تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830983360




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توصيه‌هايي براي آنان كه شغلشان را دوست ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: توصيه‌هايي براي آنان كه شغلشان را دوست ندارند


علاقه به شغل يكي از عوامل پيشرفت فردي و اجتماعي است. اگر فردي شغلش را دوست نداشته باشد،قطعا بهره‌وري وي نيز كاهش مي‌يابد. اين امر باعث مي‌شود تا فرد به جاي تفكر درباره ارتقاء سطح كيفي مرتب به فكر فرار از كار باشد.
شايد بهترين راه حل اين باشد كه فرد به دنبال شغل جديدي كه به آن علاقه دارد بگردد اما يافتن شغل جديد كار چندان آساني نيست. راه ديگر ايجاد شرايطي است كه فرد به كاري كه دارد علاقه‌مند شود.
مطلب زير به ارائه راهكارهايي در اين زمينه مي‌پردازد:
1- به‌جاي فكر‌كردن به راه‌هاي فرار، به اين فكر كنيد كه واقعاً دنبال چه هستيد. وقتي سرگرم مرور و يادآوري آخرين خاطره تلخ خود از محيط كارتان هستيد، يك لحظه صبر كنيد و با خود بگوييد «درواقع آنچه مي‌خواهم... .»
2- در ذهن‌تان تصويري ايجاد كنيد كه بيانگر موقعيت شغلي‌تان باشد. آيا مانند آدمي هستيد در ساحل يك رودخانه، بدون هيچ راهي به سمت ديگر آن؟ يا گم ‌شده‌اي در جنگل؟ و يا در يك پرچين پر از خار، گير افتاده‌ايد؟ وقتي تصوير موردنظرتان شكل گرفت، به فكر تغيير موقعيت باشيد. تصور كنيد كه پلي روي رودخانه مي‌سازيد يا مسيري در جنگل پيدا مي‌كنيد. فقط به‌خاطر داشته باشيد كه نبايد تصوير را به زور ايجاد كنيد. وقتي آمادگي لازم را پيدا كنيد هم تصوير مناسب و هم تغيير به‌دست مي‌آيد.
3- به‌جاي بيهوده‌ وقت تلف‌كردن، به فكر بهبود مهارت‌هايتان باشيد. سعي كنيد در هر كلاسي كه لازم است شركت كرده و به‌ويژه بر كسب توانايي‌هايي كه براي شغل فعلي يا آينده‌تان مفيد است متمركز شويد.
4- به جاي دستيابي به عملكردي ممتاز، به رضايت از خود بسنده كنيد. از زماني كه براي ساختن زندگي جديد داريد، استفاده كنيد. مردم اغلب مي‌گويند: «من 10 ساعت در روز كار مي‌كنم. ديگر وقتي براي كاري ديگر باقي نمي‌ماند». اگر تصميم داريد دست از كارتان بكشيد يا قرار است اخراج‌تان كنند، معني‌اش اين است كه به‌دنبال شغل ديگري هستيد. اما كمي صادق باشيد، حداقل به‌‌اندازه حقوقي كه مي‌گيريد به شركتي كه در آن كار مي‌كنيد، مديون هستيد. تعجب نكنيد. اگر اين‌طور فكر كنيد، هم بيش از گذشته در شغل خود پيشرفت مي‌كنيد، هم احساس رضايت خواهيد كرد.
5- از چه مي‌گريزيد؟ بي‌صداقتي؟ حرص و آز مديران شركت؟ دروغ و دورويي؟ به اين فكر كنيد كه آيا هيچ‌يك از اين موارد، در زندگي يا افكار شما حضور و انعكاس نداشته است؟ اگر در اطراف شما، آدم مزوري وجود دارد آيا بر رفتار شما هم تأثير گذاشته است؟ پس از حل اين مشكل دروني، درمي‌يابيد كه محل كارتان تغيير كرده و در حقيقت زندگي تازه و رضايت‌بخشي را آغاز كرده‌ايد.
6- هنگام ورود به محل كار، سپر و زره خود را بر تن كنيد. همه افراد بايد با طرز ساخت يك سپر فيزيكي آشنايي داشته باشند. تصور كنيد كه پوسته‌اي خارجي، از ماده‌اي سخت، شما را دربرگرفته و اجازه نفوذ هيچ جسم خارجي را نمي‌دهد. برخي يك نور پشتيباني‌كننده طلايي‌رنگ را ترجيح مي‌دهند. ولي به نظر من يك سپر سخت، كارآمدتر است. هر روز قبل از رفتن به محل كار، 2 يا 3 دقيقه را صرف آماده‌كردن و پوشيدن اين سپر كنيد.
7- هر روز جايزه‌اي به خودتان بدهيد. يك استراحت طولاني، كتاب‌خواندن يا گفت‌وگو با يك دوست؛ حتي مي‌توانيد غذايي را كه بيشتر دوست داريد، نوش‌جان كنيد. پول و وقت خود را در مراكز خريد هدر ندهيد.
8- در زندگي‌تان حداقل يك مورد كوچك براي قدرداني و ستايش پيدا كنيد: تزئينات منزل، آسمان، زمستان، مهماني‌هاي خانوادگي و همين‌طور مي‌توانيد به نكات مثبت پيرامون شغل‌تان بينديشيد، يك كامپيوتر نو، يا گپي دوستانه با همكار طبقه پايين. امتحان كنيد، به زحمتش مي‌ارزد. توجه و قدرداني، عاملي است كه ارزش‌هاي مثبت را وارد زندگي مي‌كند.
9- قبل از تصميم‌گيري براي رفتن از يك موقعيت به موقعيتي ديگر، به احساس خود رجوع كنيد. بينديشيد و به دوروبرتان نگاه كنيد. با عجله و عصبانيت كاري از پيش نمي‌رود. اگر در آرامش به اهداف و خواسته‌هايتان فكر نكنيد، تصميم‌‌هايي خواهيد گرفت كه فقط كارتان را مشكل‌تر خواهد كرد و فراموش نكنيد كه هميشه «دوستاني»‌ هستند كه بايد مواظب نصيحت‌هاي متفاوت‌شان باشيد.
يكي مي‌گويد، «حواست باشد كه با ترك يك كار، به‌سرعت كار ديگري پيدا نمي‌كني» و يكي ديگر كه در گوشتان مي‌گويد: «نترس، كارت را رها كن، چه فراوان است كار؛ از گرسنگي كه نمي‌ميري!» و گاه يكي از همين «دوستان» به فاصله 5دقيقه، هر دوي اين اندرزها را با شما مطرح مي‌كند، درحالي‌كه يك مربي يا مشاور خوب، به‌جاي تحميل نقطه‌نظر خودش، مي‌كوشد با توجه به درونيات شما، اعتماد‌به‌نفس‌تان را بالا ببرد.
10- اين جمله را در جايي بنويسيد. به ياد داشته باشيد كه تمام اين پيش‌آمدها، به‌سرعت يك چشم بر هم زدن مي‌گذرد. با سپري‌شدن زمان، شايد به‌زحمت، چيزهايي را كه روزي آزارتان داده است، به ياد آوريد. هنوز روزهاي خوب زيادي پيش‌رو داريد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن