واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: در آستانه ماه رمضان و آغاز سال تحصيلي ۲۸۵نمايشگاه برگزار ميشود
اقتصاد. بازرگاني. نمايشگاه
معاون توسعه داخلي وزارت بازرگاني از برگزاري ۲۸۵نمايشگاه با حدود ۲۰ هزار غرفه در سراسر كشور همزمان با ماه مبارك رمضان و بازگشايي مدارس ، خبر داد.
محمد صادق مفتح روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي ايرنا اظهار داشت : در آستانه ماه مبارك رمضان و بازگشايي مدارس، وزارت بازرگاني نسبت به برگزاري نمايشگاه سراسري و اعطاي كالابرگ (بن ) به كارگران و كارمندان اقدام خواهد كرد.
وي با بيان اينكه از اين تعداد نمايشگاهها سه نمايشگاه در سطح تهران برگزار خواهد شد، گفت : برخي عوامل شهرداري با ايجاد يكسري ناهماهنگي ها كه در حيطه كاري آنها نبود، در برگزاري اين نمايشگاهها ورود و تلاش كردند تا مانع از برگزاري اين نمايشگاهها در سطح تهران شوند.
مفتح در ادامه افزود: هم اكنون اين مشكل با همكاري شوراي اسلامي شهر تهران ، بر طرف شده و قرار است در اين نمايشگاهها مايحتاج مورد نياز مردم در ماه مبارك رمضان و لوازم مورد نياز دانش آموزان ارايه شود.
معاون وزير بازرگاني زمان آغاز به كار اين نمايشگاهها در سراسر كشور را دهم و در تهران سيزدهم شهريور ماه جاري اعلام كرد و گفت: تمام اين نمايشگاهها تا روز ۲۵شهريور ماه ۸۷به فعاليت خود ادامه خواهند داد.
به گفته وي، پرداخت بن كاركنان دولت ويژه ماه مبارك رمضان نيز براي ۶/۵ ميليون خانوار شامل
برنج، شكر، روغن، كره و گوشت از ديگر اقدامات وزارت بازرگاني در آستانه ماه رمضان است.
مفتح همچنين در خصوص گرانيهاي اخير در كشور گفت: بخش اعظم كالاهاي موجود در بازار بخصوص روغن و برنج داراي بازار باثباتي هستند و شرايط آرامي را مي گذرانند.
وي با اشاره به كالاهايي كه دچار نوسان قيمت شدند، افزود: همچنين برخي از كالاها به صورت منطقي و با توجه به شرايط جهاني قيمت ها، سرمازدگي و خشكسالي اخير در كشور با افزايش قيمت مواجه شدند. اين سه حادثه متاسفانه با هم همزمان شدهاند و به طور مستقيم و غيرمستقيم روي قيمتها اثر گذاشته اند.
معاون وزير بازرگاني در ادامه گفت وگويش با خبرنگار ايرنا تصريح كرد، در اين خصوص دولت تلاش كرده با عزم جدي اين سه بحران را مديريت كند كه خوشبختانه تا اين لحظه به خوبي از عهده اين كار برآمده است.
مفتح با بيان اينكه كالاهايي كه نوسان قيمت پيدا كردهاند ،فهرست آنها محدود است، گفت: بخشي از افزايش قيمتها غيرمعقول و غيرطبيعي است و از نظر ما تخلف محسوب ميشود كه سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان مكلف شده است با اين نوع از گرانيها به طور جدي برخورد كند.
وي در خصوص توزيع كالا در بازار گفت: وزارت بازرگاني در خصوص نظام توزيع كشور كار دراز مدت علمي و مطالعه شدهاي را آغاز كرده است كه اميدواريم اين كار با همكاري و مساعدت برخي وزارتخانهها پيشرفت خوبي داشته باشد.
مفتح در پايان با بيان اينكه شخص رييس جمهوري مدافع جدي نظام توزيع كشور مبتني بر روشهاي نوين است، گفت: وزارت بازرگاني معتقد است كه نظام توزيع و گردش اطلاعات توزيع بايد با روشهاي علمي و نوين روز جهاني ، انجام شود اقتصام ** ۱۵۵۷ ** ۱۵۷۴
شنبه 9 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]