واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رويانيان: بيشتر خودروهاي داخلي ايمني ندارند
رويانيان گفت: تا كي بايد اينگونه ضعفها را تحمل كنيم، خودروهاي غير ايمن يكي از مشكلات پيش روي ما در رشد تصادفات است كه ما در اين زمينه با دانشگاهها قراردادي بستهايم تا شاخصهاي ايمني خودروها را طراحي كنيم و تا پايان سال نيز به خودروسازان فرصت اصلاح ميدهيم.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي با انتقاد از وضعيت ايمني خودروهاي توليد داخل گفت: اگر تغييراتي در زمينه بالا بردن ايمني خودروهاي كشور انجام نشود در سال 88 اسامي اين خودروها را به مردم اعلام ميكنيم.
به گزارش فارس، سردار محمد رويانيان امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به ضعفهاي موجود در ايمني خودروهاي توليدي داخل گفت: مسئله استاندارد نبودن ترمزهاي قديمي و عدم استفاده از سيستم ترمز ABS شدت حادثه را در تصادفات رانندگي چندين برابر ميكند.
وي گفت:سقف بعضي از خودروها به علت ضعف ساخت به گونهاي است كه با يك واژگوني باعث كشته شدن سرنشينان خودرو ميگردد.
رويانيان گفت: تا كي بايد اينگونه ضعفها را تحمل كنيم، خودروهاي غير ايمن يكي از مشكلات پيش روي ما در رشد تصادفات است كه ما در اين زمينه با دانشگاهها قراردادي بستهايم تا شاخصهاي ايمني خودروها را طراحي كنيم و تا پايان سال نيز به خودروسازان فرصت اصلاح ميدهيم.
وي گفت:در صورتيكه ضعفهاي ايمني خودروها تا پايان سال برطرف نشود در سال 88 اسامي خودروهاي فاقد ايمني را به مردم اعلام ميكنيم تا كساني كه به جان خود و خانوادههايشان اهميت ميدهند از خريداري اين خودروها خودداري كنند.
رويانيان وجود خودروهاي فرسوده را نيز چالش جدي پيش رو در زمينه مرگ و مير در تصادفات ذكر كرد و گفت: خودروهاي فرسوده نيز بايد به زودي از رده خارج شوند كه در اين زمينه نيز بايد با شدت بيشتري عمل كرد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با انتقاد شديد از توليد موتورسيلكتهاي فاقد ايمني و استاندارد در كشور گفت: چرا بايد در ايران موتورسيكلتهاي فاقد ايمني و استاندارد مانند قارچ توليد شود.
وي گفت: زماني كه موتورسيكلتهاي بدون ايمني با قيمتهاي ارزان در اختيار جوانان قرار ميگيرد با اين مشكل مواجه ميشويم كه 20 درصد از فوت شدگان تصادفات كشور را موتورسيكلت سواران تشكيل ميدهند كه اين رقم در بعضي از استانها نيز به بيش از 40 درصد ميرسد.
سردار رويانيان با بيان اينكه بيش از 40 درصد از متوفيان حوادث رانندگي يك طرف آن را كاميون تشكيل ميدهند گفت: بايد پليس حركت كاميونها را كنترل كند زيرا 300 هزار كاميون فعال در كشور وجود دارند كه در زمينه نصب GPS براي كنترل آنها متاسفانه هنوز اين مقاومت از سوي وزارت راه شكسته نشده است.
وي با اشاره به نصب GPS روي 90 درصد از اتوبوسهاي مسافربري بين شهري گفت: 40درصد از سواريهاي مسافري بين شهري نيز به GPS مجهز شدند و علاوه بر آن درصدد نصب GPS بر روي نيسانها نيز هستيم كه هم اكنون در اين راستا 15 درصد از نيسانها به GPS مجهز شدهاند.
برخورد با رانندگاني كه شئونات اجتماعي را رعايت نميكنند
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي با گلايه از رانندگاني كه شئونات اجتماعي را رعايت نميكنند گفت: تماسهاي زيادي از سوي خانوادها با مركز 110 داشتيم كه در زمينه عدم رعايت شئونات اجتماعي از سوي رانندگان گلايه داشته و درخواست برخورد پليس را با اين افراد را داشتند.
وي ادامه داد: پليس با اين گونه رانندگان برخورد قاطع خواهد داشت و اين افراد را به مرجع قضايي معرفي ميكنند.
80 درصد از تصادفات مرگ آفرين مرداد به دليل نقص فني و فرسودگي خودروها بود
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي با اشاره به نزديك شدن به پايان تعطيلات تابستاني گفت:پليس با شدت طي 2 هفته آينده با تخلفات رانندگي برخورد ميكند.
وي با بيان اينكه در شهريور ماه سال 85 روزانه 100 نفر به دليل تصادفات رانندگي كشته شدند گفت: اين رقم در شهريور 86 به روزانه 85 نفر رسيد كه اميدواريم با همكاري رانندگان و عدم تخلف اين رقم امسال كاهش يابد.
رويانيان ادامه داد: يكي از دلايل تصادفات مرگ آفرين در مرداد امسال نقص فني خودروها و فرسودگي آنها بوده است بطوريكه 80 درصد از تصادفات مربوط به اين خودروها بود.
مديران شهري به جاي جوسازي به فكر حل مشكلات مردم باشند
رئيس پليس راهنمايي با اشاره به نزديكي به آغاز سال تحصيلي جديد گفت:در برخي از شهرهاي كشور تعداد تاكسيها و اتوبوسها طي 2 سال گذشته 2 برابر شده است گفت: اما متاسفانه ميبينيم كه هنوز هم مردم در جهت حمل و نقل عمومي دچار مشكل هستند كه اين موضوع نشان ميدهد كه از حداكثر ظرفيت تاكسي در برخي از شهرها استفاده نميشود.
وي گفت: چگونه است كه پليس در يكي از شهرهاي كشور طي يك روز 170 خودروي ون را كه سرويس دهي نمي كردند توقيف نمود و يا طي 2 روز 700تاكسي كه كار نميكردند را متوقف ساخت.
رويانيان گفت:به مديران شهري توصيه ميكنم به جاي پرداختن به مسائل حاشيهاي و جوسازي جدا به فكر مردم باشند و خودم نيز به عنوان رئيس ستاد حمل و نقل و سوخت اعلام آمادگي ميكنم كه آماده همكاري با كليه دستگاهها در زمينه رفع مشكل سوخت وسايل نقليه عمومي هستم.
رويانيان گفت: امروز بزرگترين مشكل در سطح شهر عدم مديريت است.
آغاز ساخت نهضت پمپ بنزين سازي در كشور
رئيس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور در ادامه با اشاره به ورود ساليانه بيش از 1 ميليون خودرو به چرخه حمل و نقل كشور گفت: با افزايش اين ميزان خودرو به كشور طي 32 سال گذشته حتي يك پمپ بنزين به تهران اضافه نشده است.
وي گفت: در سال 55 تعداد 117 پمپ بنزين در تهران وجود داشت ولي امروز بعد از 32 سال 110 پمپ بنزين در تهران فعال است و آن وقت ميگوييم چرا در پمپ بنزينها با صف روبرو هستيم.
وي در مورد علت صفوف پمپ بنزينها گفت: كاهش جايگاه پمپ بنزين به همراه قطعي برق و بنزين فروشي سر ماه تعدادي از خودروها باعث بروز صفهاي سنگين در پمپ بنزينها شده است.
رويانيان با بيان اينكه در تهران حداقل به 100جايگاه پمپ بنزين نياز داريم گفت: بايد فرهنگ ايجاد پمپ بنزينهاي كوچك، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف و حتي شهركها ايجاد شود.
وي ادامه داد:به دنبال اين هستم تا كليه شهركها داراي بالاي 500خانوار را شناسايي و در آن محلها پمپ بنزين احداث كنيم تا از ترددهاي غير ضروري ساكنان اين شهركها جهت سوخت گيري به سطح شهر جلوگيري كنيم.
وي گفت: برابر مصوبه ستاد حمل و نقل و سوخت تعداد پمپ بنزين و نفت و گاز در كشور به 2 برابر افزايش يافته و تعداد جايگاههاي CNG نيز ظرف يكسال به 1800 عدد برسد.
وي ادامه داد: هم اكنون 500جايگاه CNG در كشور داريم كه تعدادي نيز به صورت كامل فعال نشده اس
چهارشنبه 30 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]