تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812678121




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حدس بزن چه كسي بازي را مي‌برد؟ - كاوه شجاعي


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: حدس بزن چه كسي بازي را مي‌برد؟ - كاوه شجاعي


حالا كه ماجرا جدي‌تر شده، ما خبرنگاران حوزه بين‌الملل هر جا كه مي‌رويم با يك سوال روبه‌رو مي‌شويم خب فراموش نكنيد كه روي كارت شناسايي ما نوشته و نه اما وقتي به دوستان و آشنايان جواب مي‌دهيم انگار به آنها فحش داده‌ايم. دوباره مي‌گويند: خب ما بايد صريحا اعتراف كنيم كه نمي‌دانيم. اما به عنوان خبرنگار مي‌توانيم نگاهي دقيق‌تر به وضع فعلي رقابت بيندازيم، به‌خصوص حالا كه مجمع ملي هر دو حزب برگزار شده، دو نامزد به‌طور رسمي نامزدي انتخابات رياست‌جمهوري آبان را پذيرفته‌اند و معاونانشان را انتخاب كرده‌اند.

(و به‌خصوص اينكه هفته‌نامه نيوزويك ديروز در گزارشي وضعيت رقابت را بررسي كرده است و كار ما را راحت كرده)! بايد پذيرفت كه تكيه بر نظرسنجي‌ها در پيش‌بيني روند رقابت در دو ماه آينده واقعا كارساز نيست. (اين نظرسنجي‌ها فقط به ما مي‌گويند اگر همين الان صندوق راي را جلوي مردم بگيريم چه كسي رئيس‌جمهور مي‌شود.) با اين همه ما براي تحليل دقيق‌تر وضعيت فعلي چاره‌اي جز نگاه به نظرسنجي‌هاي مختلف نداريم. البته مي‌شود از يك چيز مطمئن بود، مسابقه در حال حاضر به جذاب‌ترين و حساس‌ترين نقطه‌اش رسيده است. ‌

از زمان پايان رسمي رقابت‌هاي مقدماتي درون‌حزبي (سوم ژوئن، 14 خرداد) تا كمي پيش از آغاز مجمع ملي حزب دموكرات در دنور (دو هفته پيش) ميانگين نظرسنجي‌هاي چندين موسسه معتبر كه در پايگاه اينترنتي ‌Real Clear Politics گردآوري مي‌شوند، از يك روند تقريبا ثابت خبر مي‌دادند. باراك اوباماي دموكرات در طول اين چند هفته حدود 3 تا 6 درصد از جان مك‌كين جمهوريخواه جلو بود، اما برگزاري مجمع ملي حزب دموكرات و پس از آن مجمع ملي حزب جمهوريخواه باعث جلب توجه مردم به انتخابات شده و روند تغيير كرده است. درگيري نظامي روسيه و گرجستان - كه نگاه مردم را به سمت نامزد قدرتمندتر كشاند - باعث شد اوباما در روزي كه رسما نامزدي حزب دموكرات را پذيرفت 1/‌45 درصد آراي مردم آمريكا را داشته باشد و مك‌كين 9/43 درصد آرا را و اين يعني خداحافظي اوباما با پيشتازي 5 درصدي. در روز دوم سپتامبر (سه‌شنبه پيش) اما اوباما با 2/‌49‌در برابر‌8/42 درصد از مك‌كين جلو افتاد و اين بزرگ‌ترين اختلاف اين دو نفر در طول ماه‌هاي اخير بود اما بعد از ‌برگزاري مجمع ملي جمهوريخواهان اوضاع دوباره تغيير كرد. بعد از پايان اجلاس و پذيرش نامزدي حزب توسط مك‌كين او با 7/46 در مقابل 5/45 از اوباما جلو افتاد. اين اولين باري بود كه مك‌كين در ميانگين نظرسنجي‌هاي وب‌سايت ‌RCP از نامزد دموكرات‌ها پيش افتاد.

اين يعني مك‌كين، بله، مك‌كين- ! دست‌كم در مقياس ملي - و نه شمارش ايالتي - در حال پيرزوي در انتخابات است.

آيا طرفداران اوباما بايد نگران باشند؟ بدون شك! البته نه به اين خاطر كه نظرسنجي‌هاي اخير به سود مك‌كين تغيير كرده است؛ ماجرا اينجاست از مدت‌ها پيش ناظران انتخاباتي مي‌گفتند كه رقابت در انتخابات رياست‌جمهوري امسال كاملا شانه به شانه و نزديك است. واقعا كسي نمي‌داند چه كسي برنده مي‌شود.

هيچكدام از دو حزب نمي‌توانند به آينده دل خوش كنند، به چند دليل. اول اينكه ‌RCP نظرسنجي مشترك يواس‌اي تودي و گالوپ را در ميانگين خود لحاظ كرده كه بيشترين اختلاف بعد از مجمع ملي حزب را نشان مي‌دهد يعني 54 به 44 و اين با نظرسنجي سي‌ان‌ان 488-48) تفاوت بسياري دارند. فراموش نكنيم گالوپ از تمام راي‌دهندگان احتمالي نظرسنجي مي‌كند و باقي موسسات از راي‌دهندگان ثبت‌نام كرده. به علاوه جوانان و آفريقايي-آمريكايي‌ها عموما كمتر در نظرسنجي‌ها شركت مي‌كنند و همين‌ها حاميان اصلي اوباما به حساب مي‌آيند. انتخاب سارا پيلين هم به عنوان معاون مك‌كين باعث شده جمهوريخواهان بيشتري به شركت در انتخابات علاقه‌مند شوند.

و نكته مهم آخر؛ انتخابات رياست‌جمهوري در آمريكا جنگي است ايالت به ايالت و اين يعني مهم نيست كه مك‌كين در مقياس ملي از اوباما پيش افتاده. در حال حاضر اوباما در ايالت‌هاي مهم‌تري از مك‌كين جلو است، پس نمايندگان الكترال بيشتري را در اختيار دارد و همين‌ها هستند كه رئيس‌جمهور را انتخاب مي‌كنند. اگر اوباما همين روند كنوني را تا روز انتخابات حفظ كند يعني دست‌كم 263 راي الكترال خواهد داشت و اين خبر خوبي براي دموكرات‌ها است.

داستان به جاي جذابي رسيده است.

انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------

------------
 چهارشنبه 20 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن