تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه‏اى چركين و سر و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831485254




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/نشست چهار جانبه دمشق/ اسد: يك سند شش ماده‌اي براي صلح با اسراييل ارايه كرديم لبنان نيز به مذاكرات صلح با اسراييل مي‌پيوندد امير قطر: با ايران مشكل نداريم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /نشست چهار جانبه دمشق/ اسد: يك سند شش ماده‌اي براي صلح با اسراييل ارايه كرديم لبنان نيز به مذاكرات صلح با اسراييل مي‌پيوندد امير قطر: با ايران مشكل نداريم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بين‌الملل - منطقه‌يي

اسد در پايان نشست چهار جانبه با رهبران فرانسه، قطر و تركيه از ارايه‌ي سند شش ماده‌اي سوريه به تركيه جهت تحقق صلح با رژيم صهيونيستي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاري سوريه (سانا)، بشار اسد، رييس‌ جمهور سوريه در پايان نشست چهار جانبه‌اش با رهبران تركيه، فرانسه و قطر در خصوص مذاكرات غير مستقيم صلح بين سوريه و رژيم صهيونيستي اظهار داشت: اين مذاكرات به دليل استعفاي مذاكره كننده‌ي ارشد اسراييلي‌ها به تاخير افتاد و دور جديد مذاكرات از آن جهت كه به ترسيم آ‌ينده‌ي مذاكرات خواهد پرداخت، بسيارحائز اهميت است.

وي تاكيد كرد: سوريه يك سند شش ماده‌اي در خصوص پيشنهادات دمشق براي تحقق صلح با اسراييل به تركيه ارايه داده است و پيش از انجام هر گونه مذاكرات مستقيم، منتظر پاسخ اسراييل به اين سند است.

اسد گفت: اين سند زمينه‌ساز مذاكرات مستقيم است و ما منتظريم تا طرف اسراييلي نيز براي تشريح موضع‌گيري‌اش سند مشابهي را ارايه دهد.

رييس‌جمهور سوريه بار ديگر تاكيد كرد كه ورود به مذاكرات مستقيم كشورش با اسراييل مستلزم روي كار آ‌مدن دولت جديد آمريكا است.

وي با تاكيد بر اهميت نقش آمريكا در روند صلح گفت: ما همواره بر اين موضوع تاكيد داشته‌ايم كه حضور آمريكا به عنوان بزرگترين قدرت در جهان جهت نظارت بر روند صلح و ايجاد تضمين‌هايي براي اجراي اين روند به ويژه‌ از سوي اسراييل ضروري است و طبيعتا بدون مذاكراه نمي‌توان چنين نظارتي را شاهد بود زيرا هر گونه نظارت بر روند صلح مستلزم ابزارها و اعتماد به تمامي طرف‌هاي ذي‌ربط پرونده صلح است كه تا كنون از صلح و مذاكرات مستقيم صلح سخن گفته نشده است و ما بايد منتظر دولت آتي آمريكا پس از انتخابات رياست جمهوري در اين كشور باشيم.

وي افزود: اما در خصوص كشورهايي كه هم اكنون در روند صلح حضور دارند يعني فرانسه، قطر وتركيه اين كشورها ضمن برخورداري از روابط خوب با آمريكا، توجه ويژه‌اي به روند صلح دارند و من معتقدم براي انجام هر گونه مذاكره و ورود به مرحله‌ي جديد مذاكرات، آنها با آمريكا تماس خواهند گرفت و اين كشور را نيز ترغيب به مشاركت در اين روند خواهند كرد.

اسد در ادامه عنوان داشت: تركيه يك شريك مهم در روند صلح در مرحله‌ي فعلي و مراحل آتي است.

وي همچنين تاكيد كرد: نبايد روند صلح فلسطين را فراموش كنيم زيرا اين روند جهت تحقق صلح عادلانه و فراگير در منطقه حياتي و مهم است و ديگر اين كه ما تنها به دنبال توافقنامه‌ي صلح نيستيم بلكه خواهان تحقق صلح فراگير در منطقه هستيم.

وي اوضاع لبنان را همچنان حساس توصيف كرده و از بحران حاكم بر شمال اين كشور ابراز نگراني كرد.

رييس جمهور سوريه گفت: هر گونه دستاورد مثبت سياسي بدون حل و فصل مشكل خشونت‌ها و درگيري‌ها بي‌ارزش است و ما رسما از رييس‌جمهور لبنان درخواست كرديم، با استقرار نيروهاي نظامي در شمال اين كشور، ثبات را به اين منطقه باز گرداند.

اسد گفت: توافق‌نامه‌ي دوحه شبح جنگ داخلي را از لبنان دور كرد و امور سياسي در اين كشور پس از اين توافقنامه در روند مثبت پيش مي‌رود.

وي همچنين خاطرنشان كرد كه روابط ديپلماتيك بين سوريه و لبنان از سر گرفته شده وبا اتخاذ تدابيري همچون تعيين سفرا در كشور پيش از پايان سال جاري تكميل خواهد شد.

وي در خصوص پرونده‌ي هسته‌يي ايران گفت: ما در اين نشست راه‌كارهاي مسالمت‌آميز را براي حل و فصل اين پرونده بررسي كرديم و به همكاري‌هايمان با فرانسه و ايران در اين زمينه ادامه خواهيم داد.

اسد در خصوص اوضاع عراق عنوان داشت: حل و فصل بحران عراق از طريق مذاكرات ملي بين گروه‌هاي عراقي امكان پذير است و سوريه ضمن حمايت از روند سياسي عراق با همكاري تركيه تمام تلاشش را جهت تحقق ثبات و امنيت در عراق به كار مي‌بندد.

وي همچنين همكاري هر چه بيشتر كشورهاي همجوار عراق را جهت كمك به ثبات و امنيت اين كشور خواستار شد.

رييس‌جمهور سوريه همچنين حمايت كشورش را از تلاش‌هاي رييس‌جمهور فرانسه جهت حل و فصل بحران قفقاز اعلام كرده و افزود: هر گونه بي‌ثباتي در گرجستان به طور مستقيم بر تركيه و خاورميانه تاثير منفي مي‌گذارد و ما هرگز نمي‌خواهيم كه جنگ سرد جديد در جهان روي دهد.

اسد در ادامه با اشاره به بحران دارفور گفت: اين موضوع كم اهميت‌تر از مساله‌ي عراق نيست و تقسيم سودان به تقسيم منطقه منجر خواهد شد لذا سوريه در تماس با طرف‌هاي ذي‌ربط پرونده‌ي سودان، ايجاد راهكاري حقيقي براي حل و فصل بحران دارفور را خواستار شده است.

وي تاكيد كرد: هدف از برگزاري اين نشست چهار جانبه تحكيم تحقق ثبات و صلح در منطقه بود.

وي همچنين افزايش و تداوم اين قبيل نشست‌ها را جهت بررسي وايجاد راهكارهايي براي حل و فصل بحران‌هاي منطقه خواستار شد.

اسد خاطرنشان كرد: اخيرا تحولات بزرگي در خاورميانه و ديگر نقاط جهان روي داده است واين تحولات كاملا با يكديگر در ارتباط است.

وي افزود: مشكل خاورميانه بر جهان تاثيرگذار است وهر گونه بحران در جهان نيز بر تحولات خاورميانه تاثير مي‌گذارد لذا اين مساله مهم يعني ضرورت تحقق ثبات موجب شد كه ما گردهم آييم و تحقق ثبات نيز جز از طريق سخن گفتن از صلح امكان پذير نيست.

اسد ادامه داد:‌ امير قطر يكي از حاميان هميشگي روند صلح بوده و همواره به دور از تاثيرپذيري‌ها در اين زمينه‌ ايفاي نقش كرده است، همانطور كه رييس‌جمهور فرانسه نيز با حمايت از اين روند موجب بازگشت نقش اتحاديه‌ي اروپا به خاورميانه شده است.

وي ادامه داد: از سوي ديگر تركيه نيز به عنوان معدود كشور حامي روند صلح طي سالهاي اخير موفق به برگزاري مذاكرات غير مستقيم بين اسراييل و سوريه شده واميدواريم نشست چهار جانبه‌ي دمشق با توجه به اين مسايل بتواند در حل و فصل مشكلات خاورميانه موثر باشد.

