تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):در پاسخ به كسى كه عرض كرد: من در عمل ناتوانم و نماز و روزه كم به جا مى آورم اما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826056569




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي ايجاد موج فرهنگ ديني با كنار گذاشتن خود‌محوري امكان دارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي ايجاد موج فرهنگ ديني با كنار گذاشتن خود‌محوري امكان دارد
خبرگزاري فارس: معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي گفت: يكي از بزرگ‌ترين اقدامات در ايجاد موج فرهنگ ديني در جامعه كنار گذاشتن خودمحوري‌هاست.
به گزارش خبرگزاري فارس سيدجواد موسوي هوايي كه در برنامه پرسمان رايو گفت و گو درباره جشنواه كتاب دين و پژوهش‌هاي برتر سخن مي‌گفت، با بيان اين مطلب اظهار داشت: سازمان تبليغات اسلامي طبق فرمايش امام (ره) و رهبري موظف است، سازماني براي تبليغ اسلام باشد و اسلام را در همه عرصه‌ها و بويژه با توجه به نياز جوانان عرضه كند.
وي تصريح كرد: معاونت پژوهشي اين سازمان وظيفه پشتيباني علمي و پژوهي تمام فعاليت هاي سازمان را دارد و تا كنون روند كاري نيز به اين صورت بوده است.
معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي با اشاره به اين مطلب كه معاونت پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي 120 برنامه را در سراسر كشور به صورت ملي و استاني دارد، گفت: دو بخش معرفي نرم افزار سير مطالعات اسلامي و سومين جشنواره كتاب دين و پژوهش هاي برتر از جمله برنامه هاي اين معاونت براي ترويج دين پژوهي در جامعه است.
وي با بيان اين مطلب كه مسئله كتاب و كتاب خواني در هر جامعه‌اي موجب رشد، تعالي و تمدن سازي است و جزو شاخصه هاي توسعه فرهنگي آن به حساب مي آيد،‌افزود: ما براي تشويق جامعه به سمت و سوي كتاب بويژه دين به جشنواره كتاب دين روي آورده و آن رابرگزار كرديم، ضمن اينكه بخش پژوهش‌هاي برتر را نيز به آن اضافه كرديم تا از برخي پژوهش‌ها كه هنوز به صورت كتاب درنيامده است استفاده كنيم.
وي درباره محورهاي اين جشنواره گفت: جشنواره در پنج حوزه قرآن، حديث، اخلاق؛ فلسفه، كلام، عرفان؛ سيره، تاريخ، تمدن اسلامي؛ فقه، حقوق، اصول اسلامي و دين و علوم انساني مرتبط است كه در جشنواره كه سال 83 در اين پنج حوزه آثار زيادي رسيد و و در مرحله اوليه ما شروع به گزينش از ميان پنج هزار آثار رسيده كرديم و بر اساس فهرست، مقدمه و حوزه ها تقسيم بندي صورت گرفت.
موسوي هوايي در خصوص داوري دوره‌هاي پيشين اظهار داشت: داوري دوره‌هاي پيشين در پنج مرحله صورت گرفت و در مرحله نهايي در شوراي سياست گذاري برند گان نهايي و ممتازين انتخاب شدند.
وي انگيزه برگزاري جشنواره كتاب دين و پژوهش هاي برتر را برقراري ارتباط ميان رشته اي ميان علم فرهنگ، ارتباطات و دين دانست و اضافه كرد: در حوزه فرهنگ، كتاب ها و پژوهش هاي صورت گرفته است كه ما در ديني شدن جامعه از آنها استفاده مي‌كنيم.
معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي در خصوص ارتباط دين و ارتباطات اظهار داشت: در ارتباطات ابزار بانفوذي اختراع شده كه در آن به لحاظ محتوايي و روشي در تبليغ دين استفاده مي كنيم ضمن اينكه در حوزه ديني از استادان علوم ديني و پژوهش هاي آنها استفاده مي شود.
وي آثار مرتبط با اين سه رشته را مبناي داوري جشنواره معرفي و خاطرنشان كرد: برندگان كساني بودند كه فعاليت هاي برتري در اين زمينه انجام دادند.
موسوي هوايي درباره استقبال جوانان از اين جشنواره گفت: جواناني كه دغدغه مهندسي فرهنگي و ديني دارند، مي‌دانند اين جشنواره ها تا چه حد در مهندسي فرهنگي مؤثر است و به همين رابطه از آن استقبال كرده اند و خود جشنواره جايگاه خود را در بين فرهيختگان باز كرده است، منتهي اطلاع رساني سازمان تبليغات در اين زمينه ضعيف بوده است.
معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي در خصوص جشنواره هاي پيشين اظهار داشت: ما جشنواره دوم را در سال پيامبر اعظم برگزار كرده و به همين مناسبت درصدد بوديم كه كتابي را در مقابل كتاب آيات شيطاني سلمان رشدي با يك حركت ايجابي معرفي كنيم، كه موسوي گرمارودي اين مسئوليت را راپذيرفت و كتاب مسيا خاتم پيامبران را نوشته و اين كتاب مورد ارزيابي قرار گرفت ولي متاسفانه اين رمان در جامعه چندان شناخته نشد.
موسوي هوايي در مورد استفاده اين سازمان از ابزارهاي نوين ارتباطي گفت: سازمان تبليغات اسلامي از جمله سازمان هاي مجهز به كتابخانه ديجيتال است و در كنار آن اين سازمان تلاش كرده است كه آدرس وبلاگ هاي با محتواي ديني را شناسايي وآنها را در يك مجموعه براي علاقه‌مندان به مسائل ديني گردآوري كند.
وي ادامه داد: در بحث توليدات الكترونيكي به جهت اينكه ما شبكه هاي اينترنتي را در استان ها داريم،‌ شش هزار مسجد را در مراكز استان‌ها و شهرهاي بزرگ به كافي نت ومتصل كرديم و اين فرصتي بوده كه علاقه مندان به سايت اين سازمان مراجعه كنند.
وي افزود: ويژه نامه هاي الكترونيكي از ديگر فعاليت هاي اين سازمان است كه روحانيون و ائمه جماعات با استفاده از آن مي توانند از مباحث مطرح شده در اين ويژه نامه ها در سخنراني خود استفاده كنند
موسوي هوايي در پاسخ به اين پرسش كه سازمان تبليغات اسلامي چه تدابيري را جهت تجهيز كتابخانه الكترونيكي خود در مقابل كتا ب هاي چاپي انديشيده است گفت: آنچه ما از آمار دنيا و كشورمان داريم اين است كه هنوز كتاب در مقوله مطبوع خود مورد نظر است و 85 درصد انتقال مفاهيم به وسيله كتاب است ضمن اينكه به لحاظ جسماني صحيح نيست كه فرد يك كتاب با حجم بالا را از پشت مانيتور بخواند و اين مسئله در همه كشورهاي دنيا نظير كانادا نيز صدق مي كند.
وي در خصوص زمان برگزاري جشنواره سوم اظهار داشت: سومين جشنواره كتاب دين و پژوهش هاي برتر در 12 ارديبهشت ماه سال 88 و به مناسبت سالگرد شهيد مطهري برگزار مي شود و ما در مرحله گزينش آثار هستيم
معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي درباره دستاوردهاي جشنواره پيشين گفت: در اين جشنواره ها مجموعه پژوهش هاي برتر انتخاب و پژوهش هاي برتر جهت انتشار در فضاي جامعه در اختيار انتشاراتي هايي نظير انتشارات امير كبيرقرار گرفتند.
وي كشف خلاها و نيزمندي هاي جامعه در زمينه كتاب را از ديگر دستاوردهاي جشنواره دين و پ‍وهش هاي برتر عنوان و افزود: مثلا در حوزه هاي حجاب، عرفان‌هاي مثبت، حقوق زنان سفارش مطلب به ناشران و اساتيد حوزه و دانشگاه داده شده كه كمك هاي خوبي را هم تا كنون دريافت كرده‌ايم.
وي از برنامه‌ريزي‌هاي اين سازمان به ايجاد انگيزه در جوانان به كتاب خواني با توليد كتاب‌هاي با حجم كم و گويا در حوزه هاي ديني اشاره و تصريح كرد: در همين راستا و در جهت ايجاد انگيزه در شناخت انديشه مطهري مجموعه انديشه مطهر به چاپ رسيد كه كتاب هاي متعدد در حوزه هاي مختلف انديشه مطهري را شامل مي‌شد.
موسوي هوايي ادامه داد: يكي از بزرگترين اقدامات در ايجاد موج فرهنگ ديني در جامعه ما كنار گذاشتن خوديت‌هاست و تا وقتي مي خواهيم اسم ما به عنوان سازمان مان پشت هر چيزي باشد پيشرفت نمي‌كنيم.
وي از مشكلات كتابخواني جوانان به سرگرداني آنان در منابع موجود اشاره كرد و گفت: در همين رابطه نرم افزارهاي سير مطالعات اسلامي در سه سير مقدماتي و متوسط و عالي و با تفكيك حوزه هاي مختلف اسلامي، حقوق ، فقه، فلسفه، تربيت اسلامي و بويژه مباحثي كه به اصول و فروع و احكام ديني برمي گردد، مي تواند راهنماي مناسبي براي جوانان و نوجوانان باشد.
معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي ادامه داد: در مورد ماه رمضان 800 عنوان كتاب و 400 عنوان مقاله داريم كه در نرم افزار موجود است كه رده بندي آنها صورت گرفته است.
وي در خصوص تعداد منابع موجود اين سازمان اظهار داشت: به صورت كلي ما هشت هزار عنوان كتاب داريم كه در صورت تامين بودجه آن را به 23 هزار مي رسانيم.
هوايي در خصوص آسيب شناسي هاي صورت گرفته درا ين سازمان بر روي جوانان گفت: در بحث آسيب شناسي و اينكه چرا برخي دين گريزي ها وجوود دارد ما از همان ابتدا بحث آسيب شناسي را مد نظر قرار داديم و 15 هزار مبلغ را به كل كشور اعزام كرديم كه در سال جاري اين تعداد به واسطه درخواست مردم به 27هزار نفر رسيد و اين مي تواند از دستاوردهاي مثبت سازمان تبليغات اسلامي باشد.
وي ادامه داد : علاوه بر ارسال مبلغين، بانك جامع اطلاعاتي داده هاي ديني ، در اين سازمان راه اندازي شد كه در آن آسيب شناسي فرهنگ و مسائل مرتبط با آن (تاثيرگذار و تاثيرپذير) مورد توجه قرار گرفت.
وي افزود: اين بانك جامع اطلاعاتي كه با استفاده از پژوهش هاي ميداني و واقعي راه اندازي شده در همه استان ها ، شهرستان ها و روستاها براي مديريت آسيب شناسي استفاده مي شود و بر مبناي آن مي توانيم به استان ها راهكار بدهيم.
حجت الاسلام هوايي در پاسخ به اين پرسش كه آيا بمباران اطلاعاتي نتيجه منفي ندارد، گفت: اين را من بمباران اطلاعاتي نمي دانم بلكه گسترش حوزه نرم افزاري مي دانم و ما بايد در همه زمينه ها برنامه هاي سلبي و ايجابي داشته باشيم
وي در خصوص برنامه هاي ماه رمضان سازمان تبليغات اسلامي اظهار داشت: آنچه معاونت پژوهشي وظيفه دارد تهيه نرم افزاري براي مبلغين و توليد مجموعه رهپويه است كه در آن نيازهاي جوانان بررسي شده و بر مبناي آن پاسخ ها تهيه شده است مثل شبهاتي كه درباره شيعه مطرح شده است و سعي شده پاسخ هاي متقني در اين بحث و مباحثي نظير حجاب، بنيان خانواده، مباحث اخلاقي و فلسفي تهيه شود .
كتاب "شبستان انديشه" از ديگر فعاليت هاي اين سازمان بود كه از سوي هوايي عنوان و افزود: اين كتاب هر ماه كتاب چاپ مي شود و 10 هزار كتاب براي 16 هزار نفر ائمه جماعات فرستاده مي شود كه اطلاع رساني هم بخشي از داده هاي آن است.
وي در خاتمه خاطرنشان كرد: ويژه نامه مناسبت ها جهت استفاده ائمه جماعات در سخنراها و بازي بازگشت (يك بازي كامپيوتري درباره مردم فلسطين) از ديگر برنامه هاي سازمان تبليغات اسلامي در ماه مبارك رمضان است.
انتهاي پيام/ش
 سه شنبه 12 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن