واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: ضرورت طراحي لباس متحدالشكل براي قاريان و مبلغان ايراني در خارج از كشورمعاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآنالكريم:شكل لباس قاريان ايراني بايد بر اساس درجه آنان تعريف شود
گروه فعاليتهاي قرآني: قاريان ايراني در سطوح مختلف استاني، كشوري و بينالمللي به قرائت قرآن ميپردازند، بنابراين آنها بايد از لحاظ درجه تعريف شوند تا نوع پوشش آنان مشخص شود.
«احمد حاجيشريف» معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآنالكريم، در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب اظهار كرد: ابتدا بايد تعريف كرد كه اين لباس را چه كساني ميتوانند استفاده كنند به طور مثال با تعريف و مشخص شدن سطح علمي طلاب و روحانيان آنها قادر به استفاده از لباس اين قشر خواهند بود.
وي در ادامه افزود: در ارتش نيز افراد متناسب با درجه خود ميتوانند از لباس و آرم استفاده كنند، برخي از قاريان در سطح شهر خود برتر و بعضي هم در استان خود برگزيده هستند و برخي ديگر در سطح كشور نفر منتخب شدهاند و ديگر قارياني هم هستند كه رتبههاي بينالمللي كسب كردهاند بنابراين آنها نيز بايد از لحاظ درجه تعريف شوند تا مشخص شود از چه نوع پوششي ميتوانند استفاده كنند.
معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآنالكريم يادآور شد: در حال حاضر در حوزه امور قرآني موضوعات بسيار مهمتر از طراحي لباس متحدالشكل براي قاريان وجود دارد كه نيازمند سازماندهي است بنابراين بايد ابتدا به ساماندهي فعاليتهاي قرآني پرداخت و وقتي اين جريان به نتيجه رسيد به طراحي لباس متحدالشكل براي قاريان پرداخته شود.
اين داور بينالمللي قرآن كريم در ادامه گفت: طراحي اصولي لباس براي قاريان نيازمند مركزي است كه به كارشناسي در اينباره بپردازد تا اين جريان شكل مناسبي به خود بگيرد، همچنين با شكلگيري اين مركز است كه كسي قادر به سوءاستفاده از اين لباس نخواهد بود چراكه با بررسي و تاييد اين مركز فردي قادر به بهرهگيري و استفاده از اين پوشش خواهد بود.
حاجيشريف در پاسخ به اين سئوال كه چه رنگي براي لباس متحدالشكل قاريان مناسبتر است، اظهار كرد: به نظر من رنگ سرمهاي ميتواند رنگ شايسته، باوقار و زيبايي براي لباس قاريان ايراني باشد.
اين استاد قرآني در ادامه گفت: در كشور لباسي به عنوان نماد لباس ايرانيان نداريم كه در جهان به عنوان لباس ايراني شناخته شده باشد به طور مثال مردم مالزي كلاه مخصوصي را به كار ميبرندو
وي در پايان تصريح كرد: در طراحي لباس قاريان ايراني اين موضوع بايد كارشناسي شود تا با لباس قاريان كشورهاي ديگر مشترك نباشد بلكه لباس قاريان ايرانيان بايد به گونهايي طراحي شود كه متفاوت و در دنيا شناخته شود و معرف قاريان ايراني باشد كه براي اين منظور در طراحي لباس متحدالشكل قاريان ايراني ميتوان از شالها در رنگهاي مختلف بهره گرفت.
شنبه 16 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]