واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: مهلت 2 هفتهاى مجلس براى انجام اصلاحات در وزارتخانهچرا وزير آموزش و پرورش هميشه استيضاح مىشود؟
گروه اجتماعى - عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفت: نمايندگان مجلس مهلت 2 هفتهاى به علىاحمدى براى ايجاد اصلاحات در آموزش و پرورش دادند. داوود محمدجانى درخصوص موضوع استيضاح وزير آموزش و پرورش گفت: هنوز طرح استيضاح وزير آموزش و پرورش به هيئت رئيسه مجلس ارائه نشده است زيرا به وزير آموزش و پرورش فرصت داديم تا اصلاحات موردنظر نمايندگان مجلس را انجام دهد. وى افزود: اگر اصلاحات نمايندگان مجلس انجام شود، ديگر استيضاحى صورت نخواهد گرفت ولى اگر اين اصلاحات انجام نشود، بعد از پايان تعطيلات مجلس، طرح استيضاح وزير آموزش و پرورش به هيئت رئيسه مجلس ارائه خواهد شد. محمدجانى به عمدهترين مواردى كه نمايندگان مجلس نسبت به آن اعتراض دارند، اشاره كرد و اظهار كرد: مطالبات فرهنگيان، عدم بكارگيرى نيروهاى حق التدريس و نهضتي، اصلاح بخشنامه ساماندهى و مديريت نيروى انسانى در آموزش و پرورش و بكارگيرى نيروهايى ناتوان در مسند سازمانها و ادارات آموزش و پرورش از عمده مواردى است كه نمايندگان مجلس به وزير آموزش و پرورش اعتراض دارند. اين درحالى است كه على احمدى در واكنش به سوالات خبرنگاران درباره استيضاح وى و نحوه تعامل او با نمايندگان مجلس شوراى اسلامى در جلسات برگزار شده ، با طرح اين سوال كه چرا وزير آموزش و پرورش بايد جزو پايينترين آراى نمايندگان باشد و هميشه مورد استيضاح قرار بگيرد؟ در دفاع از خود اذعان داشت : مگر من موجب كسرى در آموزش و پرورش شدهام و نارسايىهاى به وجود آمده بحث يك سال و دو سال است؟ ديدار با نمايندگان بهترين فرصت است تا مسائل آموزش و پرورش كشور را بيان كنيم اما آسيبهايى كه وجود دارد بسيار نگران كننده است. وى در سومين نشست خبرى خود كه به مناسبت هفته دولت و با محوريت ارائه گزارش عملكرد دولت نهم در حوزه آموزش و پرورش برگزار شد، تاكيد كرد: مگر بنده موجب كسرى در آموزش و پرورش شدهام؟ و اولين سوالى كه من مىكنم، اين است كه چرا وزير آموزش و پرورش از زمان نخست وزيرى آقاى موسوي، بايد داراى پايينترين آراى نمايندگان مجلس باشد و چرا هميشه بايد استيضاح شود؟ و اصلا و اساسا، چرا همه وزارى آموزش و پرورش داراى اين دو ويژگى هستند، بدون آنكه اين موضوع ربطى به نوع مجلس و دولت و خط فكرى آنها داشته باشد؟ كنكاش كنيم، ببينيم علت چيست.وى افزود: امروز اتفاق نظر بين دولت و مجلس در مورد كسرىهاى آموزش و پرورش به راحتى به دست نيامده، بلكه به دست آمدن آن، ناشى از مطرح شدن مسائلى مثل ساماندهى نيروى انسانى آموزش و پرورش و رسيدگى به نارضايتىهاست.
على احمدى افزود: تا چند ماه قبل، كسى به اينكه آموزش و پرورش كسرى دارد، بها نمىداد و اين در حالى است كه ما براى حل مشكلات آموزش و پرورش پيشرفت حاصل كردهايم.
وى با بيان اينكه ما امروز در آموزش و پرورش يك ريال پاداش به همكاران خود نمىدهيم و اضافه كارى پرسنل آموزش و پرورش به شدت دچار مضيقه است، گفت: امروز، اضافه كارى كمك خرج زندگى كارمندان است و اين در حالى است كه در آموزش و پرورش از پرداخت اين اضافه كارى خبرى نيست.
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]