از سوي ديگر ساركوزي مذاكرات غير مستقيم بين سوريه و اسراييل و همچنين نقش تركيه در اين مذاكرات را مهم ارزيابي كرده و عنوان داشت: چنانچه روزي دو طرف وارد مذاكره مستقيم شوند، آمريكا فرانسه و اروپا و حتي تركيه از اين روند حمايت خواهند كرد.

وي ادامه داد: سياست هوشياري عامل سركوب آتش فتنه وآشوب در خاورميانه است.

ساركوزي گفت: ما به سوريه در لبنان و ايران نيازمنديم و آمريكا نيز به نقش بزرگي كه سوريه در اين خصوص ايفا مي‌كند، واقف است و فرانسه در همين راستا در راستاي اتخاذ سياست باز با سوريه ايفاي نقش مي‌كند.

وي افزود: هيچ ممنوعيتي براي ديگر كشورهايي كه خواهان پيوستن به اين نشست چهار جانبه باشند، وجود ندارد.

وي با اشاره به نزديكي ديدگاه فرانسه و سوريه در خصوص پرونده‌ي هسته‌يي ايران بر نقش تاثيرگذار سوريه در اين خصوص تاكيد كرد.

رييس جمهور فرانسه همچنين بر ضرورت تداوم و گسترش روابط مثبت بين سوريه و لبنان تاكيد كرده و حمايت از استقلال، ثبات و حاكميت لبنان را براي فرانسه مهم دانست.

شيخ محمد بن خليفه آل ثاني، امير قطر نيز در اين كنفرانس خبري در پاسخ به سوالي مبني بر روابط كشورهاي حوزه خليج فارس با ايران گفت: ما با هر گونه درگيري با ايران مخالف هستيم و در راستاي جلوگيري از وقوع اين امر تلاش مي‌كنيم.

وي با اشاره به اين كه كشورش رياست دوره‌اي شوراي همكاري خليج فارس را بر عهده دارد، تاكيد كرد: هدف اصلي ما حمايت از امنيت، ثبات، شكوفايي و همكاري اقتصادي در حوزه‌ي خليج فارس است.

شيخ محمد خاطرنشان كرد: هيچ مشكلي بين كشورهاي حوزه‌ي خليج فارس با ايران به جز مشكل جزاير سه گانه بين امارات و ايران وجود ندارد و در عين حال قوي‌ترين روابط اقتصادي بين كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج فارس، بين ايران و امارات حاكم است.

رجب طيب اردوغان، نخست وزير تركيه نيز در پاسخ به سوالي در خصوص مذاكرات غير مستقيم سوريه و اسراييل گفت: سوريه و رييس‌جمهور ‌آن موضع سازنده و مثبتي اتخاذ كرده‌اند و ما از اين امر و نتايج اين مذاكرات ولو به صورت غير مستقيم استقبال مي‌كنيم واطمينان داريم كه با تداوم اين روند به نتايج مطلوب دست خواهيم يافت.

اردوغان گفت: ما چهار مرحله از مذاكرات را به پايان رسانديم اما تحولاتي كه در عرصه‌ي اسراييل روي داد، موجب تاخير در برگزاري مرحله‌ي پنج شده است كه با فراهم شدن شرايط اين روند ادامه خواهد يافت.

از سوي ديگر ساركوزي در گفت‌وگو با خبرگزاري فرانسه از ميانجي‌گري قطر در پرونده‌ي گلعاد شليط، اسير اسراييلي خبر داد.

وي تاكيد كرد كه نامه‌اي از پدر گلعاد شليط را به بشار اسد تحويل داده تا او نيز اين نامه را به امير قطر تحويل دهد و سرانجام اين نامه توسط امير قطر به خالد مشعل رييس دفتر سياسي جنبش حماس تحويل داده شود.

ساركوزي تاكيد كرد كه تمام تلاشش را براي آزادي شليط به كار خواهد بست و قطر نيز در تلاش‌ها براي تحقق اين امر سهيم خواهد بود.

انتهاي پيام
 جمعه 15 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن