واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: ميز خبر
با حكم فر مانده كل قوا;
فرمانده نيروي هوايي ارتش منصوب شد
گروه سياسي: حضرت آيت الله خامنه اي، فرمانده كل قوا، با صدور حكمي، امير سرتيپ حسن شاه صفي را به سمت فرماندهي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران منصوب كردند. به گزارش سايت اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، متن اين حكم به اين شرح است:
" بسم الله الرحمن الرحيم
امير سرتيپ حسن شاه صفي
بنا به پيشنهاد فرمانده كل ارتش جمهوري اسلامي ايران و نظر به احراز شايستگي، شما را به فرماندهي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران منصوب مي كنم. ارتقاي هرچه بيشتر آمادگي دفاعي تجهيزات پروازي موجود و توسعه و به ثمررساندن اجراي طرح هاي تحقيقاتي در جهت خودكفايي با همكاري مراكز صنعتي و علمي و به كارگيري كاركنان متعهد و مستعد، از وظايف مقرر شما مي باشد. از تلاش ها و خدمات ارزنده ي امير سرتيپ ميقاني در دوره ي تصدي اين مسووليت تشكر و قدرداني مي كنم. توفيق همگان را از خداوند متعال مسالت مي كنم.
سيدعلي خامنه اي /10شهريور1387/ "
مجلس علل اجرا نشدن قانون مديريت را بررسي مي كند
گروه سياسي: رييس كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي گفت: در پاسخ به تماس ها و درخواست هاي مكرر، اين كميسيون علت اجرا نشدن قانون مديريت خدمات كشوري را اين هفته بررسي مي كند.گزارش دفتر اطلاع رساني مركز پژوهش ها حاكي است "سليمان جعفرزاده" نماينده ماكو و چالدران در گفت وگويي با اعلام اين مطلب گفت: "قريب به يك سال از زمان تصويب قانون مديريت خدمات كشوري و تاييد آن درشوراي نگهبان سپري شده، اما اين قانون تا كنون بطور كامل به مورد اجرا گذاشته نشده و اين در حالي است كه نمايندگان و مردم انتظار دارند كه اين قانون بطور كامل اجرا شود." وي افزود: "كميسيون اجتماعي مجلس همچنين مسائل مربوط به قانون نظام هماهنگ پرداخت را نيز بررسي خواهد كرد." جعفرزاده ارائه توضيحات بيشتر را به بعد از جلسه كميسيون اجتماعي در اين مورد موكول كرد و گفت: "نتيجه نشست كميسيون اجتماعي مجلس در مورد بررسي علت يا علل اجرا نشدن قانون مديريت خدمات كشوري، به مردم و رسانه ها كه پيگير اين موضوع هستند، اعلام خواهد شد."
مشايي: كسي براي مناظره نيامد
گروه سياسي: رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: اگر كسي مي خواهد با من مناظره كند; ابتدا اظهاراتم را بخواند، نوار آن را گوش دهد و بگويد درباره چه چيزي بحث دارد و مي خواهد مناظره كند.اسفنديار رحيم مشايي ديروز در حاشيه جلسه هيات دولت و در پاسخ به خبرنگاري كه درباره اعلام آمادگي سليمي نمين جهت مناظره با وي سوال كرد، گفت: هنوز چنين درخواستي به دست من نرسيده است.وي در پاسخ به اصرار خبرنگاران با بيان اين كه "بحث من سياسي نيست" تاكيد كرد: اگر كسي مي خواهد مناظره كند، اظهارات من را در ابتدا بخواند، نوار آن را گوش دهد و بگويد درباره چه چيزي بحث دارد و مي خواهد مناظره كند. مشايي درهفته هاي اخير بارها بر دوستي ايران با ساكنان سرزمينهاي اشغالي فلسطين ; كه آنها را " ملت اسرائيل " مي خواند ; تاكيد كرده است و علي رغم انتقاد شديد مجلس و مراجع تقليد حاضر به تغيير مواضع خود نيست.
روابط مجلس با پارلمان اروپا گسترش مي يابد
گروه سياسي: عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: به منظور تقويت رابطه مجلس شوراي اسلامي با پارلمان اروپا، گروه هاي دوستي بين پارلمان اروپا و ايران تشكيل مي شود. حسين سبحاني نيا در گفتگو با مهر افزود: در نشست مشترك كميسيون با 11 سفير به بررسي مسائل ايران و اتحاديه اروپا، پرونده هسته اي و بررسي راهكارهاي موجود پرداخته شد.وي اظهار داشت: ديپلماسي پارلماني مي تواند به تلطيف مسائل هسته اي كشور كمك كند كه در اين زمينه تقويت رابطه مجلس با پارلمان از طريق ايجاد گروه هاي دوستي بين پارلمانها مي تواند نقش موثري در روند مذاكرات داشته باشد.وي در پاسخ به راه اندازي دفتر حفاظت از منافع آمريكا در تهران خاطر نشان كرد: دفاتر حفاظت از منافع كشورها زماني كه روابط سياسي ميان دو كشور در سطحي پايين قرار دارد براي پيگيري منافع در زمينه امور اتباع و مراودات بازرگاني ايجاد مي شود.سبحاني نيا تصريح كرد: درخواست تشكيل اين دفتر براي آمريكا در ايران از سوي نمايندگان كنگره آمريكا به رئيس جمهور اين كشور مطرح شده است اما هنوز به شكل رسمي در خواستي به ايران نرسيده است.وي در ادامه افزود : دفتر حفاظت از منافع جمهوري اسلامي ايران تحت نظر كنسولگري پاكستان در آمريكا فعاليت دارد و در حال حاضر نيز آمريكاييها امور اتباع خود را در ايران از طريق كشور سوئيس پيگيري مي كنند.
