واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: رئيس كميته ملي المپيك: به آينده ورزش خوشبين نيستم
ضعف نگاه تخصصي در مديران ورزش كشور، موجب شده برنامه بلند مدت و مشخصي براي آينده ورزش كشور نداشته باشد و به دليل همين فقدان استراتژي مناسب، توفيق چنداني در ورزش قهرماني و همگاني و امر پشتوانه سازي كه ارتباط مستقيم با ورزش و آموزش و پرورش دارد، ديده نمي شود و اولويتها و جهت گيريهاي روند نامعلومي دارد.
رضا قراخانلو رئيس كميته ملي المپيك اضافه كرد: به وضعيت موجود بايد اين نكته را هم اضافه كنيم كه ميزان صداقت و خداترسي در فضاي ورزش كشور به حداقل رسيده به نحوي كه بسياري از انسانهاي فرصت طلب و ضعيف داراي نقشهاي محوري و اساسي در ورزش كشور شده اند تا جائيكه متاسفانه اين روزها صداي افراد ضعيف و بد سابقه بلندتر ازانسانهاي دلسوز، خوشنام، صاحب تجربه و متخصص در ورزش شنيده مي شود و پر واضح است كه در چنين فضايي زمينه براي كارهاي علمي و برنامه محور فراهم نيست و با چنين فضايي نمي توان به آينده ورزش خوشبين بود.
رئيس كميته ملي المپيك در گفتگوبا مهر ضمن تشريح دلايل ناكامي ورزشكاران كشورمان در اين رويداد ورزشي اظهار داشت: در تحليل نتايج به دست آمده به اين جمع بندي رسيديم كه درمقايسه با دورههاي گذشته عملكرد كميته المپيك به لحاظ منابع مالي و شيوههاي تخصيص اعتبارات، بسيار شفاف و به موقع بوده به طوري تمام فدراسيونها وظايف و تكاليف خود را در اين زمينه مي دانستند و نسبت به آن اشراف داشتند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در تحليل دلايل ناكامي ورزشكاران در مدال آوري و كسب جايگاهي شايسته براي ورزش كشورمان در بازيهاي المپيك اظهار داشت: پس از جمع بنديهاي و بررسي كارشناسانه نتايج كاروان ايران المپيك به اين نتيجه رسيديم كه مهمترين دليل ناكامي ورزشكاران كشورمان به اتكاي ورزش كشور به مدال آوري دو تا سه رشته ورزشي باز مي گردد تا جايي كه ناكامي اين رشتهها تمامي عملكرد كاروان كشورمان را تحت الشعاع خود قرار داد.
قراخانلو در ارزيابي عملكرد 4 ساله كميته ملي المپيك و دستاوردهاي اين كميته در دوره مديريت خود اظهار داشت: در اين دوره از تمام تجربه و توانم استفاده كردم تا اموركميته المپيك به خوبي پيش برود و از نظر شناخت كار و تعامل با فدراسيونها روند مطلوبي برمديريت كميته المپيك سپري شد.
وي با بيان اينكه تفكر برنامه محور و نگاه تخصصي در كميته المپيك مهمترين رويكرد اين كميته ظرف 4 سال گذشته بود اظهار داشت: با نهادينه كردن تفكر برنامه اي تلاش كرديم تا كليه فعاليتهاي فدراسيونها حول محور برنامه اي مشخص و از پيش طراحي شده حركت كند و در نهايت براي قضاوت در مورد رشتههاي ورزشي از كلي گويي و اظهارات غيركارشناسي پرهيز كنيم.
قراخانلو با تاكيد بر اينكه بهترين نتيجه تاريخ ورزش ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي در بازيهاي آسيايي دوحه قطر رقم خورد، يادآور شد: اين نتيجه جز با تفكر برنامه محور كميته المپيك و رويكرد تخصصي به ورزش امكان پذير نبود و خوشحالم كه چنين دستاورد مهمي در دوره اخير ورزش ايران بدست آمد هرچند نه اين نتيجه و نه كارنامه ضعيف ايران در بازيهاي المپيك پكن شاخص مناسبي براي ارزيابي كميته ملي المپيك نبوده و نيست بلكه تنها مي تواند يكي از شاخصهاي ارزيابي اين كميته باشد.
قراخانلو در خصوص اينكه آيا در انتخابات آتي كميته ملي المپيك شركت خواهد كرد يا نه اظهار داشت: كانديدا شدن يا نشدنم بستگي به اين امر دارد كه چه كساني براي حضور در كميته المپيك كانديدا خواهند شد. اگر افراد ديگري باشند كه توانمندي بالاتري داشته باشند و وجودشان در اين جايگاه موثرترباشد دليلي وجود ندارد كه در انتخابات كميته ملي المپيك شركت كنم اما درغير اين صورت از خدمت دراين مسئوليت دريغ نخواهم كرد.
دوشنبه 25 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]