واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مراسم گراميداشت بيستوهفتمين سالگرد شهادت، دومين شهيد محراب، آيتالله شهيد مدني در تبريز برگزار شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: شهرستانها
مراسم بزرگداشت بيستوهفتمين سالگرد شهادت امامجمعه فقيد تبريز، دومين شهيد محراب، آيتالله سيد اسدالله مدني، امروز در مسجد مقبره تبريز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه آذربايجانشرقي، در اين مجلس بزرگداشت، آيتالله محسن مجتهدشبستري، نماينده ولي فقيه در استان آذربايجانشرقي و امام جمعه تبريز، اقشار مختلف مردم، خانوادههاي شهدا، اصناف و بازاريان و مقامات لشگري و كشوري حضور داشتند.
آيتالله شهيد سيد اسدالله مدني، در سال 1293 هجري شمسي در شهر دهخوارگان آذرشهر متولد شد و در دوران جواني به قم عزيمت كرد و پس از گذراندن درسهاي مقدماتي، حدود 4 سال به تحصيل درس منقول در محضر امام خميني(ره) مشغول شد و 5 سال بعد به نجف اشرف عزيمت و تدريس و تحصيل خود را در آن جا شروع كرد.
اين شهيد راه اسلام و انقلاب، در جلسات درس مرحوم آيتالله سيد عبدالهادي شيرازي، سيدمحسن حكيم و حاج سيد ابوالقاسم خويي شركت ميكرد.
وي نخستين كسي بود كه در جريان قيام سال 42 مردم، در نجف از امام(ره) تبعيت كرد و در انتشار تلگرام آيتالله حكيم به همين مناسبت نقش بسزايي داشت.
بعد پيروزي انقلاب اسلامي، به دعوت مردم همدان به اين شهر عزيمت كرد و به لحاظ حساس بودن اوضاع خطه آذربايجان به امر امام(ره) به تبريز عزيمت كرد.
آيتالله شهيد سيد اسدالله مدني از سوي مردم همدان به نمايندگي مجلس خبرگان انتخاب شد و بعد از شهادت آيتالله سيد محمد علي قاضي طباطبايي، از سوي امام(ره) به سمت امامجمعه و نماينده امام(ره) در تبريز منصوب شد.
آيتالله شهيد مدني، در بيستم شهريور ماه سال 1360، بعد از اقامه نماز در محراب نماز جمعه، به دست منافقان كوردل به شهادت رسيد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه آذربايجانشرقي، فرماندار شهرستان تبريز نيز همزمان با بيستوهفتمين سالگرد شهادت آيتالله شهيد مدني، گفت: نام و ياد آيتالله شهيد مدني بعد از گذشت 27 سال در آذربايجانشرقي همچنان زنده و پابرجا و تاثيرگذار است.
وي افزود: سادهزيستي و خستگيناپذيري و مردمدوستي شهيد مدني موجب محبوبيت و جايگاه والاي ايشان شده بود كه اكنون فراتر از خاطرهها، پويا و تاثيرگذار است.
فرماندار تبريز تصريح كرد: شهيد محراب آيتالله مدني در دوران پيش از انقلاب و پس از به ثمر رسيدن انقلاب و در دوران دفاع مقدس به عنوان سرباز خستگيناپذير انقلاب براي شكلگيري، حفظ و حراست از نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران همواره در تلاش و مجاهدت بود.
ذبيحيان، نقش محوري آيتالله مدني را در افشاي عناصر فرصتطلب و منحرف، مهم ارزيابي و خاطرنشان كرد: ايشان پيوسته با حفظ ارتباط عميق خود با مقام معظم رهبري در مراحل مختلف نهضت به نقش حساس و تاثيرگذار خود عمل كرده و به عنوان يكي از استوانههاي نظام جمهوري اسلامي حدود نيم قرن پرچم مبارزه و جهاد را بر دوش كشيد.
روحش شاد و راهش پررهرو باد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 20 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]