واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: ايستگاه
معلمان مازاد، مربي مي شوند
رئيس آموزش و پرورش استان تهران از واريز هشت ميليارد و 400 ميليون تومان سرانه دانش آموزي به حساب مدارس دولتي اين استان در هفته گذشته خبر داد و ميزان سرانه هر دانش آموز در استان تهران را سه تا هشت هزار تومان برشمرد. يزدي خواه در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر كسري بودجه امسال آموزش و پرورش استان تهران، با اظهار اميدواري نسبت به اينكه كسري بودجه به آموزش و پرورش اين استان در سال 87 فشار وارد نكند، به اين نكته كه 5/6 درصد بودجه آموزش و پرورش در سال هاي گذشته به آموزش و پرورش شهرستان هاي استان تهران مربوط مي شده است نيز اشاره و اعلام كرد؛ بخشي از مطالبات در زمينه حقوق، حق التدريس و اضافه كار براي سال مالي 87 در حال پرداخت به نيروهاست كه البته مطالبات حقوق و دستمزد مربوط به سال 86 خدمت نيروها نيز، نيازمند 10 ميليارد تومان اعتبار براي پرداخت است. وي عملكرد بودجه سال گذشته آموزش و پرورش شهرستان هاي استان تهران را 550 ميليارد تومان اعلام كرد و با بيان اينكه امسال سه هزار نيروي رسمي در قالب بازنشستگي پيش از موعد و يك هزار و 600 نيرو در قالب بازنشستگي عادي، بازنشسته مي شوند، شمار نيروهاي حق التدريس آزاد آموزش و پرورش استان تهران را نيز دو هزار و 400 نفر دانست و بيان كرد؛ 280 نفر كه در آزمون استخدامي سال گذشته آموزش و پرورش پذيرفته شده اند، به محض تامين اعتبارات استخدام خواهند شد. رئيس آموزش و پرورش استان تهران همچنين در مورد مدارس داراي حكم قلع و قمع اعلام كرد؛ در سال 84 ، 56 مدرسه داراي حكم قلع و قمع بودند كه اين تعداد تاكنون به 40 واحد رسيده و البته با توجه به مصوبه مجمع تشخيص مصلحت نظام، احكام قلع و قمع مدارس تا سال 1388 قابل اجرا نخواهد بود. يزدي خواه همچنين با اشاره به اينكه 403 واحد آموزشي طي تابستان در قالب طرح «هجرت دانش آموزي» بهسازي شدند، در ادامه در پاسخ به تعداد مدارس دو نوبته يا سه نوبته استان تهران اعلام كرد؛ اين اطلاعات در حال جمع آوري است و نتايج آن 11 شهريور ماه اعلام مي شود كه البته با توجه به طرح «تجميع» يعني تبديل مدارس دو نوبته به يك نوبته، قطعاً تعداد مدارس چند شيفته كاهش پيدا خواهد كرد. وي در عين حال افزود؛ طبق آماري كه تاكنون به دست آمده، دوسوم يعني معادل 64 درصد مجموع مدارس استان تهران يك نوبته هستند و در كل، 138 مدرسه بزرگسالان نيز در اين استان مشغول به فعاليت هستند. يزدي خواه تعداد دانش آموزان افغان استان تهران را 48 هزار نفر اعلام و اظهار كرد؛ شهرستان هاي استان تهران در كل كشور داراي بيشترين دانش آموزان اتباع بيگانه به ويژه افغان هاست و البته محدوديت هايي كه دانش آموزان افغان در استان هاي ديگر نيز دارند، در اين استان كمتر است.
خبرنگاربرگزيده محيط زيست راپمي
سازمان منطقه يي حمايت از محيط زيست دريايي (راپمي) از بين هشت كشور حاشيه خليج فارس و درياي عمان به پنج خبرنگار برگزيده از كشورهاي منطقه جوايزي اهدا كرد. اين جايزه در سال 2008 به ارزش دو هزار دلار به مژگان جمشيدي از ايران به خاطر تلاش و آگاهي رساني در زمينه محيط زيست تعلق گرفت. دكتر محمدي دبير سازمان راپمي درباره جايزه سالانه راپمي گفت؛ اين جايزه به ارزش 20 هزار دلار در دو بخش به محققان و خبرنگاران در هر سال تعلق خواهد گرفت. اما به دليل استقبال خبرنگاران كشورهاي عضو تصميم بر اين گرفته شد كه مبلغ 10 هزار دلار بين 5 خبرنگار برگزيده از هشت كشور منطقه تقسيم شود. وي با تاكيد بر اهميت نقش رسانه هاي جمعي در انعكاس مطالب مربوط به محيط زيست گفت؛ اميدوارم اين گونه جوايز نقش موثري در گسترش آگاهي هاي زيست محيطي داشته باشد. از طرف تحريريه گروه اجتماعي اين موفقيت را به همكارمان مژگان جمشيدي تبريك مي گوييم.
39 درصد دانشجويان افسرده اند
بر اساس طرح پايش سلامت كه براي اولين بار در سطح دانشگاه هاي كشور صورت گرفت، 39 درصد دانشجويان از مشكل افسردگي رنج مي برند. به گزارش «ايلنا» حسن مسلمي مديركل دانشجويان داخل كشور با اعلام اين مطلب در جمع خبرنگاران گفت؛ طبق طرح پايش سلامت تعداد 40 هزار دانشجو تحت پوشش قرار گرفتند. مسلمي عنوان كرد؛ بر اساس اين طرح آمار فشار خون بالا 23/1 درصد، شيوع آسم 5/1، تب رماتيسمي 15 نفر و شيوع تالاسمي 62/1، ديابت 6 درصد، صرع 18 و نياز به بينايي سنجي 16/5 درصد در بين دانشجويان تحت پوشش بود. وي ادامه داد؛ از اين تعداد 1291 نفر ملزم شدند كه به متخصص مراجعه كنند و 31 درصد نياز به پيگيري داشتند.
آتش در امير كلايه مهار شد
آتش سوزي حاشيه تالاب اميركلايه با تلاش ماموران حفاظت محيط زيست و آتش نشاني لاهيجان پس از 24 ساعت مهار شد. حسين مظلومي رئيس اداره محيط زيست لاهيجان به خبرنگار «اعتماد» گفت؛ ترفند پاكتراشي قسمتي از ني ها، براي جلوگيري از پيشروي آتش جواب داد و غروب روز دوشنبه موفق شديم آتش را به كلي خاموش كنيم. مظلومي درباره احتمال آتش سوزي مجدد افزود؛ با توجه به اينكه آتش سوزي عمدي بود و امكان دارد عاملان آن قصد آتش زدن مجدد ني ها را داشته باشند و به علاوه براي اطمينان از خاموش شدن كامل آتش، نيروهاي ما از غروب دوشنبه تا صبح سه شنبه مشغول گشت زني در محوطه بودند اما به خاطر اينكه طول منطقه نيزارها 40 كيلومتر است و تعداد نيروها و امكانات ما كم است، نمي توانيم به طور قطع و يقين بگوييم امكان آتش سوزي مجدد نيست. بايد كار فرهنگي انجام دهيم و اهالي را از فوايد تالاب در زندگي شان آگاه كنيم تا خودشان صيانتگر و حافظ آن باشند. همچنين شنيده مي شود مسوولان اداره منابع طبيعي در زمان آتش سوزي طي بازديد از محل با عنوان كردن اينكه آتش سوزي ديگر قابل مهار كردن نيست، هيچ كمكي به فرونشاندن آتش نكرده اند و كاركنان اداره محيط زيست و آتش نشاني لاهيجان با همكاري يكديگر آتش را مهار كرده اند.
چهارشنبه 6 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 255]