پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851344799
در گفت وگو با كارشناسان و صاحبنظران مطرح شد: پرتاب ماهواره بر «سفير اميد» پيامي براي صلح و دوستي
واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: در گفت وگو با كارشناسان و صاحبنظران مطرح شد: پرتاب ماهواره بر «سفير اميد» پيامي براي صلح و دوستي
پرتاب آزمايشي موفق ماهواره بر سفير اميد كه به عنوان يك دستاورد علمي در اسناد موفقيت هاي علمي دانشمندان كشورمان ثبت شد، در بعد خارجي با واكنش هاي ضد و نقيضي مواجه بود، اين واكنش هاي متناقض كه دليلش شوكه شدن برخي در مقابل پيشرفت هاي علمي كشورمان است، در گام اول با ناموفق خوانده شدن اين پيشرفت علمي از سوي دشمنان خود را نشان داد، البته رسانه هاي غربي در گام بعدي خود در راستاي سياست هاي فرافكنانه شان در قرين ساختن برنامه هاي علمي و صلح طلبانه ايران با انگيزه هاي نظامي و جنگ طلبانه اين حركت علمي را داراي اهداف نظامي و خطرناك توصيف كردند.
نظر به اهميت پرتاب موفقيت آميز اين ماهواره بر ايراني به فضا سرويس پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران گفت وگوهايي را در اين زمينه با نمايندگان مردم در خانه ملت انجام داد.
افزايش قدرت ملي براي سازندگي و پيشرفت
پرويز سروري، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تبليغات رسانه هاي غربي و آمريكايي عليه پرتاب ماهواره مخابرات ايران گفت: تبليغات آنها زنگ زده است و امروز مشتري ندارد، و آمريكايي ها بر طبل پاره اي مي كوبند.
وي با بيان اين كه پرتاب ماهواره ايراني به فضا يكي از اقدامات تامل برانگيز و افتخارآميز براي ما بود، گفت: در حالي كه كشورهاي به اصطلاح پيشرفته تلاش زيادي مي كنند تا به عنوان تحريم جلوي هرگونه پيشرفت و تعالي كشور ما را بگيرند و اين گونه فكر مي كنند كه امروز سر رشته همه كارهاي علمي و تكنولوژي به دست آنهاست، اما جوانان، نخبگان و فرهيختگان ما با اعتماد، اراده و توكل به خدا دست به اقدامات بزرگي مي زنند.
نماينده تهران با بيان اين كه ضمن آن كه پرتاب اين ماهواره نقش بسيار زيادي در اطلاع رساني دارد، افزايش قدرت ملي براي سازندگي و پيشرفت را نيز به ارمغان مي آورد، ادامه داد: ما با اين اقدام پاسخ روشن به همه كساني كه فكر مي كنند، اراده پيشرفت در دست آنهاست و امكان رشد و تعالي با مجوز آنها بايد باشد، را داده ايم.
وي گفت: با اين كار به آنها اين پيام را داديم كه ما تصميم گرفته ايم كه با توان ملي پيشرفت كشور را انجام دهيم و به عنوان الگويي براي همه كشورهايي كه فكر مي كنند، امكان سازندگي آنها در وابستگي به كشورهاي بزرگ است، باشيم. تا آنها هم به اين باور برسند كه اگر فعل توانستن را صرف كنند، مانند ملت ما مي توانند پله هاي ترقي را طي كنند.
سروري درباره تبليغاتي كه عليه پرتاب ماهواره مخابراتي ايران از سوي رسانه هاي غربي و آمريكا صورت گرفته است، گفت: اين اقدامات جنگ رواني آمريكا و كشورهايي است كه پيشرفت ملت ما را خاري در چشم خود مي دانند و اين پيشرفت را به عنوان پاسخي روشن به سنگ اندازي هاي خود مي دانند.
وي افزود: آنها به اين باور رسيده اند كه اگر ملت ايران بتواند تصويري روشن از رشد و تكامل خود بروز دهد، امكان جو سازي هاي آنها عليه كشورهاي ضعيف باطل خواهد شد و كشورهاي در حال رشد و توسعه با استفاده از اين مدل، روي پاي خود خواهند ايستاد و امكان چاپيدن و غارت منابع آنها ديگر براي شان نيست.
وي گفت: از اين جهت آنها با طرح مسايل واهي و بي پايه تلاش مي كنند هرگونه پيشرفتي را با اين شعارها و تبليغات منفي جلوه دهند و به نوعي رعب و وحشت در كشورهاي ديگر ايجاد كنند كه اقدمات ايران در جهت توسعه سلاح هاي پيشرفت و تهديدي عليه كشورهاي منطقه است.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تصريح كرد: اين در حالي است كه ايران از چندين قرن تاكنون هيچ گونه تجاوزي را به هيچ كشوري از خود بروز نداده و هميشه مورد تجاوز بوده است، و با دفاع جانانه از حق خود دفاع كرده است، پس همه دنيا به خصوص كشورهاي همسايه و منطقه بايد بدانند كه ايران كشوري است كه در جهت توسعه صلح و ثبات و امنيت حركت مي كند.
سروري ابراز داشت: پيشرفت ايران در بستر صلح و ثبات صورت مي گيرد، به همين دليل بايد پيام آور صلح و ثبات و دوستي بين كشورهاي منطقه و دنيا باشيم.
آمريكا و برخي از كشورها از توليد علم
در ايران نگرانند
همچنين حميدرضا حاجي بابايي، عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي نيز با بيان اين كه در دنياي امروز فناوري ركن اصلي و محوري توسعه است، تصريح كرد: پرتاب موشك ماهواره بر «سفيراميد» يكي ديگر از موفقيت هاي ايران در توليد علم، پيشرفت و تكنولوژي جديد بود.
وي پرتاب موفقيت آميز موشك ماهواره بر سفير اميد را ورود به باشگاه ماهواره اي عنوان كرد و افزود: پرتاب اين ماهواره در واقع كليد خوردن برنامه ماهواره اي ايران بود كه جالي خالي آن در توسعه كشور كاملا محسوس بود.
وي خاطرنشان كرد: اين فناوري در بعد اطلاع رساني نقش تعيين كننده اي در بالا بردن جايگاه يك كشور در دنيا دارد.
نماينده همدان در خانه ملت با تاكيد بر اين كه آزمايش موفقيت آميز موشك ماهواره بر سفير اميد در زمينه اطلاع رساني براي اقشار مختلف جامعه نيز موفقيت بزرگي تلقي مي شود، گفت: اين اقدام از جمله موفقيت هايي بود كه جمهوري اسلامي توانست چشم جهانيان را خيره كند و يك برگ زريني از دانش بومي كشورمان بود كه اين روزها با سرعت رو به رشد است.
حاجي بابايي هم چنين با اشاره به تبليغات منفي برخي از رسانه هاي دنيا و مقامات برخي از كشورها پس از آزمايش اين ماهواره اظهار كرد: آمريكا و برخي از كشورها از توليد علم و توسعه علمي در ايران نگران هستند، زيرا اين دو مولفه دست به دست هم داده و روز به روز چهره ايران را در دنيا نشان مي دهند.
وي يادآور شد: در بحث هسته اي نيز ما نيازي به سلاح هسته اي نداريم كه بخواهيم هم سو و هم جهت با آن تكنولوژي مورد نيازش را ايجاد كنيم.
اين عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: اين تبليغات و جوسازي هاي منفي در رديف دشمني ها و كينه توزي هاي آمريكا عليه جمهوري اسلامي ايران به شمار مي رود.
وي در ادامه به دستاوردهاي آينده اين فناوري اشاره كرد و افزود: در دنياي امروز براي رساندن حرف خود بايد اطلاع رساني كامل داشته باشيم تا بتوانيم هم در پاسخ به شبهات موفق عمل كنيم و هم واقعيت هاي ايران را در دنيا بشناسانيم و مردم نيز از آن چه در دنيا هست بهره مند شوند.
حاجي بابايي معتقد است در دنياي ارتباطي و تبليغاتي امروز وجود يك ماهواره براي رساندن پيام و گرفتن آن مي تواند در پيشرفت و توسعه كشور تاثيرگذار باشد.
استفاده از فضا نياز هر كشور است
اسماعيل كوثري، نايب رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي نيز تصريح كرد: ماهواره مخابراتي «سفير اميد» نتيجه فعاليت دانشمندان جوان كشور ماست كه جهان مشاهده كرد كه ما توانستيم به بهترين نحو آن را امتحان كرده و با موفقيت پشت سر بگذاريم.
وي اظهار داشت: ملت ها بايد فراتر از سرزمين خودشان يعني در فضا بتوانند كارهاي خود را به سرعت پيش ببرند، زيرا امروزه استفاده از فضا براي سرعت بخشيدن به پيشرفت ها نياز هر كشور است.
نماينده تهران در خانه ملت افزود: بر اساس همين ضرورت نيز نظام جمهوري اسلامي توانست با پشتكار دانشمندان جوان خود به اين هدف دست پيدا كند.
وي با بيان اين كه دستيابي به اين فن آوري باعث مي شود كه جوانان ما به ديگر علوم و فنون تحقيقاتي سريع تر دست يابند، افزود: با استفاده از اين فن آوري ديگر نياز نيست كه جوانان ما در تحصيل علم به كشورهاي ديگر بروند، بلكه به راحتي مي توانند با اساتيد ارتباط برقرار كنند كه اين مساله موجب مي شود بسياري از كارها دقيق تر انجام شود.
نماينده تهران درباره تبليغات منفي كه از سوي رسانه هاي غربي و آمريكا براي ماهواره مخابراتي سفير اميد شده است، گفت: هر گاه ما كار مثبتي انجام مي دهيم، مخصوصا اگر در ابعاد بزرگ و با نتايج مثبت باشد، آن ها آن را به دقت رصد كرده و از اين موفقيت ما ناراحت مي شوند، به همين جهت ناراحتي خود را با خدشه وارد كردن به شكل هاي مختلف بروز مي دهند; اما بايد از آنها پرسيد كه اين آقاياني كه دم از علم و فن آوري و دموكراسي مي زنند، چرا به مردم خبرها را به صورت انحرافي و دروغين مي دهند؟
نايب رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ابراز داشت: حتي اگر ايران به عنوان مثال بگويد كه ماست سفيد است، آن ها يك ايرادي بر آن وارد كرده يا مي گويند سياه است; لذا ما كار خودمان را انجام مي دهيم و براساس مصالح راهبردي و چشم انداز 20 ساله به فعاليت هاي خود ادامه مي دهيم، كه ان شا»الله پيشرفت هاي عظيمي را در آينده به دست خواهيم آورد.
كوثري در پايان گفت: اين توانايي در مردم ايران وجود داشته است و اكنون به منصه ظهور رسيده و در كشورهاي ديگر هم مي تواند چنين اتفاقاتي رخ دهد و به اين موفقيت دست يابند.
آمريكا به جاي سياست هاي غيرمنطقي
واقعيات ايران را بپذيرد
رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي نيز تصريح كرد: ساخت و پرتاب اولين ماهواره مخابراتي ايران به فضا نشان دهنده اين واقعيت است كه تحريم هاي تحميلي عليه ايران نه تنها موجب عقب ماندن كشورمان نمي شود، بلكه استعدادهاي بالقوه دانشمندان جوان كشور را شكوفا مي كند.
علا»الدين بروجردي با بيان اين كه معدود كشورهايي در دنياي امروز هستند كه داراي توانمندي فن آوري فضايي هستند، ادامه داد: دانش هوافضا دانشي است كه با توجه به عنايت الهي و كار چندين ساله دانشمندان ايراني در اين زمينه خوشبختانه به مراحل خوبي در ايران رسيد و توانمندي ساخت ماهواره و امكان پرتاب آن فراهم شد.
وي تاكيد كرد: اين توانمندي بدون ترديد مي تواند در پيشرفت ساير زمينه ها به ايران كمك فراواني كند، با توجه به اين كه ظرف سال هاي گذشته ما با نوعي تحريم در اين زمينه از سوي كشورهاي داراي اين دانش مواجه بوديم، ساخت و پرتاب ماهواره نشان دهنده اين واقعيت است كه اين تحريم ها موجب عقب ماندگي كشورمان نمي شود و موجب برداشتن گام هاي بلند و شجاعانه در زمينه هاي مختلف خواهد شد.
وي اين توانمندي را مستقيما تاثيرگذار در اقتدار ملي كشور دانست و گفت: اين كار اين واقعيت را به جهانيان نشان مي دهد ملتي كه در مسير توسعه و دستيابي به دانش هاي نوين قرار گرفته، فشارهاي اقتصادي آمريكا هيچ تاثيري در پيشرفتش ندارد.
رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اين كه منفي بافي آمريكايي ها پديده جديدي نيست، افزود: آنها در مقابل هر گام بلند جمهوري اسلامي كه در چارچوب اهداف صلح آميز باشد، مي ايستند و مانور تبليغاتي مي دهند.
نماينده بروجرد در خانه ملت گفت: تصويري كه آمريكايي ها از جمهوري اسلامي ترسيم كرده اند، كشوري است كه به دليل فشارهاي سياسي، اقتصادي و علمي آمريكا نمي تواند توسعه يافته باشد و توان دستيابي به توسعه همه جانبه را ندارد و لذا اين نگاه باعث مي شود هنگامي كه واقعيتي برعكس اين تصوير ترسيمي مي بينند، جوسازي كرده و مانور تبليغاتي دهند.
بروجردي در پايان با اظهار خشنودي از اين كه علي رغم اين گونه تبليغات سو» دشمن، ايران همه قله هاي موفقيت را يكي پس از ديگري فتح مي كند، ابراز اميدواري كرد كه آمريكا با توجه به اين واقعيات در عرصه هاي مختلف كه هر روزه در حال تكرار است به جاي سياست هاي غيرمنطقي، واقعيت هاي جمهوري اسلامي ايران را پذيرفته و بيهوده آب در هاون نكوبد.
تبليغات منفي درباره پرتاب ماهواره
اميد بردي ندارد
محمود احمدي بي غش، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس نيز پرتاب موفقيت آميز موشك سفير اميد را داراي پوئن هاي مثبت براي نظام جمهوري اسلامي ايران دانست و تصريح كرد: پرتاب موفقيت آميز موشك ماهواره بر سفير اميد نشان داد كه ايران متكي بر خداوند و قدرت مردمش است.
وي با بيان اين كه جمهوري اسلامي ايران همان طور كه بحث هسته اي را با توكل بر خداوند و قدرت جوانان بومي خود پيش برده، در دسترسي به فن آوري پرتاب موشك نيز موفقيت هاي جديدي به دست آورده است، افزود: اين اقدامات به لحاظ سياسي و نظامي كارهاي با ارزشي است كه كشورهاي غربي و آمريكا مجبورند تا قدرت ايران را باور كنند.
نماينده شازند خاطرنشان كرد: همچنان كه شاهد بوديد كشورهاي استكباري از تبليغات خود عليه ما دست بر نداشتند و جوسازي هاي آن ها تنها منوط به اين فن آوري و موفقيت نبوده، بلكه آن ها با اساس جمهوري اسلامي مشكل دارند.
وي يادآور شد: تبليغات منفي آن ها هيچ بردي ندارد و مردم ايران فهميده اند كه آن ها به دنبال چه چيزي هستند كه در واقع آن ها به دنبال نبود جمهوري اسلامي ايران هستند.
وي با تاكيد بر اين كه بايد بر روي حقانيت و اقتدار جمهوري اسلامي پافشاري كنيم، گفت: گفته هاي رسانه هاي بيگانه و دولتمردان كشورهاي استكباري با حرف مردمان آن ها فرق مي كند; زيرا ملت هاي دنيا ديگر اين حرف ها را نمي پذيرند.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تصريح كرد: ماهواره هاي پرتاب شده از سوي ايران نظامي نيست و ما هيچ اعتقادي به گفته كشورهاي استكباري مبني بر تسليح ايران به سلاح هاي پيشرفته نظامي نداريم، زيرا سلاح ما مردم ماست و البته خود را به پيشرفته ترين صنايع و علوم روز دنيا مسلح خواهيم كرد.
دستيابي به تكنولوژي ماهواره مخابراتي
از نظرنظامي و علمي اهميت دارد
همچنين رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي گفت: كشورهاي غربي در همه زمينه هاي علمي، پيشرفت علمي را در مرحله اول در خدمت استفاده هاي نظامي قرار مي دهند و به دنبال استفاده صلح جويانه از آن تكنولوژي پيشرفته گام بر مي دارند، در صورتي كه ما نشان داده ايم كه كشوري صلح طلب هستيم و به اصول، معنويت، بشريت و حقوق بين الملل احترام مي گذاريم و هر حركتي كه انجام مي دهيم در چارچوب قوانين بين المللي است و پيشرفت هاي ما هم در چارچوب اين قوانين خواهد بود.
علي عباسپور تهراني فرد درباره اهميت دستيابي به تكنولوژي پرتاب ماهواره مخابراتي و تاثير آن بر اقتدار علمي با بيان اين مطلب، افزود: دسترسي به اين تكنولوژي هم از نظر اقتدار نظامي و هم از نظر پيشرفت اقتصادي و صنعتي بسيار حائز اهميت است و درحال حاضر وضعيت منابع آب هاي زيرزميني و منابع ذخاير نفت از طريق ماهواره تشخيص داده مي شود.
وي خاطرنشان كرد: وضعيت نظامي كشورها به وسيله ماهواره ها زير نظر گرفته مي شود، ضمن اين كه شرايط جوي، پديده آب و هوا و تغييرات وضعيت آب و هوا نيز به وسيله ماهواره ها دقيق تر پيش بيني خواهد شد.
عباسپور در ادامه با بيان اين كه ماهواره اين امكانات را در اختيار كشوري كه اين تكنولوژي را داراست، قرار مي دهد، تصريح كرد: ماهواره مخابراتي از نظر نظامي و علمي براي كشورمان بسيار ارزنده است.
رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفت: ايران جزو مناطقي است كه تردد بخش عظيمي از انرژي جهان در اين منطقه صورت مي گيرد و با توجه به شرايط كشور از نظر دارا بودن ذخاير طبيعي مي تواند براي دستيابي به اين تكنولوژي براي پيشرفت علمي كشور در آينده دقيق تر قدم بردارد و مسير را براي رسيدن به اهداف چشم انداز 20 ساله و رسيدن به جايگاه اول علمي در منطقه، هموار كند.
وي در مورد تبليغات رسانه هاي غربي و آمريكا مبني براين كه پرتاب ماهواره مخابراتي ايران با مقاصد نظامي است، گفت: اصولا هر توانمندي علمي مي تواند كشور را هم از نظر نظامي و هم از نقطه نظر مصالح صلح آميز قدرتمند كند و اين محدود به ماهواره نمي شود، به طوري كه هر علمي را كه در نظر بگيريد هر دو جنبه را داراست.
عباسپور در ادامه عنوان كرد: اگر بخواهيم براي خوشايند ديگران و اين كه متهم نشويم كه اين تكنولوژي جنبه هاي نظامي ندارد، اين تئوري را بپذيريم، عملا بايد يك كشور مربوط به عصر حجر باشيم، و نبايد هيچ حركت علمي در زمينه شيميايي انجام دهيم، چرا كه ممكن است ما را به ساخت سلاح هاي شيميايي متهم كنند، و نبايد حركتي هم در زمينه هسته اي و جنبه هاي استفاده از انرژي صلح جويانه فناوري هسته اي انجام دهيم، چون امكان دارد ما را به داشتن سلاح هسته اي متهم كنند.
نماينده تهران تصريح كرد: ما همچنين نبايد در زمينه هاي موشكي و ماهواره حركت كنيم، چون ممكن است متهم به ساخت موشك هاي دوربرد شويم، همچنين در زمينه هاي صنايع الكترونيك گام بر نداريم، چون ممكن است به ساخت ابزارهاي ضد جنگ الكترونيك و تداخل امواج در رشته مخابرات متهم شويم، بنابراين هر زمينه علمي را كه بخواهيم مورد بررسي قرار دهيم، يك بخش آن مي تواند كاربرد نظامي داشته باشد.
عباسپور با بيان اين كه ما در جنگ تحميلي شاهد بوديم كه كوچكترين اطلاعات تحرك هاي نظامي ما از طريق ماهواره هاي خارجي به ارتش رژيم بعث عراق گزارش مي شد، افزود: در اين شرايط رزمندگان ما زير ضربات آنان قرار مي گرفتند، در صورتي كه اين اطلاعات از ايران دريغ مي شد، بنابراين دستيابي به تكنولوژي ماهواره مخابراتي سبب مي شود كه ما بتوانيم براي حاكميت و اقتدارمان در منطقه قدرت بيشتري داشته و در دفاع از كشور اقتدار بيشتري را نشان دهيم.
فونداسيون محكمي كه ايران
را به سمت بالندگي پيش مي برد
حجت الاسلام حسين ابراهيمي، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي نيز با بيان اين كه قدرت هميشه با علم و دستاورد علمي است، تصريح كرد: پرتاب موشك ماهواره بر «سفير اميد» نشانگر پيشرفت و توسعه علمي در كشور و كاري عظيم و قابل تقدير است.
وي افزود: پيشرفت و توسعه علمي در كشور كه نمونه آن پرتاب موشك ماهواره بر بود، كاري بسيار مهم و سبب ارتقاي جايگاه جمهوري اسلامي در برابر دشمنان مي شود.
نماينده بيرجند در خانه ملت خاطرنشان كرد: اين كارها اقتدار، عزت و آبروي نظام و قابل تقدير است.
وي با اشاره به اين كه پرتاب موشك و ماهواره به فضا نشان مي دهد كه جمهوري اسلامي ايران در زمره كشورهاي پيشرفته جهان قرار گرفته است، گفت: اين حركت آغاز خوبي براي اقتدار علمي و فن آوري است و يك فونداسيون محكمي است كه جامعه ايراني را به سمت رشد و بالندگي پيش مي برد و هر كشوري كه در اين ريل بيفتد، جزو كشورهاي پيشرفته محسوب مي شود.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هم چنين تبليغات منفي آمريكا و برخي كشورهاي غربي را پس از پرتاب اين موشك، قابل پيش بيني دانست و تصريح كرد: ما انتظاري غير از آن نداشتيم; زيرا اين كار هميشگي آنهاست كه در بحث هسته اي نيز آمريكا و برخي از كشورهاي غربي به دنبال جوسازي و تبليغات منفي عليه ايران هستند.
ابراهيمي تاكيد كرد: بايد در مقابل تبليغات منفي دشمن مقاومت و روشنگري كنيم تا در كنار مقاومت و ايستادگي، ملت هاي دنيا با روشنگري آگاه شده و قضاوت صحيحي داشته باشند.
