واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: ماهيت کفير : تکه هاي قارچ شبيه به گل کلم به رنگ سفيد ، که شير را تخمير و به ماست تبديل مي کند و خواص طبي بسياري دارد .
شرح کفير: اين نوشيدني در مناطق قفقاز استفاده مي شده و پس از آن در بسياري از کشورهاي اروپا و بعضي از ايالتهاي آمريکا مورد استفاده قرار گرفت . در روسيه علاوه بر ماست ، کفير به صورت پنير هم تهيه شده و به صورت غذا از آنها استفاده مي شود . قارچ کفير حاوي« باسيل سان کاسيلوس» مي باشد که باعث تغييرات و دگرگوني درون قارچ مي شود و نهايتاً طي ترشح« اسيد کورن داکفل» از قارچ تخمير شير صورت مي گيرد .
سکنه ي قفقاز با اثرات دارويي اين ماده سالهاست که آشنا هستند . آنان از سنين جواني از کفير به جاي آب خوردن و غذا استفاده مي کنند و عمر آنان معمولاً به 110 تا 150 سال مي رسد . در اين اواخر هرگز امراض سل ، سرطان و ناراحتيهاي گوارشي در آنها ديده نشده است .
پرفسور ماشيکلوف قسمت عمده ي زندگي خود را در جهت تحقيق در باره ي اين ماده گذرانده است و طي سالها اثرات آن را روي امراض گوناگون آزمايش کرده است .
موارد مصرف: ناراحتيهاي گوارشي به ويژه زخم معده و اثني عشر ، تورم معده و روده « گاستريت و انتريت » و اسهال و ناراحتيهاي کبدي و يرقان ( کفير باعث نابود شدن زايده هاي اضافه در روده ها مي شود ) ناراحتيهاي پوستي به ويژه اگزماها ، بيماريهاي قلب و عروق ، فشار خون ، انسداد عروق ، نارسايي عروق کرونر قلب ( کاهش دهنده ي کلسترول خون ، لاروبي کننده ي جدار عروق ، اتروم جدار ) ناراحتيهاي عصبي ، افسردگي ، فشارهاي عصبي ، اضطراب ، بيخوابي ( شبها مصرف شود ). کفير سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند . مشاهده شده است که مخاط دهان و لثه ها که دچار عارضه شده اند ( مانند تاولهاي دردناک عود کننده ) به مدت سه ماه بهبودي کامل ميدهد . از عود تبخال جلوگيري مي کند . باعث تقويت و قابليت انعطاف مفاصل بدن مخصوصاُ رباطهاي ستون فقرات و ديسک بين مهره ها مي شود . موجب لطافت و نرمي پوست بدن مي شود ( از طريق استعمال آن روي پوست )
طرز تهيه: قارچ کفير را در ظرف شيشه اي يا پلاستيکي ( فلز نباشد ) که دهانه ي آن باز بوده و درب محکم داشته باشد ، قرار داده و بر روي آن شير جوشانده ي سرد بريزيد . شير هر چه تازه تر باشد مناسب تر است . مقدار قارچ به بزرگي يک گردو براي 5/1 ليتر شير کافي است . سپس درب شيشه را محکم ببنديد به طوري که هوا در آن نفوذ نکند .
ظرف را در جاي کاملاً تاريکي مثل کمد ، جاييکه دما بين 18 تا 20 درجه ي سانتيگراد باشد قرار دهيد و به مدت 12 الي 18 ساعت ، 20 الي 24 ساعت و حد اکثر 40 ساعت صبر کنيد تا تخمير صورت گيرد. هرچه تخمير ادامه يابد شير سفت تر مي شود که آن هم اثرات ديگري در بر دارد . قبل از استفاده ، ظرف را کاملاً تکان دهيد و سپس آن را توسط صافي غير فلزي صاف نماييد .( به عنوان نمونه مي توانيد از آبکش پلاستيکي استفاده نماييد ) بعد قارچ ها را مجدد در شيشه ريخته و شير اضافه نماييد. ماست به دست آمده را مي توانيد مصرف کنيد و يا براي مصرف بعدي در يخچال قرار دهيد .
پژوهشگران جوان
هرگز قارچ محتوي شير را در يخچال نگذاريد ، چون قارچ تکثير نخواهد شد و تخمير آن هم کند انجام مي شود. لازم به ذکر است که قارچ تنها تحمل ماندن 48 ساعت را به صورت خشک دارد و بعد از آن دچار خرابي مي شود . در صورت عدم دسترسي به شير مي توانيد حد اکثر 48 ساعت آن را در آب نگهداري کنيد. بايستي هفته اي يکبار قارچ و ظرف مربوط به آن را با آب ولرم شستشو دهيد . به اين ترتيب خود قارچ در طول سه الي چهار هفته زياد مي شود و تقريباً 2 برابر مي گردد.اين ماده ي ارزشمند تنها يک دارو نمي باشد ، بلکه به عنوان سس سالاد يا نوعي ماست مي توان از آن استفاده نمود .
موارد و ميزان مصرف: در ناراحتيهاي گوارشي ، کبدي ، زخم معده و فشار خون بالا مقدار 1 الي 5/1 ليتر در روز تا حصول نتيجه و پس از آن روزانه نيم ليتر ، در طول 12 ماه زخم معده التيام مي يابد و از عود آن جلوگيري مي شود .
در ناراحتيهاي قلبي – عروقي روزانه يک ليتر تا حصول نتيجه ، و پس از آن نيم ليتر
خواص درماني كفير :
1. اصلاح سيستم گوارش در زمان مصرف داروهاي آنتي بيوتيك
2. افزايش حركات دودي روده و درمان يبوست
3. جلوگيري از بيماري پوكي استخوان
4. درمان آلرژي ها
5. درمان اسهال و ضد عفوني كننده محيط روده
6. درمان بيماري عدم تحمل لاكتوز در كساني كه نمي توانند شير بخورند
7. درمان بيماري هاي گوارشي
8. درمان فشار خون
9. درمان كودكان مبتلا به بيش فعالي يا هايپر اكتيويتي
10. سرشار از ويتامين هاي گروه ب مانند نياسين ، پيردوكسين و اسيد فوليك
11. غني از كلسيم ، فيبر و پروتيئن
12. مؤثر در زيبايي پوست ( مورد استفاده در كرمها و پاك كننده هاي آرايشي )
13. مقاوم كردن سيستم ايمني بدن در مقابل عوامل بيماري زا
14. ممانعت از نفخ روده اي
15. ممانعت كننده از اثر پرتودهي راديولوژيك
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 238]