واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك نماينده مجلس بر لزوم پياده سازي نظام جامع سلامت تاكيد كرد
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي گفت: حركت به سمت پياده سازي نظام جامع سلامت يكي از راهكارهاي مهم ارتقا وضعيت سلامت در كشور است.
دكتر اميرحسين قاضي زاده در نشست انجمن پزشكان ايران شاخه خراسان افزود: مشكلات حوزه سلامت بحث جدي در جهت توسعه كشور به شمار مي رود.
نماينده مشهد و كلات گفت: افزود: در اين نظام تكليف و مسووليت همه بخش ها و حوزه هايي كه در نظام سلامت دخيل هستند، روشن است و نهادينه كردن آن از اهداف مهم است.
وي با طرح پرسشهايي در خصوص وضعيت درمان و سلامت كشور از رييس كميسيون بهداشت و درمان مجلس، وي را جهت ارايه راهكار و پاسخگويي دعوت كرد.
دكتر قاضي زاده برخي از پرسشهاي مطرح شده را چنين بيان كرد: سهم سلامت در مشكلات مردم چقدر است و چه كسي مي تواند از ظرفيتها به نحو احسن در جهت حل مشكلات مردم اقدام كند، بخشهايي كه قرار است حوزه سلامت را مديريت كند آيا جايگاه و اقتدار كافي را براي همكاريهاي فرابخشي دارند.
رييس كميسيون بهداشت و درمان مجلس هم در اين نشست گفت: به رغم دستاوردهاي مهم پزشكي طي سه دهه اخير هم اكنون در نظام سلامت كشور اختلال وجود دارد.
دكتر شهاب الدين صدر افزود: نتيجه اين وضعيت باعث شده مردم از خدمات ارايه شده ناراضي و همچنين جامعه پزشكي و مسوولان شاكي باشند.
رييس سازمان نظام پزشكي ادامه داد: البته ناگفته نماند سير پيشرفت و دستاوردهاي پزشكي طي 30 سال اخير از ديگر بخشها فراتر بوده و كارنامه درخشاني در اين خصوص وجود دارد.
وي با بيان اينكه نگاه دولتي به مقوله سلامت امروز يكي از اولويتهاي مهم كشور است گفت: اين در حالي است كه به دلايلي طي دولتهاي گذشته نگاه جامع و كاملي به مقوله سلامت وجود نداشته است.
او ادامه داد: براي ارتقا وضعيت سلامت كشور كه امروز طبق تعاريف سازمان بهداشت جهاني "سلامت ابعاد مختلفي اعم از جسمي، روحي و رواني، رفاهي و معنوي" را شامل مي شود، بايد نگاه و نگرش به مقوله سلامت تغيير يابد.
وي افزود: براي اصلاح اين نگرش ابتدا بايد مشكلات و چالشهاي داخلي حل شود و پس از آن بخشهاي مختلفي كه در نظام سلامت دخيل هستند، هم راستا اهدافشان را دنبال كنند.
ك/3 7487/663/589/660 شماره 118 ساعت 10:47 تمام
شنبه 23 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]