تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836422337
فناوری Microsoft Silver Light
واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: فناوری Microsoft Silver Light
http://pcmagblog.parsaspace.com/Microsoft/Silver_Light.jpg
نحوه پیشرفت در وب برای شرکت های بزرگ بسیار مهم است. هر چند پیشبرد این استراتژی با استفاده از ابزارهای پیشرفته ای که برای این منظور طراحی شده اند، همیشه هم ساده نیست. برای آسانتر کردن راه، به تازگی شرکت مایکروسافت فناوری Silver Light را به دنیای کامپیوتر معرفی کرده است.Microsoft Silver Light
Silver Light ابزاری است که به راحتی می تواند بر روی انواع سیستم عامل ها و انواع مرورگرها نصب و اجرا شود و مایکروسافت این ابزار را برای سازندگان برنامه های کاربردی اینترنت طراحی کرده است. این ابزار به صورت Plug-in عرضه شده و همان طور که می دانید، به ابزارهای جانبی کوچکی که به نرم افزارها یا به سیستم عامل اضافه می شوند و به آنها امکاناتی اضافه می کنند، Plug-in می گویند.
Plug-in فناوری Silver Light هم اکنون به صورت رسمی عرضه شده استو امکانات پیشرفته نرم افزاری نظیر تعامل با کاربران، نمایش انیمیشن و همچنین پخش فایل های صوتی و تصویری را پشتیبانی می کند. این Plug-in هم اکنون در محیط ویندوز، با مرورگرهای IE و Firefox سازگار بوده و ضمنا با مرورگر Safari تنها در سیستم عامل Mac OS X سازگار است.
ناگفته نماند مایکروسافت این ابزار را در رقابت با فناوری Flash شرکت Adobe وارد عرصه رقابت کرده است و بسیاری هم اکنون نام Flash Killer یا نابودگر فلش را روی آن نهاده اند.
هر چند نمی توان درباره نرم افزاری که استفاده از آن هنوز فراگیر نشده است، این قدر زود نظر داد.
از آن جایی که طراحان وب باید خیلی سریع با فناوری هایی که به کار آنها کمک می کند آشنا شوند تا از قافله عقب نمانند و همچنین بتوانند از امکانات متنوع و جدیدی که یک فناوری نوظهور عرضه می کند بهره ببرند، توصیه می کنیم هر چه سریع تر با این نرم افزار و تاثیری که می تواند در بهبود بخشیدن به استراتژی شما در عرصه وب داشته باشد، آشنا شوید.
در این مقاله سعی شده شما را با اصلی ترین مزایا و معایب فناوری Silver Light ،هر چه بیشتر آشنا کنیم.
Silver Light مشکلات ناشی از تفاوت موجود در مرورگرها و سیستم عامل را حذف می کند.
برای بیشتر تیم ها و گروه های طراح و توسعه دهنده وب، طراحی وب سایتی که به طور یکسان در مرورگرهای IE، Firefox، Safari و Opera عمل کند و هیچ گونه مشکلی هم نداشته باشد، هنوز هم کار سخت و طاقت فرسایی است. البته مشکل تنها در پیاده سازی کدهای مورد نیاز چند لایه و مختلف نیست، بلکه مشکل در انجام تست های بیش از حد کدهاست.
در مقابل Silver Light مدلی از طراحی را معرفی می کند که در آن صرفنظر از نوع مرورگر و سیستم عامل مورد استفاده کاربر، بتوان صفحات وب را طوری طراحی نمود که در هر شرایطی یکسان به نظر بیایند. بهتر است بگوییم شما یک بار با استفاده از Silver Light، اقدام به طراحی می کنید و نتیجه کار شما به راحتی در همه مرورگرهای موجود و همه سیستم عامل ها، بدون هیچ گونه مشکلی نمایش داده می شود.
لازم به ذکر است در حال حاضر تنها دو سیستم عامل و سه مرورگر به وسیله Silver Light پشتیبانی می شوند، اما مایکروسافت قول داده که پشتیبانی از Opera را هم در ویندوز و هم در Mac اضافه کند؛ علاوه بر اینکه پروژه دیگری با نام Moon Light نیز در حال تکمیل است که هدف آن، ارائه فناوری Silver Light در لینوکس و استفاده از مزایای آن است، ضمن اینکه این پروژه در حال تکمیل نهایی است.
نگارش Silver Light 2.0
در هنگام ارائه نسخه Silver Light 1.0، بسیاری از شرکت ها، سازمان ها و نهادها به استفاده از آن روی آورده بودند و یا در حال بررسی این موضوع بودند که آیا از آن استفاده کنند یا خیر. همچنین در حالی که نگارش1 دارای ویژگی ها و مزایای بسیاری بود، اکنون با اطمینان باید گفت، نگارش Silver Light 2.0 به خوبی جوابگوی نیاز تمامی طراحان می باشد.
نسخه Silver Light 2.0 به طور کامل و عالی از .NET پشتیبانی می کند. این مورد شامل زبان های برنامه نویسی مبتنی .NET، C# و Visual Basic نیز می باشد. به علاوه طبق گفته های مایکروسافت، Silver Light قابلیت پشتیبانی از .NET برای زبان های برنامه نویسی پویا مانند Ruby، Python، Dynamic Visual Basic و همچنین Jscript مدیریت شده را نیز دارد.
البته به نظر می رسد مهمترین زبان هایی که باید به وسیله Silver Light 2.0 پشتیبانی شوند، C# و Visual Basic هستند چرا که به طراحان و کسانی که از .NET استفاده می کنند، اجازه می دهند ابزارهای جالبی با استفاده مختص از Silver Light طراحی کنند. در این زمینه برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت http://silverlight.net (http://www.forum.persianwarez.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsilverlight.net) مراجعه فرمائید.
برخی از نکات مهم در مورد Silver Light
» از Silver Light می توان برای نمایش آنلاین و استریمینگ (Streaming) فیلم و موسیقی استفاده کرد.
» به دلیل حجم کم (کمتر از 5 مگابایت)، به راحتی قابل دانلود و نصب بر روی مرورگر می باشد.
» Silver Light به دلیل استفاده بیشتر از منابع سخت افزاری کامپیوتر کلاینت، باعث بهبود ظاهر و افزایش سرعت اجرای برنامه های تحت وب می شود.
» در Silver Light نیز مانند فیلم های Flash، می توان از تصاویر برداری (Vector-Based Graphics)، موسیقی متن و انیمیشن، به صورت یکپارچه استفاده کرد.
» طراحان وب، تمام کارهایی را که با استفاده از تکنولوژی AJAX انجام می دادند، در سیلورلایت به صورت درونی و ساده تر می توانند انجام دهند.
» برنامه نویسان .NET اعم از J، VB، #C# و ... می توانند از توانایی های کسب نموده خود در دنیای .NET برای تولید برنامه های Silver Light استفاده نمایند.
» حتی برنامه نویسان JSP، PHP و دیگر زبان های سمت سرور (Server Side Programming Language) نیز می توانند از Silver Light استفاده کنند.
» به دلیل تعدد زبان های قابل انتخاب برای تولید برنامه های Silver Light، یادگیری و بکارگیری این تکنولوژی بسیار راحت است.
» فایل های صوتی با پسوند WMA و MP3 را می توانید با استفاده از Silver Light استریم نمائید.
با توجه به شدت و گستردگی تبلیغات بر روی Silver Light و تولید ابزارهای مربوط به آن، به نظر می رسد Microsoft تصمیم بسیار جدی در مورد توسعه و جهانی سازی Silver Light دارد.
منبع : مجله کامپیوتر
اینم لینک دانلود و نصب نرم افزار Silver Light
dl: (http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx?v=2.0)
فلش و سیلورلایت ، ناجی وب
http://irdevs.com/contents/images/2008/10/open-web-logo.jpg
وقتی با خودم فکر می کنم چرا فلش و سیلورلایت وجود دارد دلیلی جز این پبدا نمی کنم که HTML و W3C به کل کاربران و برنامه نویسان رو فراموش کردند و اختیار تحولات وب رو به دست ادوبی و ماکروسافت سپردند ، در این میانه این دو شرکت هم موقعیت و نیازها وب را خوب درک کردند و تکنولوژی های خود را دقیقا در جهتی حرکت دادند که نقطه تاریکی در ساختار HTML بودند ، کمی فکر کنید تازه HTML 5 یک Tag برای پشتیبانی از ویدیو آنلاین را در خود دارد
من یک PHP کارم ، آژاکس رو دوست دارم اما مدتهاست که خروجی کار من چیزی بیشتر از همان خروجی 8 سال قبل نیست . من با HTML و CSS رفیقم ، هر روز دمخور همیم ، اما مدتهاست که هر چیزی کنار و گوشه این دنیای من رنگی و شکلی دیگر گرفته اما هنوز من بالای همه صفحاتم می نویسم : XHTML 1.0 ، نهایتا یک دهم جلوتر XHTML 1.1 . با خودم فکر می کنم وقتی فلش ورژن 5 بود من همینا رو داشتم از آن زمان تا الان فلش 5 ورژن دیگر جلو رفت من هنوز یک دهم دیگر هم جلو نرفتم هنوز HTML من 4 است ، حتی آژاکس هم با همه سر و صدایش چیزی جز راحتی کاربر و کاربران هدیه نداد اما من برنامه نویس هنوز همان JavaScript و همان CSS و همان XHTML سالهای قبل را برای ایده هایم به عنوان ابزار دارم .
W3C عهده دار کنترل نظام این دنیایی که من برای آن تلاش می کنم است اما هیچ نهادی یا کمیته ی اجرایی بر روی این ساختار مجازی ندیدم که به اندازه ی W3C کند و لاکپشت وار حرکت کند ، آخرین حرکت انها همان یک دهم امروز من است که 7 سال قبل ، سال 2001 ، به اسم XHTML 1.1 (http://en.wikipedia.org/wiki/HTML#Version_history_of_the_standard) ، ارایه کردند و بعد ان انگار نه انگار که چیزی هست به اسم استاندارد سازی برای یک ساختار به اسم Open Web آنوقت اینجا و اونجا این بلاگ و اون بلاگ همه می نالند از اینکه چرا همه مرورگر ها در نمایش HTML یکسان عمل نمی کنند ؟! گناه به گردن موزیلا و ماکروسافت و اپرا و اپل نیست .
حتی وقتی خود این شرکتها از W3C قطع امید کردند ، گروهی از اپل و اپرا و موزیلا گرد هم جمع شدند و اسم خودشونو رو گذاشتن WHATWG (http://en.wikipedia.org/wiki/Whatwg) - Web Hypertext Application Technology Working Group و از سال 2004 بر روی ورژن پنجم از HTML کار می کنند و هنوز هم کار می کنند و انگار حالا حالا ها باید کار کنند و تا 2012 بیاید (http://wiki.whatwg.org/wiki/FAQ#When_will_HTML_5_be_finished.3F) و اودیسه 2012 برای دنیای وب رخ دهد انهم 8 سال بعد از این که WHATWG شکل گرفت و 11 سال بعد از نفش آخری که W3C بازی کرد .
http://irdevs.com/contents/images/2008/10/open-web.jpg
وقتی با خودم فکر می کنم چرا فلش و سیلورلایت وجود دارد دلیلی جز این پبدا نمی کنم که HTML و W3C به کل کاربران و برنامه نویسان رو فراموش کردند و اختیار تحولات وب رو به دست ادوبی و ماکروسافت سپردند ، در این میانه این دو شرکت هم موقعیت و نیازها وب را خوب درک کردند و تکنولوژی های خود را دقیقا در جهتی حرکت دادند که نقطه تاریکی در ساختار HTML بودند ، کمی فکر کنید تازه HTML 5 (http://en.wikipedia.org/wiki/HTML_5) یک Tag برای پشتیبانی از ویدیو آنلاین را در خود دارد ، اما فلش از ورژن 6 ، سال 2002 ، از پخش ویدیو پشتیبانی می کند ، اصلا همین سیلور لایت با تکنولوژی Deep Zoom (http://labs.live.com/Silverlight+2+Deep+Zoom.aspx) که دارد را چرا مثال نزنیم مگر چند وقت است که سیلور لایت را می بینیم اما حقیقتا چند سال دیگر لازم است تا HTML هم یک تکنولوژی مشابه این Deep Zoom و یا ***** و افکتهایی که ادوبی فلش (http://labs.adobe.com/wiki/index.php/Pixel_Bender_Toolkit) دارد را در خود داشته باشد . من نه از سیلور لایت خوشم می آید و نه از فلش اما حرکتی که این شرکتها انجام دادند و ساختاری که در طول این چند سال اخیر برای وب پی ریزی کردند حقیقتا دنیای وب را از آن ساختار ثابت و کسل کننده نجات داد ، همه وب که ویکیپدیا نیست که HTML برایش زیاد هم باشد ، همه کاربران که دنبال دانش نیستند که یک صفحه متن تنها هم کفایت شان کند ، راستی اگر فلش نبود این همه عاشق چطور آهنگ دلخواهشان را برای معشوق در بلاگ خود پخش می کردند ؟
اما آژاکس و وب 2، این درد بدتریست ، حقیقتا آن وب 2 و آژاکس و تعریف کشدار و درازش که به مدینه فاظله بیشتر شبیه بود تا یک تکنولوژی و حتی یک موج برای تغییر دنیای وب ، به کجا رسید ؟ آیا جز این شد که شرکتهایی مثل گوگل و موزیلا برای انحصار طلبی خود انها را ابزار کار کنند ؟ و یا هر سال web 2.0 Expo (http://www.web2expo.com/) بر گذار شود و روشهای جدیدی برای بازی با همان قطعه های قدیمی پازل ارایه کنند ؟ وب 2.0 و آژاکس نقطه عطفی برای کاربری وب بود اما هرگز به تغییر بنیان اصلی وب نیانجامید و در همان تعریف کشدار خود سرگردان ماند من گفتم که آژاکس را دوست دارم و دقیقا به خاطر همین دوستی و استفاده از آن است که نگران این روند و آینده آن می باشم . اینکه هر روز یک فریم ورکی برای استفاده از این تکنولوژی مثل قارچ سر بلند می کند نشانه ای جز سختی استفاده از آژاکس و ضعف فراوان در برنامه نویسی آن ندارد ، ما در تکنولوژی های دیگر مثل فلش اگر شاهد فریم ورک هستیم ، ضعف های آن پلتفرم را پوشش می دهند اما در آژاکس فریم ورک ها را داریم برای اینکه بتوانیم از این تکنولوژی استفاده کینم !
من مخالف HTML و Open Web نیستم اما زمانی که فکر می کنم که گردش هر روز این کره خاکی برای دنیای وب تکرار مکررات و پیچیدن شکلات آژاکس در زر ورقی تازه است نگران می شوم که آینده این وب به کجا می تازد ؟
اگر دنیای وب و مشخصا استانداردهای آن قرار باشد دوباره به جایگاه اولیه خود برگردد ما محتاج دوباره نویسی استانداردها بر پایه Rich Media خواهیم بود و مبارزه و جهت گیری بر علیه پلتفرم هایی مثل فلش و سیلور لایت هیچ تاثیری بر جایگاه آنها و حتی جایگاه آژاکس نخواهد داشت و فقط زمان را از دست داده ایم و متاسفانه این دقیقا همان راهی است که گوگل و موزیلا در پیش گرفته اند و به دنبال خود گروهی دیگر را همراه می برند . و به جای اینکه این ساختار را از نو پی ریزند همان شکلات ها را در قالب کروم و پریسم و برورز پلاس به خورد ما می دهند . اگر فلش و سیلور لایت نبودند آیا ما امروز آژاکس و یا وب 2.0 را داشتیم ؟ شاید من دیگر حتی به همان اودیسه 2012 هم دلخوش نبودم .
این صفحه از سایت موزیلا با نام The Open Web (http://developer.mozilla.org/presentations/sxsw2007/the_open_web/) دلیل اصلی این نوشته بود بر روی صفحه بعد از لود شدن کامل کلیک کنید تا رویا ها را در یابید !!!
منبع
(http://irdevs.com/articles/general/%D9%81%D9%84%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%B1-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D8%AC%DB%8C-%D9%88%D8%A8_i245_.html)
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 344]
-
گوناگون
پربازدیدترینها