واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: دادستان كل كشور در گفتگو با ايسكانيوز: كاهش 40 درصدي آمار جرايم در ماه مبارك رمضان گوياي تأثير معنويت در سلامت جامعه است
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: آيت الله دري نجف آبادي در آستانه ماه رمضان با تاكيد بر اينكه رمضان ماه خدا و اهل بيت و انسانيت و فضيلت است ، گفت: ماه رمضان فرصت ارزشمندي براي خودسازي و زيستن طيب و طاهر است، يعني تمام صفات و خلقيات متعالي انسان ، در اين ماه متجلي مي شود و بايد از اين فضاي معنوي براي اصلاح خود و جامعه استفاده كرد.
آيت الله قربانعلي دري نجف آبادي روز سه شنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" افزود: جامعه ايماني و قرآني ما در اين ماه، آماده براي خيزش و حركت است چراكه به بركت جريان معنويت، بسياري از آلودگيها و شرارتها در جامعه كاسته مي شود و انگيزه هاي مجرمانه از بين مي رود و زمينه صلاح و اصلاح جامعه فراهم مي شود.
وي با اشاره به كاهش جرايم در ماه رمضان گفت: سرقت و شرارت و جنايت در ماه مبارك رمضان تا حدود زيادي كاهش مي يابد كه اين امر ناشي از تأثير معنوي ماه مبارك است ـ آمارها حاكي از اينست كه در ماه مبارك تا 40% جرايم كاهش مي يابد؛ اميدوارست اين روحيه و اين جريان زلال معنوي در طول سال استمرار يابد.
وي افزود: ماه مبارك رمضان از هر جهت موجب توجه مردم به خداست و هر چه توجه فزونتر شود فاصله با مفاسد بيشترو بيشتر مي شود، لذا برادران و خواهران گرامي با آمادگي همه جانبه آنطور كه شايسته است ماه معنوي و اخلاقي و اجتماعي را درك نموده و همه وظايف خود را رعايت كنند و از لغزشها توبه كنند و به سوي خدا باز گردند ـ بازگشت به سوي خدا و جدا شدن از لغزشها و خطاها و توبه و معنويت رهاورد بزرگي است كه معلمان و مربيان و گروههاي مرجع اجتماعي بايد تلاش كنند اين فضاي معنوي و نوراني ، مردم را به سمت تقوي و فضيلت رهنمون سازد.
دري نجف آبادي اظهار داشت: ماه رمضان اردوي آموزشي است كه جامعه در طول 11 ماه آينده ،آمادگي لازم را در تحصيل و تكميل تقوي داشته باشد. تقوي موضوعي است كه خداوند همواره بر ارتقاي درجات آن تأكيد مي كند؛ بنابرين بايد تلاش شود ريشه هاي تقوي در دل ما رشد كند و جريانات الهي در 11 ماه بعد حفظ شود تا مرحله به مرحله در تعالي كه در خور انسان است برسيم؛ وظيفه نهادهاي فرهنگ ساز بسيار خطير است و در تعظيم شعائر مسئوليت حساسي دارند. رسانه ملي بايد در الگوسازي حكيمانه اسلامي اهتمام ورزد و با پرهيز از اقدامات احساسي و روزمره و زودگذر يا برنامه هاي داراي تأثيرات آني و مقطعي و كوتاه مدت، مبادرت به تهيه برنامه هاي پايدار و نهادينه گر ارزشها نمايد. نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاهها و ديگر نهادهاي علمي و فرهنگي در همه عرصه ها از جمله خوابگاهها ـ دانشگاهها و ... نقش مهمي دارند ـ حوزه مقدسه علميه نيز رسالت سنگيني بر عهده دارند.
وي افزود: همه در كمال تعهد و اخلاص و پاكي و صبر و پايداري در همه نقاط كشور بايد عطر ديانت و معرفت را در جامعه آكنده سازند و باغبانان اين بهار بايد براي آبياري و استحصال بركات و ثمرات آن تلاش كنند تا درخت معنويت بارور شود و بر دامنه ايمان و تقوي و عشق به خدا افزوده شود.
وي با گراميداشت ياد شهداي دولت خصوصاً شهيدان رجايي و باهنر و شهيد دستجردي و نيز دهمين سالگرد شهادت شهيد لاجوردي گفت: شهداي حزب جمهوري خصوصاً شهيدان رجايي و باهنر، الگوي خوبي براي همه ما خصوصاً دولتمردان بودند و لازمست دولتها از اين الگو پيروي كنند.
وي به پيامهاي هفته دولت اشاره كرده و گفت: حفظ شعائر انقلاب ـ تعهد به امام و رهبري و مردم ـ ساده زيستي ـ اهتمام در بعد فرهنگي اقتصادي و معيشتي ـ عدالت مداري و صداقت و ... از جمله پيامهاست و در اين عرصه هرچه مجاهدت كنيم كم است چراكه امروزه تهاجم خيلي وسيعتر از گذشته است و دشمنان و راديوها و ماهواره ها و اينترنت و سايتها و ... فعاليت گسترده اي دارند و مسئوليت همه ما بيشتر شده است.
وي در ادامه بر ضرورت تعامل دستگاههاي مرتبط با مقوله پيشگيري از جرم تأكيد كرد و گفت: با قانونگذاري و ايجاد امكانات مناسب و برخورد حكيمانه دستگاه قضائي با مظاهر ظلم و جور و فساد و غارت بيت المال، بايد پيامدهاي منفي جرم و تخلف را به حداقل برسانيم و اگر عناصري دست به ظلم و جور و قاچاق موادمخدر و مشروبات الكلي مي زنند با اين قبيل جنايات برخورد حكيمانه ـ بازدارنده و مثبت و سازنده اي داشته باشيم تا جامعه ما عاري از مظاهر و مصاديق جرم و ناهنجاري هاي اجتماعي گردد. /146/120
سه شنبه 5 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 313]