نماينده ايلام: دولت به موقع گزارش عملكرد ارائه دهد
گروه سياسي: نماينده مردم ايلام در مجلس نسبت به ارائه نشدن به موقع گزارشات عملكرد دولت از اجراي قانون برنامه چهارم توسعه انتقاد كرد. داريوش قنبري در جلسه ديروز مجلس به استناد بند 11 ماده 23 آئين نامه داخلي مجلس، اظهار داشت: ماده 167 قانون برنامه چهارم اعلام كرده كه دولت موظف است گزارش نظارتي هر ساله خود را از روند اجراي اين برنامه تا پايان آذرماه سال بعد به مجلس ارائه كند.قنبري افزود: اين در حالي است كه در سه سال گذشته تنها يك گزارش عملكرد از اجراي قانون برنامه چهارم ارائه شده كه اين گزارش هم ناقص بوده است.وي با بيان اينكه انحرافاتي از اجراي قانون برنامه ايجاد شده است گفت: در هشت سال دولت خاتمي 97 ميليارد دلار از درآمدهاي نفتي استفاده شده اما دولت احمدي نژاد در عرض سه سال 132 ميليارد دلار از درآمدهاي نفتي برداشت كرده است.در اين هنگام علي لاريجاني گفت: اين مسئله شكل تذكر ندارد هنوز آذر ماه نشده است كه گزارش ارائه شود و اين تذكر وارد نيست.قنبري در پاسخ گفت: در آذرماه پارسال هم اين گزارش ارائه نشده بود و اين موضوع مسئله نظارتي است.وي افزود: اين بي توجهي به قانون براي نمايندگان قابل تحمل نيست.لاريجاني پاسخ داد : تذكراتي كه مي دهيد بايد مربوط به اداره جلسه باشد مطالب شما خوب است اما ربطي به اداره جلسه ندارد. تذكري است به دولت كه سر موقع گزارش خود را ارائه دهد.وي افزود: از زمان مجلس نبايد اين طور استفاده شود.
نهايي شدن آيين نامه حرفه اي خبرنگاران
گروه سياسي: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در خصوص آخرين وضعيت آيين نامه حرفه اي خبرنگاران گفت كه مراحل نهايي تدوين و تصويب اين آيين نامه در دولت در حال انجام است و به زودي ابلاغ خواهد شد.محمدحسين صفار هرندي ديروز در پايان جلسه هفتگي هيات دولت در خصوص وعده اخير رييس جمهوري براي تقديم هديه نقدي به خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار هم گفت: هم اكنون در حال استخراج اسامي خبرنگاران از افراد ديگري كه اسم آنها نيز در فهرست خبرنگاران قرار گرفته است، هستيم. صفار هرندي افزود: هر كسي كه كار خبري و يا تصويري مي كند، خبرنگار محسوب مي شود، اما برخي از رسانه ها فهرست افرادي را اعلام كرده اند كه به هيچ وجه جز گروه خبري به حساب نمي آيند و بايد اسامي اين افراد را از ميان اين خبرنگاران پالايش كرد. وي همچنين اعلام كرد: آمار اوليه تهيه شده حدود 3 هزار نفر خبرنگار را نشان مي دهد. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين درخصوص برخي گزارش هاي غير واقعي و مغرضانه رسانه هاي منطقه اي از ايران گفت: ما تمامي برنامه ها و نوع رويكرد رسانه هايي را كه در ايران دفتر نمايندگي دارند، به طور مداوم زير نظر داشته و بررسي مي كنيم.
تغيير سياست اوباما در قبال ايران
گروه سياسي: روزنامه "يني شفق" در تحليلي نوشت: اوباما مواضع خود را بر مبناي شرايط حاكم در قبال ايران تغيير مي دهد. به گزارش ايسنا، اين روزنامه چاپ تركيه، در تحليلي درباره مواضع باراك اوباما، نامزد رياست جمهوري آمريكا با اشاره به سياست هاي وي براي پيروزي در انتخابات نوشت: اوباما با سياستي كه در پيشگرفته است روز به روز پله پيروزي را بالا مي رود. اين روزنامه در ادامه آورد: اوباما براي افزايش احتمال پيروزي اش در انتخابات آمريكا مي توانست موضع بوش يعني مداخله در مسايل ايران را دنبال مي كرد كه در اين صورت موافق حمله نظامي به اين كشور مي بود، اما از آن جايي كه وي مي خواهد پيام آور صلح و دوستي ميان آمريكا و ديگر كشورهاي جهان باشد به همين دليل موضع نرم تري در قبال ايران اتخاذ كرد و اعلام كرد كه پس از پيروزي خواهان مذاكره با ايران است. روزنامه يني شفق هم چنين نوشت: اما پس از گذشت مدتي اوباما براي تظاهر دوستي با اسراييل اعلام كرد كه ايران را از دستيابي به فن آوري هسته يي منع خواهد كرد. به نوشته اين روزنامه، در حال حاضر بايد منتظر ماند و ديد كه اين نامزد دموكرات ها براي افزايش احتمال پيروزي اش در انتخابات چه سياست ديگري در قبال ايران اتخاذ خواهد كرد.
يکشنبه 10 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 307]