تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815604736




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شهرام ناظری و بزرگترین نشان فرانسه لژیون دونور


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: بزرگترین نشان فرهنگی فرانسه به نام لژیون دونور به شهرام ناظری، خواننده موسیقی سنتی ایران اهدا شد.
این نشان طی مراسمی در ساعت هشت شنبه شب (به وقت فرانسه) 28 سپتامبر (هفتم مهر) در تئاتر شهر پاریس (Theatre de la Ville) به شهرام ناظری اعطا شد.
نشان لژیون دونور سه درجه دارد که آقای ناظری بالاترین درجه آن، شوالیه لژیون دونور را دریافت می کند.
تاکنون از ایران رضا دقتی (عکاس)، شیرین عبادی (برنده جایزه صلح نوبل)، محمود حسابی (بنیانگذار فیزیک و مهندسی نوین در ایران)، عباس کیارستمی (کارگردان سینما)، پری صابری (کارگردان تئاتر)، جلال ستاری (اسطوره شناس)، محمدعلی سپانلو (شاعر)، ایران تیمورتاش (دختر وزیردربار رضا شاه پهلوی) و عده ای دیگر نشان لژیون دونور را کسب کرده اند.

شهرام ناظری نخستین خواننده از ایران و همچنین نخستین کرد است که نشان لژیون دونور دریافت می کند.
تصمیم اهدای این نشان به شهرام ناظری یک سال پیش گرفته شد ولی به دلایل گوناگون مراسم اهدای آن به تعویق افتاد.
وی به مناسبت دریافت نشان لژیون دونور کنسرتی نیز در پاریس اجرا کرد.
شهرام ناظری درباره دلیل اهدای نشان لژیون دونور به وی گفت: "این نشان شوالیه را به هنرمندانی اهدا می کنند که قدمهای نویی در راه هنر برداشته و در راه فرهنگ، حرکت و جهشی به وجود آورده باشند، علت اینکه من را برای این نشان انتخاب کردند این بوده که توانستم در طیف فرهنگی غربیها و معرفی فرهنگ شرق به غرب، تأثیرگذار باشم و در عین حال یکی دیگر از علتها معرفی مولانا جلال دین رومی بلخی به غرب و تأثیری بوده که در این راه داشتم".
اهدای نشان لژیون دونور به شهرام ناظری در سالی صورت می گیرد که از سوی سازمان علمی فرهنگی ملل متحد (یونسکو) به نام مولانا جلال الدین رومی، شاعر و عارف بزرگ پارسی گوی نامگذاری شده است.
شهرام ناظری نشان لژیون دونور را بزرگترین هدیه ای توصیف می کند که ظرف سه دهه اخیر دریافت کرده است و می افزاید: "ارج کارهایی را که در راه معرفی مولانا انجام دادم گرفتم و خیلی از این بابت خیلی خوشحالم."
او می گوید: "زمانی که اشعار مولانا را با موسیقی اصیل اجرا کردم، هیچیک از خوانندگان این اشعار را مناسب موسیقی ایرانی نمی دانستند، حتی استاد بنان سعی کردند من را متقاعد کنند تا که با اشعار سعدی و حافظ آواز بخونم.
به گفته شهرام ناظری، اشعار مولوی به همراه خودش الحان باستانی و ریتمهای از یاد رفته را به موسیقی اصیل ایرانی برگرداند.



==============================================

لژیون دونور برای شهرام ناظری؛ این صدای شرق است



شهرام ناظری به خاطر يک عمر دستاورد هنری در زمينه موسيقی سنتی ايران شنبه شب بالاترين نشان فرهنگی فرانسه را دريافت کرد.
نشان فرهنگی شواليه فرانسه يا «لژيون دونور» به همراه يک ديپلم افتخار توسط «ترا نووا» مشاور فرهنگی رييس جمهوری فرانسه در سالن تئاتر شهر پاريس به اين خواننده ايرانی اعطا شد.
«ترا نووا» از شهرام ناظری به خاطر ارائه موسيقی شرق و آشناکردن مردم فرانسه با مولانا از او تشکر کرد و اجرای کنسرت های وی را تاثيرگذار خواند.
وی گفت: اجراهای ناظری زيباترين و تاثيرگذارترين برنامه های تالار شهر پاريس است که در سال بيش از ۴۰۰ برنامه دارد.
شهرام ناظری، نخستين خواننده ايرانی و در عين حال نخستين کرد است که نشان عالی شواليه فرانسه را دريافت می کند. اين نشان سه درجه دارد که آقای ناظری بالاترين درجه آن را بدست آورد.
شهرام ناظری در اين مراسم از حمايت مردم و همچنين زحمات مادرش قدردانی کرد.

اعطای نشان شواليه از سوی دولت فرانسه يک سال پيش به تصويب رسيد و به خاطر نقش ساليانی که شهرام ناظری در فستيوال های خارجی برای آشنا کردن طيف اروپايی با موسيقی شرق و نيز ايجاد تحول در اين رشته بوجود آورده به او داده شد.


آثار شهرام ناظری
شهرام ناظری در سال ۱۳۲۸ در کرمانشاه بدنيا آمد و از همان اوان کودکی زير نظر خانواده فرهنگی خويش آوازهای ايرانی و کردی را فرا گرفت. وی در زمانی که ۱۱ ساله بود به اجرای برنامه های مختلف در راديو و تلويزيون ايران پرداخت و در سال ۱۳۵۵ به مقام اول در نخستين کنکور موسيقی (باربد) دست يافت.
شهرام ناظری با حضور در محضر اساتيدی چون عبداله خان دوامی، نورعلی خان برومند، عبدالعلی وزيری، محمود کريمی و ديگران به فراگيری رديف ها و گوشه های آواز ايرانی پرداخت و تلاش کرد تا سبک جدیدی را در موسیقی سنتی ایران عرضه کند.
يکی از شاخص ترين دوره های فعاليت اين خواننده ايرانی به همکاری وی با گروه چاووش به سرپرستی محمدرضا لطفی باز می گردد که همراه با محمد رضا شجريان با استفاده از سازهای سنتی، ترانه ها و سرودهای حماسی را اجرا کرد.
وی بعد از پيروزی انقلاب کارهای بسياری در زمينه موسيقی سنتی ارائه کرده و بويژه با کار بر روی اشعار مولانا در سه دهه گذشته جريانی را پيگيری می کند که بنا به تعريف او به « موسيقی عرفانی» شهرت یافت.
از برجسته ترين آثار شهرام ناظری در اين زمينه می توان به انتشار نوار« گل صدبرگ» در سال ۱۳۶۵ خورشيدی اشاره کرد که از پرفروشترين آثار او به شمار می رود و همچنين « يادگار دوست» که خود تحولی مهم در زمينه موسيقی عرفانی محسوب می شود. همچنين بايد از ديگر آثار متاخر تر او در اين زمينه ياد کرد که از جمله آنها «مثنوی موسی و شبان» و «ديوان شمس» است که به صورت آوازی اجرا شده است.
وی در طول دو دهه گذشته کنسرت های بسياری را به ويژه در کشورهای اروپايی و آمريکا اجرا کرده است و توانسته که آواز ايرانی را در سالن های بزرگ جهان طنين انداز کند.
شهرام ناظری تاکنون آثار خود را در ۳۵ نوار در دسترس علاقمندان به موسيقی قرار دهد که برخی از اين آثار به طور مشخص به نواها و آواهای کردی اختصاص دارد.




شهرام ناظری و بزرگترین نشان فرانسه لژیون دونور


نشان لژیون دونور برسینه شهرام ناظری

شهرام ناظری بالاترین نشان کشور فرانسه (شوالیه) رادریافت کرد واین نشان برسینه این هنرمند گرانقدر کشورمان نقش بست.
افتخاری دیگر برای هنر این بوم کهن.حقا که این نشان برازنده تواست استاد به پاس از قدم گذاشتن در راهی که همه تازمانی از پاگذاشتن دراین راه ابهام داشتندوحتی ناظری رابه خاطر اینگونه آوازخوانی وشیوه ایکه در موسیقی ملی پدیدآورده بود موردانتقادقرار میدادند.اما او ادامه داد...چونکه یقین داشت که میتواند درموسیقی سنتی ایران نوآوری کند ودیدیم که چنین شد و او توانست که فعالیتهای چند دهه ای خود را به ثمر برساند.
علت عاشق زعلتها جداست عسق اصطرلاب اسرار خداست
هرچه گویم عشق راشرح وبیان چون به عشق آیم خجل باشم ازآن http://www.bbc.co.uk/worldservice/images/2007/10/20071005170338nazwri_web3.jpg



http://www.bbc.co.uk/worldservice/images/2007/10/20071005170045nazwri_deg3.jpg
اما گوشه هایی ازمراسم اهدای نشان شوالیه به استاد ناظری:
این مراسم ساعت هشت شب با سخنرانی رئیس تئاتر شهر پاریس ژرارد ویولت و حضور مشاور فرهنگی رئیس جمهور والری ترانووآ و جمعی از شخصیتهای سرشناس هنری فرانسوی و ایرانی، برگزار شد. این مراسم به دنبال کنسرتی بود که در سالن تئاتر شهر پاریس برگزار شد. با شهرام ناظری درباره نشان افتخار و کنسرت پاریس صحبت کردم:
آقای ناظری گفت: برنامه کنسرت کوچکی بود که در تئاتر شهر پاریس به همراه داریوش طلایی، استاد تار و سه تار اجرا کردیم. در این کنسرت برای اولین باری بود که بداهه نوازی کردیم. به هر حال چون دو نفر باسابقه هستیم و سالها قبل با هم کار کرده بودیم، تصمیم گرفتیم این کار را بدون تمرین قبلی انجام بدهیم.
http://www.bbc.co.uk/worldservice/images/2007/10/20071005110902nazwri_deg1.jpg
عکس:رضادقتی-وبلاگ حافظ ناظری

http://www.bbc.co.uk/worldservice/images/2007/10/20071005110928nazwri_deg2.jpg
تشکر استاد از زحمات مادربعدازدریافت نشان شوالیه
از زبان استاد:
بعد از سخنرانی و مراسم رسمی دولت فرانسه، این نشان را با حضور مشاور فرهنگی رئیس جهمور فرانسه به همراه سخنرانی احساسی رئیس تئاتر شهر به من اهدا کردند. در این مراسم از من صحبت کردند و تاثیر گذاری صدای من و اینکه صدای من، ارتباط فرانسه است با فرهنگ ایران. بعد از اهدای نشان که یکی از لحظات بزرگ زندگی من بود، من از خدای خودم تشکر کردم و از تمام هموطنان خودم در ایران و خارج از ایران که در این سی سال من را حمایت کردند، تشکر کردم. اگر هم قرار باشد از یک نفر تشکر کنم، از روح بزرگ مادرم که خیلی برای من مشقت های زیادی رو کشیده تشکر می کنم.
درباره نشان:
این مدال، یک مدال و نشان رسمی فرانسه است و غیر از مدال یک نشان کوچکی هست که میشود بر یقه زد. نشانی که احترام زیادی داره و به طور مثال اگر این مدال را به همراه داشته باشید، اگر یک نظامی فرانسوی شما را ببیند، به شما سلام نظامی می دهد. گرفتن این نشان بسیار سخت است، چون مراحل زیادی برای دریافت این نشان وجود دارد و باید از صافی های دولتی و هنری بگذرد و بعد تحقیق بسیار این نشان را به هنرمندان اهدا می کنند

پیامهای تبریک هنرمندان کشور به استاد ناظری

http://www.bbc.co.uk/worldservice/images/2007/10/20071005110958nazwri_web2.jpgسفیرفرانسه

حسین علیزاده در پیام مهرآمیز خود به شهرام ناظری اعطای نشان شوالیه فرانسه را به وی تبریک گفته است:
حسین علیزاده در پیام مهرآمیز خود به شهرام ناظری اعطای نشان شوالیه فرانسه را به وی تبریک گفته است.
حسین علیزاده آهنگساز و نوازنده تار با ارسال پیام خویش که برای انتشار در اختیار خبرگزاری مهر قرار داده است مراتب سپاس و امتنان خود را از اعطای بالاترین نشان فرهنگی فرانسه به شهرام ناظری اعلام داشته است.
متن این پیام کوتاه چنین است : "هنرمند عزیز و استاد گرامی شهرام ناظری، با اشک شوق وغرور وصف ناپذیر و با سپاس از ارمغانی که به هنر و تاریخ ایران زمین سپردی و به امید روزگاری که هنرموسیقی در وطن عزیزمان نیزدر جایگاه و شأن و منزلت شایسته خود قرار داشته باشد ".
خبرگزارى مهر


