تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850141394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اقدام طبق برنامه، مبناي موفقيت مالي


واضح آرشیو وب فارسی:ایران اسپورت: اقدام طبق برنامه، مبناي موفقيت مالي
سرمايه ، محمدعلي آذري نيا: براي موفقيت هميشگي در سرمايه گذاري به بهره هوشي بسيار بالا و اطلاعات حساس از شركت ها نيازي نيست. براي آنكه تمام عمر فعاليت هاي سرمايه گذاري شما سودده باشد به يك چارچوب مستحكم و منطقي براي تصميم گيري و كنترل احساسات جهت رعايت چارچوب نيازمند هستيد. از هر فرد پرسابقه و با تجربه سوال كنيد به شما خواهد گفت داشتن برنامه براي موفقيت ضروري است. برنامه ريزي في نفسه دشوار نيست. اما پايبند ماندن به آن به ويژه هنگامي كه به نظر مي رسد ديگر شاخص ها عليه شما هستند گاه بسيار سخت است. در مقاله حاضر نشان داده مي شود وجود برنامه صحيح و پايبندي به آن حياتي است، برنامه صحيح چه ويژگي هايي دارد و اگر برنامه نداشته باشيد چه بر سر سرمايه گذاري شما خواهد آمد؟

تمركز خود را حفظ كنيد

بازارهاي مالي به سبب ماهيت خود پر افت و خيز هستند. در سرتاسر سده بيستم، تورم، نرخ هاي بهره، ظهور تكنولوژي هاي جديد، ركودها و دوره هاي تجاري و اقتصادي تاثيرات بسيار زيادي بر بازارهاي مالي گذاشته و شاخص ها را افزايش و كاهش داده است. اواخر دهه 1990 رونق شديد بازار باعث شد شاخص متوسط صنعتي داوجونز نسبت به چندسال قبل حدود 300 درصد افزايش پيدا كند. در آن دوره نرخ بهره و تورم پايين و استفاده از تكنولوژي بسيار گسترده بود و اين عوامل دست در دست هم به رشد اقتصاد منجر شدند. اما دوره زماني بين سال هاي 2000 تا 2002، مقدار اين شاخص 38 درصد كاهش يافت. جريان كاهش شاخص با هجوم سهامداران براي فروش سهام شركت هاي اينترنتي آغاز شد و رسوايي ها در حسابرسي چندين شركت بزرگ و حوادث يازدهم سپتامبر بر وخامت اوضاع افزود.
با توجه به اين ميزان تحول كه هر روز امكان دارد در بازارهاي مالي رخ دهد ضروري است احساسات خود را تحت كنترل داشته و به برنامه سرمايه گذاري خود پايبند باقي بمانيد. با اين كار قادر خواهيد بود در بلندمدت تمركز خود را حفظ كرده و ديدگاهي عيني تر از افت و خيزهاي كنوني در قيمت ها پيدا كنيد. اگر سرمايه گذار اجازه دهد احساسات اش در تصميم گيري هايش دخالت كند در بلندمدت ضرر خواهد كرد. براي مثال در اواخر سال 2002 كساني كه تحت تاثير احساسات خود سهام شركت هاي اينترنتي شان را فروختند نتوانستند از رشد 44 درصدي شاخص داوجونز از اواخر سال 2002 تا اواسط سال 2005 بهره ببرند.
بسياري از كارشناسان معتقدند سرمايه گذارها بايد از سه اشتباه اصلي در حوزه سرمايه گذاري اجتناب كنند: ترس، اميد و طمع. ترس باعث مي شود به محض كاهش اندك در قيمت برخي سهام، فرد سرمايه گذار فروش آن سهم را آغاز كند. در چنين مواقعي بسيار بهتر است بررسي كنيد تا متوجه شويد آيا دلايل اوليه شما براي سرمايه گذاري از جمله ويژگي هاي بنيادين شركت مورد نظر تغيير كرده است يا نه.
بازارهاي مالي به خبرها بسيار حساس هستند و يك خبر كوچك موجب مي شود تعدادي از سرمايه گذارها به فروش سهام خود اقدام كنند. فروش سهام هنگامي كه قيمت ها پايين است مساوي ضرر و جزء گزينه هايي است كه تا حد امكان بايد از آن اجتناب كرد. هر تصميم براي فروش بايد مبتني بر واقعيت هاي موجود در سهام شركت مورد نظر اتخاذ شود.
دومين احساس، اميد است كه اگر تنها انگيزه شما باشد باعث خواهد شد سهام را بر مبناي رشد قيمتي كه در گذشته داشته خريداري كنيد. خريد سهام به اين اميد كه آنچه در گذشته رخ داده درآينده هم رخ خواهد داد تصميمي
غير منطقي است كه مي تواند به از ميان رفتن ثروت و دارايي شما منجر شود. اواخر دهه 1990 همين اتفاق در مورد سهام شركت هاي فعال در زمينه اينترنت رخ داد. مردم تقريباً تمام سهام اين شركت ها را به اميد رشد شديد قيمت آنها خريدند و هيچ توجهي به ويژگي هاي بنيادين سهام ياد شده نداشتند.
كارشناسان پيشنهاد مي كنند براي ارزيابي ارزش سرمايه گذاري بيشتر به ويژگي هاي اساسي و بنيادين شركت توجه كنيد نه تغييراتي كه قيمت آن در گذشته داشته است. شركتي كه در گذشته وضعيت نامناسبي داشته ممكن است با تغييراتي در مديريت و جمع سرمايه اكنون وضعيت بسيار خوبي پيدا كرده باشد. برعكس ممكن است شركتي درگذشته وضعيت مناسبي داشته اما اكنون همه چيز معكوس شده باشد. سرمايه گذاري بر مبناي اميد به احتمال زياد شما را دچار ضرر خواهد كرد نه سود.
سومين احساسي كه زمينه شكست شما را فراهم مي كند حرص است. اگر تحت تاثير حرص باشيد براي مدتي بيش از حد طولاني سهامي را نگه خواهيد داشت و اميدواريد با اين كار حداكثر سود را از آن ببريد. اما با اين سياست ممكن است سودي بزرگ را به ضرري عظيم تبديل كنيد.
در دوران رونق شركت هاي اينترنتي سرمايه گذارهايي كه از پيش به سودي دورقمي دست پيدا كرده بودند به حفظ سهام خود ادامه دادند و تصور مي كردند رشد قيمت ها همواره ادامه پيدا خواهد كرد. سپس هنگامي كه روند رشد قيمت ها معكوس شد باز هم بسياري از سرمايه گذارها از فروش سهام خود اجتناب كردند به اين اميد كه قيمت ها بار ديگر رشد مي كنند. با اين تصميم سود عظيم آنها به ضرري بزرگ تبديل شد.
برنامه سرمايه گذاري كه در آن شرايط خريد و فروش مشخص شده باشد به شما كمك خواهد كرد اين احساس هاي اشتباه را كنترل كرده و تحت تاثير آنها به خريد يا فروش سهام نپردازيد.

عناصر اصلي برنامه سرمايه گذاري: اهداف خود را مشخص كنيد

اكثر افراد مايلند سبد دارايي هاي خود را كه از سهام گوناگون تشكيل شده هر چه بزرگ تر كنند تا سود بالاتري نصيبشان شود اما يك عامل محدودكننده مهم به نام ريسك وجود دارد. سوال مهم درباره ريسك اين است كه چه ميزان از آن را هنگام سرمايه گذاري در دارايي هاي مختلف مي توان پذيرفت. اگر نمي توانيد ماهيت پر افت و خيز و بازار را هضم كنيد، هدف شما كسب سود و در عين حال داشتن امنيت هنگام سرمايه گذاري است. اغلب افرادي كه چنين گرايش هايي دارند به خريد اوراق قرضه يا مشاركت كه سودي نسبتاً ثابت دارند مي پردازند. برعكس اگر توان پذيرش ريسك را داريد سهام شركت هاي معتبر، موردي مناسب براي سرمايه گذاري است.
ريسك بالا به معناي افزايش احتمال از دست دادن دارايي در هنگام سرمايه گذاري است. البته در بسياري از مواقع ريسك بالا به معناي سود بالاتر نيز هست اما نه در تمام موارد. مولفه ريسك در برنامه ريزي مالي از اهميت بالايي برخوردار است به همين دليل هنگام ارزيابي ريسك يك سرمايه گذاري با خود صادق باشيد.

تخصيص دارايي ها

هنگامي كه هدف خود و ميزان ريسك پذيري تان را مشخص كرديد مي توانيد به مبحث مهم تخصيص منابع در سبد سرمايه گذاري خود بپردازيد. تخصيص دارايي ها به معناي تقسيم پول بين انواع مختلف سهام و دارايي در سبد ياد شده طبق اهداف سرمايه گذاري و ميزان ريسك پذيري است. براي مثال شما مي توانيد 20 درصد از پول تان را صرف خريد اوراق قرضه، 70 درصد را صرف خريد سهام و 10 درصد را نيز صرف خريد ديگر ابزارهاي موجود سرمايه گذاري كنيد. اهميت تخصيص دارايي ها در تدوين برنامه اين است كه به شما راهنمايي مي كند چطور سبد دارايي هاي خود را متنوع كنيد طوري كه هم به اهداف تان برسيد و هم بيش از حد لازم ريسك نپذيريد.

نتيجه گيري

برنامه ريزي براي سرمايه گذاري مهم ترين اقدام براي دستيابي به اهداف مالي است زيرا راهنماي شما براي هر اقدام و تصميم گيري است. البته پايبندي به برنامه صحيح نيز مهم است. هنگام برنامه ريزي متوجه مي شويد به چه نكاتي تاكنون توجه نكرده ايد و بايد آنها را هم در نظر گرفته و در برنامه بگنجانيد. ضروري است برنامه ريزي با حضور يك مشاور توانا انجام شود تا او در تك تك موارد به شما تذكرات لازم را ارائه دهد. البته اين امر به معناي آن نيست كه شما شخصاً هيچ اقدامي جهت كسب اطلاعات ضروري و شناخت بازار نبايد انجام دهيد.
www.investopedia.com
 چهارشنبه 13 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران اسپورت]
[مشاهده در: www.iransport.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن