم اين ميزان را به 120 تا 130 كيلومتر در ساعت كاهش دهيم.

از وضعيت استفاده از دوربين‌هاي الكترونيكي در جاده‌هاي كشور برايمان بگوييد.

دوبين‌هاي ثابت دروازه‌يي و كنار جاده‌يي همچنين دوربين‌هاي ليزرگان كه دست ماموران پليس است و دوربين‌هاي خودرويي كه توسط ماموران پليس نامحسوس از آنها استفاده مي‌شود، بخشي از تجهيزات الكترونيكي پليس راهور به شمار مي‌رود. با استفاده از اين تجهيزات در 5 ماهه نخست امسال به بيش از دو ميليون خودرو به خاطر سرعت و سبقت غيرمجاز تذكر داده‌ايم و بيش از يك ميليون خودرو نيز با ثبت تخلفاتشان از طريق دوربين‌ها جريمه شده‌‌اند. امسال در نظر داريم 1200دستگاه دوربين نظارتي و ثبت سرعت ديگر در سطح كشور نصب كنيم تا بتوانيم حوادث و تصادفات را به خوبي رصد كنيم. ما به دنبال آن هستيم تا 5 سال آينده، 50 درصد از بزرگراه‌ها و آزاد راه‌هاي كشور را به دوربين‌هاي نظارتي و ثبت تخلفات حادثه‌ساز تجهيز كنيم. استفاده از اين دوربين‌ها به خصوص دوربين‌هاي نظارتي كه به ضبط تصادفات مي‌پردازد بخش اعظمي از اعتراضاتي كه در خصوص مقصر بودن يا نبودن در تصادفات رانندگي وجود دارد را برطرف مي‌كند.

يكي از بخش‌هاي مركز كنترل نامحسوس ترافيك پليس راهور، بازرسان افتخاري هستند. چند نفر در اين بخش عضويت دارند و اين بازرسان چه وظايفي برعهده دارند؟

بيش از 6 هزار نفر به عنوان بازرس كنترل نامحسوس با ما همكاري دارند كه اين افراد از آحاد مختلف مردم به خصوص اساتيد دانشگاه‌ها، نخبگان، مسوولان لشگري و كشوري و قواي سه‌گانه هستند كه همكاري خوبي با ماموران پليس دارند و با كدهاي خاص تردد مي‌كنند و در صورت مشاهده تخلفات رانندگي از طريق تلفن موارد را به ما اطلاع مي‌دهند. در واقع اين بازرسان بازوي اطلاعاتي و مردمي ما هستند و امسال برنامه‌ريزي كرده‌ايم تا تعداد آنان را به بيش از 10 هزار نفر برسانيم.

دايره عمليات ويژه نيز يكي از بخش‌هاي مهم مركز كنترل نامحسوس ترافيك به شمار مي‌رود. درخصوص وظايف اين بخش نيز توضيح مي‌دهيد؟

دايره عمليات ويژه، جرايم مربوط به جعل گواهينامه، پلاك و كارت خودرو و اوراقي كه راهور صادر مي‌كند را پيگيري مي‌كند.

رسيدگي به تخلفات خودروسازان كه به جرم منتهي مي‌شود، رسيدگي به تخلفات دفاتر پليس+10 درخصوص خدمات مربوط به راهور و نيز رسيدگي به تخلفات آموزشگاه‌هاي رانندگي از جمله وظايف پليس عمليات ويژه محسوب مي‌شوند. پس از ثبت تخلفات رانندگان توسط دوربين‌هاي پليس، بخش عمليات ويژه ما آنان را به راهور دعوت كرده و ضمن اعمال قانون، جريمه كردن اين افراد و ارايه آموزش‌هاي لازم، اثرمنفي نيز روي گواهينامه اين افراد مي‌گذارد و در صورت تكرار تخلفات حادثه‌ساز گواهينامه آنان به طور موقت اخذ و يا در موارد بعدي ابطال مي‌شود. در مورد رسيدگي به تخلفات خودروسازان نيز بايد بگويم كه ما به شكايات مردم درخصوص بي‌كيفيت بودن و يا نقص فني خودروهايشان رسيدگي مي‌كنيم.

همچنين خودروهايي كه بدون پلاك از كارخانه‌ها خارج شده و دچار حادثه مي‌شوند نيز به عنوان تخلف خودروسازان مورد رسيدگي قرار مي‌گيرد.

در مورد نحوه رسيدگي به تخلفات آموزشگاه‌هاي رانندگي توضيح مي‌دهيد؟ آيا تا به حال آموزشگاهي تعطيل شده است؟

با توجه به اهميت آموزشگاه در بحث آموزش رانندگي به افراد، بازديدهاي محسوس و نامحسوس از اين آموزشگاه‌ها صورت مي‌گيرد و اگر ما متوجه بروز هر گونه تخلفي در اين مجموعه‌ها شويم با آنها برخورد خواهيم كرد. هم اكنون چند آموزشگاه‌ به خاطر انجام تخلف تعطيل شده‌اند و در حال بررسي تخلفات آنها هستيم.

برخي از شهروندان كه داراي خودروهاي استاندارد و مدل بالا هستند از اينكه بايد در جاده با سرعت 120 كيلومتر در ساعت تردد كنند، انتقاد دارند، پاسخ شما در اين رابطه چيست؟
درست است كه اين خودروها از ترمزها و تجهيزات ايمني خوبي برخوردارند و اگر با سرعت بيشتري در بزرگراه‌ها و جاده‌ها حركت كنند، مشكلي نخواهند داشت اما سرعت بالاي اين خودروها باعث شده تا خودروهاي ديگر نتوانند خودشان را كنترل كنند و واژگون شوند. تردد در آزادراه‌ها قوانين و قواعد خاص خودش را دارد، اگر ما با خودروهايي كه با سرعت بالا در حركت باشند برخورد مي‌كنيم با خودروهايي كه با سرعت 70 كيلومتر در ساعت در لاين سرعت آزاد‌راه‌ها حركت مي‌كنند نيز برخورد مي‌كنيم چون باعث كندروي و ايجاد تاخير در ترافيك مي‌شوند
 سه شنبه 26 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن