تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830559801




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

۱۰ راه برای شاد بودن در محیط کار


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: ۱۰ راه برای شاد بودن در محیط کار

http://www.mobin-group.com/image/reg/images/7622happy-office.jpg
گاهی شاد بودن در محیط کار سخت به نظر می‌رسد. سختی کار معمولاً به دلیل ناهماهنگی با همکاران، نارضایتی شغلی و یا حتی وجود خصوصیات منفی در خود فرد است.
حقیقت این است که پیدا کردن شادی و یا حداقل رضایت در محیط کار، چندان هم سخت نیست و تنها کافی است که مواردی چند مورد توجه قرار بگیرد.

▪ خوشبینی: خوشبینی به معنای بهره‌مندی از یک چشم‌انداز مثبت حتی در شرایط سخت و نامطلوب است. برخلاف گفته عموم، خوشبینی اکتسابی است. با در نظر گرفتن شرایط سخت شغلی، خوشبینی به معنای تلاش برای لذت بردن از شغل است تا جایی که حتی فرد بطور ظاهری به رضایت تظاهر کند زیرا تظاهر به خوشبینی به کسب آن کمک خواهد کرد.

▪ تغییر ذهنیت فردی: برای مبارزه با احساس نارضایتی شغلی، یکی از روش‌های مؤثر، تغییر ذهنیت فردی است. بدین منظور فرد باید خود را بخش مهمی از شرکت یا مجموعه تلقی کرده و با آن احساس مشغول به کار شود زیرا با این ذهنیت احساس غرور و رضایت از کار در فرد ایجاد خواهد شد.

▪ قدردانی و تشکر: به یاد آوردن فواید بهره‌مندی از شغل در رفع نیازها و سپس موردبندی آنها باعث می‌شود تا فرد قدر شغل خود را بداند. تفکر راجع به بیکاری و عواقب آن نیز در این زمینه تأثیرگذار خواهد بود.

▪ اجتناب از سرزنش: اکثر مردم خصوصاً در رابطه با اشتباهات خود بسیار حساس بوده و به سرزنش از خود می‌پردازند. از آنجایی که این احساس سرزنش با پیامدهای نامطلوبی همراه است، توصیه می‌شود تا به جای سرزنش، ذهن به سمت پیشرفت‌ها معطوف شود تا در پی احساس موفقیت هر چند هم که کوچک باشد احساس رضایت در فرد شکل بگیرد. لازم به یادآوری است قسمت عمده موفقیت‌های روزانه شامل وظایف و مسئولیت‌هایی است که هیچ‌کس غیر از خود فرد به آنها توجه نمی‌کند.

▪ بخشش: بخشش افرادی که هر روز در کنار انسان هستند آن هم تحت هر شرایطی، دشوار به نظر می‌رسد اما حفظ رنجش و کینه بیش از سایرین به خود فرد آسیب می‌رساند.

▪ مقابله: شاد بودن پس از مورد ظلم و بی‌عدالتی قرار گرفتن سخت است، این در حالی است که اغلب افراد در چنین شرایطی به جای مقابله با مشکل، سکوت کرده و تنها شرایط را تحمل می‌کنند. علاوه بر بهبود شرایط اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.

▪ غیبت: غیبت کردن علاوه بر اعتماد به نفس، دوستی و اتحاد را نیز از بین می‌برد. غیبت باعث ایجاد دشمنی، انتقاد، بدبینی و پائین آمدن بهره‌وری در محیط کار خواهد شد.

▪ روابط دوستانه: کار کردن در محیط دوستانه لذت‌بخش‌تر خواهد بود. این بدان معنی نیست که در محیط کار باید با همه روابط دوستانه و یا روابط صمیمی داشت.

▪ انتظار تغییر: کارمندان امروزه بیش از هر زمان دیگری با تغییرات روبه‌رو هستند زیرا باید خود را با تغییر راهکارها، روش‌های مدیریتی، گسترش تکنولوژی، رشد سریع ادارات و یا کاهش حجم سریع آنها وفق دهند، از این رو باید همواره در انتطار این تغییرات بوده و با روش‌های مختلف برای رویارویی با آنها آماده شد.

▪ توقف: در صورتی که پس از رعایت تمام موارد بالا شرایط شغلی تغییر نکند، نوبت «توقف» است زیرا در صورت نداشتن توانایی برای تغییر شرایط، نیاز به شروع دوباره و قرار گرفتن در محیط جدید وجود دارد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن