واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه هنري
حجت الاسلام قرائتي:
مهمترين آسيب موسسات قرآني فقدان حضور اسلام شناس است
رئيس ستاد اقامه نماز مهمترين آسيب و آفت موسسات قرآني، ديني و هيئتهاي مذهبي را فقدان حضور اسلام شناس در راس فعاليتهاي آنها دانست و بر عدم ورود به فن تفسير بدون داشتن معلومات كافي تاكيد كرد.
به گزارش آفرينش، حجت الاسلام محسن قرائتي رئيس ستاد اقامه نماز در همايش تعامل و خودسازي بانوان فعال قرآني با عنوان "ترنم وحي و ضيافت الهي" مهمترين آسيب و آفت موسسات قرآني، روايي، ديني و هيئات مذهبي را عدم حضور يك اسلام شناس در راس فعاليتهاي آنها دانست.
وي با اشاره به پنج سفارش قرآن، اظهار داشت: در آيات قرآن آمده است كه قرآن را بخوانيد، ترتيل بخوانيد، در آيات قرآن تدبر كرده و به آن عمل كنيد و مفاهيم آن را به ديگران برسانيد. بنابراين حفظ قرآن يك ارزش است، اما هم انسانها مكلف به آن نيستند.
نماينده ولي فقيه در نهضت سواد آموزي با بيان اينكه هرچند كه حفظ قرآن ارزشمند است، اما مربيان قرآني نبايد بر حفظ آن اصرار ورزند، تصريح كرد: اگر برنامه اي براي حفظ قرآن توسط كودكان دارند بايد از آيات دو كلمه اي در حد فهم آنها شروع كنند.
رئيس ستاد تفسير قرآن، بانوان فعال قرآني را به رعايت اختصار در جلسات، پرهيز از تجمل گرايي، عدم ورود به فن تفسير بدون داشتن معلومات كافي و عدم پيشي گرفتن از حدود دستورات الهي، بيان احكام ضروري بانوان و اصلاح حمد و سوره آنها توصيه كرد.
لاله افتخاري نماينده مجلس شوراي اسلامي و عضو فراكسيون قرآن و عترت مجلس نيز با اشاره به اينكه نگاه سياسي و اقتصادي به هيچ وجه نبايد وارد فعاليتهاي قرآني شوند چرا كه به شدت مخرب است، بر لزوم ورود آموزه هاي قرآن در زندگي و بهره گيري از مهارتهاي زندگي قرآني تاكيد كرد.دكتر عبدالباقي عضو هيئت علمي دانشكده الهيات دانشگاه آزاد اسلامي واحد شمال پيرامون آسيب شناسي فعاليتهاي قرآني بانوان، حجت الاسلام عباس قدس، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي قزوين پيرامون هفت عادت مردمان موثر و منصوره شايسته، استاد حوزه علميه حضرت خديجه (س) و مدير عامل موسسه فرهنگي انتظار پيرامون موضوع بررسي عوامل مهجوريت قرآن با تفسير انفسه آيات و ارائه روش تحقيق در قرآن به سخنراني پرداختند. همايش تعامل و خودسازي بانوان فعال قرآني استان تهران با عنوان "ترنم وحي و ضيافت الهي" به همت مديريت مراكز فرهنگي هنري منطقه 3 سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران و همكاري انجمن قرآني بانوان شنبه نهم شهريور در تالار اجتماعات مسجد نور ميدان فاطمي برگزار شد.
ابراز تمايل «آنجلينا جولي» براي بازي
در يك فيلم فرانسوي
«آنجلينا جولي»، بازيگر مشهور هاليوود، گفت: طي سال هاي اخير خودم را براي بازي در يك فيلم فرانسوي آماده كرده ام.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، «آنجلينا جولي»، در مصاحبه اخير خود با يك مجله آلماني گفت: من به شدت دوست دارم تا شانس اين را پيدا كنم تا در يك فيلم اروپايي بازي كنم و حتي طي چند سال اخير خودم را براي بازي در فيلمي با زبان فرانسه نيز آماده كرده ام، ولي در اين رابطه هيچگونه پيشنهادي نداشته ام.
وي افزود: اين مسئله فوق العاده حواس من را به خود مشغول كرده...هر ساله بر تعداد فيلم هاي بسيار خوبي كه در كشورهاي اروپايي يا ديگر كشورها توليد مي شوند، افزوده مي شود.
اين بازيگر آمريكايي 33 ساله گفت من و همسرم، «براد پيت»، به مدت دو سال به طور فشرده زبان فرانسه را آموخته ايم، طوريكه من اكنون به خوبي مي توانم به اين زبان صحبت كنم و ممكن است در چند سال آينده در يك فيلم فرانسوي بازي كنم.
وي افزود: من به ندرت در اوقات فراغت خود فيلم تماشا مي كنم، چون حقيقتا برايم سخت است كه براي دو ساعت بدون حركت يكجا بنشينم و به يك نقطه نگاه كنم، همواره ترجيح مي دهم كه چيزي بخوانم، چيزي بياموزم و يا براي تجربه چيزهاي جديد سفر كنم.
.جشنواره فيلم كوتاه 60ثانيه اي در فرهنگسراي بانو
فرهنگسراي بانو با هدف حمايت از ارائه محصولات و خدمات فرهنگي، هنري و ايجاد بستري مناسب جهت ارائه ايده ها و نظرات مختلف شهروندان تهراني در جهت پيشبرد اهداف شهري و شهروندي اقدام به برپايي جشنواره فيلم 60 ثانيه اي نموده است.
به گزارش آفرينش، شركت كنندگان در اين جشنواره مي توانند آثار خود را در زمينه هاي اجتماعي، مذهبي، علمي، فرهنگي و هنري با انواع دوربين ها و موبايل ها شركت نمايند و در خاتمه جشنواره به نفرات برتر جوايز نفيس و لوح تقدير اهدا» خواهد شد.
علاقمندان مي توانند آثار خود را تا تاريخ 25 شهريورماه 87 به فرهنگسراي بانو واقع در خيابان وليعصر(عج)، ضلع شمالي پارك ساعي، كوي ساعي ارسال نمايند.
به همت اداره كل اوقاف و امور خيريه استان تهران:
در ماه مبارك رمضان برخي از بقاع متبركه استان تهران ميزبان روزه داران مي باشند
اداره كل اوقاف و امور خيريه استان تهران طرح سفره مهمانان خدا، اطعام و افطار مومنين را در بيش از 800 نقطه از اماكن مذهبي برگزار مي نمايد.
سيد يدالله شير مردي مدير كل اوقاف و امور خيريه استان تهران در خصوص برنامه هاي ماه مبار رمضان گفت: هر ساله در اجراي طرح واقفين خيرانديش و ترويج سنت حسنه وقف در بيش از 800 نقطه از اماكن متبركه امام زاده ها مساجد، حسينيه ها و تكايا مراسم اطعام روزه داران برگزار مي شود.
وي برگزاري بيش از 500 كلاسهاي تفسير قرائت قرآن كريم، آموزش روخواني، روانخواني، ترجمه قرآن كريم، روضه خواني، مداحي و محفل انس با قرآن كريم با حضور قاريان برجسته امور بين المللي را در سطح بقاع متبركه استان تهران و همچنين مراسم احياي شبهاي قدر در مساجدها و اماكن متبركه استان تهران از جمله برنامه هاي اين اداره كل در ماه مبارك رمضان دانست.
وي خاط نشان كرد: همچنين به مناسبت ميلاد امام حسن مجتبي (ع) مراسم جشني در بقاع متبركه از ذريه امام حسن مجتبي (ع) مي باشند برپا مي گردد.
شيرمردي اظهار داشت: اجراي طرح اطعام ايتام تحت پوشش مجتمع فرهنگي تربيتي متقين را از ديگر برنامه هاي اين ا داره كل در ماه مبارك رمضان مي باشد.
مدير كل اوقاف و امور خيريه استان تهران در پايان ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات روزه داران در ماه مبارك رمضان از عموم مردم جهت شركت و بهره مندي از برنامه هاي اين اداره كل در اماكن مذهبي استان تهران برگزار مي شود دعوت بعمل آورد.
برگزاري دومين هم انديشي از سلسله هم انديشي هاي همايش ملي توسعه صنايع فرهنگي در كشور، چالش ها وفرصت ها
دومين هم انديشي از سلسله هم انديشي هاي همايش ملي توسعه صنايع فرهنگي در كشور، چالش ها وفرصت ها ،امروز با موضوع دفاع و امنيت ملي برگزار شد.
به گزارش آفرينش كه به وسيله انديشگاه تحليلگران فناوري نوين شريف و با همكاري سازمان ها و نهادهاي مختلف برگزار مي گردد، مهدي محمودي دبير همايش و مدير انديشگاه، ضمن اشاره به ادبيات صنايع فرهنگي و جايگاه و نقش آن در تقويت توان دفاعي كشور، به بيان نكاتي در خصوص تبيين جايگاه صنايع فرهنگي در جنگ هاي آينده پرداخت. در ادامه، نماينده ي مركز آينده پژوهي علوم و فناوري دفاعي در اين هم انديشي با اشاره به تهاجم دشمن بر فرهنگ جامعه،گفت: برگزاري همايش ملي توسعه صنايع فرهنگي در كشور، چالش ها وفرصت ها مي تواند ابعاد دفاعي و امنيتي جامعه و نيروهاي مسلح را در حوزه صنايع فرهنگي مطرح نمايد و از ابزار صنايع فرهنگي در راستاي تقويت بنيه دفاعي و ارتقاي امنيت ملي جامعه استفاده كند.
وي، از مركز آينده پژوهي به عنوان نخستين حامي اين همايش ياد كرد و افزود: وزارت دفاع نقطه شروعي براي برگزاري همايش ملي توسعه صنايع فرهنگي در كشور، چالشها وفرصتها بوده و چون اهميت اين موضوع در پيشرفت فرهنگ دفاعي جامعه موثر و مفيد است، از لحاظ مطالعاتي و مديريتي مطابق و استراتژي اين مركز و متناسب با روند تغييرات آينده در حوزه ي دفاعي و امنيتي مي باشد.
سه شنبه 12 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]