واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: سالگرد شهادت دومين شهيد محراب
واحد مركزي خبر : آيت الله مدني ازدوران طلبگي درمبارزات سياسي شركت داشت و درقيام 15خرداد به تبعيت از حضرت امام راحل به افشاگري چهره رژيم طاغوت پرداخت.
از اين رو سالها در بازداشت و تبعيد بسربرد.
آيت الله مدني پس ازپيروزي انقلاب اسلامي درايران به فرمان حضرت امام خميني(ره) امامت جمعه تبريز را به عهده گرفت و سرانجام عوامل منافق اين بزرگوار را درمحراب نمازجمعه به شهادت رساندند.
وي نخستين كسي بود كه در جريان انقلاب سال 42 شمسي مردم بپاخاسته كشورمان در نجف از امام تبعيت كرد و در انتشار تلگرام آيت الله حكيم به همين مناسبت نقش بسزائي داشت .
در زمان حكومت عبدالناصر تحت نظر ايشان عده اي از علماي نجف براي افشاگري چهره طاغوت در ايران به امر امام براي تدريس علوم ديني به خرم آباد رفتند و حوزه علميه كماليه در آنجا به تلاش و كوشش ايشان تأسيس شد.
سپس براثر فعاليتهايي عليه رژيم منحوس پهلوي به نور آباد ممسني و گنبد كاووس، بندر گنگان و مهاباد تبعيد شد و با اوجگيري انقلاب عظيم مردم مسلمان ايران به قم بازگشت.
بعد از پيروزي انقلاب به دعوت مردم همدان به اين شهر عزيمت و به لحاظ حساس بودن اوضاع آذربايجان به امر امام به تبريز عزيمت كرد.
آيت الله سيد اسدالله مدني از سوي مردم همدان به نمايندگي مجلس خبرگان انتخاب و بعد از شهادت آيت الله سيد محمد علي قاضي طباطبائي از سوي امام خميني به سمت امام جمعه و نماينده امام در تبريز منصوب شد.
وي تا وقت شهادت در اين پست به امور مردم رسيدگي مي كرد.
از خصوصيات بارز آيت الله سيد اسدالله مدني اعتقاد عميق ايشان به اعلميت امام و برپائي نمازهاي شبانه بود كه در اثناي اين عبادات هميشه شهادت را از خداوند طلب مي كرد.
پس از شهادت ايت الله مدني ،حضرت امام خمينى (ره) پيام تسليتي صادر كردند كه در بخشي از ان امده است :" با شهيد نمودن يك تن ديگر از ذريه رسول الله و اولاد روحانى و جسمانى شهيد بزرگ اميرالمؤمنين (ع) سند جنايت منحرفان و منافقان به ثبت رسيد.
سيد بزرگوار و عالم عادل عالى قدر و معلم اخلاق و معنويات، حجت الاسلام و المسلمين شهيد عظيم الشان مرحوم حاج سيد اسدالله مدنى رضوان الله عليه، همچون جد بزرگوارش در محراب عبادت به دست منافقى شقى به شهادت رسيد.
چهارشنبه 20 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]