تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 17 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از شما منكرى ببيند بايد با دست و اگر نتوانست با زبان و اگر نتوانست با قلبش آن ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1810010953




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مصرف‌گرايي و اشرافي‌گري مانع دروني انقلاب اسلاميمسئول بسيج دانشگاه علامه طباطبايي: مبارزه با تجمل‌گرايي اصل مسلم قرآني است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مصرف‌گرايي و اشرافي‌گري مانع دروني انقلاب اسلاميمسئول بسيج دانشگاه علامه طباطبايي: مبارزه با تجمل‌گرايي اصل مسلم قرآني است
گروه سياسي: مبارزه با تجمل‌گرايي اصل مسلم قرآني است و در آيه 45 سوره واقعه «إِنَّهُمْ كَانُوا قَبْلَ ذَلِكَ مُتْرَفِين»، واژه «مترفين» بيانگر كساني است كه با غرور از ثروت‌هايي كه حق همه مردم است استفاده مي‌كنند. .
احسان ياوري، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامي در خصوص ثروت‌اندوزي و مصرف‌گرايي را نشان از توجه ايشان به آفات فرا‌روي انقلاب دانست.

وي يكي از بزرگترين آفت‌هاي انقلاب اسلامي را بينش دنياگرايي و تجمل‌طلبي در ميان برخي افراد خواند و توضيح داد: عواقب مادي و معنوي و تبعاتي كه متوجه جامعه است مي‌تواند خسارت بزرگي به انقلاب اسلامي كه برآمده از خواست مردم است وارد كند و معنويت، وحدت اسلامي و ملي ما را سست كند.

ياوري به پيشينه تاريخي تجمل‌گرايي در ميان مسلمانان پرداخت و عنوان كرد: انحطاط مسلمانان ارتباط مستقيمي با فساد اقتصادي حاكمان اموي و ساير حكومت‌هاي بعد داشت و در اين ميان با فتح كشورهاي همسايه اعراب آداب و خصلت مادي آنها در ميان مسلمانان رسوخ پيدا كرد.

وي ادامه داد: بسياري از مشكلات اخلاقي كه موجب تنزل انسان مي‌شود و به خود اجازه مي‌دهد حق ديگران را زير پا بگذارد سرمنشاء آن تفكر دنياطلبي است كه راه را براي وارد شدن در حيطه جمع‌آوري ثروت به هر صورتي باز مي‌كند.

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه بنيانگذار انقلاب اسلامي در بيانات خود هميشه عليه خوي تجمل‌گرايي موضع مي‌گرفت، گفت: امام(ره) تجمل‌گرايي و كاخ‌نشيني را مانند هم مي‌دانست و ثروت‌اندوزي را مانع هر گونه پيشرفت علمي كشور مي‌دانست و اين نشانگر آن است كه از ابتداي انقلاب امام دغدغه داشت كه نگذارد مسير انقلاب اسلامي با تجمل‌گرايي برخي افراد به انحراف كشيده شود.

وي با بيان اينكه در هر اجتماعي گروهي حريصانه سعي در تجاوز به حقوق ديگران دارند گفت: با توجه به اينكه ثروت خود وسوسه مي‌آورد و بسياري از افراد در مواجهه با آن كنترل خود را از دست مي‌دهند اين بر عهده حاكمان است كه نگذارند عده‌اي فضا را براي نيات شوم خود مساعد ببينند.

ياوري خطري را كه امروز نظام با آن روبرو است، خطر رفاه‌زدگي دانست و ابراز داشت: اين رذيله موجب مي‌شود كه عده‌اي به خاطر ثروتي كه از راه نامشروع به دست آمده خود را برتر از ديگران بدانند و حتي چنان شود كه در قضاوتي كه بين آنها و مردم عادي مي‌شود به خاطر ثروتشان حق به آنها داده شود و اين عامل در ايجاد شكاف بين مردم و مسئولان تأثير بسزايي دارد.

وي با اشاره به اينكه مبارزه با تجمل‌گرايي اصل مسلم قرآني است اظهارداشت: در آيه 45 سوره واقعه «إِنَّهُمْ كَانُوا قَبْلَ ذَلِكَ مُتْرَفِين» واژه مترفين بيانگر كساني است كه با غرور از ثروت‌هايي كه حق همه مردم است استفاده مي‌كنند.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي اضافه كرد: اگر بخواهيم طبق تعاليم ديني نظر دهيم بايد گفت دلباختگي نسبت به ماديات كه موجب فسادهاي زيادي براي جامعه مي‌شود حرام است ولي استفاده و بهره‌گيري درست از امكانات نقطه مقابل تجمل‌گرايي است و طريق معقولانه است.

وي در پايان با اشاره به اينكه تجمل‌گرائي در جامعه يك بيماري محسوب مي‌شود گفت: در كنار آنكه بايد با كساني كه به ثروت‌هاي بادآورده رسيده‌اند و آرامش اقتصادي كشور را برهم مي‌زنند برخورد شود اما نبايد از ياد ببريم كه كشف ريشه‏هاي اين بلاي اجتماعي و درمان اساسي آن بهترين كار است.
 جمعه 1 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن