واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: كوتاه از بهارستان
درخواست حدادعادل و زاهدي
از شوراي عالي انقلاب فرهنگي
در پي اعتراضات اخير داوطلبان كنكور از گزينش بومي دانشجويان كنكور سراسري امسال، روساي كميسيون هاي فرهنگي و آموزش و تحقيقات به همراه وزير علوم، تقاضايي را از شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح كردند.
علي اكبر اوليا نماينده يزد، در گفت وگو با «ايلنا» با اعلام اين خبر افزود: كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس براي كاهش التهاب هاي به وجود آمده در فضاي عمومي جامعه به دليل نحوه پذيرش دانشجويان در دانشگاه هاي سراسري، تا كنون چندين جلسه با وزير علوم داشته است.
وي كه در اين جلسات حضور داشته، از رايزني علي عباسپور و غلامعلي حدادعادل، روساي كميسيون هاي آموزش و تحقيقات و فرهنگي مجلس با محمدمهدي زاهدي وزير علوم خبر داد و گفت: قرار بر اين شد تا اين آقايان پس از رايزني هاي نهايي در كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، مشتركا از شوراي عالي انقلاب فرهنگي تقاضا كنند كه وضعيت رتبه هاي برتر كنكور را مورد بررسي دوباره قرار دهند.
اوليا با اشاره به اينكه گزينش بومي دانشجويان در آزمون امسال از جمله مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي بوده است، خاطرنشان كرد: اميدواريم رايزني هاي مذكور، به اخذ مجوزي از سوي اين شورا براي بازنگري در وضعيت دانشجوياني كه رتبه سه رقمي و كمتر دارند، بينجامد و اين داوطلبان به عنوان نخبگان علمي كشور، در رشته ها و دانشگاه هاي بهتري پذيرش شوند.
بيمه ها را با سيستم جديد تعريف كنيم
يك عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي گفت: مهم ترين مشكل طرح پزشك خانواده، كار از سوي وزارت بهداشت و اجراي آن توسط وزارت رفاه است.
به گزارش ايسنا، اميرحسين قاضي زاده با بيان اين مطلب افزود: وزارت رفاه با اتخاذ سياست هايي به نظام سلامت كشور صدمه مي زند و هر روز اين صدمات عميق تر مي شود.
وي با بيان اين كه وزارت رفاه به وسيله بيمه ها طرح پزشك خانواده را پياده مي كند، گفت: اعتبار مورد نياز براي اجراي اين طرح ناكافي است و حتي با سطح بندي خدمات در شهرها نيز باز هم كافي نيست.
نماينده مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي در بيان راه حل براي رفع اين مشكل گفت: بايد نظام سلامت را بر اساس نظام اجرا دوباره بنويسيم يا بيمه ها را با سيستم جديد تعريف كنيم.
قاضي زاده در ادامه خاطرنشان كرد: طرح پزشك خانواده به منظور توسعه خدمات بهداشتي و درماني در جامعه شكل گرفت كه اين طرح به منابع مالي فراوان و مديريت منابع مناسب نيازمند است.
از اندوخته هاي اساتيد پيشكسوت استفاده شود
حجت الاسلام والمسلمين سيدمحمدحسن ابوترابي فرد نكوداشت مقام استاد را حركت ارزشمند و والاي اسلامي دانست و اظهار داشت: اين كار نقش موثري در روح والاي اساتيد دارد، چرا كه آنها و دانشجويان درمي يابند كه جامعه قدردان تلاش و زحمات ايشان است.
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با ايسنا، بيان داشت: تقدير از اساتيد پيشكسوت باعث مي شود كه آنها با عزمي راسخ تر در جهت ارتقاي سطح علمي كشور و انتقال دانش به دانشجويان گام بردارند.
ابوترابي تاكيد كرد: شايسته است از اندوخته هاي اساتيد پيشكسوت در جريان توليد علم و در عرصه پژوهش و تحقيق در كشور به نحو احسن استفاده شود كه البته فراهم سازي چنين بستري به عهده روساي دانشگاه هاست.
وي افزود: گروه هاي مختلف با دعوت از اساتيد بازنشسته در محافل علمي خود مي توانند با ديدگاه هاي علمي آنها آشنا شده و از تجربيات آنها استفاده كنند.
ابوترابي فرد گفت: بايد در دانشگاه ها ظرفيتي ايجاد كرد كه استادان بازنشسته دفتر كار خود را در دانشگاه حفظ كنند و با دانشگاه ارتباط مستمر داشته باشند.
وي تصريح كرد: مسووليت ايجاد چنين ظرفيتي در دانشگاه ها به عهده روساي دانشگاه ها، دانشكده ها و مديران گروه هاست.
ابوترابي برگزاري همايش هايي با هدف ارج گذاري از مقام اساتيد را بيانگر روح انساني و اسلامي دانش آموختگاني دانست كه از محضر اين اساتيد بهره برده اند و به عنوان دست پرورده صالح، مقام استاد خود را ارج مي نهند.
نايب رييس اول مجلس شوراي اسلامي در پايان با تاكيد بر غيرقابل انكاربودن نقش كليدي و حياتي عالمان در شكل گيري و ارتقاي سطح جامعه گفت: تنها كاري كه مي توان در قبال خدمات فرزانگان و دانشمندان انجام داد، شناخت جايگاه و شان ايشان و تكريم شايسته آنان است.
انتقاد از حفاظت از مرزها
يك عضو هيات رييسه كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از عملكرد صورت گرفته در حفاظت از مرزها، نگراني از احتمال شيوع بيماري هاي واگيردار به ويژه فلج اطفال را جدي دانست.
حسينعلي شهرياري در گفت وگو با ايسنا، به دنبال اظهار نگراني مسوولان بهداشت و درمان سيستان و بلوچستان در خصوص تاثير تردد اتباع بيگانه در انتقال بيماري هاي خطرناك و به ويژه فلج اطفال، گفت: اين نگراني هميشه وجود داشته است، چرا كه متاسفانه هميشه استان سيستان و بلوچستان در معرض ورود بيماري هاي واگيردار و عفوني از سمت افغانستان و پاكستان بوده است و به همين دليل كنترل اين بيماري ها مشكل است و از جمله بيماري هايي كه هميشه مشكل ايجاد مي كرده است، فلج اطفال، وبا، مالاريا و سرخك بوده است.
عضو هيات رييسه كميسيون بهداشت و درمان افزود: اخيرا وبا به راحتي از طرف مبتلايان پاكستان و افغانستان به داخل ايران منتقل شده و اين در حالي است كه تا زماني كه مرزهاي ما كنترل نشود، اين نگراني وجود دارد.
نماينده زاهدان با تاكيد بر اين كه كنترل مرزها اراده اي ملي مي خواهد، تصريح كرد: نيروي انتظامي مي تواند در اين راستا نقش مهمي داشته باشد و مجلس شوراي اسلامي هم در سه سال گذشته در رابطه با كنترل مرزها اعتبارات قابل توجهي را براي نيروي انتظامي اختصاص داد، ولي براي كنترل مرزها انتظاري بيش از اين وجود دارد.
شهرياري افزود: بايد از مسوولان نيروي انتظامي و وزارت كشور سوال شود كه چرا وظيفه اصلي شان را به درستي انجام نمي دهند.
عضو هيات رييسه كميسيون بهداشت و درمان اضافه كرد: وزارت بهداشت و درمان هنوز گزارشي در خصوص نگراني از احتمال شيوع بيماري هاي واگيردار و فلج اطفال اعلام نكرده است، چرا كه مسايل وزارت كشور مربوط به كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مي شود و بيشتر اين انتظار وجود دارد كه وزير بهداشت و درمان اين مساله را پيگيري كرده و تقاضا كند در اين زمينه جدي تر عمل شود.
مجازات عاملان تخريب مسجد
و حوزه علميه عظيم آباد زابل
15 عضو مجمع نمايندگان اهل سنت مجلس هشتم در نامه اي به رييس جمهور خواستار مجازات عاملان تخريب مسجد و حوزه علميه امام ابوحنيفه عظيم آباد زابل شدند.
به گزارش ايسنا در بخشي از اين نامه آمده است: وقوع اين حادثه نظر به حرمت مسجد و قداست مدرسه ديني و بي حرمتي به كتاب قرآن، ما نمايندگان اهل سنت را به شدت نگران كرده است.
مجمع نمايندگان اهل سنت مجلس هشتم در اين نامه از رييس جمهور به نمايندگي از مديريت عالي نظام خواسته است تا مسوولان محلي را به تسامح، سعه صدر و مدارا با شهروندان زابلي وادارد.
اين نامه در پايان تاكيد كرده است: آقاي رييس جمهور دستور فرماييد قاطعانه از چنين اعمالي جلوگيري و از ريختن آب به آسياب دشمن ممانعت به عمل آيد و نسبت به مجازات عاملان چنين حوادث ضد وحدت اقدام و از مردم منطقه با ايجاد راهكارهاي لازم دلجويي شود.
شنبه 23 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]