تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حيا زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851347769




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كاهش زمان رسيدن بتن به مقاومت فشاري از ‌٢٨روز به ‌١٠ دقيقه


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:




كاهش زمان رسيدن بتن به مقاومت فشاري از ‌٢٨روز به ‌١٠ دقيقه

مهندس اسماعيل صادقي مرشت، دانشجوي كارشناسي ارشد دانشكده مهندسي معدن و متالورژي و نفت دانشگاه صنعتي اميركبير در گفت‌وگو با خبرنگار «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) با بيان اين كه بتن از رايج‌ترين مصالح در صنعت ساختمان است، گفت: استفاده از بتن در ساخت پل‌ها، راه‌ها و سدها و تقريباً در تمامي سازه‌ها روز به روز در حال افزايش است؛ بنابراين نياز به داشتن تكنولوژي برتر در اين زمينه را ضروري مي كند.

وي با اشاره به اين كه با اين وجود نياز به بتن‌هاي سبك با مطلوب‌ترين خواص و بيشترين كارايي احساس مي شود، افزود: بتن کامپوزيتي ماسه و پلاستيك توليد شده علاوه بر ساخت مصالح ساختماني با مزايا و قابليت‌هاي ويژه به علت استفاده از پلاستيك‌هاي ضايعاتي در ساخت آن بسيار شاخص است.

صادقي مرشت تصريح كرد: در حالي‌ كه در كشورهاي جهان، انفجاري در زمينه توليد و مصرف مواد پلاستيكي مثل نايلون‌ها و ظروف يك‌بار مصرف رخ داده است، توليداتي مثل کامپوزيت بتني ماسه و پلاستيك كه با حداقل هزينه ممكن و با هدف بهبود ا*****يستم توسط بازيافت بهينه مواد ضايعاتي صورت مي گيرد، ارزشمند تر از گذشته مي شود.

صادقي مرشت با بيان اين كه در توليد اين بتن کامپوزيتي از دو ماده اصلي، ماسه بادي و پلاستيك‌هاي ضايعاتي مانند بطري‌هاي نوشابه استفاده شده است، خاطر نشان كرد: به علت وفور منابع مواد اوليه، هزينه توليد اين نوع بتن از ديگر مواد ساختماني به نسبت ويژگي‌هاي آن بسيار پايين‌تر خواهد بود. همچنين براي توليد نمونه‌هاي آزمايشگاهي اين بتن ابتدا نسبت‌هاي وزني مشخصي از دو ماده اوليه انتخاب شدند. سپس پلاستيك ضايعاتي در كوره تا دمايي نزديك دماي خميري شدن حرارت داده شد.

وي ادامه داد: بعد ازاين‌كه ماده خميري با ويسكوزيته مشخص به دست آمد، ماسه بادي به آن اضافه مي شود و توسط هم زدن سعي مي شود كه مخلوط كاملا همگن به دست آيد. بعد از آن که افزودني‌هاي مورد نياز براي رسيدن به حداکثر کارآيي مانند بالا بردن مقاومت در برابرUV، و ضد اشتعال کردن ساختار و ... به مخلوط اضافه شد، مخلوط تحت فرايند فشار مستقيم (پرس) قرار مي گيرد.

اين دانشجوي مهندسي مواد اظهار كرد: از آن جايي که بسياري از خواص بتن مانند وزن مخصوص، نفوذپذيري، تا حدي دوام، مقاومت در برابر سايش و ضربه و مقاومت کششي تا حدي به مقاومت فشاري ارتباط پيدا مي کنند، آزمايش مقاومت فشاري بر روي نمونه‌ها انجام شد و نمونه هاي فوق از آن جا كه بايد در شرايط کارکرد دوام بياورند در دماهاي مختلف از 20- درجه سانتيگراد تا 80 درجه سانتيگراد تحت تست مقاومت فشاري قرار گرفتند.

صادقي درباره نتايج توضيح داد: نتايج به دست آمده نشان داد كه مقاومت فشاري بتن توليد شده در نسبت‌هاي وزني کنترل شده در دماي 20- درجه سانتيگراد برابر mpa 55، در دماي 25 درجه سانتيگراد برابرmpa 65 و در دماي 80 درجه سانتيگراد برابرmpa 58 بوده است. بنابراين با در نظر گرفتن اين كه مقاومت فشاري بتن‌هاي سيماني رايج كشور كمتر از mpa 20 است، ارزشمندي اين بتن را بسيار بيشتر مي كند.

وي بابيان اين كه ساختمان بتن به دست آمده متخلخل بوده و درصد اين تخلخل نيز به روش‌هاي مختلف قابل تغيير است، اذعان داشت: اين مساله پارامتر بسيار موثري است زيرا تخلخل موجود در بتن باعث مقاوم شدن در برابر زلزله و عايق شدن در برابر صدا، گرما و سرما مي شود. همچنين به دليل يكپارچگي در نوع ساختمان بتن، قطعه توليدي از استحكام بالايي برخوردار شده و مقاومت بالايي نيز در برابر زلزله از خود نشان خواهد داد .

صادقي با اشاره به اين كه زمان بسيار كمتري جهت توليد ديوارهاي بتني سبك پيش ساخته يا قطعات ديگر با وجود استفاده ازاين نوع بتن لازم است، گفت: پرت مواد اوليه جهت توليد اين نوع بتن بسيار كمتر از بتن معمولي است زيرا تمام مراحل توليد در محل مشخصي صورت گرفته و جهت توليد پروسه اي طراحي شده است. همچنين بعد از طي عمر كاري بتن مي‌توان مجددا از آن به كمك گرما در توليد بتن جديدتر استفاده كرد.

وي با تاكيد براين كه حداكثر مقاومت فشاري در زمان 10 دقيقه قابل حصول است، اظهار كرد: در اين زمان بتن كاملا خود را مي گيرد كه اين مورد در مقايسه با بتن‌هاي معمولي كه در مدت زمان 28 روز تقريبا به حداكثر مقاومت فشاري خود مي رسد باعث شده كه داراي كاربردهايي با قابليت هايي ويژه شود.

صادقي مرشت تصريح كرد: صرفه جويي اقتصادي و کاهش هزينه توليد بتن و کاهش نيروي انساني، ‌کاهش وزن مخصوص تا 6/1 کيلوگرم بر متر مکعب و كاهش بار مرده ساختمان، صرفه جويي در مصرف انرژي، عايق گرما، سرما و صدا، مقاوم بودن در مقابل يخ زدگي، سهولت در حمل ونقل قطعات پيش ساخته، نصب سريع و آسان، مقاوم كردن سازه در مقابل زلزله با كاهش وزن ساختمان از جمله مزاياي كاربرد اين بتن به شمار مي رود.

وي افزود: از جمله موارد کاربرد اين ماده کامپوزيتي مي توان به ديوار و سقف پيش ساخته، جدول هاي کنار خيابان، کفپوش، مرمت آسفالت خيابان، ساخت لوله هاي بتني و ... اشاره كرد.

صادقي مرشت با اشاره به اين كه اين تحقيق را طي دوره كارشناسي و با راهنمايي دکتر آقازاده، عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي اميرکبير انجام داده و چندين مقاله داخلي و خارجي از اين اختراع تدوين شده است به مشكلات پيگيري اين تحقيق اشاره كرد و گفت: قطعا در انجام چنين پروژه هايي نياز به منابع اطلاعاتي قوي بيشتر حس مي شود كه متاسفانه به دليل برخي مسائل كه تاكنون وجود داشته است، استفاده از منابع اطلاعاتي ساير دانشگاه‌ها به راحتي قابل دسترسي نبوده كه همين مطلب باعث شد وقت زيادي صرف نامه نگاري هاي اداري شود. همچنين كمبود امكانات دانشگاه‌ها مساله‌اي است كه بسياري از دانشجويان با آن درگير هستند كه همين موضوع نيز سبب كندي كار مي شود.

وي با اشاره به اين كه در حال حاضر ضمن كار روي دو مقاله جهت ارائه در مجلات ISI در حال پيگيري

پروژه تحقيقاتي ديگري در زمينه آسفالت برمبناي كامپوزيت ساخته شده است، افزود: از سوي ديگر پيدا كردن سرمايه گذاري كه آماده راه اندازي خط توليد چنين اختراعاتي باشد، به راحتي امكان پذير نيست؛ از اين رو بسياري از پروژه ها در اين مرحله به فراموشي سپرده مي شوند.

صادقي مرشت درباره ميزان حمايت از طرح هاي پژوهشي و اختراعاتي كه توسط دانشجويان صورت مي گيرد به ايسنا گفت: تا زماني كه در خود دانشگاه‌ها به اين مقوله‌ها توجهي نشود، قطعا انتظار حمايت از محيط بيرون دانشگاه مانند پارك هاي علم و فن‌آوري و ... ثمري نخواهد داشت. همچنين با توجه به حركت صعودي رشد علمي در دانشگاه‌ها لزوم حضور مراكز تحقيقاتي صنعتي در دانشگاه ها جهت انجام مطالعات امكان سنجي و صنعتي كردن چنين پروژه هايي نسبت به گذشته بسيار بيشتر احساس مي شود.

وي ادامه داد: اگرچه تلاش هايي در اين راستا صورت گرفته است اما چون از تمام توانايي‌ها استفاده نمي شود، اين حركت ها ملموس نيست.البته بايد توجه داشت كه با توجه به نظام اداري پيچيده در انجام فرايند ثبت اختراع و گرفتن تاييديه هاي علمي از سازمان هاي مربوطه و در نهايت انجام مذاكره با كارشناسان پارك هاي علم و فن آوري و يا حتي در بسياري موارد با سرمايه‌گذار نه تنها وقت زيادي از مخترعان گرفته مي شود، حتي در برخي موارد مخترعان نسبت به طرحي كه وقت زيادي جهت تحقيق و بررسي آن صرف كرده دچار دلسردي شده و چه بسا طرح از هدف اصلي خود نيز دور شود.

صادقي مرشت با بيان اين كه استفاده از نخبگان و مخترعان با تجربه به همراه مشاوره اقتصاددانان و حتي صاحبان صنايع در چنين مراكز تحقيقاتي كه در خود دانشگاه ها راه اندازي مي شود، كمك بزرگي به رفع مشكلات كنوني خواهد كرد، تصريح كرد: چنين مراكزي به بانك اطلاعاتي بسيار قوي نيز نياز دارند كه مطمئنا اثرات مثبت اين هزينه‌ها در بلند مدت ملموس تر خواهد شد.همچنين در صورت وجود چنين مراكزي ارتباط مستقيم بين دانشجو و سرمايه گذار توسط يك مركز با قوانين مشخص قابل كنترل و پيگيري است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 520]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن