واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو اعلام كرد: 10 محصول جديد ايران خودرو امسال وارد بازار مي شود.
به گزارش مهر، منوچهر منطقي در مراسم ويژه آغاز سال كاري در جمع كاركنان، ضمن تشريح برنامه هاي ايران خودرو در سال 1388 ، كاركنان را در جريان راهبردهاي كلان اين گروه صنعتي براي سال جديد قرار داد.
وي استفاده از توانمندي طراحي در ارايه محصولات جديد، ايجاد واحدهاي صنعتي در راستاي توسعه صنعتي كشور و بهره برداري از ظرفيت يك ميليون دستگاه را از مهم ترين راهبردهاي ايران خودرو در سال جديد برشمرد و با اشاره به شرايط بحران مالي در اغلب صنايع، مژده داد: ايران خودرو در شاخص هاي مالي با خودروسازان برتر جهاني برابري مي كند كه تجلي پيام نوروزي رهبر معظم انقلاب مبني بر اصلاح الگوي مصرف به شمار مي رود.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو، برنامه توليد سال 88 را 760 هزار دستگاه ذكر كرد كه 140 هزار دستگاه آن در ايران خودرو خراسان و 70 هزار دستگاه نيز در ايران خودرو تبريز و مابقي آن در تهران توليد مي شود.
منطقي افزود: 98 هزار دستگاه برابر با 13 درصد كل توليدات ايران خودرو در سال 88 به بازار هاي جهاني صادر مي شود كه 28 هزار دستگاه از اين تعداد، به صورت سي كي دي به سايت هاي، سوريه، سنگال، بلاروس، آذربايجان، ونزوئلا و مصر ارسال و 70 هزار دستگاه آن به صورت سي بي يو صادر خواهد شد.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو، روسيه، عراق، اوكراين، سوريه، ونزوئلا، آذربايجان، مصر، الجزاير، ارمنستان،تركيه و سنگال را عمده ترين بازارهاي صادراتي ايران خودرو در سال 88 ذكر كرد.
وي كيفيت بالا، قيمت مناسب و استانداردهاي روز جهان را از جمله ويژگي هاي محصولات جديد ايران خودرو به منظور افزايش رقابت پذيري در خودروهاي كلاس بي و سي، عنوان كرد كه بر اساس استفاده از موتور ملي با استاندارد يورو 4 ، توسعه سهم صادرات و تضمين تداوم توليد در خطوط توليد خارج از كشور عرضه خواهد شد.
منطقي پروژه NX7 را كه به منظور ارايه مدل جديد سمند همراه با ارتقاي سيستم هاي پلاتفرمي تعريف شده از جمله پروژه هاي برتر گروه صنعتي در سال 88 دانست و اظهار داشت: اين محصول بر اساس آپشن هاي مختلف در سه واريانت EL,LX,ELXدر بهمن ماه 88 رونمايي و در سه ماهه اول 89 عرضه مي شود.
وي از رونمايي دومين خودرو با برند ملي ايران خودرو درآينده نزديك خبر داد و آن را يكي ديگر از رويدادهاي مهم سال 88 عنوان كرد . منطقي همچنين از عرضه خودروي مردمي در سايت هاي خارج از كشور تا شهريور ماه 88 خبر داد.
وي گفت: پژو 207 نيز با مشاركت 50 درصدي پژو فرانسه در بهمن سال 88 عرضه مي شود. منطقي افزود: به منظور تسلط بر بازار وانت كشور و تكميل سبد وانت ايران خودرو براي بازارهاي داخلي و خارجي، وانت هاي لوكس ايران خودرو خراسان نيز در تير ماه سال 88 به بازار خواهد آمد.
مدير عامل ايران خودرو در ادامه گزارش خود به كاركنان شركت، اظهار داشت: مدل جديد پارس با منظر جديد و استفاده از موتور كم مصرف از محصولات جديد ايران خودرو در سال 88 است كه با هدف عرضه خودرويي با طرح مدرن تر و سطح آسايش و ايمني بيشتر از پارس معمولي ، پاسخ به استقبال بي نظير مشتريان از خودروي پارس و افزايش قدرت رقابت و حضور ايران خودرو در بخش هاي كم تيراژ خودرو هاي لوكس و سودآور عرضه مي شود.
به گفته مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو علاوه بر پارس اتوماتيك كه درسال 87 عرضه شد ، سمند و 405 اتوماتيك در سال 88 عرضه خواهد شد كه سهولت فوق العاده در ترافيك شهري و بهبود عملكرد خودرو را در بر خواهد داشت.
منطقي مدل جديد سوزوكي گراند ويتارا با قواي محركه 4/2 ليتري و تجهيزات بيشتر متناسب با انتظارات مشتريان را از جمله محصولات ايران خودرو ذكر كرد كه در سال 88 عرضه مي شود.
مدير عامل ايران خودرو از طراحي و رونمايي سرير سال در سال 88 خبر داد كه به منظور كسب راهبري بازار در بخش خودروهاي لوكس و راحت، ارتقاي سطح تجهيزات رفاهي و ايمني خودرو، عرضه محصولي با قابليت هاي عملكردي بالاتر و افزايش قدرت صادرات عرضه مي شود.
وي افزود: پژو 308 نيز با هدف عرضه خودرويي با استايل جذاب و امكانات رفاهي و ايمني كامل از ديگر محصولات سال 88 ايران خودرو خواهد بود.
منطقي كاهش هزينه در كليه فعاليت ها را رمز ماندگاري ايران خودرو در رهبري صنعتي كشور و رسيدن به اهداف صادرات 50 درصد تا سال 1395 عنوان كرد كه در چار چوب آن، قيمت مواد و قطعات به طور متوسط يك ميليون تومان در هر خودرو كاهش مي يابد.
در اين خصوص همچنين هزينه هاي حمل و نقل به ميزان 30 درصد، ضايعات قطعات به ميزان 50 درصد و هزينه هاي مالي به ميزان 30 درصد كاهش خواهد يافت و نيروي انساني در بخش هاي توليدي و ستادي به نحو مناسب توزيع خواهد شد.
مدير عامل افزود: در اين راستا هزينه هاي قطعات معيوب به سازندگان منتقل خواهد شد و هزينه هاي عمومي 50 درصد، هزينه هاي تعميرات و اصلاح خطوط به ميزان 30 درصد و هزينه هاي سرمايه گذاري به ميزان 50 درصد كاهش مي يابد
برنامه هاي حمايتي ايران خودرو از صنعت قالب و ابزار كشور (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.iraneconomist.com%2Fecon omic%2Findustry-energy-automobile%2F26335-2010-05-24-11-51-04.html)اقتصادی (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.iraneconomist.com%2Fecon omic.html)- صنعت،انرژي و خودرو (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.iraneconomist.com%2Fecon omic%2Findustry-energy-automobile.html)
دوشنبه, 03 خرداد 1389 15:18
ایران اکونومیست: گروه صنعتي ايران خودرو از ساخت قالب و ابزار به دست هنرمندان ايراني حمايت
مي كند و دراين زمينه برنامه هاي مدوني تدارك ديده است .
به گزارش ايكو پرس مهندس محمد محمدي مدير عامل شركت ساپكو درمراسم افتتاحيه دومين نمايشگاه بين المللي صنعت قالب و ابزار با بيان اين مطلب گفت : با توجه به پتانسيل هاي موجود در اين بخش ، بايد از سفارش گذاري قالب به شركت هاي خارجي جلوگيري شود .
وي مهمترين دلايل عمده سفارش گذاري ساخت قالب درخارج را كاستي در توان طراحي و ساخت قالب و ابزار ، تنوع قالب و ابزار در پروژه ها ريسك بالا، وجود حلقه هاي مفقوده در زنجيره تامين قالب و ابزار ، قيمت تمام شده بالا عنوان كرد .
محمدي ، انتظارات ساپكو از قالب سازان را ارتقاي توان دانش فني طراحي و ساخت قالب و ابزار ، كاهش قيمت تمام شده ، همكاري با ساپكو درتكوين و توسعه محصولات جديد ، تشكيل هسته هاي قالب و ابزار منطقه اي دركشور دانست .
مدير عامل شركت ساپكو تصريح كرد : 20 درصد قالب هاي پروژه هاي ايران خودرو درداخل و 80 درصد آن درخارج تامين شده است .
وي با اشاره به اينكه صنعت قالب و ابزار به طور متوازن و همپاي صنعت خودرو كشور رشد نكرده است ، خاطر نشان ساخت : فاصله ما با صنعت قالب و ابزار درجهان از نظر تكنولوژي بسيار است و بايد اين فاصله رابا وجود نيروهاي متخصص دراين صنعت و سرمايه گذاري در طرح هاي تحقيق و توسعه كاهش يابد .
وي مهمترين چالش هاي موجود صنعت قالب و ابزار را جهاني سازي و تحريم ها ، بازار رقابتي آسياي شرقي ، عدم سرمايه گذاري دركسب دانش فني روز و ... عنوان كرد و اظهارداشت : وجود نيروهاي متخصص و دانشگاهي جوان ، انرژي ارزان و جود زير ساخت هاي تكنولوژي از مهمترين فرصت صنعت قالب و ابزار كشور است .
محمدي تاكيد كرد : برخي از قطعه سازان كشور براي كاهش هزينه ها سفارش ساخت قالب و ابزار را به چيني ها مي دهند و بايد دراين زمينه طرحي نو درانداخت .
مدير عامل ساپكو به نقش صنعت قالب و ابزار در كيفيت محصول اشاره كرد و اظهارداشت : تنوع محصول ، تغيير ظاهر خودرو ، نياز مند سرعت صنعت قالب سازي كشور است
وي برپايي دوسالانه نمايشگاه بين المللي صنعت قالب و ابزار در كشوررا ازاهم برنامه هاي ساپكو درراستاي حمايت از اين صنعت دانست .
گفتني است در دومين نمايشگاه بين المللي صنعت قالب و ابزار 90 شركت داخلي و خارجي حضوردارند .
توليد خودروهاي داخلي فاقد استانداردهاي55 گانه ممنوع
مهمترين مصوبات جلسه شوراي سياستگذاري خودرو
اقتصادی - صنعت،انرژي و خودرو
دوشنبه, 03 خرداد 1389 14:09 http://www.iraneconomist.com/repository/88/03/khodrosaz-t.jpgایران اکونومیست: تعيين طول عمر براي توليد خودروهاي داخلي و ممنوعيت توليد خودروهاي داخلي فاقد استانداردهاي55 گانه از ابتداي شهريور امسال از مهمترين مصوبات جلسه امروز شوراي سياستگذاري خودرو بود.
به گزارش ايسنا، جلسه شوراي سياستگذاري خودرو صبح امروز با حضور وزير صنايع و معادن برگزار شد و بخشهايي از دستورالعمل ارتقاي كيفيت خودرو و قطعات آن به تصويب رسيد.
در اين جلسه طبق تصميمهاي گرفته شده، به خودروسازان ابلاغ شد كه از ابتداي شهريور ماه تمام خودروهاي توليد داخل بايد استانداردهاي55 گانه را بگذرانند؛ در غير اين صورت توليد آنها متوقف خواهد شد.
همچنين خودروسازان داخلي بايد تا سال 1395 حداقل سه پلتفرم ملي طراحي كرده و در هر پلتفرم نيز سه محصول را به توليد رسانده باشند. در سال 1400 نيز بايد بين سه تا چهار پلتفرم ملي و 12 محصول داخلي طراحي و به توليد رسيده باشد.
همچنين طبق مصوبات امروز شوراي سياستگذاري خودرو، از ابتداي سال 1395 عمر توليد هر خودرو در داخل كشور حداكثر 15 سال از زمان آغاز به توليد آن خواهد بود و از سال 1400 نيز طول عمر توليد خودرو در داخل كشور حداكثر 10 سال پس از آغاز توليد آن خواهد بود.
علاوه بر آن از ابتداي سال 1395 عمر توليد خودروهاي با برند خارجي در داخل كشور از زمان اولين توليد و عرضه آن در داخل، حداكثر10 سال خواهد بود.
همچنين پس از ابلاغ اين آيين نامه، خودروهاي با برند خارجي در صورتي اجازه توليد در داخل كشور را خواهند داشت كه بيش از دو سال از آغاز توليد آنها در كشورهاي خارجي نگذشته باشد. همچنين براي خودروهايي با مصرف سوخت بالا، عوارض وضع خواهد شد.
همچنين قرار شده بخشهاي باقي مانده دستورالعمل ارتقاي كيفيت خودرو و قطعات آن نيز در جلسه بعدي شوراي سياستگذاري خودرو بررسي و تصويب شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 337]