تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 27 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853977378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آیا در مهد کودک به بچه‌ها ”شربت خواب“ می‌خورانند؟!


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: یکی از سئوالات مهم و بعضاً شبهه برانگیز والدین این کودکان در ابتدای ورود فرزندشان به مهدکودک این است که: چرا کودک‌شان در مهد کودک زیاد می‌خوابد؟ با شناختی که از کودک خویش دارند، مشاهده می‌کنند که کودک بر خلاف عادات خواب قبلش (که هم کمتر می‌خوابید و هم برای خواب احتیاج به محیط ساکتی داشت).
در فضای شلوغ و پر سروصدا به راحتی و بیش از عادت قبلی می‌خوابد! عدم اصلاح از مکانیزم‌های انطباق با شرایط بحرانی کودکان و بزرگسالان که البته یک بحث کاملاً تخصصی است ـ در شرایط خاص باعث می‌شود که برخی والدین بنا به شنیده‌های دور و غیر مستند به این فکر بیفتند که حتماً در مهد کودک به کودکان شربت خواب می‌خورانند!!! نظر از بررسی اخلاقی این قضیه که آیا چنین اتفاق غیر انسانی می‌تواند در یک مهدکودک رخ دهد یا نه، موضوع را از بعد تخصصی بررسی می‌کنیم:
آدمیان ـ چه کوچک چه بزرگ ـ از نظر ساختار روانی و شخصیتی دارای ابزارها و امکانات درونی هستند که در مواجهه با استرس‌ها و اضطراب‌ها آنان را یاری می‌کند. این ابزارها به نام ”مکانیزم‌های دفاعی و مکانیزم‌های انطباقی“ معروفند. فرضاً انسان بالغی از نظر مالی دچار تنگدستی شدیدی است و چون در عمل راه حلی پیدا نمی‌کند ناخودآگاه برای کنار آمدن با فشار روانی حاصل از این استرس، به خیال‌بافی متوسل شده و در افکار و تفکرات خود می‌بیند که کیفی پر از پول پیدا کرده است یا پول زیادی برنده شده و... یا در نظر بگیریم مادری را که احساس می‌کند از دست فرزندانش به‌قدری عصبانی است که شاید در اثر تنبیه به آنان صدمه جدی بزند، لذا ناخودآگاه برای کنترل این احساس خطرناک به احساس متقابل آن متوسل شده و به فرزندانش محبت و رسیدگی افراطی می‌نماید اما در حقیقت برای فرار از استرس و اضطراب ناشی از صدمه‌زدن به کودکانش به مکانیزم وارونه‌سازی متوسل شده است.
مثال دیگر زمانی است که خبر مرگ عزیزی را می‌شنویم؛ در لحظه اول باور نمی‌کنیم که چنین اتفاقی افتاده است، حتی ممکن است ادعا کنیم متوفی را دیده‌ایم و مرگ او را انکار نمائیم و فکر کنیم که اینها همه خواب و خیال است و امکان ندارد چنین اتفاقی بیفتد.
در حقیقت فشار ناشی از این خبر ناگوار به قدری زیاد است که اگر بپذیریم که چنین اتفاقی به‌راستی افتاده از نظر روانی صدمه می‌بینیم.
لذا ساختار مغز و روان، آدمی را به‌طور موقت به انکار می‌کشاند تا میزان فشار او کمتر کرده و انسان آرام‌آرام بدون این‌که صدمه روانی سنگینی ببیند، حقیقت را بپذیرد.
و اما با مقدمه بالا به موضوع مورد بحث خود بر می‌گردیم: آیا خواب کودک در روزها و هفته‌های اول ورود به مهدکودک به علت خوردن شربت خواب است، یا علت دیگری دارد؟
کودک زیر ۲ سال با ورود به مهد کودک معمولاً اولین تجربه جدی دور شدن از والدین یا سرپرستان خود را تجربه می‌کند.
او به ناگاه وارد مکانی تازه شده که نه فضای فیزیکی آن را می‌شناسد و نه افراد حاضر در آن را، لذا دچار وحشت، اضطراب و استرسی می‌شود که ما از آن به‌عنوان ”بحران جدائی“ نام می‌بریم و کنار آمدن با آن و پشت سرگذاردن آن برای کودک در حقیقت یک رشد محسوب می‌شود.
کودکان در مواجهه با این بحران و ترس به مکانیزم‌های دفاعی و انطباقی متفاوتی متوسل می‌شوند: گریه و جیغ و داد، کم‌شدن اشتها، بدخوابی در منزل، چسبیدن به والدین و دور نشدن از آنان. اما یکی از این مکانیزم‌ها ”پناه بردن به خواب در مهد کودک است“!!!
کودک به‌طور ناخودآگاه برای روبرو شدن با استرس جدائی از والدین به دنیای خواب پناه می‌برد تا آرامش کسب کند.
این مکانیزم مخصوص کودکان نیست چه بسا بزرگسالانی که در مواجهه با حادثه یا اتفاقات اضطراب‌آور شدیداً کسل شده و خوابشان می‌گیرد. در حقیقت چه کودک و چه بزرگسال با قدم گذاشتن به دنیای خواب و رویا به آرامشی موقت دست پیدا می‌کنند که در آن خبری از ناراحتی‌های زندگی واقعی وجود ندارد.
اگرچه مکانیزم پناه بردن به خواب برای بزرگسالان زیاد خوب و کاربردی نیست ولی برای کودکان مفید و مؤثر است تا آرام‌آرام با شرایط جدید انطباق پیدا کنند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن