تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834983016
4 ( عيار )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
در همايش توسعه و سرمايه گذاري در گناباد مطرح شد ؛ 720 ميليارد تومان اعتبار براي رسيدن به 1/2 ميليون شغل
گناباد - خبرنگار قدس: دومين همايش «توسعه و جذب سرمايه گذاري» با حضور كارآفرينان و مسؤولان در گناباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما، معاون وزير كار و امور اجتماعي در اين همايش گفت: بدون سرمايه گذاري امكان اشتغال نيست و دولت نهم با راه اندازي بنگاه هاي زودبازده و اعطاي تسهيلات كم بهره در جهت ايجاد اشتغال گام برمي دارد.
دكتر ملكي تبار افزود: وزارت كار و امور اجتماعي با افزايش مهارت آموزي و ترويج فرهنگ كار درصدد رفع بيكاري است.
وي اعتبار مورد نياز براي هر شغل را به طور متوسط 600 ميليون ريال دانست و گفت: براي رسيدن به ايجاد يك ميليون و 200 هزار شغل به بيش از 720 ميليون تومان اعتبار نياز است.
رئيس سازمان كار و امور اجتماعي خراسان رضوي نيز در اين همايش كاهش پرونده هاي حل اختلاف را در دادگاه ها از آثار بنگاه هاي زودبازده عنوان كرد و افزود: طرح بنگاه هاي زودبازده به عنوان يك ابتكار اجرايي با محتواي علمي است و با ساير طرحهاي اشتغالزايي تفاوت اساسي دارد، زيرا اين طرح با دستگاههاي اجرايي ارتباط مستقيم دارد.
وي طرح بنگاه هاي زودبازده را بسيار با اهميت دانست و گفت: چنانچه اين طرح انجام نمي شد، مشكلات عظيم اجتماعي و اقتصادي به وجود مي آمد، اما اكنون طرحهايي كه در سطح استان در حال اجراست تحول عظيم در اقتصاد استان به وجود خواهد آورد.
توكلي افشار در ادامه به تأسيس شركتهاي تخصصي سرمايه گذاري مادر اشاره كرد و گفت: به هر ميزان كه سرمايه گذاران بخش خصوصي در اين شركتها سرمايه گذاري نمايند، به همان ميزان هم توسط صندوق مهر امام رضا(ع) سرمايه گذاري مي شود.
وي افزود: متأسفانه هنوز هيچ شركتي در استان تأسيس نشده است.
رئيس كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در اين مراسم رفع مشكلات اقتصادي جامعه را از اولويتهاي مجلس هشتم دانست و گفت: رفع موانع اقتصادي كار دشواري نيست، زيرا در كشور سرمايه فراوان وجود دارد، اما متأسفانه سوء تدبير برخي مديران باعث مشكلات اقتصادي براي جامعه شده است.
دكتر اكبري نبود تعرفه مشخص در اقتصاد و ضعف شبكه بانكي را از معضلات اقتصاد كشور دانست و گفت: در مجلس هشتم كميسيون ويژه اقتصادي براي رفع موانع اقتصادي تشكيل شده است.
معاون وزير صنايع و معادن نيز در اين مراسم گفت: با اقدامهاي دولت نهم تاكنون در بخشهاي مختلف صنعت و معدن و خدمات حدود يك ميليون و 250 هزار نفر در سطح كشور مشغول كار شده اند.
نماينده مردم گناباد و بجستان در مجلس شوراي اسلامي هم محور اصلي شهرستان را توسعه صنعتي دانست و گفت: علاوه بر شهركهاي صنعتي گناباد و كاخك كه قبلاً مجوز آن دريافت شده به دنبال تأسيس شهركهاي صنعتي براي تحول و ايجاد صنايع مختلف در بجستان هستيم.
وي مجتمع فولاد كاويان در گناباد را يكي از صنايع فلزي بزرگ در منطقه دانست و گفت: با تأمين اعتبار و قولهاي مساعدي كه در اين خصوص اخذ شده تحولي بزرگ در منطقه ايجاد خواهد شد.
امام جمعه گناباد نيز طي سخناني كارآفرينان و سرمايه گذاران را جهادگر واقعي عنوان كرد.
حجة الاسلام والمسلمين صادقي با اشاره به مزيتهاي شهرستان گفت: با توجه به اينكه ما در منطقه كم آب واقع شده ايم نمي توانيم اميد زيادي به توسعه كشاورزي داشته باشيم. هر چند نبايد از كشاورزي صنعتي و مدرن غافل شد.
