واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
افزايش چربي خون با عصبانيت
عصبانيت باعث افزايش چربي خون مي شود. به گفته متخصصان افرادي كه در برابر فشارهاي روحي تحمل كمي دارند و در اصطلاح عصبي هستند 3 برابر افراد خونسرد به افزايش كلسترول خون دچار مي شوند. به گزارش شبكه خبر;به گفته محققان اين نوع افزايش كلسترول ارتباطي به عوامل ديگر مانند افزايش وزن و استعمال دخانيات ندارد. بر اساس اين پژوهش، چنانچه افراد به طور مكرر دچار استرس باشند به مشكلات متعددي مانند حملات قلبي، سرماخوردگي هاي مكرر و در نهايت كوتاهي عمر دچار خواهند شد.
مصرف بنشن ابتلا به ديابت را تا 40 درصد كاهش مي دهد
محققان اعلام كرده اند مصرف بنشن و مواد غذايي با منشا» گياهي ميزان ابتلا به ديابت نوع دو را تا 40 درصد كاهش مي دهد.به گزارش سلامت نيوز به نقل از هلت دي نيوز، مصرف غذاهايي مانند لوبيا- نخود- سويا و ميوه ها و سبزيجات و حتي تنقلات مغزدار مانند گردو و بادام به شدت بر كنترل قند خون در افراد موثر است. بررسيهاي انجام شده 4 تا 6 سال محققان چيني بر روي بيش از 64 هزار فرد ميانسال كه سابقه اي از بيماريهاي قلبي- ديابت و سرطان نداشتند اين موضوع را تاييد كرد.
نتايج نشان داد كه مصرف دانه هاي گياهي مانند سويا و لوبيا و مصرف كمتر غذاهاي حيواني و چرب مانند گوشت از 38 تا 47 درصد ميزان ابتلا به ديابت نوع دو را در افراد كاهش داد.
مصرف بيشتر غذاهاي گياهي از ابتلاي افراد به فشار خون بالا و بيماريهاي قلبي نيز مي كاهد و همين امر در تنظيم فعاليتهاي بدن موثر است.با توجه به اينكه در حال حاضر بيش از 40 ميليون نفر در سراسر جهان مبتلا به ديابت نوع دو هستند لزوم توجه به برنامه عذايي مناسب جهت پيشگيري از اين بيماري ضروري به نظر مي رسد.
برنامه مدون توليدمثل و ناباروري مردان
برگزار مي شود
برنامه مدون توليد مثل و ناباروري مردان هفتم شهريورماه توسط پژوهشكده ابن سينا برگزار مي شود. به گزارش روابط عمومي پژوهشكده فن آوري هاي نوين علوم پزشكي جهاد دانشگاهي - ابن سينا هدف از برگزاري اين برنامه آشنايي پزشكان و ارولوژيست ها با نحوه تشخيص و درمان ناباروري با علت مردانه، آشنايي با آزمايشگاه آندرولوژي و تكنيك هاي درمانهاي كمك باروري (ART) جهت درمان ناباروري مردانه و همچنين آشنايي با مراكز درمان ناباروي (center IVF) و مكانيسم ارجاع بيماران به اين گونه مراكز است. اين برنامه توسط مركز تحقيقات بيوتكنولوژي توليدمثل برگزار شده و از امتياز آموزش مداوم جامعه پزشكي برخوردار است. علاقمندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 22432020 تماس بگيرند.
يوگا علائم يائسگي را تسكين مي دهد
متخصصان اعلام كردند كه يوگا مي تواند علائم آزار دهنده يائسگي را در زنان سالمند كاهش دهد. به گزارش ايسنا، نتايج بررسي هاي جديد اين متخصصان حاكيست; يوگا علائمي چون گرگرفتگي و تعرق شديد شبانه در بين زنان را كه در اثر يائسگي بروز مي كنند، تسكين مي دهد. هم چنين به نظر مي رسد كه اين قبيل تمرينات ذهن زنان يائسه را نيز تقويت مي كند. دانشمندان براي بررسي تاثير يوگا در بهبود علائم فيزيكي و ذهني يائسگي در زنان، 120 زن يائسه را بين سن 40 تا 55 سالگي به طور اتفاقي انتخاب كرده و مورد مطالعه قرار دادند. از اين زنان خواسته شد كه يا تمرينات يوگا را انجام دهند و يا تمرينات ساده كششي را پنج روز در هفته به مدت هشت هفته انجام دهند. از زناني كه يوگا مي كردند هم چنين خواسته شد درباره كنترل كردن استرس و نيز ساير موضوعات مربوط به يوگا سخنراني كنند. پس از پايان هشت هفته معلوم شد; زناني كه تمرينات يوگا را دنبال كرده بودند كمتر دچار گر گرفتگي و تعرق شبانه مي شدند. اما در عوض در هر دو گروه از جمله داوطلبان يوگا و داوطلبان تمرينات كششي بهبود در وضعيت توجه و تمركز و قدرت ذهني مشاهده شد هرچند كه اين تاثير سودمند در بين زناني كه يوگا انجام داده بودند، به مراتب بيشتر بود.
پيسي، شايع ترين بيماري پوستي درجوانان است
يك فوق تخصص پوست و مو گفت: پيسي، شايع ترين بيماري پوستي در جوانان زير20 سال است. دكتر كامران بليغي، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفت وگو باايسنا , با تاكيد براين كه علت بيماري پيسي هنوز مشخص نيست، درباره اين بيماري گفت: پيسي به از بين رفتن رنگدانه هاي پوست در قسمت هايي از بدن اطلاق مي شود كه به زمينه ژنتيكي فرد وابسته است. وي در ادامه با اشاره به اين كه مردم به دليل جنبه عدم زيبايي پيسي از آن وحشت دارند، گفت: مردم در قديم بيماري پيسي را با جذام و خوره اشتباه مي گرفتند، اما امروزه به اين دليل كه لكه هاي سفيد پيسي با زيبايي فرد در تعارض است از آن وحشت مي كنند در حالي كه اين بيماري به هيچ وجه مسري نيست. دكتر بليغي در مورد علائم اوليه پيسي گفت: براي بار اول اين لكه هاي سفيد در نواحي باز بدن مانند صورت، دست ها و قسمت هايي كه آفتاب به آن مي تابد ظاهر شده و در ادامه در تمام بدن پخش مي شود و اكثرا در نقاطي مانند ناحيه تناسلي، اطراف منافذ بدن مانند دور دهان، دور سينه و چشم، سر آرنج و نوك انگشتان نمود پيدا مي كند. عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با توضيح اين مطلب كه پوست در نواحي كه دچار اين بيماري است حساس تر مي شود، گفت: اين نواحي در زير نور آفتاب قرمز و دچار سوزش مي شود. لكه هاي سفيد تيره تر شده و تفاوت رنگ ميان اين لكه هاي سفيد و پوست بيشتر نمايان مي شود، بنابراين توصيه مي شود اين افراد حتما از ضد آفتاب ها و كرم هاي پوشاننده استفاده كنند. وي در مورد شايع ترين روش هاي درمان اين بيماري پوستي افزود: درمان هاي موضعي همانند استفاده از كرم ها و كورتون هاي موضعي و داروهايي مانند فعال كننده هاي سيستم ايمني و روش هاي مدرن مانند ليزر و نور درماني، عمده ترين روش هاي درمان پيسي است. اين فوق تخصص بيماري هاي پوست و مو در مورد ميزان موفقيت اين روش هاي درماني گفت: لكه هاي سفيدي كه در قسمت هايي از بدن كه داراي موهاي تيره هستند قرار دارند با برداشت رنگدانه از اطراف موي سياه و تزريق به محل، درمان مي شوند. وي در ادامه يادآور شد: اما در بعضي از نواحي مانند نوك سينه ها، انگشتان، دور چشم و دهان كه مويي ندارد درمان ضعيف و سخت است و مي توان در اين نقاط از ضد آفتاب ها و كرم هاي پوشاننده استفاده كرد. دكتر بليغي در پايان در مورد عود مجدد اين بيماري در افراد پس از درمان تصريح كرد: احتمال بروز اين ضايعات در همان محل يا محل هايي ديگر وجود دارد ولي استرس و فشار هاي روحي - رواني در تشديد اين بيماري نقش مهمي ايفا مي كنند كه براي درمان كامل حفظ آرامش را به بيماران پيشنهاد مي كنيم.
دوشنبه 4 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]