واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: انتقاد شديد دبيركل مؤتلفه از سياست يك بام و دوهواي دولت درباره احزاب
اگر بگوييم دكتر احمدي نژاد عنايتي به دوستان رايحه خوش ندارند سخت در اشتباهيم، و آنهايي كه ميگويند ايشان با تشكيلات مخالف هستند اشتباه ميكنند و بعيد ميدانم كه اينگونه باشد و من به خود زحمت نميدهم كه اين تناقض را حل كنم و دوستان دولتي بايد به اين مسئله پاسخ دهند.
آفتاب: دبير كل حزب موتلفه اسلامي با تاكيد بر اينكه دوستان دولتي بايد به اين مسأله پاسخ دهند كه چگونه است كه از يك طرف حضور دكتر احمدي نژاد برآيند يك كار تشكيلاتي قوي بوده است و از طرفي ديگر نسبت به تشكيلات حزبي كم عنايتي دارند تصريح كرد: «در اين تناقض انتقاد جدي به دولت نهم وارد است».
موفقيت دكتر احمدي نژاد محصول كارتشكيلاتي قوي بود
به گزارش سرويس سياسي آفتاب، به نقل از مهر، محمدنبي حبيبي در مورد اهميت تحزب دركشور و موضع دولت نهم در اين مورد گفت: «تاكيد دارم كه در اين مورد صريح صحبت كنم، شهردار شدن آقاي رئيس جمهور محصول يك حركت تشكيلاتي قوي بود. ايشان عضو رسمي جامعه اسلامي مهندسين است و آنگونه كه من مطلع هستم عضو جمعيت ايثارگران نيز بودند».
وي ادامه داد: «دكتر احمدي نژاد درفعاليتهاي انتخاباتي براي تشكيل شوراي دوم وانتخابات مجلس هفتم نقش بسيارموثري داشتند».
مسئول كميته استانهاي جبهه پيروان خط امام و رهبري در عين حال گفت: «اما سئوال اينجاست كه اگر گروههاي اصولگرا يك كار تشكيلاتي منسجم مبتني بر وحدت انجام نداده بودند، آيا باز هم 15 اصولگرا وارد شوراي دوم ميشدند و دكتر احمدي نژاد سهم قابل تقديري در پيروزي اصولگرايان در شوراي دوم داشتند».
حبيبي ادامه داد: «اگر بگوييم دكتر احمدي نژاد عنايتي به دوستان رايحه خوش ندارند سخت در اشتباهيم، و آنهايي كه ميگويند ايشان با تشكيلات مخالف هستند اشتباه ميكنند و بعيد ميدانم كه اينگونه باشد و من به خود زحمت نميدهم كه اين تناقض را حل كنم و دوستان دولتي بايد به اين مسئله پاسخ دهند كه چگونه است كه از يك طرف حضور دكتر احمدي نژاد برآيند يك كار تشكيلاتي قوي بوده است و از طرفي ديگر دوستان دولتي نسبت به تشكيلات حزبي كم عنايتي دارند و اين از مواردي است كه انتقاد جدي به دولت نهم وارد است».
دبيركل حزب موتلفه اسلاميبا بيان اينكه تشكيلاتي 45 ساله در عرصه سياسي كشور هستيم، تصريح كرد: «از اين فراز و نشيبها خيلي مهمتر و خطير تر در گذشته را پشت سرگذاشته ايم و باز هم معتقديم كه بايد فرهنگ تحزب در كشور جا بيافتد».
به توسعه متوازن بيانديشيم
وي با بيان اينكه توسعه سياسي الزاما با بالا بودن تعداد احزاب محقق نميشود تصريح كرد: «آنچه كه من از توسعه سياسي باور دارم اين است كه در كشور زمينه اي فراهم شود كه چند حزب مقتدر پايبند به انقلاب ونه پايبند
” ايراد اساسي نسبت به چگونگي انتخابات هم در مجلس، شوراها و هم در رياست جمهوري دارم.... “
به يك جناح خاص به شدت با هم رقابت كنند و بر اساس برنامهها و مديراني كه به مردم معرفي ميكنند وارد عرصه شوند اگر چنين توسعه اي اتفاق بيفتد قطعا به نفع كشور است».
حبيبي در عين حال گفت: «توسعه سياسي به اين معنا نيست كه هر كسي آمد و از وزارت كشور درخواست مجوز كرد به وي مجوز دهيم و در مورد توسعه براي اينكه با شكست مواجه نشود بايد به يك توسعه متوازن بينديشيم يعني توسعه يك بعدي به هيچ عنوان در كشور كارساز نخواهد بود».
وي در ادامه تاكيد كرد: «وقتي از توسعه صحبت ميكنيم، توسعه فرهنگي، اجتماعي، سياسي و اقتصادي مورد توجه است و در دولت دوم خرداد كه از اين موضوع صحبت شد تا جائي كه مقداري توسعه اقتصادي تحت الشعاع قرار گرفت و معتقدم نگرش تك بعدي به مقوله توسعه منجر به عدم تحقق اين اصل خواهد شد».
رقابت مديريتي جايگزين رقابت هيجاني شود
محمد نبي حبيبي در مورد اصلاح قانون انتخابات و ضرورت آن گفت: «ايراد اساسي نسبت به چگونگي انتخابات هم در مجلس، شوراها و هم در رياست جمهوري دارم و آن اين است كه رقابتها بيشتر جنبه لفظي و هيجاني دارد و مبتني بر شعار است، به نظرم بايد مدلي جايگزين اين رقابتها شود كه اسمش را رقابت برنامهاي و مديريتي ميگذارم».
وي در تشريح اين نگاه تصريح كرد: «وقتي ميگوييم رقابت برنامهاي يعني اينكه يك تشكل
” اينكه ميگوييم بايد با ايجاد شرايط براي رشد تحزب در كشور به تعميق ايجاد چند حزب مقتدر و با برنامه در كشور كمك كنيم، براي آن است كه مردم با آگاهي بيشتر به ميدان بيايند و راي دهند... “
درمواقعي كه ميخواهد درانتخابات شركت كند برنامههاي خود را به صورت فرمولي و مثل نسخه نويسي يك پزشك با مردم در ميان بگذارد و صراحتا اعلام كند مثلا اگر رئيس جمهور شد چه برنامههايي براي اداره شئون مختلف كشور دارد».
حبيبي ادامه داد: «اگر فردي كه ميخواهد به عنوان رئيسجمهور در رقابتهاي انتخاباتي شركت كند، حتي اعلام كند اگر رئيس جمهور شدم مثلا وزراي خود را از ميان فلان ليست انتخاب ميكنم و رقيب او نيز اين كار را انجام دهد در آن صورت است كه مردم خواهند دانست كه به چه كسي و با چه برنامهاي راي دهند و من اين نگاه را ميپسندم».
وي با تاكيد براينكه فرهنگ تحزب در كشور بايد توسعه پيدا كند تصريح كرد: «اينكه معتقدم رقابت چند حزب قدرتمند كه هم به لحاظ توانائي و هم به لحاظ كادري قوي هستند، موجب رشد كشور ميشود، در صورتي كه اين مسئله در زمان انتخابات لحاظ شود بسياري از مشكلات حل ميشود و آن زمان است كه مردم دنبال بهترين برنامهها ميروند و امكان ارزيابي برنامهها از طرف آنها وجود دارد».
حبيبي با بيان اينكه آنهايي كه با تحزب مخالف هستند در مقابل راهكارتقويت جمهوريت نظام حرفي براي گفتن ندارند، تصريح كرد: «اينكه ميگوييم بايد با ايجاد شرايط براي رشد تحزب در كشور به تعميق ايجاد چند حزب مقتدر و با برنامه در كشور كمك كنيم، براي آن است كه مردم با آگاهي بيشتر به ميدان بيايند و راي دهند كه بايد در اصلاح قانون انتخابات اين مسئله مورد توجه قرار گيرد».
وي ادامه داد: «در تغيير قانون انتخابات از ديگر مواردي كه بايد مد نظر قرار گيرد اين است كه پول بتواند راي آوري داشته باشد كه اين خطر بزرگي براي جمهوري اسلامياست و بايد با اصلاح قانون تا حدودي اين خطر را محدود كرد».
حبيبي افزود: «اگر قرار باشد سرنوشت انتخابات در بعضي از حوزههاي انتخابيه به پول نامزدها گره خورده باشد، خرج كردن در اين موضوع براي دشمنان ما به راحتي امكانپذير است و آنها حاضرند با صرف مبالغ گزاف در انتخابات اثرگذار باشند و ما با اين احساس خطر خواهان تجديدنظر در قانون انتخابات هستيم».
جمعه 8 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]