واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مديرعامل بنياد فرهنگي ــ قرآني روشندلان اصفهان:جاي نمايندگان موسسات قرآني نابينايان در شوراي عالي قرآن بهزيستي خالي است
گروه فعاليتهاي قرآني: نمايندگاني از موسسات قرآني نابينايان بايد در شوراي عالي قرآن بهزيستي حضور يابند چراكه برنامههاي قرآني نابينايان و معلولان جسمي ـــ حركتي، تخصصي و نيازمند كارشناسان ويژه اين حوزه است.
سيد«مرتضي نيكزاد» مدير عامل بنياد فرهنگي ــ قرآني روشندلان استان اصفهان، در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب اظهار كرد: سازمان بهزيستي كشور بايد برنامههاي قرآني را بعد از اين كه شوراي عالي قرآن تصويب كرد به موسسات قرآني نابينايان و معلولان جسمي و حركتي واگذار كند چراكه برنامههاي معلولان، تخصصي و نيازمند كارشناسيهاي ويژه است.
وي در ادامه گفت: موسساتي كه در زمينه قرآني فعاليت ميكنند، ميدانند چگونه و به چه شكلي برنامههاي ويژه نابينايان و معلولان جسمي و حركتي را اجرا كنند و اجراي برنامههاي كنوني توسط موسسات نشان دهنده اين موضوع است، چرا كه آنها ميدانند با امكانات موجود چگونه برنامهها را به نحو مطلوبي اجرا كنند تا در جامعه نتيجهبخش باشد.
نيكزاد تاكيد كرد: حدود 30 سال از پيروزي انقلاب اسلامي ميگذرد و شوراي عالي قرآن در سازمان بهزيستي كشور راهاندازي شده، اگرچه اين موضوع دير اتفاق افتاد اما مسرت و خوشحالي فعالان قرآني جامعه هدف اين سازمان را به دنبال دارد.
وي در ادامه افزود: تشكيل شوراي عالي قرآن در سازمان بهزيستي كشور جاي شكر دارد، به ويژه از استادان قرآني كه بيرون از سازمان هستند و قبول كردهاند در اين شورا عضو شوند، همچنين اميدوارم اين شورا در آينده فعاليت بهينه و شايستهاي داشته و شاهد دستآوردهاي خوبي از آن باشيم.
اين فعال قرآني يادآور شد: اعضا اين شورا در ردههاي بالاي مديريت سازمان بهزيستي كشور قرار دارند و يا استاداني كه عضويت در اين شورا را قبول كردهاند نيز در جايگاه قرآني بالايي قرار دارند بنابراين اين اعضا فرصت چنداني براي پرداختن به لايههاي زيرين را نخواهند يافت درحالي كه برنامههاي نابينايان و ديگر مددجويان وابسته به سازمان بهزيستي نيازمند برنامهريزي و رسيدگي دقيق و مستقيم است.
نيكزاد در ادامه گفت: اعضاي شورا بايد برنامههاي جامع و كاملي براي نابينايان، ناشنوايان، معلولان جسمي و كم توان، زنان بيسرپرست، ايتام و گروههاي ديگر مهيا كنند و اگر بخواهيم برنامهريزي صحيحي براي اين افراد داشته باشيم بايد با آنها ارتباط مسقيم داشته و با مشكلات و معضلات اين افراد آشنا باشيم.
وي تصريح كرد: نمايندگان و كارشناسان قرآني از موسسات قرآني نابينايان، ناشنوايان و معلولان جسمي و حركتي كه به طور مسقيم با مراجعهكنندگان به اين مراكز ارتباط دارند بايد در اين شورا حضور داشته و در رابطه با برنامههايي از قبيل مسابقات و همايشهاي قرآني ويژه اين افراد نظرات، پيشنهادات و برنامههاي خود را ارايه كنند چراكه اين افراد از معضلات، دردها و مشكلات مددجويان آگاه هستند و از كمبودهاي موجود در جامعه هدف بهزيستي خبر دارند.
مديرعامل بنياد فرهنگي ــ قرآني روشندلان اصفهان در ادامه اظهار كرد: شوراي عالي قرآن سازمان بهزيستي اگر بخواهد فعاليت خود را به طور موثر تداوم بخشد بايد با موسسات قرآني در تماس بوده و در زمينه امور قرآني با اين مراكز به مشورت بپردازد و حتي كميته و كارگروههايي را تشكيل دهد و اين كارگروهها برنامهها را به شورا ارايه كنند و بعد از تاييد شوراي عالي قرآن سازمان بهزيستي كشور براي اجرا، دوباره به موسسات قرآني نابينايان، معلولان و غيره واگذار شود.
وي در پايان تاكيد كرد: جامعه ما به سمت و سويي حركت ميكند كه اجراي امور مختلف به موسسات واگذار ميشود و به همين دليل موسسات مختلفي در زمينههاي گوناگون تشكيل و به فعاليت مشغول ميشوند درحالي كه سازمان بهزيستي در كنار دهها وظيفهاي كه به عهده دارد قصد اجراي برنامههاي قرآني را نيز براي مددجويان دارد.
شنبه 2 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]