تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 28 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خداوند امیدوار باش، امیدی که تو را بر انجام معصیتش جرات نبخشد و از خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854120279




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

محیط زیست و حمایت از حیوانات : مطالب جالب و خواندنی


واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: احترام respect :
برای اینکه راه حل ها را بیابیم ابتدا باید از احترام شروع کنیم. احترام برای همه، برای مردم،حیوانات،پرندگان،ماهی،رودخانه،دریاچه،اقیانوس،کوه،دره و ...... شما از هرکدام از این ها چه تصویری دارید؟
تجدید نظر rethink:
هر تصمیمی که شما می گیرید بر روی کره ی زمین تاثیر می گذارد.قبل از خرید کردن چند لحظه فکر کنید.این وسیله ای که شما قصد خرید ان را دارید در کجا متولد شده است؟از چه چیزی ساخته شده است؟ از چه طریق تولید شده است؟ چه قدر مسیر را طی کرده است تا به فروشگاه محله ی شما برسد؟ کارگران برای تولید این محصول تحت چه شرایطی کار کرده اند؟ آیا دفع آن با محیط زیست سازگار است؟
حال از خودتان بپرسید آیا واقعا به این محصول احتیاج دارم؟ قبل از این که کالایی را خریداری کنید حتما بررسی کنید که از چه چیزهایی ساخته شده است و چگونه آنها را تا فروشگاه محل شما می آورند؟ برچسب های روی محصول را بخوانید و بفهید واقعا چه کالایی را می خواهید بخرید .دنبال محصولاتی باشید که تولیدش محلی باشد و بسته بندی آن به محیط زیست آسیب زیادی نرساند.
کاهش reduce:
مقدار تولید زباله های مان را کاهش دهیم. آیا شما یک مصرف کننده ی خوب هستید یا یک طرفدار متعهد به محیط زیست ؟ شما می توانید کمتر خرید کنید در نتیجه مسافت کمتری طی می کنید پس لازم نیست از وسایل نقلیه استفاده کنید که این باعث کم شدن انتشار گازهای گلخانه ای می شود و علاوه بر آن پولتان در جیبتان می ماند!
ظروف یک بار مصرف استفاده نکنید، همیشه لیوان شخصی تان را به همراه داشته باشید.باور کنید نوشیدن چای در لیوانتان خیلی لذت بخش تر از نوشیدن در لیوان یک بار مصرف است. فکر کنید! ببینید چه طور می شود از منابع کمتری استفاده کرد به طوری که بازدهی و نتیجه ی کار شما تغییر نکند قول می دهم به راه حل های جالبی برسید!
استفاده مجدد reuse:
قبل از این که چیزی را داخل سطل آشغال بیاندازید به این فکر کنید که آیا راه حلی وجود دارد که دوباره از آن استفاده کنید؟ آیا می توانید کاربری آن کالا را تغییر دهید؟ برای مثال از ظروف پلاستیکی برای ذخیره سازی می توانید استفاده کنید. مثلا برای نگهداری رنگ،چسب،پیچ و مهره استفاده از این ظروف گزینه ی خوبی است. بعضی از ما براین باور هستیم که هرچیزی که احتمالا به ان نیاز خواهیم داشت همین الان باید روی زمین باشد. این اصلا درست نیست.همین حالا آن وسیله رو پیدا کنید.
بازیافت recycle:
حال اگر وسیله ای دارید که نمیتوانید از آن استفاده دیگری کنید بازیافت بهترین راه حل است.کالای شما دیگر تبدیل به زباله نمیشود بلکه تبدیل به کالای جدیدی می شود که باز هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
تعمیر کردن repair:
وقتی کالایی در دست دارید که نیاز به تعمیر دارد لطفا آن را دور نیندازید. اگر خودتان قادر به تعمیر آن نیستید و دیگر آن را نمیخواهید آن را به شخص دیگری بدهد تا پس ازتعمیر از آن استفاده کند.
 
 

دوستان خوشحال میشم مطالب محیط زیستی رو تو همین تایپیک بزارید :)


جنایت در حق حیوانات/ بلوتوث های سیاه زیست محیطی، خطری جدی و بی سابقه برای حیات وحش/ فیلم و عکس



توله خرس از درد سر بر سینه مادر می گذارد؛ چرا که باور ندارد مادر دیگر نیست. کودک مهر مادری طلب می کند از مادری که ...

 
دیده بان حقوق حیوانات: بلوتوث سیاه! این بار نه برای ناموس و خانواده و جامعه، که برای حیات وحش و طبیعت ایران زمین؛ نه توسط فریب خوردگان ماهواره و شبکه های ضد فرهنگی و شیطان پرست و رمال، که توسط پاک ترین اقوام و ساده ترین مردمان کشور؛ نه از سر لذت و کامیابی و نیاز، که از نادانی و بی اطلاعی و مدیریت غلط.
_____________________________________________________________
فیلم کشتار ناجوانمردانه ماده خرس و دو توله کوچکش
_____________________________________________________________
سالهاست به مدد تکنولوژی و موبایل های با قابلیت فیلمبرداری، جنایات خاموش، قابل رویت و استناد شده اند. همانطور که متجاوزین به ناموس جامعه، از اقدامات شنیع خود فیلمبرداری می کنند، متجاوزین به حق حیات وحش این مرز و بوم نیز تصاویری را بر حافظه تلفن های خود ثبت می کنند که رعشه بر تن بیننده می اندازد. اگر در حیطه تجاوز به عنف، رهگیری و شناسایی سریع انجام می شود، در حیطه حیوانات و حیات وحش و محیط زیست شرایط دقیقا بر عکس است. اینجا نه تنها برخورد ها به کاهش جنایت ختم نشده، که باعث جری تر شدن جانیان طبیعت نیز شده است.
ضجه های معنی دار توله خرسی معصوم
اگر توان دیدن فیلم را داشتید، در جای جای فیلم ضجه های توله خرس هایی را شنیده اید که مادرشان به قتل رسیده و شکم کوچکشان با قساوت دریده شده؛ اما هنوز خون آلود و با  روده هایی بیرون آمده راه می روند و در جستجوی حمایتی ناممکن دور مادر می گردند. می گردند و ضجه می زنند و مِهر رفته اش را طلب می کنند. ضجه هایی انسانی از توله هایی که سهم اندکشان از دنیای نامردی ها، چند بار دیدن خورشید است و شکمی دریده و مادری مرده.
جریمه های چند صد هزار تومانی برای جنایات میلیونی
اگر قرار باشد باز هم به رسم گذشته عمل شود، این بار هم سه جانی جریمه ۷۰۰ هزار تومانی خواهند داد و خواهند رهید. تفنگشان باز پس داده خواهد شد و آماده خواهند بود برای جنبنده بعدی، جنبنده ای که پوست قاچاقش میلیون میلیون خرید و فروش می شود. آیا این شکل برخورد جنایتی اینچنین را تبدیل به فعالیتی سود ده نمی کند؟ وقتی قنداق تفنگ قاتل، از جریمه این جنایت قیمتی تر است، هر تفنگ به دستی با دیدن حیوانی که پوستی گران بها به تن دارد ترغیب به شلیک خواهد شد. بهانه نجات رمه و گاو و گوسفند هم که تا کنون محکمه پسند بوده و رهاننده جانی از زندان.
ثبت حد اقل مجازات برای اکثر جنایات
جنایتی بدتر از آنچه در این فیلم سیاه دیده می شود برای حیات وحش متصور نیست. آیا واژه «حداکثر مجازات» اینجا کاربردی خواهد داشت؟ یا طبق روال مرسوم، با درخواست تجدید نظر و پیگیری و مظلوم نمایی و فراموشی رسانه ها، خاطی به حداقل مجازات محکوم خواهد شد؟ اصولا آیا چنین فردی باید حق بازگشت به طبیعت را داشته باشد؟ و باید بتواند گاو و گوسفندش را در مناطق حفاظت شده و ممنوعه بچراند؟ و تفنگ به دست بگیرد؟ و بکشد؟ و خاطرات مردانگی اش را در برخورد با خرس و رهایی از دادگاه و محاکمه برای دیگران تعریف کند؟ و از جثه بزرگ خرس مادر بگوید؟ و از جذابیت کشتن خرس داستان ها بسازد؟
جریمه نقدی، غیر آموزنده و ناتوان از بازدارندگی
تا امروز نه جریمه ای باعث کاهش کشتار حیات وحش شده و نه حتی باعث شده تفنگ به دستان رها شده در طبیعت، جمله ای به اطلاعاتشان بیافزایند. وقتی قاتل خرسی در مرکز ایران، آن را با خرس قطبی اشتباه می گیرد، تمام سیستم آموزشی و زیست محیطی و ارگان های مسوول حیات وحش و محیط زیست باید نگاهی خاص به پشت سر بیاندازند! آیا تمام آنچه باید می شد را انجام داده ایم؟ آیا این فیلم مختصر آموزش، پرورش، اخلاق، قانون، انسانیت، شعور و دانش آموزش داده شده را زیر سووال نمی برد؟
نیت جریمه: کسب مال ناچیز به سود دولت یا اصلاح مجرم؟
شاید وقت آن است که بپرسیم نیت اصلی محکمه و محاکمه چیست؟ واریز مال اندک به خزانه دولت؟ اخذ ضرر و زیان وارده به طبیعت از سوی سازمان حفاظت محیط زیست؟ تنبیه مجرم؟ آگاه کردن جامعه؟ یا… پیشگیری از تکرار جرم؟
مبالغ اندک جریمه و تنبیهات قابل صرف نظر کردن در حیطه محیط زیست و حیات وحش، نه هدف است و نه برای رسیدن به هدف، مفید. نه مجرمی با پرداخت چنین جرایمی اصلاح خواهد شد و نه سایرین درس عبرت خواهند گرفت. شرایط فعلی همه را برای تجاوز به حقوق حیوانات و محیط زیست جری تر خواهد کرد.
داشتن اسلحه عادی تر از چوبدستی!
حداکثر مجازات حمل و نگهداری سلاح گرم به عنوان محاربه اعدام است. افراد زیادی مجوز حمل سلاح دارند و بسیاری هم بدون چنین مجوزی مسلحند. در موارد متعددی، حتی افراد مجاز که از نظر روانی هم تست شده اند، به خاطر مسایل ناموسی اسلحه می کشند و همسر و فرزند خویش را به گلوله می بندند. ضاهرا دسترسی به اسلحه چندان هم سخت نیست. رسیدن به سن قانونی و پایان خدمت سربازی شاید سخت ترین شرایط آن باشند. هرچند که خواندن صفحه حوادث روزنامه ها، شرایط راحت تری را برای خرید قاچاق اسلحه معرفی می کند.
بی اطلاعی از اسلحه های موجود
سالها پیش قرار بود اسلحه های غیر مجاز تحویل شوند و هیچ سلاح بی مجوزی باقی نماند. اخبار رسانه ها از عدم موفقیت این طرح می گوید و البته اتفاقات شنیع زیست محیطی نیز موید این مطلب است. سلاح به دستانی که از شلیک به ارزشمند ترین حیوانات نیز باکی ندارند و هیچ بانک اطلاعاتی دقیقی هم از اعمال آنها در دست نیست.
و آخر اینکه جریمه فرهنگی موثرتر از جرایم بی اثر مالی
برای فردی که نمی داند، جریمه مادی دانایی به ارمغان نخواهد آورد. راه حل ندانستن، آموزش است و تقدیم دانش. اگر این قاتل خرس ها سفری به تهران داشته باشد و یک هفته میهمان گروه های فعال حقوق حیوانات و محیط زیست باشد، ارزش حیواناتی که جانشان را گرفته بهتر درک کند. حیواناتی که طبیعت گردان برای دیدنش حاضرند بیش از جریمه این کشتار نابخردانه هزینه کنند تا صاحب فقط یک عکس آنها شوند و خاطره دیدارش را در زیستگاه طبیعی، عمری به دوش کشند. در کنار جرایم قانونی و جبران ضرر و زیان وارده به طبیعت، محکوم شدن نادان به دانستن مفیدترین کاری است که برای جلوگیری از تکرار این جنایت می توان انجام داد.
شاید جالب ترین حکم قضایی در این زمینه، حکم دادگاه شیراز باشد برای مجرمی که الاغی را به جرم خوردن محصولات جالیزش آتش زده بود: حفظ کردن ۵۰ حدیث در زمینه حقوق حیوانات و قبول شدن در امتحان آن!
دیده بان حقوق حیوانات، جهت آموزش این فرد و مجرمین مشابه اعلام آمادگی می کند و سایر گروه های فعال حیات وحش و حقوق حیوانات را نیز جهت اعلام آمادگی فرا می خواند.

پیکر ماده خرس کشته شده


شکارچی در حال فیلمبرداری...


... و کارگردانی صحنه.


که بچه های زخمی کدام طرف باشند که بهتر در فیلم دیده شوند


... و دیگری برای فیلم و عکس یادگاری چگونه سر خرس را بالا بگیرد.


که این افتخار بزرگ چگونه بهتر(!) در فیلم دیده شود


قطاری از فشنگ نشان دهنده میزان مردانگی شکارچی است


نفر دوم در گرفتن فیلم و عکس یادگاری وارد تر است


می داند چطور یک حیوان زخمی را به دست بگیرد...


و زخم افتخار آمیزش را به دوربین نمایش دهد...


می داند چطور خرسی را از گوش بلند کند...


کنترل کند...


بچرخاند...


نمایش دهد...


و...


پرتاب کند.






خدایی هست که این دست های رو به آسمان را می بیند


این پیکر خونین...


و این مظلومیت بی حد را.


و بی شک، این صحنه را نیز خواهد دید. طلب مظلومانه مهر مادری...


با فشردن سری کودکانه به سینه ای ستبر و بی جان


 

ممنون شیدا جان
واقعا صحنه های وحشتناکی بود :(

خبر جديد:


يك شكاربان كه به يك شكارچي غير مجاز شليك كرده و باعث مرگ او شده به اعدام محكوم شده!!

paris-sheida نوشته است:
 
 
خبر جديد:


يك شكاربان كه به يك شكارچي غير مجاز شليك كرده و باعث مرگ او شده به اعدام محكوم شده!!

سلام دوست عزیز
 
خوشبختانه سازمان حفاظت محیط ریست بطور جدی با استمداد از مقامات پیگیر حقوق این محیط بان هست. خدا نکنه ایشون اعدام شه که بی عدالتی محضه!

فرناس نوشته است:paris-sheida نوشته است:
 
 
خبر جديد:


يك شكاربان كه به يك شكارچي غير مجاز شليك كرده و باعث مرگ او شده به اعدام محكوم شده!!

سلام دوست عزیز
 
خوشبختانه سازمان حفاظت محیط ریست بطور جدی با استمداد از مقامات پیگیر حقوق این محیط بان هست. خدا نکنه ایشون اعدام شه که بی عدالتی محضه!

کاملا موافقم! حفاظت از محیط زیست جزو وظایف ایشون بوده و این کار رو به خاطر همین انجام داده
حکم اعدام واقعا نا عادلانه است!

کالاهایی برای دوباره استفاده کردن

اگر شما به دنبال راه حلی برای صرفه جویی در پولتان هستید و همچنین طرفدار محیط زیست نیز هستید این بهترین راه برای شماست،باور کنید استفاده مجدد از کالاها بسیار مهم و حیاتی است. بازیافت کالاها،هزینه های بسیار زیادی دارد به همین دلیل همیشه آخرین گزینه است. کاهش مصرف یک راه دیگر برای کمک به محیط زیست مان است.و در نتیجه بحث دوباره استفاده کردن ازکالاها،بهترین راه ممکن برای حفظ محیط زیست است و علاوه بر طبیعت،شما صرفه جویی اقتصادی نیز کرده اید.
نکات زیر را برای حفظ محیط زیست و ذخیره ی پولتان در نظر بگیرید:
1. استفاده مجدد از شلوار لی
شما می توانید با بریدن قسمت هایی از این شلوار به همراه چاشنی خلاقیت،آن را تبدیل به یک کیف زیبا و یا یک ساک دستی برای خریدهای روزانه تان کنید.
2. استفاده مجدد از دانه های قهوه
اگر شما از قهوه استفاده می کنید همیشه با دانه های باقی مانده بعد از درست کردن قهوه مشکل دارید؛ شما می توانید بعد از درست کردن قهوه آن ها را در خاک گلدان و یا باغچه ی خود بریزید. زیرا این ها حاوی مواد مغذی برای خاک است.
3.استفاده مجدد از جعبه های دستمال مرطوب
اگر شما از دستمال مرطوب استفاده می کنید نگران جعبه های پلاستیکی آن نباشید. این جعبه ها برای ذخیره کردن روبان و نخ و سوزن و .... بسیار مناسب است.و یا شما می توانید از آن برای ذخیره کردن تکه های پازل و یا اسباب بازی های کوچک استفاده کنید. انتخاب با شماست.
4.استفاده مجدد از قوطی های قهوه
پس از مصرف قهوه ی خریداری شده می توانید از ظرف آن مجددا استفاده کنید. میتوانید از آن برای نگهداری بعضی از مواد غذایی تان استفاده نمایید.
5.استفاده مجدد از خودکار و مدادهای قدیمی
در صورتی که مقدار زیادی از این کالاها را دارید می توانید آنها را به خیریه ببخشید، در خانه ی تان جستجو کنید بدون شک می توانید وسایل زیادی بیابید که می توانید آن را به خیریه بدهید.
6. استفاده مجدد از قطعات الکتریکی
شما می توانید این کالاها را در سایت های خرید و فروش آنلاین بفروشید، کالاهایی مثل تلفن همراه، دوربین های فیلمبرداری، کنسول بازی، کامپیوتر،mp3 و خیلی از کالاهای دیگر که شما با فروختن این اجناس در این سایت ها هم از محیط زیستان حفاظت کرده اید و هم مقداری پول بابت فروش آنها دریافت کرده اید.
اگر این وسایل نیاز به تعمیر دارند هرگز آنها را دور نیندازید. شما می توانید آن را تعمیر کنید و سپس بفروشید. یا این که آن را به کسی که می تواند آن را تعمیر کند بدهید تا پس از تعمیر از آن استفاده کند.
منبع : http://www.haminaa.com/article/2818

sama90 نوشته است:فرناس نوشته است:
paris-sheida نوشته است:
 
 
خبر جديد:


يك شكاربان كه به يك شكارچي غير مجاز شليك كرده و باعث مرگ او شده به اعدام محكوم شده!!

سلام دوست عزیز
 
خوشبختانه سازمان حفاظت محیط ریست بطور جدی با استمداد از مقامات پیگیر حقوق این محیط بان هست. خدا نکنه ایشون اعدام شه که بی عدالتی محضه!

کاملا موافقم! حفاظت از محیط زیست جزو وظایف ایشون بوده و این کار رو به خاطر همین انجام داده
حکم اعدام واقعا نا عادلانه است!
 
پيگيريهايي كه داره ميشه اينه كه برن از اولياي دم مقتول (شكارچي غير مجاز) با التماس رضايت بگيرن!
نه اينكه بيان بگن كار قانوني انجام داده نبايد اعدام بشه

شیدا جان ممنون که دغدغه ی داری برای محیط زیست و کسانی که ازش محافظت می کنند
 
 



کالاهای دست دوم را برای محیط زیست بفروشید


با دادن کالای استفاده شده و یا در حد نو خودتان به
دیگران باعث می شوید که علاوه بر کمک به دیگران، منابع مورد استفاده برای
ساخت این کالاها کمتر هدر برود.

این روزها می توانید در سایت های انلاین کالاهای دست دومتان را بفروشید و یا می توانید کالاهایتان را به مراکز خیریه ببخشید.

از دیدگاه محیط زیست، بازیافت کالاهای دست دوم طول عمر مفید اجناسی که
شما خیلی کم از انها استفاده کرده اید گسترش می دهد و علاوه بر آن از مصرف
زیاد مواد طبیعی برای تولید همین کالاها جلوگیری می کنید.

حالا با کالای دست دوم چیکار کنیم؟

می توانید در صورتی که به پول آن نیاز ندارید آن را به مراکز خیریه
ببخشید، بااین کار علاوه بر کمک کردن به مردم فقیر به محیط زیست هم کمک
کرده اید.

جالب است بدانید که سایتی وجود دارد که کالاهای دست دوم مردم را به
قیمت پایین می فروشد و سپس با پول آن به بیمارانی که صرع دارند کمک می
کنند.

راه حل دیگر این است که شما با قراردادن آگهی در روزنامه های محلی و
حتی چاپ آنها و نصب آنها در خیابان کالاهای دست دوم تان را به حراج
بگذارید.یادتان نرود بعد از این که حراجی تمام شد آگهی ها را بردارید.

راه حل سوم این است که کالایتان را در سایت های خرید و فروش آنلاین به
فروش برسانید.سایت های زیادی وجود دارند که در سرتاسر جهان مرکز خرید و
فروش آنلاین هستند.

چرا فروش کالاهای دست دوم مهم است؟

استفاده ی مجدد از کالاها تاثیر دوبرابری برروی محیط زیست دارد!در واقع
نیاز به استخراج بیش از حد منابع رو کاهش می دهد و علاوه بر آن باعث کاهش
مواد سمی که حاصل تولیدات ساخت بشر (که اغلب از زباله های دفن شده هستند)
می شود! این کار باعث می شود که کمتر به محیط زیستمان آسیب برسانیم.

منبع :
http://www.haminaa.com/article/2415

up

up

چگونه با کم مصرف کردن به محیط زیست کمک کنیم؟

شاید بتوان گفت تا به حال در بحث حفظ محیط زیست بیشترین تمرکز بر موضوع بازیافت بوده است و به کم مصرف کردن کمتر توجه شده است. در این مقاله سعی داریم راهکارهایی برای کاهش مصرف در راستای حفظ محیط زیست بیان کنیم.
1. فقط وسایلی را نگه‌دارید که که از آنها استفاده می‌کنید یا داشتن آنها برای شما لذت‌بخش است. با در نظر گرفتن این موضوع کمتر خرید می‌کنید و در نتیجه زباله‌ی کمتری تولید می‌کنید.
2. قبل از خرید هرچیزی کمی فکرکنید که آیا واقعا به این وسیله نیاز دارید یا خیر؟ به این مساله بیاندیشید که تولید، بسته بندی و فروش این کالا چه اثری بر محیط زیست خواهد داشت.
3. تا حد امکان وسایل چندبارمصرف را جایگزین وسایل یکبارمصرف کنید. مثل: تیغ ریش تراشی، ظروف، باتری‌ها و ...
4. وسایل کارکرده و دست دوم خریداری کنید.
5. وسایلی که قصد استفاده کوتاه مدت از آنها دارید را از دوستانتان قرض بگیرید.
6. کتابها، مجلات، روزنامه ها ، فیلم‌ها و بازی‌ها را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
7. در منزلتان از فرآورده های چوب درختان کمتر استفاده کنید. مثلا بجای دستمال کاغذی از دستمال های پارچه ای استفاده کنید. برای پرینت گرفتن از کاغذهایی استفاده کنید که از یک روی آنها استفاده شده یا از کاغذهای بازیافت شده استفاده کنید. برای یادداشت گذاشتن برای اعضای خانواده از تخته وایتبورد به جای کاغذ استفاده کنید و ...
8. سعی کنید تا حد امکان از خرید کالاهایی که برای استفاده‌ی یک نفره بسته بندی شده اند اجتناب کنید و به جای آن به طور عمده خرید کنید. مثلا برای آبمیوه‌هاغذاهای بسته بندی شده و ...میتوانید اینکاررا انجام دهید.
9. خوراکی‌ها، مواد شوینده و ... را فقط به اندازه‌ای بخرید که به آن نیاز دارید.
10. تا حدامکان از ایجاد زباله پرهیز کنید. مثلا وقتی غذا سفارش میدهید از دریافت ظروف اضافه خودداری کنید. به جای بستنی لیوانی، بستنی قیفی میل کنید. کالاهای مجانی تبلیغاتی قبول نکنید. کالاهای با کمترین بسته بندی را قبول کنید.
11. هنگام خرید، اگر مقدار خریدتان کم است از گرفتن کیسه اجتناب کنید و اگر زیاد است با خودتان از منزل کیسه ی پارچه ای به همراه داشته باشید.
12. غذاهایی درست کنیم که زباله‌ی اضافی نداشته باشند. یعنی فقط زباله‌هایی مثل پوست موز یا هسته‌ی هلو داشته باشند. از قاشق و چنگال پلاستیکی استفاده نکنید. از کیسه‌ها و ظروف یکبارمصرف استفاده نکنیم.
13. همیشه با خودتان لیوان به همراه داشته باشید.
14. از کودکی عادات مصرف کودکانمان را به سمتی هدایت کنیم که در برابر تیلیغات مصرف‌گرایی مقاومت کنند.

استفاده مجدد از کالاها چه کمکی به محیط زیست می کند
انسان برای تولید کالاها و گذران زندگی از منابع محیط‌زیست مانند درختان، حیوانات، معادن و ... استفاده می کند. این روزها استفاده بیش از حد از این منابع نگرانی های زیادی به وجود آورده است. یکی از راه های برطرف کردن این نگرانی ها، استفاده مجدد از کالاهاست! فایده استفاده مجدد از کالاها این است که با این کار، بهره برداری ازاین منابع نیز کمتر می شود، زیرا نیاز به استخراج آنها از طبیعت کاهش پیدا می کند. این را بدانیم که نباید بیشتر از سهممان از منابع زمین استفاده کنیم! حتی میتوانیم فراتر برویم. کارخانه هایی که این کالاها را تولید میکنند، آلودگی ایجاد می‌کنند. این آلودگی هم به ساکنان آن مناطق زیان می‌رساند و هم کارکنان این کارخانه‌ها. فرهنگ استفاده مجدد کالاها مزایای دیگری نیز به همراه دارد. دومین مورد می تواند کمک به تولید زباله‌ی کمتر باشد. بسیاری از این زباله‌ها سمی هستند. چون از مواد شیمیایی سمی تشکیل شده اند. بسیاری از آنها در زمین دفن می شوند که ضرر بزرگی به زمین وارد میکنند زیرا ورود این زباله ها به محیط زیست خطر بزرگی برای انسان ها و زمین است. توجه کنید که بسیاری از کالاها پس از شش ماه استفاده وارد سطل زباله می‌شوند. ممکن است بسیاری از این کالاها بی کیفیت باشند. یا به دلیل از مدافتادگی سریع این اتفاق بیفتد. مانند لباس، کفش و غیره. این کالاهایی که تبدیل به زباله شده اند، آب و زمین و هوا را آلوده می‌کنند. زیرا یا در زمین دفن می‌شوند یا ابتدا سوزانده می‌شوند و سپس دفن می‌شوند. این کار علاوه بر ایجاد آلودگیٰ باعث تغییر آب و هوای زمین نیز می‌شود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2976]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن