واضح آرشیو وب فارسی:مهر: صفايي در گفتگو با خبرنگاران:خادم مردم تلاشگر هستم نه طلبكاران/ چيدمان پازل كاروان المپيكي ايران درست نبود
رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان با انتقاد از اينكه مردم ما از كاروان المپيك متوقع بودند گفت: ما چهارسال وقت را از دست مي دهيم نزديك المپيك كه مي شويم تازه طبل ها را به صدا در مي آوريم و همه را براي كسب نتيجه متوقع مي كنيم.
به گزارش خبرنگار مهر، كريم صفايي صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران با بيان اينكه المپيك چين، المپيك مردم چين نبود پشت آن يك ارتش قرار داشت گفت: المپيك بيست ونهم نظم و انضباط خاصي داشت.همه ديدند كه چيني ها فرهنگ المپيك و المپيكي بودن را در جامعه خود رواج داده بودند .
وي ادامه داد: اين درحاليست كه ما چهارسال وقت را از دست مي دهيم دو زماني كه در آستانه آغاز المپيك قرار مي گيريم طبل ها را به صدا درآورده و همه را براي كسب نتيجه متوقع مي كنيم كه بايد تيم و ورزشكاران نتيجه بگيرند. حال آنكه ما با يك برنامه نهايتا شش ماهه نتيجه نمي گيريم بلكه هرچه كاشته ايم را در اين ميدان برداشت مي كنيم.
رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان با بيان اينكه 4 يا 5 سال كار در اين رشته نتيجه بزرگي نخواهد داشت، افزود: كسب مدال از تلاش چهارساله در تيراندازي با كمان يك امر محال است. همين اندازه كه توانسته ايم بعد از چهار سال دو سهميه كسب كنيم نشان از صحيح بودن برنامه ريزي هاي فدراسيون دارد.
وي با اشاره به اينكه المپيك چين، المپيك فوق ستاره ها بود، خاطر نشان كرد: كساني كه در مسابقات جهاني رتبه هاي تك رقمي داشتند در اين ميدان بزرگ دو رقمي شدند و تنها فوق ستاره ها در مدال آوري موفق بودند. پس اين ميدان سخت تر از آن چيزي بود كه همه تصور آن را مي كنند.
صفايي با انتقاد از اينكه چيدمان پازل كاروان ورزش ايران براي اعزام به المپيك پكن درست نبود، اظهارداشت: بين مردم، ستاد بازيهاي المپيك و دست اندركاران همدلي وجود نداشت در حاليكه تمام مردم چين براي برگزاري هر چه بهتر مسابقات و حضور موفق در آن به يكديگر انرژي مثبت مي دادند. مسئولان ستاد كاروان اعزامي به المپيك، كاروان ايران را قيمه قيمه كردند و به پكن فرستادند فقط به خاطر اينكه هزينه هاي اعزام و اقامت كمتر شود. در حاليكه كشوري مانند كانادا كاروان خود را بدون كم و كاست و به طور كامل راهي پكن كرد. همچنين در كاروان ايران مسئولان فدراسيون ها پس از چند روز موفق به ديدن ورزشكاران خود شدند كه همين يك نقيصه به حساب مي آيد.
رئيس فدراسيون تيرو كمان ايران با اظهار اينكه اگر همين امروز هم براي حضور در المپيك 2012 استارت بزنيم باز هم دير است، تاكيد كرد: در ايران سن آغاز فعاليت هاي رسمي ورزشي و ورود به آن 22 سالگي است در حاليكه در كشورهاي صاحب ورزش حرفه اي سن ورود ورزش سه سالگي است و خروج از آن 22 سالگي است.
وي با انتقاد از اينكه 85 درصد مردم كشور ما فوتبال زده هستند اظهار داشت : مسئولان، دولتمردان و نمايندگان مجلس ما 5/3 سال به فوتبال فكر كرده و سينه خود را براي اين رشته سپر مي كنند و تنها شش ماه را صرف المپيك و ساير رشته هاي مي كنند. اگر همين نگاه 5/3 ساله را به رشته هاي المپيكي داشته باشند مي توانيم موفق تر از اين در ميادين المپيك ظاهر شويم. هر چند كه براي رقابت با جهان اي زمان هم كم است.
صفايي با بيان اينكه من خادم مردم تلاشگر هستم نه مردم متوقع و طلبكار گفت: مي گويند تيرانداز كاروان ايران شصتم شده است، رئيس فدراسيون پشت سر او آيه قرآن مي خواند. هر كس اعتقاداتي دارد مردم ما با خواندن آيه قرآن و دعا از در خانه بيرون مي روند آن وقت برخي از رسانه ها به ما چنين انتقاداتي مي كنند!
وي با تاكيد بر اينكه ورزش ما نيازمند كاركردن است، افزود: كمانداران ما در اين سه سال تلاش كردند، آنها 8 صبح تا 11 شب را به تمرين اختصاص دادند. نبايد اين تلاش ها را ناديده بگيرند. طبق زمان بندي رسيدن به مدال و موفقيت براي يك كماندار 8 تا 10 سال زمان نياز دارد. با اين حساب و با توجه به برنامه ريزي هايي كه انجام مي دهيم كمانداران ايران در المپيك 2012 نتايج درخشان تري خواهند گرفت.
وي ادامه داد: متاسفانه طبل المپيك را نزديك مسابقات بلند مي كنيم اما گوش منطق را مي بنديم! من به عنوان رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان اگر كم كاري كرده ام بايد بتوانم به آن اعتراف كنم. چرا رسانه ها به برخي از رشته هايي كه 40 سال است موفق به ورود به المپيك نشده اند انتقاد نمي كنند آن وقت به ما كه بيشتر از چهارسال از عمر رشته مان در كشور نمي گذرد خرده مي گيرند.
صفايي تصريح كرد: ما هيچ وقت از كمانداران خود در المپيك انتظار نتيجه نداشتيم و اين قول را هم را نداديم كه كمانداران بتوانند نتيجه بگيرند چراكه نتيجه اين كار چيزي ايجاد توقع كاذب نبود. من هميشه به كمانداران گفته ام كه مسابقه را مانند يك تمرين عالي ببينند.
وي با بيان اينكه اردوي المپيكي كمانداراني براي سال 2012 از نيمه شهريور ماه آغاز مي شود تصريح كرد: براي رسيدن به موفقيت كمانداران ما بايد سالي 28 تا 34 مسابقه برون مرزي و داخلي رسمي را تجربه كنند در حاليكه در يك سال 16 مسابقه را پشت سر گذاشتند. از مربيان كره اي تيم ملي خواسته ايم تا هفته آينده به ايران سفر كنند تا اردوهاي تيم ملي از سر گرفته شود. از ساير كمبودهاي تيراندازان هم مي توان به حضور يك روانشناس و برنامه هاي تغذيه اي اشاره كرد كه قطعا با برنامه ريزي اين نواقص در آينده رفع خواهد شد.
سه شنبه 5 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]