واضح آرشیو وب فارسی:مهر: كيومرث هاشمي در نشست خبري-3قله كشتي ايران قهرماني المپيك است/ كفاشيان مزاح كرده است
معاون سازمان تربيت بدني قله كشتي ايران را قهرماني در المپيك خواند و تاكيد كرد قهرماني در آسيا براي اين رشته ورزشي معنايي ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، كيومرث هاشمي در ادامه نشست خبري امروز خود به پرسش و پاسخ به خبرنگاران پرداخت.
وي با بيان اينكه "بعيد مي دانم مسئولان كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني ناكامي ورزش در المپيك را به گردن هم بياندازند"، گفت: نظام حقوقي وظايف هر كدام از نهادها را مشخص كرده است. با اين حال چه فرقي مي كند كه كدام نهاد مقصر ناكامي ورزش ايران است. نبايد به دنبال مقصر باشيم بايد راه درمان را پيدا كنيم. يافتن مقصر مشكلي را حل نمي كند.
هاشمي در اين رابطه افزود: اسم "المپيك" روي كميته ملي المپيك است. روشن است كه اين كميته تا چه اندازه در حضور كاروان ايران در المپيك نقش داشته است و ما نبايد در اين خصوص اظهارنظري داشته باشيم. آنچه مسلم است نتايج كاروان ايران در المپيك خوب نبوده است و ما پنجاه و يكم شديم. شايد اگر كشتي نتيجه مي گرفت عملكرد مان بهتر از اين مي شد. بدون شك دلايل اين ناكامي هم از سوي سازمان تربيت بدني و هم از جانب كميته ملي المپيك بررسي شده و نتيجه آن به استحضار عموم مي رسد.
معاونت سازمان تربيت بدني در پاسخ به خبرنگاري كه علت پرچمداري هما حسيني در مراسم افتتاحيه بازيهاي المپيك را جويا شد، گفت: اين مسئله در كميته ملي المپيك به تصويب رسيد . در اين خصوص از سوي مسئولان كميته ملي المپيك دلايلي آورده شد كه براي ما راضي كننده بود. ما قصد داشتيم ساعي پرچمدار كاروان ايران باشد اما به دليل آنكه مبارزات او در روزهاي پايان المپيك برگزار مي شد اين مسئله منتفي شد.
وي ادامه داد: اگر پرچم ايران به آقايان داده مي شد با توجه به هجمه اي كه در خصوص كم توجه اي به بانوان در ايران وجود دارد شايد به نفع كشورمان نبود. به همين خاطر پرچم ايران به يك خانم محجبه، با وقار و متين داده شد تا پيشاپيش كاروان ايران از مقابل جايگاه ورزشگاه عبور كند. زماني كه خانم حسيني پرچم ايران را مي برد در ورزشگاه پكن همه نگاه ها به او بود كه با حجاب اسلامي پرچم كشورش را حمل مي كرد.
رئيس مركز توسعه ورزش قهرماني با بيان اينكه در بحث كلان كشتي ما موفق نبوده است، با تاكيد بر لزوم بررسي علل وقوع اين ناكامي گفت: در اين رابطه بايد كارشناسان اهل فن و خاك خورده هاي كشتي نظر بدهند. ما قطعا بر مبناي نظرات آنها در خصوص عملكرد كشتي ايران در المپيك به جمع بندي نهايي مي رسيم.
وي افزود: قله كشتي ايران قهرماني در المپيك است. قهرماني آسيا براي اين رشته ورزشي معنا ندارد. ما زماني مي توانيم بگوييم در كشتي موفق بوده ايم كه بتوانيم مدال المپيك كسب كنيم.
هاشمي در خصوص حضور ايراني هاي مقيم خارج از كشور در چارچوب تيم هاي ملي كشورمان گفت: قدم همه ايراني ها مقيم خارج از كشور روي چشم ماست اما حضور آنها در تيم هاي ورزشي بايد بر اساس اصول و چارچوب باشد. كشور ما قوانين خاص خود را دارد كه بر مبناي آن مي تواند به ايران آمده و فعاليت كنند. نمونه آن امين نيكفر است كه از آمريكا به پكن آمد و پس از پايان المپيك دوباره به اين كشور بازگشت.
معاون سازمان تربيت بدني با بيان اينكه مشكلات ورزش ايران موردي حل نمي شود، تاكيد كرد: بايد ورزش را توسعه دهيم. يك بار پيش مي آيد كه ما مي رويم به دنبال ورزشكار در خارج كشور و موردي هم هست كه ورزشكاران براي حضور در تيم هاي ايران راغب است. سازمان تربيت بدني به عنوان متولي اصلي ورزش كشور با مورد اول به هيچ عنوان موافق نيست. در اين خصوص رويكرد دولت براي ما مهم است كه تاكيد دارد از تمام استعدادها در امور مختلف استفاده شود كه ورزش را هم شامل مي شود.
رئيس مركز توسعه ورزش قهرماني پيرامون چگونگي حضور ارغوان رضايي، تنيسور ايراني مقيم فرانسه در تيم ملي تنيس كشورمان گفت: در اين رابطه چندي پيش با رئيس فدراسيون تنيس گفتگو كرده و به ايشان گفتم حضور اين خانم در تيم ملي ايران مستلزم رعايت شرط و شروطي خاص است.
هاشمي با بيان اينكه " اگر بحث وفاق در كشتي را بيان كردم منظورم دفاع از اين رشته ورزشي نبوده است"، گفت: چرا خادم بايد پس از يك و نيم سال فعاليت در فدراسيون كشتي بايد از اين فدراسيون برود؟ چرا براي سيروس پور و صنعتكاران نيز اين سرنوشت تكرار شد؟ منظور من از وفاق جمع كردن اين بزرگان در كنار هم بود. آنها بايد دور هم جمع شوند، اختلاف سليقه ها را كنار بگذارند و از آن در جهت پيشرفت كشتي استفاده كنند.
وي در ادامه بصورت غير مستقيم پاسخ يزداني خرم را كه خواهان حضور مربي خارجي در تيم ملي كشتي شده است را داد و گفت: كشتي ما توان قهرماني در المپيك را دارد. كشتي ما صاحب سبك است و نياز به سبك جديد و مربي ندارد.
معاون سازمان تربيت بدني پيرامون مشكلاتي كه كاروان ورزشي ايران در المپيك با آن دست به گريبان بود، گفت: در جلسات آقاي علي آبادي با روساي فدراسيون و كميته ملي المپيك در پكن بحث تهيه بليت براي ايرانيان حاضر در پكن مطرح شد. واقعا جاي سئوال داشت كه چرا بايد اميررضا خادم بدون بليت بماند. زماني كه خادم به آقاي علي آبادي زنگ مي زند و خواهان بليت مي شود طبيعي است كه رياست سازمان تربيت بدني از خود واكنش نشان دهد.
رئيس مركز توسعه ورزش قهرماني در ادامه گفت: كميته ملي المپيك يك نهاد غير دولتي است كه بر اساس قانون مستقل عمل مي كند. ما اگر با مسئولان اين كميته پيشنهادي مطرح كنيم دخالت تلقي كرده و مدعي مي شوند كه IOC را خبر مي كنند كه دولت در كارشان دخالت كرده است. با اين شرايط سازمان سعي كرده فضاي تعاملي را با كميته ملي المپيك ايجاد كند.
هاشمي تصريح كرد: ما در يك نظام اسلامي زندگي مي كنيم. زماني كه امام خميني (ره) مي گويد: "به جاي رهبر به من خدمتگزار بگوييد". من بايد بگويم خاك پاي مردم هستم. به عقيده من عذرخواهي چيز بدي نيست و خيلي هم خوب است. ما با وجود اينكه خيلي از اتفاقات در المپيك به سازمان تربيت بدني ربطي نداشت از مردم عذرخواهي كرديم. زماني كه احساسات مردم جريحه دار شده است وظيفه ما (مسئولان ورزش كشور) است كه از مردم عذرخواهي كنيم. در اين شرايط اگر مسئولان كميته ملي المپيك عذرخواهي نكردند با خودشان است.
وي ادامه داد: در نشست اخيري كه با مسئولان كميته ملي المپيك داشتيم، آقاي علي آبادي از آنها خواست تا از مردم عذرخواهي كنند اما رئيس كميته ملي المپيك در پاسخ گفت:اگر من چنين كاري كنم مي نويسند رئيس كميته ملي المپيك در فلان تاريخ از مردم عذرخواهي كرد. زماني كه اين دوستان ديدگاهي اين چنيني دارند خودشان بايد پاسخگوي مردم باشند. همه ما حرف مردم را مي زنيم اما وقتي در عمل به مردم توجه نمي كنيم ابهام و سئوال به وجود مي آيد.
سه شنبه 12 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]