كمرنگ جلوه دادن دستاوردهاي
علمي ايران شگرد كشورهاي غربي
همچنين به گفته نايب رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي، ساخت و پرتاب ماهواره بر «سفير اميد» توسط ايران، دستاوردي است كه مي تواند موقعيت كشورمان را در دنيا بيشتر تثبيت كرده و برد تبليغي و رسانه اي كشور را افزايش دهد.
حجت الاسلام حسين سبحاني نيا با اظهار خشنودي از ساخت و پرتاب اولين ماهواره مخابراتي ايران به فضا، گفت: اين اقدام و آزمايش اخير و پرتاب موشك ماهواره بر به فضا و انجام موفقيت اين آزمايش، موقعيت علمي كشور ايران را در بين كشورهاي منطقه و دنيا به نحو خوبي بالا مي برد.
وي با بيان اين كه با اين اتفاق، ما جزو هشت كشور داراي اين تكنولوژي به حساب مي آئيم، ادامه داد: قطعا اين گونه اقدامات و يا اقداماتي كه در عرصه دفاعي انجام گرفت، در شرايط موجود كه دنيا و به ويژه آمريكا تلاش مي كنند كه چهره ناصحيحي از كشور ما ترسيم كنند، يكي از دستاوردهاي مهمي است كه مي تواند موقعيت كشور را در دنيا بيشتر تثبيت كند و عملا با اين گونه اقدامات، در بين كشورهايي كه آمريكا تلاش مي كند چهره محدود و منزوي از كشور ما معرفي كند، برد تبليغي و رسانه اي كشور بيشتر مي شود.
نايب رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس، با اشاره به مانور تبليغاتي آمريكا كه هدف ايران از اين اقدام را مقاصد نظامي عنوان كرده است، گفت: شگرد آمريكا و كشورهاي غربي اين است كه هر گونه دستاورد علمي و تكنولوژيكي كه براي ايران چه در زمينه دفاعي و چه در زمينه علمي حاصل مي شود، را كمرنگ و كم اهميت جلوه دهند.
نماينده نيشابور با بيان اين كه اينان قصد دارند موفقيت هاي ما را موفقيت كوچك و يا ناموفق معرفي كنند، ادامه داد: اين كار شگرد رسانه اي دنياي غرب است.
سبحاني نيا در عين حال اين اقدامات را از سوي دشمناني همانند اسرائيل و آمريكا طبيعي دانست و افزود: از اين دشمنان انتظاري بيش از اين نمي تواند باشد، اما بسياري كشورها در قبال واقعيات موجود راهي جز تسليم ندارند.
«سفيراميد» ثمره خودباوري
مراكز علمي ماست
رييس كميته دفاعي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس نيز تصريح كرد: پرتاپ موشك ماهواره بر سفير اميد نشان دهنده سرعت پيشرفت علم و عزم و اراده قوي دانشمندان ايراني، خوداتكايي و ايستادگي بر اصول است.
غلامرضا كرمي، با بيان اين كه اين اقدام يكي از حركات ارزشمند علمي جمهوري اسلامي ايران بود، افزود: با پرتاب اين موشك شوكي از جهت پيشرفت علمي دانشمندان ايراني به دنيا وارد شد كه با خودباوري اين اقدام را انجام داده اند.
نماينده كرمان در مجلس گفت: اين اقدام ثمره خودباوري، خوداتكايي و فعاليت مراكز علمي داخل كشور است.
وي با اشاره به نگراني آمريكايي ها از پيشرفت علمي و دستيابي جوانان ايراني به فناوري هاي جديد خاطرنشان كرد: مسوولان سياست خارجي آمريكا از اين كه راه را براي دانشجويان ايراني جهت تحصيل در آمريكا بسته بودند پشيمان هستند، زيرا اين اقدام آنها سبب شد تا مراكز علمي كشور توسعه پيدا كند و دانشمندان زيادي در داخل كشور پرورش پيدا كند.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس يادآور شد: يكي از بركاتي كه به دنبال توطئه غربي ها براي از پا درآوردن جمهوري اسلامي به ثمر نشست و نتيجه عكس اقدامات آنها بود سبب شد تا خوداتكايي و خودباوري دانشمندان ايراني پيشرفت علمي و دستيابي به فناوري هاي جديد را به دنبال داشته باشد.
كرمي خاطرنشان كرد: فضاسازي ها همزمان با پرتاب اين موشك در رسانه هاي غربي چيز تازه اي نبود، زيرا براي آنها چنين توانمندي شكننده است و اين كار جديد آنها نيست.
وي تاكيد كرد: نبايد به خاطر تبليغات غلط غربي ها از حركت به سمت پيشرفت و توسعه ايستاد، بلكه بايد روز به روز به پيشرفت و جهش خود در مسير رسيدن به اهداف بلند و پيشرفت ادامه داد.
سفير اميد پيامي براي صلح و دوستي است
همچنين سيداحمد آوايي ،عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اين كه دستيابي به تكنولوژي پرتاب موشك پيش نياز يك سري از فناوري ها و علوم است، اظهارداشت: كشورهاي منطقه و همسايه بايد بدانند كه پيشرفت ها و موفقيت هاي ايران نه تنها تهديدي براي آنها نيست، بلكه مي تواند پيامي براي صلح و دوستي باشد.
وي با بيان اين مطلب و تاكيد بر اين كه دست يابي به توان پرتاب موشك ماهواره توسط دانشمندان و جوانان اين مرز و بوم يك موفقيت بزرگ براي ما محسوب مي شود، افزود: اين فناوري يكي از فناوري هاي مادر است كه مي توانيم در آينده به بسياري از دستاوردها و موفقيت هاي ديگر برسيم.
نماينده دزفول در خانه ملت خاطرنشان كرد: بسياري از كشورها و رسانه هاي دنيا از پرتاب موشك ماهواره بر سفير اميد در ايران جا خوردند و برخي از اين كشورها تلاش كردند آن را به عنوان يك تهديد براي كشورهاي منطقه تبليغ كنند، در حالي كه اين موفقيت يك كار علمي است و مي تواند پيامي براي صلح و دوستي باشد.
آوايي با بيان اين كه مسوولان ديپلماسي كشور بايد اهداف اين برنامه ها و موفقيت ها را براي كشورهاي منطقه و همسايه توجيه كنند، گفت: پيشرفت ها و موفقيت هاي ايران نقطه قوتي براي كشورهاي منطقه است و مي تواند اين تكنولوژي را در اختيار آنها قرار دهد، زيرا علم در انحصار يك كشور نيست، بلكه دستاورد كل بشر است.
وي متذكر شد: برخي از كشورهاي دنيا هنوز پس از گذشت 30 سال از پيروزي انقلاب اسلامي داغدار هستند، زيرا آنها زماني تصميم گير در تمامي امور و مسايل كشور ما بودند كه پس از انقلاب اسلامي سرنوشت ملت به دست خود آنها افتاد.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس يادآور شد: تا زماني كه ايران براي خود تصميم مي گيرد، آنها از هرگونه پيشرفت و موفقيت ايران ناراحت مي شوند و سعي دارند اين پيشرفت ها را تهديد جلوه دهند، زيرا آنها از تصميم گيري ما براي سرنوشت خود ناراضي هستند.
آوايي در عين حال با بيان اين كه برخي از كشورها نيز به علت عدم اطلاع كافي، جو مسمومي را در مقابل اين موفقيت ها ايجاد مي كنند، تصريح كرد: دستگاه ديپلماسي بايد با رفت و آمدها و گفت وگو آنها را روشن كند، كه هر گونه پيشرفت ما پيام صلح و دوستي دارد.
وي هم چنين تبليغات منفي برخي از كشورها به ويژه آمريكا در ارتباط با موفقيت هاي ايران را شيطنت آنها براي فروش تسليحات نظامي به كشورهاي منطقه و حاشيه خليج فارس با جوسازي هاي منفي عليه ايران ارزيابي كرد.
شنبه 2 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-