تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834910616




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پیجرنک گوگل چیست ؟ google page rank رتبه بندی سایت گوگل


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: پیجرنک گوگل چیست ؟ google page rank رتبه بندی سایت گوگل
پیج رنک
=======================================
Page Rank یک معیار است که ما به صورت یک عدد صحیح بین 0 تا 10 می‌بینیم و گوگل به وسیله آن صفحات را مرتب می‌کند. به عبارتی هر چه Page Rank بالاتر، در موتور جستجوی گوگل در جای بهتر! تنها سایتهای بسیار کمی هستند که PageRank آنها 10 باشد و این یک پیج‌رنک فوق‌العاده محسوب می‌شود :)

===========================================

PageRank چیست!؟


pageRank چیست ؟Pagerank به معنای رتبه صفحه است و در اصل امتیازی است که گوگل برای هر صفحه وب قائل میشود . برای دیدن رتبه صفحات یک سایت میتوانید تولبار گوگل را دانلود و روی IE خود نصب کنید تا به محض ورود به هر صفحه ای امتیاز آن صفحه را روی نوار ابزار گوگل مشاهده کنید .

تئوری عملکرد PageRank :
امتیاز بندی صفحات به این صورت است که یک لینک از یک صفحه وب به یک صفحه دیگر که در یک سایت دیگر است به معنای یک امتیاز مثبت برای صفحه مقصد حساب میشود . چون وب مسترها لینک سایت هایی را در سایت خود قرار میدهند که فکر میکنند برای بازدید کنندگان سایتشان جالب و با ارزش باشد . گوگل از تعداد این لینک های ورودی به صفحات سایت های دیگر ، برای قضاوت درباره امتیاز دهی به آنها و نیز مرتب کردن آنها در هنگام جستجو در گوگل استفاده کرد . برای مشاهده لینک های ورودی به سایت خود میتوانید جمله link:http://www.yourURL.com را در گوگل وارد کنید تا لیست سایت هایی که به شما لینک داده اند را مشاهده کنید . البته هنوز گوگل تمامی لینک های ورودی به سایت را نشان نمی دهد .

PageRank چگونه محاسبه میشود :
راحت ترین سخن درباره محاسبه اش اینه که PageRank با استفاده از اشتراک گرفتن تمامی لینک های ورودی به سایت شما محاسبه میشود . البته این موضوع اکیدا صحیح نیست ، چون گوگل لینک های داخلی را هم در محاسبه شریک میکند . همچنین رتبه PageRank صفحه ای که به شما لینک داده هم ، در بالا بردن رتبه سایت شما موثر است . بعلاوه تعداد لینک های خارجی که در صفحه مبدا وجود دارد نیز در رتبه سایت مقصد تاثیر دارد . بطور عمومی ۸۵% از رتبه سایت مبدا همراه با لینک به سایت مقصد ارسال میشود . پس یک صفحه وب با پیج رنک ۵ و فقط با یک لینک خارجی در صفحه اش( که همان لینک سایت شماست) باید ۸۵% از اعتبار رتبه ۵ را برای صفحه ای که به آن لینکیده ارسال کند .

ولی در واقع هیچ صفحه ای فقط یک لینک ندارد – به یاد آورید که لینک های داخلی هم اغلب اوقات در محاسبه بحساب می آیند – پس میزان پیج رنک ارسالی عبارت است از ۸۵% از پیج رنک همان صفحه تقسیم بر تعداد لینک های خارجی .

سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که تفاوت رتبه های پیج رنک چقدر است و مثلا رتبه ۴ با ۵ چقدر تفاوت داره ؟ چیزی که معلومه اینه که اعداد گوگل در پیج رنک فقط یک عدد ثابت نیستند و نشان دهنده یه بازه عددی هستند . بنابر این تمام پیج رنک های ۵ با هم مساوی نیستند .

منبع: آفتاب (http://aftab.ir/lifestyle/view.php?id=14536)
=====================================

سایت یک فتحی هم نوشته خوبی در این مورد داره :

نکته جالبی که وجود دارد بر طبق تحقیقات و مقایسه‌ای (http://www.labnol.org/internet/google-page-rank-10-websites/4696/) که شده است انگار تعداد وبسایت‌هایی که پیج‌رنک 10 دارند رو به کاهش است! خیلی از سایت‌هایی که سال‌های قبل پیج‌رنک 10 داشتند هم‌اکنون با یک یا دو پله سقوط رنک روبرو شدند!
برای‌ نمونه سایت‌های apple.com, adobe.com, whitehouse.gov, www.w3.org, nasa.gov, intel.com, adobe reader (http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html), nsf.gov, mit.edu, real.com, apache.org, stanford.eduو energy.gov با یک پله سقوط ‌هم‌اکنون پیج‌رنک 9 دارند.

از سایتهایی هم که به پیج رنک 9 رسیدند می‌توان به YouTube, Facebook, MySpace, Microsoft, Yahoo, Google Scholar (http://scholar.google.com/), Creative Commons (http://creativecommons.org/), SourceForge.net, Java.com, Lycos (http://www.lycos.com/), The New York Times (http://www.nytimes.com/) و Wikipedia (http://www.wikipedia.org/) اشاره کرد.

اگر به لیست پیج رنک هشتی‌ها هم نگاه کنیم به نام‌های TechCrunch (http://www.techcrunch.com/), Google Blog (http://googleblog.blogspot.com/), Digg (http://digg.com/), Twitter (http://twitter.com/), WordPress.com and BusinessWeek (http://www.businessweek.com/) بر می‌خوریم که حضور تک کرانچ به عنوان غول عرصه وبلاگ‌ها و وردپرس.کام بالاتر از بلاگر در این لیست توجه خاصی را‌ ‌می طلبد.

اما این وسط یک چیز را نگفتیم. www.google.com و www.usa.gov تنها سایت‌هایی هستند که پیج رنک 10 دارند!!!

وین بتا :


Page Rank در لغت به معنی رتبه ی صفحه ، و در وب هم به همین معنی یعنی رتبه ی یک صفحه یا وبلاگ و یا سایت در جستجوگرها است.
تا به حال به این فکر کردید که وقتی در یک سایت جستجو مثل گوگل به دنبال مطلبی میگردید گوگل تمامی صفحاتی رو که در اون کلمه ی مورد نظر شما هست رو لیست می کنه خوب تا اینجا چیز قابل توجهی وجود نداره ولی نکته در اینجاست که گوگل بعضی از سایت ها رو بالاتر و بعضی رو پایین تر از بقیه نشون می ده .
این موضوع زمانی ارزش خودش رو پیدا می کنه که شما سایت و یا وبلاگ داشته باشید، چون این مطلب خیلی مهمه که وقتی مخاطب در گوگل دنبال مطلبی می گرده که شما تو وبت داری، گوگل شما رو تو صفحه 1 نشون بده یا آخر .
و فاصله ی صفحه ی 1 تا آخر فاصله ی زمین تا آسمون. اینکه شما تو صفحه اول باشید یا آخر در واقع همون Page Rank شماست که این رو مشخص میکنه.

خوب حالا حتما می پرسید تو صفحه ی اول یا آخر چه فرقی برای ما داره؟
وقتی شما تو صفحه اول باشید احتمال کلیک بر روی سایت شما بیشتر از کسی هست که تو صفحه ی آخره و این یعنی آمار بیشتر و آمار بیشتر یعنی دقدقه ی همه ی وبلاگ نویسان و دارندگان سایت هایی که دوست دارند آمار بازدید از وبشون بره بالا.

خوب حالا که این رو متوجه شدید حتما می خواید بدونید که چطور می شه Page Rank وبلاگتون را بالا ببرید.
Page Rank در سایت ها معمولا با هم تفاوت زیادی نداره مثلا Page Rank در گوگل به 10 قسمت تقسیم میشه و به صورت 0/10 ، 1/10 ، 2/10 ، 3/10 ، ... و 10/10 می باشد. و به این صورت هست که هرچقدر از 1 بالاتر برویم رتبه ی ما در گوگل بیشتر می شود.

خوب حالا بریم سر اصل مطلب که چطور Page Rank را در گوگل و جستجوگرهای دیگر بالا ببریم.

Page Rank به عوامل مختلفی بستگی داره که به ترتیب مهم بودن آنها ، برای شما لیست می کنم:

1-محتوای سایت و مطالب آن در رابطه با موضوع مورد جستجو.
2- موتورهای جستجو اهمیت صفحات وب را بر اساس میزان لینک به آن طبقه بندی می کنند.
3- چنانچه لینک بیشتری در سایر پایگاه ها ثبت کنید رتبه بالاتری کسب خواهید کرد .
4- تبادل لینک بین سایت های هم خانواده یعنی سایت هایی که موضوع مشابهی دارند ، موجب افزایش رتبه در موتورهای جستجو خواهد شد .
5- شرکت در بحث های رایج در تالارهای بحث و تبادل نظر ، گفتمان و یا گفت و گو و درج لینک در محل امضا یا در متن بحث به افزایش رتبه شما در موتورهای جستجو کمک موثری خواهد نمود.

اما در واقع چه عواملی در بالا بردن رتبه شما نقش دارند ؟

1 - طراحی اصولی سایت .
2 – دقت در نوشتن برچسب های متا ( متاتگ ) .
3- بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو .
4- موتورهای جستجو حساسیت ویژه ای نسبت به نام صفحه و توضیحات صفحه دارند .
5- بر خلاف تصور اغلب طراحان وب کلمات کلیدی نقش کمتری ایفا می کنند.
6- چنانچه مقاله ای می نویسید و مایلید که مقاله شما در نتایج جستجو قرار گیرد بهتر است آن را در یک صفحه مجزا قرار دهید و در در قسمت نام صفحه عنوان مقاله را بنویسید ( page title ) .
7- بهتر است در سایت خود به مقالات و مطالب خود چند بار لینک بدهید ، برای مثال می توانید عناوین مقالات سایت خود را درج کنید و خلاصه مقاله را در صفحه ای دیگر و متن کامل آن را در یک صفحه مجزا قرار دهید و یا اینکه در همان صفحه ای که متن کامل مقاله را قرار می دهید به عنوان مقاله لینک همان صفحه را بدهید .
8- موتورهای جستجو صفحات شما را از بالا به پائین جستجو می کنند برای همین است که عنوان صفحات ، توضیحات و کلمات کلیدی اهیمت دارند . چنانچه بتوانید با حذف جدول ها و تصاویر مطالب خود را در قسمت های بالاتری از صفحه قرار دهید شانس شما در موتورهای جستجو بالا خواهد رفت و در ضمن در حین نمایش نتایج جستجو بخشی از مطالب شما برای بازدید کننده نمایان خواهد شد و آنها می تواند بفهمند که آیا مقاله شما با موضوع مورد نظر او مرتبط است یا خیر .
9- چنانچه سایت شما رتبه ای در موتورهای جستجو ندارد زیاد هم عجله نکنید زیرا تا زمان رسیدگی موتورهای جستجو مانند گوگل زمان زیادی دارید ، چون ممکن است سایت شما هر ماه یک بار مورد بازبینی موتورهای جستجو قرار گیرد و عملکرد یک ماهه شما در بالابردن رتبه شما در موتورهای جستجو تعیین کننده خواهد بود .
10- ارائه خدمات رایگان مانند : ابزارهای مورد نیاز وب مسترها ، مقالات آموزشی و کتاب های الکترونیک در کسب رتبه در موتورهای جستجو موثر خواهند بود زیرا تجربه ثابت کرده است که ارائه دهندگان خدمات رایگان بدون هیچ زحمتی توسط دیگران تبلیغ می شوند . برای مثال پرشین گیگ ، این سایت تمام تلاش خود را بر روی کنترل سرور خود متمرکز کرده است و و سایرین از جمله وبلاگ نویسان هرکدام مطلبی در مورد خدمات این سایت درج کرده اند و لینک این سایت را در وبلاگ خود قرار داده اند .
11- ارسال مقاله به سایت های دیگر : شما هم می توانید با ارسال مقالات خود برای سایر سایت ها و وبلاگ ها لینک خود را در بالا یا پائین مطالب خود قرار دهید و خود را با این روش به عنوان منبع مقاله مطرح نمائید.
12- توصیه می کنم در طرح های تبادل لینک و بنر شرکت کنید حتی برای مدتی محدود .
13- در سایت هایی که تبادل لینک به صورت لینک باکس دارند حتما شرکت کنید ، مخصوصا اگر سایت یا وبلاگتان به تازگی شروع به کار کرده است .
14- به شما توصیه می کنم تا از طریق ایمیل با مدیران سایت ها در تماس باشید و در خواست خود را برای درج لینکتان در سایت های مختلف مطرح نمائید .
15- لینک خود را در سایت هایی که قسمت ثبت لینک دارند حتما ثبت کنید .
16- دایرکتوری ها مکان های مناسبی برای ثبت لینک شما هستند ، هرچند تاثیر چندانی در جذب مخاطب به سایت شما ندارند .
17- اگر از نظر مالی شرایط مناسبی دارید حتما برای تبلیغ سایت خود در پایگاه های پربازدید سرمایه گذاری کنید .
18 – هرچند موتورهای جستجو سهم بالائی در جذب مخاطب به سایت شما دارند اما قرار دادن لینک و تبلیغ در مکان های مناسب و پرترافیک مخاطبان را مستقیما به سایت شما هدایت خواهد کرد .
19 – رتبه شما با بالا رفتن تعداد لینک های شما افزایش نمی یابد بلکه رتبه شما زمانی افزایش می یابد که تعداد نمایش سایت شما در نتایج جستجو افزایش یابد و مخاطبان بر روی لینک شما در موتورهای جستجو کلیک نمایند . برای فهم بهتر یک مثال می زنم : شما مطلبی در سایت خود تحت عنوان " آموزش هک " دارید . چنانچه کسی در گوگل و ... این عنوان را جستجو کند و سایت شما را مرتبط با این عنوان بیابد و بر روی آن کلیک کند سایت شما در جستجوی این عنوان رتبه بالاتری خواهد داشت . البته اگر تعداد زیادی مخاطب از این طریق به سایت شما برسند .
از اینرو ممکن است شما مطلبی در مورد اس ام اس رایگان بنویسید و رتبه پائین تری در موتورهای جستجو کسب کنید . و شاید علت این امر این باشد که مطلب شما جاذبه زیادی برای مخاطب نداشته باشد چون مخاطب شما گزیده ای از مطلب شما را در نتایج جستجو مشاهده می کند .
20- این نکته را هیچ وقت فراموش نکنید : " هر لینکی تاریخ مصرفی دارد " مثلا لینکی را که یک سال پیش سایت دیگری به شما داده است هیچ نقشی در بالا بردن رتبه شما ایفا نمی کند ، زیرا موتورهای جستجو به مرور لینک های قدیمی را حذف می کنند .
21- ip اختصاصی نقش بسیار مهمی در رتبه بندی موتورهای جستجو ایفا می کند . هرچند ممکن است اجاره ip اختصاصی برای شما هزینه زیادی داشته باشد ( از 20 هزار تومان به بالا ... ) اما این نکته مهم را متذکر می شوم که جستجو گرها از این طریق شما را به عنوان یک پایگاه مستقل جستجو می کنند و فرآیند جستجو برای جستجو گر سریع تر و با ارزش تر خواهد بود . زیرا هنگامی که شما از یک ip اشتراکی استفاده می کنید موتور جستجو گر شما را از میان ده ها سایت دیگری که با این ip فعال هستند تفکیک می کند و اهمیت کمتری برای شما قائل خواهد بود .
22 – توجه داشته باشید که تلاش برای افزایش رتبه وبلاگ و سایتی بی محتوا، یا کم محتوا کار بیهوده ایست ، آنچه بیش از همه در بالا بردن رتبه شما در موتورهای جستجو نقش دارد میزان محتوای سایت شماست ، پس تلاش خود را بیشتر بر روی محتوای خود متمرکز کنید و بدانید که اگر محتوا و مطالب بهتری ارائه کنید از سوی دیگران مورد حمایت قرار خواهید گرفت .

ناگفته نمونه پیج رنگ صفحات یک مبنای لگاریتمی داره اینه که از 4 تا 5 خیلی تفاوت هست
در مورد پیجرنک گوگل در ویکی پدیا بخوانید:

http://en.wikipedia.org/wiki/PageRankاز سایت های زیر هم رتبه سایت خودتون رو بیابید :

http://www.prchecker.info/check_page_rank.php (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.prchecker.info%2Fcheck_p age_rank.php)
http://www.google-pagerank.net/ (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.google-pagerank.net%2F)
حتی در صورت نیاز کد ابزار محاسبه پیجرنک رو میتونین در قالب وبلاگ خودتون قرار بدید
http://pr.blogflux.com/ (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fpr.blogflux.com%2F)
بهترین سایت برای نمایش پیجرنک سایتها
http://www.top25web.com/pagerank (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.top25web.com%2Fpagerank)






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 364]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن