واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: ابراز نارضايتي بيماران از تعرفههاي گران در واحد اورژانس بيمارستان عشاير خرمآباد
سرويس شهرستانها: برخي بيماران ازخدماتدهي نامناسب بيمارستان شهداي عشاير خرمآباد دربخش تزريقات اورژانس، ابراز ناخشنودي كردند.
واحد تزريقات اورژانس بيمارستان شهداي عشاير خرمآباد در حال حاضر توسط بخش خصوصي اداره ميشود كه بالا بودن تعرفههاي مربوط به تزريق آمپول و سرم، محدود بودن فضا و فرسودگي وسايل و تجهيزات و بسياري مشكلات ديگر، باعث ايجاد نارضايتي در مراجعه بيماران به اين بخش شده است.
به گزارش اين بخش داراي يك فضاي تقريبا 20 متري شامل 3 اتاق است كه يك اتاق آن به مساحت تقريبا 6 متر با 3 تخت مخصوص بانوان و يك اتاق شامل يك تخت وميز كار كاركنان مخصوص تزريق آمپول برادران است و اتاق مخصوص استراحت كاركنان نيز به دليل كمبود فضا با مستقر شدن يك تخت به محل تزريق سرم برادران اختصاص يافته است.
در حال حاضر بخش تزريقات اورژانس بيمارستان عشايراز استانداردهاي لازم برخوردار نيست و در طول شبانه روز در 3 شيفت فعاليت دارد كه در هر شيفت آن يك مرد و يك زن تزريقات آمپول و سرم بيماران را انجام ميدهند.
برخي بيماران مراجعه كننده به بخش تزريقات پايين بودن سطح بهداشت، بالا بودن تعرفهها ، فرسودگي تختها و پايه سرمها و نبود پاروان (جهت جداسازي تختهاي زنان ومردان) و... را از مشكلات اين بخش عنوان كردند.
يكي از پرسنل اين بخش گفت: متاسفانه وقتي مراجعهكنندگان با نرخ بالاي تعرفه تزريق سرم و يا آمپول مواجه ميشوند آن را از چشم ما ديده و به ما پرخاش ميكنند.
وي گفت: بيشتر اين افراد به دليل اين كه تقريبا اورژانسي هستند نوبت را رعايت نميكنند و با هم هجوم ميآورند و انتظار دارند خيلي سريع كار آنها انجام شود تا جايي كه حتي فرصت كنترل تاريخ مصرف آمپول را هم به ما نميدهند.
وي تصريح كرد: متاسفانه تصور غلطي كه در بين همراهان بيماران به بخش تزريقات وجود دارد اين است كه بيشتر آنان انتظار دارند در كنار تخت بيمارشان باشند تا آمپول و سرم وي تزريق شود و اين مساله باعث ميشود كه به دليل كمبود فضا، با مشكلاتي مواجه شويم.
يكي از كارشناسان بيمارستان شهداي عشاير خرم آباد نيز درباره وضع بخش تزريقات اورژانس افزود: با وجود اين كه بيمارستان عشاير يك بيمارستان جنرال محسوب ميشود و بايد پاسخگوي نياز بيماران استان باشد، بخش تزريقات اورژانس بيمارستان همواره يكي از شلوغ ترين بخشها محسوب ميشود و در حد يك مطب خصوصي است.
وي گفت: بخش تزريقات اورژانس اين بيمارستان حداقل بايد 20 تخت داشته باشد كه در حال حاضر با داشتن 5 تخت فرسوده و با حداقل امكانات ، نارضايت بيشتر مراجعان را بوجودآورده و نتوانسته است جوابگوي نياز مراجعان باشد.
اين كارشناس افزود: البته واگذاري تزريقات اورژانس اين بيمارستان به بخش خصوصي خود مشكلاتي را به دنبال داشته است؛ چرا كه بيشتر بيماراني كه براي تزريق آمپول و سرم به اين بخش مراجعه ميكنند با اين تصور كه يك بيمارستان تقريبا دولتي است مراجعه ميكنند، ولي وقتي با تعرفه بالاي تزريق سرم وآمپول مواجه ميشوند براي آنها اين امر قابل قبول نيست.
وي تصريح كرد: با توجه به اين كه مراجعان به اين بيمارستان ازقشرهاي كم در آمد جامعه هستند، لذا نياز است مسئولان بيمارستان در جهت پايين آوردن تعرفه مربوط به تزريقات تلاش كنند.
مديرعامل بيمارستان شهداي عشاير خرم آباد نيز با اشاره به اين كه 80 درصد مراجعان به بخش تزريقات اورژانس و كلينيك شوراي عشاير، بيماران خارج از بيمارستان هستند، افزود: با توجه به اين كه تعرفه تزريق سرم و آمپول در بيرون و مطبهاي خصوصي بسيار بالا است وعلاوه بر اين، برخي پزشكان درمطب خود اقدام به تجويز سرم و آمپول براي بيمارمي كنند، لذا بيشتر بيماران مراجعه كننده به اين مطبها، جهت تزريق سرم و آمپول خود به بيمارستان شهداي عشاير مراجعه ميكنند.
دكتر امرايي گفت: به منظور رفع مشكلات مطرح شده و اجراي طرح انطباق، درصدد هستيم در روزهاي آينده با اضافه كردن يك اتاق به بخش تزريقات و اختصاص آن به مردان اين مشكل را برطرف كنيم.
دوشنبه 18 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]