واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رسول زاده:الگوسازي مهمترين اصل در فرهنگ سازي است
رسانه ها با ارائه الگوهاي عفاف و حجاب به جوانان و ترغيب آنها بر اين الگوها مي توانند در عرصه فرهنگ سازي اين امر گامي بلند بردارند.
به گزارش خبرگزاري مهر، ليلا رسول زاده مدير كميته جشنواره ها و همايش هاي بسيج تهران بزرگ گفت: بخش بسياري از فرهنگ سازي در جامعه به عهده رسانه است و براي اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب علاوه بر توليد فيلم و سريال در بحث تبليغات نيز بايد حضوري پر رنگ داشت.
وي با اشاره به تاثيرگذاري تلويزيون به عنوان رسانه پر مخاطب نسبت به ديگر انواع رسانه گفت: تلويزيون رسانه اي همگاني است كه مردم در هر سطحي كه باشند از برنامه هاي آن استفاده مي كنند به اين منظور براي فرهنگ سازي اولين گزينه سيما است.
رسول زاده يكي از راه هاي توسعه فرهنگ عفاف و حجاب را آموزش آيين ها و حرمت هاي اسلامي دانست و افزود: در فرهنگ ما شعرهاي كودكانه زيبايي وجود دارد و خانواده ها مي توانند در قالب همان الفاظ كودكانه فرهنگ موجود را به فرزندانشان بياموزند و در كنار فعاليت هاي خانواده ها، رسانه نيز براي تحكيم اين آموزش ها بايد برنامه ها ويژه اي تهيه كند.
مسئول فرهنگي آموزش و پرورش رعايت حجاب از سوي مجريان تلويزيوني و بازيگران فيلم ها و سريال ها را يكي از شكل هاي الگوسازي عنوان كرد و گفت: رمضان ماه فرهنگ سازي در رسانه است به طوري كه در چند سال اخير سيماي جمهوري اسلامي ايران در توليد و پخش برنامه هاي متنوع مناسبي توانسته است مخاطبان بسياري را جذب كند ، بنابراين مسئولين بايد از اين ايام مبارك استفاده كرده و با ارائه الگوهاي مناسب خط فكري صحيح براي مردم مشخص كنند.
وي ضمن قدرداني از مسئولين به خاطر تصويب قانون سامانه هاي مد و لباس آن را يكي از طرح هاي موفق در فرهنگ سازي عفاف و حجاب خواند و بيان داشت: جامعه ايراني به خصوص جوانان در پي الگوها حركت مي كنند ، بنابراين بايد در فيلم و سريال ها بازيگران از پوشش مناسب و طرح ها و لباس هاي طراحي شده بومي و ملي استفاده نمايند.
رسول زاده بهره گيري از تيزرهاي تلويزيوني و تعامل هر چه بيشتر نيروي انتظامي و رسانه را در بهبود وضعيت حجاب در جامعه بسيار مهم دانست و افزود: پوسترهاي نيروي انتظامي براي فرهنگ سازي به همراه پويانمايي هاي تلويزيوني مي تواند جوانان را جذب كرده و در اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب موثر باشد.
مسئول كميته جشنواره ها و همايش هاي بسيج تهران بزرگ جشنواره نور را اهرمي براي به حركت وا داشتن مسئولين و نهادهاي فرهنگ ساز خواند و تاكيد كرد: اگر در خصوص فرهنگ عفاف و حجاب صحبت شده و اهميت اين مسئله به مسئولان گوشزد شود همچنين در اين زمينه برنامه ريزي شود مي توانيم اميدوار باشيم رسانه با عملكرد صحيح سبب پيروي و تاثير پذيري بد حجابان از افراد محجبه شود.
گفتني است ،جشنواره بين المللي توليدات رسانه اي عفاف و حجاب 7، 8 و 9 آبان در تهران و برخي مراكز استانها برگزار خواهد شد.
دوشنبه 11 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 457]