وي در عين حال تأكيد كرد: بايد در جهت توسعه صنعتي شهرستان گام برداريم.
مهندس صفايي فرماندار گناباد هم توسعه پايدار را يك توسعه درون زا با تكيه بر نيروي انساني كارآمد دانست و گفت: سرمايه به تنهايي به توسعه منجر نمي شود، بلكه بايد بسترهاي دروني و اصلي كار نيز فراهم باشد.
دبير اين همايش نيز هدف از برگزاري همايش توسعه و سرمايه گذاري در گناباد را معرفي توانمنديهاي اقتصادي، فرهنگي و تاريخي شهرستان و جذب سرمايه هاي ملي و منطقه اي عنوان كرد و گفت: ايجاد بستر در زمينه سرمايه گذاري و ايجاد انگيزه و انتقال تحولات ايجاد شده به گناباديهاي بومي و خارج از كشور و نيز معرفي طرحها و پروژه هاي قابل اجرا به سرمايه گذاران از ديگر هدفهاي اين همايش است.
استاندار خراسان رضوي در مراسم افتتاح طرحهاي عمراني اين شهرستان: بستر مناسب براي توسعه گناباد فراهم است
گناباد- خبرنگار قدس: به مناسبت گراميداشت هفته دولت، با حضور استاندار خراسان رضوي 5 طرح عمراني- خدماتي در گناباد به بهره برداري رسيد.
محمدجواد محمدي زاده در مراسم افتتاح اين طرحها گفت: خودباوري و روحيه كارآفريني موجب رشد كشور مي شود كه همين روحيه در دولت نهم وجود دارد.
وي افزود: كارآفرينان در ذات خودشان ريسك پذيري دارند و از ناملايمات نمي هراسند.
وي خودباوري، شجاعت و مديريت فوق العاده را از ويژگيهاي كارآفرينان دانست و گفت: همين روحيه موجب نجات كشور مي شود.
محمدي زاده افزود: سياستهاي دولت نهم مبتني بر خودباوري است و با همين رويكرد سياستهاي دولت آمريكا را به نقد كشيده است.
فرماندار گناباد هم گفت: طي سال گذشته 4هزار و 888 طرح در كارگروه شهرستان تصويب شد كه از اين تعداد سه هزار و 830 طرح موفق به دريافت تسهيلات شده اند.
مهندس صفايي افزود: با بهره برداري از اين طرحها، وضعيت اشتغال شهرستان به نقطه قابل قبولي خواهد رسيد.
وي همگرايي مسؤولان شهرستان را در اين طرحها بسيار با اهميت خواند.
رئيس سازمان صنايع و معادن استان هم در مراسم افتتاح كارخانه صبح صنعت توس، توليد كننده الكترود جوش، گفت: در هفته دولت 34 پروژه صنعتي- معدني با بيش از 100 ميليارد تومان و اشتغالزايي يك هزار و 650 نفر در سطح استان به بهره برداري مي رسد.
در اين مراسم، كارخانه توليد الكترود جوش با ظرفيت سالانه 12 هزار تن و 66 ميليارد ريال افتتاح شد.
همچنين شركت مرواريد وش توليد كننده نخ پنبه اي و الياف مصنوعي با ظرفيت سالانه 400 تن و اشتغالزايي 150 نفر با هزينه اي بيش از 3 ميليارد ريال به بهره برداري رسيد.
شركت صياد كوير، توليد كننده خوراك دام با ظرفيت سالانه 500 هزار تن از ديگر طرحهاي افتتاح شده در اين مراسم بود.
در ادامه عمليات ساخت باند فرودگاه اضطراري گناباد با حضور استاندار خراسان رضوي آغاز شد.
محمدي زاده در اين مراسم گفت: اين فرودگاه در مرحله اول به عنوان باند اضطراري خواهد بود، اما پيش بيني احداث يك فرودگاه مجهز در آينده مورد نظر است.
مدير كل فرودگاه هاي استان نيز در اين مراسم گفت: تلاش مي شود باند اضطراري فرودگاه با هزينه اي بيش از 500 ميليون ريال تا 16 آذر سال جاري كه روز صنعت هواپيمايي است، تكميل شود.
بنابراين گزارش، احداث 2 هتل 5 ستاره و منطقه آزاد تجاري نيز در طرح جامع فرودگاه گناباد در نظر گرفته شده است.
بنابر اين گزارش استاندار خراسان رضوي در بازديد از نخستين نمايشگاه توانمنديهاي گناباد نيزگفت: به كمك امام جمعه، فرماندار و نماينده مردم گناباد در مجلس شوراي اسلامي نوعي همگرايي ميان مسؤولان ايجاد شده كه گناباد را در جهت مسير توسعه هدايت مي كند.
وي افزود: بستر مناسب براي توسعه گناباد در حوزه زيرساختي و توسعه صنعت، معدن، دامپروري، كشاورزي، خدمات و گردشگري فراهم است.
وي ادامه داد: گناباد به دلايل متعدد از جمله قرار گرفتن در مسير كريدور شمال- جنوب، فراهم بودن زيرساختهاي حمل و نقل و آب و برق از ظرفيتهاي خوبي براي توسعه برخوردار است.
محمدي زاده بر لزوم بهينه سازي فعاليتهاي حوزه كشاورزي و دامپروري و استفاده از روشهاي نوين بهره برداري از آب تأكيد كرد و گفت: شهرستان گناباد از نظر زراعت، دامپروري، باغباني، آبزيان و صنعت مبتني بر غذا از زمينه هاي مناسبي برخوردار است كه بايد با توجه به محدوديتها براي آنها برنامه ريزي كرد.
خباز: راه نجات كشور توجه به معادن است
بردسكن - خبرنگار قدس: راه نجات كشور توجه به نفت نيست، بلكه توجه به معادن است.
به گزارش خبرنگار ما، نماينده مردم بردسكن در مجلس شوراي اسلامي در حاشيه بازديد از معدن مس تكنار اين شهرستان با بيان اين مطلب افزود: خوشبختانه منطقه كاشمر و بردسكن را يك كمربند مس در آغوش گرفته و بايد دولت در اين ارتباط كارهاي مطالعاتي بيشتري انجام دهد.
خباز گفت: تا زماني كه دولت روي معادن منطقه مطالعه نكند هيچ سرمايه داري در منطقه سرمايه گذاري نخواهد كرد.
وي خواستار رفع هرچه سريعتر موانع بر سر راه معدن مس شد و اظهار داشت: با فشار مجلس، دولت قفل بانكها را در پرداخت تسهيلات گشود و اميد است در خصوص اين معدن وزارت صنايع و معادن توجه ويژه اي داشته باشد.
در اين بازديد مدير عامل معدن مس تكنار بردسكن گفت: در سال جاري 500 ميليون تومان براي حفاري و استخراج در اين معدن هزينه مي شود.
وي گفت: در نظر داريم ظرفيت كارخانه فرآوري معدن را از 150 تن در روز تا پايان امسال به 360 تن برسانيم.
مدير عامل معدن مس تكنار بردسكن افزود: طي سال گذشته تاكنون بيش از 280 تن كنسانتره به معادن سرچشمه كرمان حمل شده كه براي اين معدن 280 ميليون تومان ارزش افزوده داشته است.
گفتني است، معدن مس تكنار در 28 كيلومتري جنوب غربي بردسكن در روستاي كلاته جمعه اين شهرستان قرار دارد.
استاندار خراسان جنوبي: نبايد با وضع قوانين دست و پاگير مانع توسعه شويم
بيرجند - خبرنگار قدس: استاندار خراسان جنوبي با تأكيد بر روان سازي امور رفاهي مردم توسط دولتمردان گفت: نبايد با وضع قوانين دست و پا گير مانع توسعه كشور شويم.
سيد صولت مرتضوي كه در جمع مردم فردوس سخن مي گفت: ساماندهي اقتصاد كشور در جهت رفاه مردم را مهمترين اقدام دولت نهم دانست و افزود: طرح هدفمند كردن يارانه ها مصداق بارزي از عدالت محوري است.
نماينده عالي دولت در خراسان جنوبي تصريح كرد: مديران اجرايي بايد خدمت بدون منت را سرلوحه كار خود قرار دهند.
آغاز احداث 50 واحد مسكوني مددجويان بهزيستي
مهندس مرتضوي در آيين افتتاح مركز مداخله در بحران و آغاز عمليات اجرايي 50 واحد مسكوني مددجويان فردوس گفت: از محل اعتبارات مناطق محروم براي هر واحد مسكوني مددجويان اين شهرستان 15 ميليون ريال و در مجموع جهت اجراي كل پروژه 750 ميليون ريال پرداخت مي شود.
وي افزود: براي واگذاري رايگان انشعاب آب و برق مددجويان بهزيستي در استان هيچ مشكلي وجود ندارد و مديران بايد در اين راستا سريعتر اقدام كنند.
مدير كل بهزيستي خراسان جنوبي نيز در اين مراسم با بيان اينكه دولت نهم در خدمت به محرومان كارنامه درخشاني دارد، افزود: مستمري خانواده هاي تحت پوشش بهزيستي در سالهاي گذشته از 250 هزار ريال بالاتر نمي رفت ولي در دولت نهم اين ميزان به 600 هزار ريال رسيده است.
اكبري مطلق، مسكن را از جمله نيازهاي اساسي قشر محروم دانست و اظهار داشت: سه هزار واحد مسكوني در سراسر كشور طي هفته دولت به مددجويان بهزيستي واگذار مي شود كه سهم خراسان جنوبي از اين تعداد، 68 واحد مسكوني است.
بهره برداري از سه پروژه راه روستايي
استاندار خراسان جنوبي همچنين در مراسم بهره برداري از سه پروژه راه روستايي در فردوس با بيان اينكه عمر احداث پروژه ها در دولت نهم كاهش يافته است، گفت: كاهش زمان اجراي پروژه ها مؤيد خدمت رساني بدون منت است.
وي با اذعان به وجود مشكلات فراروي راههاي اصلي استان، محور گناباد - فردوس را از جمله پروژه هاي راهسازي مهم دانست كه در حال حاضر به دليل كمبود تخصيص اعتبار روند اجرايي قابل قبولي ندارد.
مدير كل راه و ترابري خراسان جنوبي نيز در اين آيين خاطرنشان كرد: 22 پروژه راه به طول 121 كيلومتر و اعتبار 50 ميليارد ريال طي هفته دولت در اين استان به بهره برداري مي رسد.
ابراهيم نصري گفت: با بهره برداري از اين پروژه ها بيش از هزار و 291 خانوار از خدمات راه آسفالته برخوردار مي شوند.
وي افزود: با بهره برداري از پروژه هاي راه روستايي استان در هفته دولت، شاخص برخورداري روستاهاي بالاي 20 خانوار استان از 84 درصد به 86 درصد مي رسد.
احداث 264 واحد مسكن مهر در فردوس
استاندار خراسان جنوبي در جريان آغاز عمليات اجرايي فاز دوم پروژه 264 واحدي مسكن مهر فردوس نيز اين طرح را از جمله توفيقات دولت نهم عنوان كرد و افزود: بايد با همت همه دستگاههاي اجرايي، بستر به گونه اي فراهم شود كه جلوي مهاجرت جوانان به شهرهاي بزرگ فراهم گردد.
معاون اداره كل تعاون خراسان جنوبي نيز در اين مراسم گفت: 25 هزار نفر در سطح استان خراسان جنوبي متقاضي دريافت مسكن مهر هستند كه از اين تعداد166 هزار و 830 نفر پس از پالايش به مسكن و شهرسازي معرفي شدند.
رضا بااطمينان، نقدينگي را مهمترين مشكل فراروي تعاونيهاي مسكن مهر در استان دانست و افزود: عدم دريافت وام آماده سازي از بانك عامل و پايين بودن ميزان وام نسبت به تورم از ديگر مشكلات فراروي اين تعاونيهاست.
به گفته وي، اگر چه بايد 80 درصد ساخت و ساز واحدهاي مسكوني مسكن مهر به صورت تسهيلات پرداخت شود، اما اين امر در حال حاضر انجام نمي شود.
بهره برداري از بوستان گلستان
با حضور استاندار خراسان جنوبي بوستان گلستان فردوس با زيربناي سه هزار و 886 متر مربع و اعتباري بيش از 450 ميليون ريال از منابع اعتباري تملك دارايي و كمك خيرين به بهره برداري رسيد.
صدور مجوز احداث دانشكده
استاندار خراسان جنوبي همچنين در مراسم افتتاحيه مراكز تيزهوشان استعدادهاي درخشان شهيد بهشتي و فرزانگان فردوس توسعه جنبش نرم افزاري مبتني بر نيروي انساني مستعد را مهمترين شاخصه رسيدن به اهداف چشم انداز توسعه دانست.به گفته وي، مركز تيزهوشان مصوبه سفر دوم رئيس جمهور به خراسان جنوبي است كه طي مدت زمان بسيار كوتاهي به بهره برداري رسيده است.
وي از بازگشايي مركز تربيت معلم سيبران فردوس و مركز بنت الهدي فردوس در سال جاري خبرداد و افزود: اين دو مركز در سال جاري دانشجوي كارشناسي مي پذيرد.
مدير كل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خراسان جنوبي نيز در اين مراسم، از افتتاح 30 پروژه آموزشي با 48 ميليارد ريال اعتبار طي هفته دولت در استان خبر داد.
مهندس اوليايي زيربناي اين 30 پروژه را بيش از 18 هزار و 460 متر مربع اعلام كرد.
وي افزود: در شهرستان فردوس نيز 6 پروژه آموزشي با اعتباري بالغ بر هشت ميليارد ريال و زيربناي سه هزار و 165 متر مربع به بهره برداري مي رسد.
استاندار خراسان جنوبي در سفر يك روزه به شهرستان فردوس 11 پروژه عمراني را نيز با اعتبار 32 ميليارد ريال افتتاح و با مردم روستاهاي كجه، لجنو و حسين آباد ديدار كرد.
استاندار خبر داد؛ ايجاد منطقه ويژه اقتصادي در خراسان شمالي
بجنورد - خبرنگار قدس: استاندار خراسان شمالي با اشاره به مشكلات شهركهاي صنعتي استان به ويژه شهرك صنعتي بيدگ گفت: سرمايه گذاران را بدون ايجاد زيرساختها در اين شهرك اسير و بيچاره كرده ايم.
مهندس محمد حسين جهانبخش در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان با اشاره به اينكه مقرر شده بود زيرساختهاي شهرك صنعتي بيدگ بجنورد طي سه ماه آماده شود، اظهار داشت: با گذشت 14 ماه هنوز اين كار انجام نشده است.
وي تأكيد كرد: فرمانداران بايد نسبت به ايجاد زيرساختها در نواحي و شهركهاي صنعتي تأكيد داشته و سپس نسبت به جذب سرمايه گذاران اقدام كنند و دستگاههاي خدمات رسان نيز وظيفه دارند مسؤوليت خود را در اين رابطه انجام دهند.
وي از به تصويب رسيدن طرح توجيهي ايجاد منطقه ويژه اقتصادي خراسان در اين شورا خبر داد و با تأكيد بر اينكه طرح منطقه ويژه اقتصادي بايد به تصويب مجلس برسد، افزود: تا آن زمان براي آماده سازي استان به منظور ايجاد اين منطقه كارهاي مقدماتي انجام خواهد شد.
وي اذعان داشت: اين طرح سبب تحول ساختاري در استان مي شود و براي ايجاد منطقه ويژه اقتصادي بايد شاخصهايي مانند نزديكي منطقه مورد نظر به كارخانه هاي مادر گمرك، راه آهن، فرودگاه و استانهاي همجوار لحاظ شود.
وي در ادامه با اشاره به افزايش سهميه شير استان از 36 تن به 52 تن گفت: باز هم در صفهاي شير با صفهاي طولاني شهروندان مواجه هستيم كه اين امر قابل گذشت نيست، چرا كه نظارت بر توزيع به درستي انجام نمي شود.
جهانبخش تأكيد كرد: سازمانهاي مسؤول بايد نسبت به تأمين مرغ و مواد پروتئيني شهروندان استان در آستانه ماه مبارك رمضان تلاش كنند تا اتفاق پايان سال گذشته تكرار نشود.
رئيس گروه اقتصادي استانداري درباره طرح ويژه اقتصادي هدف از تشكيل اين منطقه ويژه را جذب سرمايه هاي داخلي و خارجي با توجه به مزيتهاي منطقه، ارتقاي سطح اشتغال، كاهش هزينه هاي توليد، ايجاد فعاليتهاي توليد و ارائه بهينه خدمات، ارتقاي سطح تكنولوژي عنوان كرد.
وي برآورد احداث زيرساختها در اين منطقه را 150 ميليارد ريال و تأمين منابع مالي سرمايه گذاري را با 80 طرح 90 هزار ميليارد ريال اعلام كرد.
سازمان بازرگاني خراسان رضوي به وعده خود عمل نكرد
مه ولات- انصاري: نزديك به دو ماه از وعده سازمان بازرگاني خراسان رضوي مبني بر راه اندازي اداره بازرگاني در شهرستان مه ولات مي گذرد، اما هنوز اين مهم محقق نشده است.
تيرماه سال جاري پيرو پيگيريهاي مكرر فرماندار مه ولات، با تنظيم صورتجلسه اي كه بين فرمانداري و سازمان بازرگاني انجام شد، مقرر شد طي مدت يك هفته نسبت به استقرار اداره بازرگاني اقدام شود، اما متأسفانه هنوز اين تصميم جامه عمل نپوشيده است.
اين در حالي است كه نزديك به سه سال از ارتقاي بخش مه ولات به شهرستان مي گذرد و با توجه به اهميت اداره بازرگاني در ارائه خدمات و نظارت بر فعاليتهاي اصناف، انتظار مي رفت اين اداره زودتر از اين در شهرستان استقرار يابد، چرا كه مكان مناسب نيز جهت اداره بازرگاني پيش بيني شده است.
آنچه مسلم است فقدان اين اداره در شهرستان موجب شده است كه هيچ نهادي نظارت لازم بر اوضاع بازار نداشته باشد و اجناس و كالاها به قيمتهاي غير كارشناسي و گرانتر از شهرستانهاي مجاور به مردم عرضه شود.
انتظار مي رود با توجه به گستردگي مأموريتهايي كه از سوي دولت نهم به وزارت بازرگاني در زمينه طرح هدفمند كردن يارانه ها و تحول اقتصادي محول شده است، شاهد استقرار اداره بازرگاني در شهرستان مه ولات باشيم.
احداث 600 كيلومتر راه آسفالته در خراسان شمالي
بجنورد - خبرنگار قدس: مدير كل راه و ترابري خراسان شمالي گفت: طي سه سال فعاليت دولت نهم در خراسان شمالي، 600 كيلومتر راه آسفالته در محورهاي ارتباطي روستايي استان احداث شده است.
ابوالفضل باقرنيا با اشاره به اينكه پيش از آغاز به كار دولت نهم 750 كيلومتر راه روستايي در سطح استان آسفالت شده بود، تصريح كرد: بيشتر راه هاي آسفالت شده در روستاهاي خراسان شمالي طي سه سال گذشته در مناطق كوهستاني قرار دارد.اين مسؤول يادآور شد: هم اكنون بيش از 300 كيلومتر راه روستايي در مناطق مختلف اين استان در دست احداث است.
از سوي مدير جهاد كشاورزي عنوان شد ؛ مهمترين مشكلات دامداران اسفرايني
اسفراين- خبرنگار قدس: مهمترين مشكلات دامداران در اسفراين تشريح شد.
مدير جهاد كشاورزي اين شهرستان كمبود اعتبارات نوسازي و بهسازي جايگاه دام و سنتي بودن دامداريها را از جمله مشكلات دامداران برشمرد.
مهندس حسين قرباني ادامه داد: عدم صدور مجوز آب شرب دام از سوي سازمان آب منطقه اي به دليل بحراني بودن سفره هاي آب زيرزميني، كمبود سيلو، پايين بودن ميزان پرداخت خسارت بيمه به دامداران و نحوه و زمان پرداخت بيمه از ديگر مواردي است كه دامداران اسفراين با آن دچار خسارت شده اند.
وي همچنين از توليد 31 هزار و 100 تن ذرت علوفه اي در اين شهرستان خبر داد و گفت: براي جبران سرمازدگي، خشكسالي، تگرگ و طوفان كه سال گذشته كشاورزان اسفراين با آن مواجه بودند، كمكهايي از سوي جهاد كشاورزي انجام شد تا اين ميزان ذرت علوفه اي توسط كشاورزان توليد شود.
تدوين بانك جامع اطلاع رساني گردشگري كشور در خراسان رضوي
بانك جامع اطلاع رساني گردشگري (ايندكس) كشور در استان خراسان رضوي تدوين مي شود.
شركت بين المللي گردشگري و آموزش «تابا توس» در اقدامي فرهنگي با حمايت و مجوز سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور براي اولين بار و با هدف اطلاع رساني و بستر سازي مناسب در راستاي ارتقاي كمي و كيفي صنعت گردشگري و هتلداري به انتشار اين كتاب اقدام مي نمايد.اين كتاب به عنوان ابزاري مؤثر و كارآمد در ايجاد سهولت ارتباطات بين دست اندركاران و علاقه مندان به اين صنعت و اشتغال زايي و معرفي ظرفيتهاي بالفعل و بالقوه در اقصي نقاط كشور تدوين و منتشر خواهد شد.
بنابراين گزارش اين بانك حاوي مجموعه اي از مقالات تحقيقاتي، آموزشي، علمي، اخبار مربوط به رويدادها و تازه هاي گردشگري و هتلداري، معرفي قطبهاي گردشگري و مراكز اقامتي و خدمات مسافرتي، گزارش همايشها و نمايشگاه هاي تخصصي و اطلاع رساني در رابطه با صنايع مرتبط و پشتيبان اين صنعت در سطح ملي خواهد بود.
مسؤولان تأكيد كردند ؛ مهلت تعيين شده براي تحويل اطلاعات اقتصادي خانوار تمديد نمي شود
بيرجند - خبرنگار قدس: مهلت تعيين شده جمع آوري اطلاعات خانوار كه تا دهم شهريورماه جاري اعلام شده است به هيچ وجه قابل تمديد نيست.
رئيس كميته تبليغات و اطلاع رساني طرح جمع آوري اطلاعات اقتصادي خانوارهاي خراسان جنوبي با بيان اين مطلب گفت: طي چند روز باقي مانده تا پايان اين طرح توصيه مي شود تمامي خانوارهاي استان با هر تعداد نفر براي تكميل و ارائه فرمهاي اقتصادي خود به ايستگاه هاي مشخص شده مراجعه نمايند.
ابوالفضل نوفرستي با بيان اينكه اين طرح به هيچ وجه اجباري نيست، خاطرنشان كرد: به طور حتم بعد از پايان مهلت تعيين شده هيچ فرمي تحويل گرفته نخواهد شد و مطابق با برنامه ريزي انجام شده اطلاعات جمع آوري شده وارد مراحل بعدي خواهد شد.
67 درصد خانوارهاي خراسان شمالي فرمها را تحويل دادند
گزارش خبرنگار ما در بجنورد به نقل از مدير اجرايي طرح جمع آوري اطلاعات اقتصادي خراسان شمالي حاكي است، 67 درصد از خانوارهاي اين استان فرم اطلاعات اقتصادي خود را به ايستگاه هاي جمع آوري تحويل داده اند.
مجيد نادري اظهار داشت: بر اساس آخرين آمار تاكنون 60 درصد از خانوارهاي شهري و 75 درصد خانوارهاي روستايي براي تكميل و تحويل پرسشنامه اقدام كرده اند.
وي افزود: براي سهولت در دسترسي مردم به فرمها بيش از 160 هزار برگ فرم در سطح استان توزيع شده است.
وي با اشاره به تمديد نشدن مهلت تحويل فرمهاي اطلاعات اقتصادي خانوارها از شهروندان خواست در مهلت باقي مانده فرمهاي مربوطه را به همراه مدارك مورد نياز تحويل مراكز تعيين شده دهند.
از سوي ديگر ستاد جمع آوري اطلاعات اقتصادي خانوار خراسان رضوي هم اعلام كرد: تا پايان اجراي طرح جمع آوري اطلاعات اقتصادي خانوار 6 روز ديگر باقي است.
به گزارش روابط عمومي استانداري خراسان رضوي اين ستاد از تمامي خانوارهايي كه هنوز موفق به ارائه فرمهاي تكميل شده جمع آوري اقتصاد خانوار نشده اند، دعوت كرد در مهلت باقي مانده فرمهاي خود را به نزديكترين پايگاه جمع آوري اطلاعات اقتصادي خانوار، مدارس ابتدايي محل زندگي خود، تحويل دهند.
اين گزارش مي افزايد: اين افراد مي توانند تا تاريخ 10 شهريورماه، همه روزه به ايستگاههاي مربوط در سطح استان مراجعه و فرمهاي خود را تحويل دهند.
همراه داشتن مدارك لازم شامل فرم شماره يك طرح جمع آوري اطلاعات اقتصادي خانوار، كپي شناسنامه و اصل شناسنامه اعضاي خانوار، كپي كارت شناسايي ملي يا موقت به همراه اصل آن براي اعضاي خانوار و اجاره نامه واحد مسكوني براي خانوارهاي فاقد مسكن ملكي و ساكن خانه هاي اجاره اي الزامي است.
توزيع 50 درصد فرمهاي سهام عدالت در خراسان رضوي
دبير ستاد اجرايي طرح واگذاري سهام عدالت ايثارگران خراسان رضوي گفت: تاكنون 50 درصد فرمهاي سهام عدالت بين ايثارگران استان توزيع شده است.
وي گفت: طرح توزيع سهام عدالت كه به صورت همزمان در سراسر كشور از نوزدهم مرداد ماه سال جاري آغاز شده است، تمامي ايثارگران اعم از پدر و مادر شهيد كه در قيد حيات باشند، افراد تحت تكفل همسر شهيد، افراد تحت تكفل فرزند شهيد و جانبازان يك تا 70 درصد و افراد تحت تكفل آنان، و آزادگان و افراد تحت تكفل آنان را شامل مي شود.
كوشكي افزود: در خراسان رضوي بايد 82 هزار و 807 فرم تكميل شود كه تاكنون 50 درصد اين فرمها پر شده است.
وي خاطرنشان كرد: ايثارگراني كه تاكنون به بنياد شهيد شهر و منطقه خود مراجعه نكرده و براي دريافت فرمها اقدام ننموده اند تا دهم شهريور ماه جاري فرصت دارند براي تكميل فرمهاي سهام عدالت اقدام كنند.
وي تصريح كرد: ايثارگراني كه تا تاريخ اعلام شده مراجعه نكنند از امتيازات متعلقه بهره مند نخواهد شد.
احياي بورس مشهد توسط كارگزاري رضوي
مديرعامل شركت كارگزاري رضوي گفت: رشد و علاقه مندي سرمايه گذاران به بورس در پي تاءكيدات رهبر معظم انقلاب اسلامي مبني بر اجراي اصل 44 قانون اساسي، شركت كارگزاري رضوي اقدام به راه اندازي مجدد تالار معاملات مشهد كرده است.به گزارش اداره كل روابط عمومي آستان قدس رضوي، علي اسلامي ادامه داد: با درخواست مساعدت و همكاري سازمان بورس و به منظور سر و سامان بخشيدن به كارگزاراني كه به دليل تعطيلي تالار خيام بيكار شده بودند، اين تالار فعاليت خود را از سر مي گيرد.وي تأكيد كرد: علاوه بر آستان قدس رضوي 10 شركت ديگر با هدف توسعه و گسترش بازار بورس و تقاضاي مردم در اين مجموعه مشغول به فعاليت شده اند.وي هدف اصلي ايجاد اين تالار را ترويج فرهنگ سهامداري و كمك به اجراي بهتر اصل 44 در راستاي تأكيدات مقام معظم رهبري عنوان كرد و افزود: از ديگر رسالتهاي اين مجموعه، ترغيب مردم به حضور گرم در بازار سرمايه كشور و تقويت مشاركت ملي در جهت حفظ سرمايه هاي ملي است و آستان قدس سعي دارد براي رسيدن به اين هدف بزرگ و خدمت به مردم گام بردارد.اسلامي با تاءكيد بر وجوه مثبت اين تالار گفت: سهم معاملات مشهد از ساير معاملات حدود 5 ميليارد تومان افزايش يافته است، همچنين افزايش تقاضا براي شركت مخابرات و كمك به اين شركت نيز از ديگر نتايج ايجاد اين مجموعه محسوب مي شود.
يك مسؤول: هتلهاي مشهد با استانداردهاي جهاني منطبق مي شوند
رئيس اتحاديه هتلداران مشهد گفت: تمامي هتلهاي مشهد، با استانداردهاي جهاني منطبق خواهند شد كه اين امر در طول تاريخ هتلداري كشور بي سابقه است.
به گزارش پايگاه خبري جشنواره فرهنگي- هنري شهر بهشت، محمد قانعي در خصوص خدمات رساني در هتلهاي مشهد مقدس گفت: مشهد به لحاظ ميهمان پذيري فراوان بيش از نيمي از مراكز اقامتي كشور را در خود جاي داده است. به اين دليل خدمات رساني زائران و گردشگران در شهر در ايام پيك مسافر و ايام كم تردد تفاوتي به لحاظ كميت و كيفيت ندارد.وي مشهد را قطب ميهمان نوازي و هتلداري كشور خواند و گفت: هتلداري در اين شهر يكي از قديمي ترين و اصيل ترين خدمات محسوب مي شود كه اين امر در كنار وجود تكثر در بخش هتلداري كه باعث رقابت بين هتلداران است، منجر به ارائه خدمات مناسب و با كيفيت در اين شهر شده است.
وي با اشاره به جاذبه هاي گردشگري فراواني كه به لحاظ تاريخي و جغرافيايي در ايران وجود دارد، گفت: همان طور كه شبكه تلويزيوني آموزش با توجه به نيازها راه اندازي شده است، راه اندازي شبكه تلويزيوني گردشگري نيز بايد در دستور كار قرار گيرد.
وي از نظارت و بازرسي هاي بازرسان اتحاديه طي سال خبر داد و گفت: نظارت دقيق بر كيفيت خدمات مصوب وجود دارد كه تخلفات را به حداقل رسانده است.
وي افزود: مشهد مقدس ظرفيت پذيرش 45 ميليون نفر شب زائر و گردشگر را طي سال دارد و اين در حالي است كه بخش بزرگي از 32 ميليون زائر و گردشگري كه سالانه وارد شهر مي شوند، از اين ظرفيتها و نحوه دسترسي به آنها بي اطلاعند.
دوشنبه 4 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 315]
-
گوناگون
پربازدیدترینها