واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: - هادى زاده: فضا براى تماشاگر هم سخت است ، چه برسد به ورزشكار
دو و ميدانى هميشه جزو پرافتخارترين تيم هاى پارالمپيكى بوده و ملى پوشان ايرانى در دوره هاى مختلف پارالمپيك بارها قدرت خود را به حريفان شان نشان داده اند، امسال هم اين اتفاق افتاد، اگرچه به خاطر ادغام كلاس ها كار ملى پوشان ايران و ديگر كشورهاى شركت كننده بسيار سخت تر از قبل بود، مسأله اى كه باعث شده، هادى زاده، رييس انجمن دو و ميدانى جانبازان و معلولان از حالا زنگ خطر را براى لندن بزند.
او در گفت وگويى از نتايج كسب شده و چگونگى ادامه كار مى گويد:
تا اينجاى كار، مسابقات چطور بوده
سطح مسابقات در پارالمپيك پكن با هيچ دوره اى قابل مقايسه نيست و در هر ماده حداقل دو قهرمان پارالمپيك رقابت مى كنند.
با نگاه به جدول مسابقات مى بينيد كه تاكنون ۷۰ مدال توزيع شده كه در آنها ۳۰۰ ركوردپارالمپيك زده شده است.
با اين حساب كار بچه هاى ما نسبت به دوره هاى قبل خيلى سخت تر بوده
براى هر مدالى، چند ركورد در كلاسهاى مختلف و در مراحل مقدماتى ونهايى شكسته مى شود. در پيكارهاى پرتاب ديسك اف ۳۷ و اف ۳۸ سه نفر ركورد بالاى ۱۰۰۰ امتياز داشتند . يعنى سه نفر ركورد پارالمپيك را زدند كه اين كار را براى كسب مدال بسيار سخت كرده است.
مثل اتفاقى كه براى جوكار افتاد
همينطوره، عبدالرضا جوكار با اختلاف كم مدال طلاى پرتاب نيزه را از دست داد و نقره گرفت، جواد حردانى در پرتاب ديسك با اختلاف ناچيز از حريف اكراينى طلا گرفت.
پس ادغام كلاس ها كار ما را دشوار كرده
تمامى ورزشكاران ما در كلاس وگروه خود از بهترين ها هستند كه تنها به دليل ادغام كلاس بندى ها نمى توانند به حق خود برسند.
اما اين مشكل براى همه است
درسته. اين مشكل براى همه كشورهاست و تمامى ورزشكاران نسبت به اين مساله معترض هستند.
فضاى حاكم بر مسابقه ها چقدر بر كار ملى پوشان تاثير گذاشت
ورزشكاران ما كه تاكنون جمعيت بالاى ۲ هزار نفر را نديده اند امروز در ميدانى رقابت مى كنند كه بيش از ۸۰ هزار نفر تماشاچى دارد كه همه را تشويق مى كنند و دوربين هاى تلويزيونى مختلف رقابت هاى آنها را نمايش مى دهند. فضا براى تماشاگرها هم سخت است چه برسد به ورزشكار شهرستانى ما كه در محيط هاى محدود تمرين كرده و مسابقه داده اند.
با تغييراتى كه صورت گرفته كارتان براى المپيك بعدى خيلى سخت تر است
يقينا رقابت ها در پارالمپيك لندن از اين هم سخت تر است، تجربه ۲۷ساله ام دررشته دو و ميدانى چه به عنوان ورزشكار، چه مربى و چه سرپرست مى گويد كه بايد از امروز به فكر لندن بود.
گويا احتمال برگزارى همزمان المپيك و پارالمپيك وجود دارد
اين هم مى تواند نعمت باشد هم نقمت و اگر كوتاهى كنيم جاى جبران نخواهد داشت.
حمايت ها از تيم دو و ميدانى پارالمپيك چطور بوده
هم مسوولان كميته ملى پارالمپيك، فدراسيون جانبازان و معلولان و هم سازمان كمك هاى زيادى كردند. اما اگر مى خواهيم همين مدال ها در لندن تكرار شود نمى گويم بهتر شود، تكرار شود، بايد طرح نويى تدوين شود و نگاه مسؤولان به ورزش معلولان تعيير كند.
براى لندن از كى بايد شروع كرد
در پكن نظرخواهى از ورزشكاران، مربيان وكارشناسان فن را درخصوص برنامه ريزى براى لندن در رشته دو و ميدانى انجام داده ايم، تا پس از بازگشت به ايران با يك كارشناسى و پشتيبانى منطقى از طرف فدراسيون و سازمان كار را شروع كنيم.
در آخرين روز شانس مدال داريم
محمدرضا ميرزايى جزو شانس هاى مدال است اما پيش بينى رنگ مدال در فضاى حاكم مشكل است، هرچند با تعصب، غيرت و تمريناتى كه او دارد منتظر خوشرنگ ترين مدال هستيم.
مهرداد كرم زاده كه در پرتاب وزنه موفق نشد، قدرى به لحاظ روحى مشكل داشت كه در اين چند روز براى بازسازى روحيه او تلاش بسيارى صورت گرفته واميدواريم در پرتاب ديسك بهتر عمل كند. فاطمه منتظرى اگر جزو ۸ نفر فيناليست باشد انتظارمان برآورده شده است.
سه شنبه 26 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]