پیام تبریک خانه موسیقی به شهرام ناظری:
خانه موسیقی با ارسال پیامی دریافت نشان فرهنگی فرانسه را به شهرام ناظری تبریک گفت.
هیئت مدیره خانه موسیقی دریافت نشان شوالیه توسط شهرام ناظری را مایه افتخار جامعه هنری دانسته و به او تبریک گفته است.متن این پیام چنین است : "هنرمند گرانمایه ، جناب آقای شهرام ناظری،بسیار خوشحالیم که طنین صدا و آوای گرم و آشنایتان فراتر از مرزهای زمینی بر دل و جان شنوندگان و مخاطبان دیگر سو نشسته و تحسین آنها را برانگیخته است.
فرهنگ و هنر ایران،این مرز پرگهر،همواره با تلاش و کوشش عالمانه هنرمندان ارزشمند، تازگی وغنا یافته است.
"خانه موسیقی" دریافت بالاترین نشان فرهنگی کشور فرانسه را که برای مردم ایران بویژه جامعه هنری و موسیقیدانان مایه مباهات و افتخار است به جناب عالی تبریک می گوید
مهر

عزت الله انتظامی دریافت این نشان رابه استادناظری تبریک گفتند
دراین پیام آمده است:موفقیت بزرگ جنابعالی رادرکسب عالیترین نشان فرهنگی فرانسه که تاکید وتاییدی برحقانیت وتوانمدی شمادرحوزه موسیقی اصیل کشورمان است صمیمانه تبریک میگویم وآرزودارم همیشه درآسمان موسیقی شاهدموفقیت شما باشیم
ایرنا

بنال ای بلبل دستان ...
گزارش اهدای بالاترین نشان فرهنگی فرانسه به شهرام ناظری
http://www.aftab.ir/news/2007/sep/30/images/8700502371913b59c3702f408db5810a.jpg
بنال ای بلبل دستان، ازیرا ناله‌ی مستان میان صخره و خارا اثر دارد، اثر دارد
هفته گذشته بالاترین نشان فرهنگی دولت فرانسه - لوژیون دونور - به "شهرام ناظری" اعطا شد.
نشان فرهنگی شوالیه‌ی فرانسه، به‌همراه دیپلم افتخار ۱۲ برگه‌یی، توسط "ترا نووا – مشاور فرهنگی رییس جمهور سابق فرانسه، ژاك شیراك - در یكی از قدیمی‌ترین تالار‌ها شهر پاریس به "بلبل پارسی‌خوان دنیا" تقدیم شد.
ناظری تنها خواننده‌ی ایرانی است كه بالاترن لوژیون دونور را دریافت می‌كند.
در این مراسم، ترا نووا عنوان كرد، با صدای شهرام ناظری همه‌ی ما به موسیقی شرق نزدیك شده و با مولانا جلال‌الدین محمد بلخی آشنا شده‌ایم.
او گفت، اجرای‌های ناظری زیباترین و تاثیرگذارترین برنامه‌های تالار شهر پاریس است كه در سال بیش از ۴۰۰ برنامه دارد.
سپس شهرام ناظری در جایگاه قرار گرفت؛ از همه‌چیز تشكر كرد. خدای را سپاس گفت و ابراز كرد كه همواره قدردان مردم ایران در داخل و خارج از كشور است؛ چراكه باور دارد طی ۳۰ سال گذشته به‌خوبی حمایتش كردند. او از مادرش یاد كرد كه برای به ثمر رساندنش مشقت‌های زیادی كشیده است.
وزیر فرهنگ سابق دولت فرانسه در سخنان با لحنی طنزآمیز ابراز كرد رابطه سیاسی ما با ایران شاید گاهی دچار اشكالاتی شده و تاریك بنماید، اما با هنر و هنرمند همواره راه ما روشن است.
اعطای این نشان از یك‌سال پیش توسط دولت گذشته‌ی فرانسه به تصویب رسیده بود، توسط سفیر فرانسه در ایران به یقه‌ی ناظری چسبانده شد.
شهرام ناظری دقایقی پس از دریافت نشان به خبرنگار ایسنا گفت، وقتی كشوری در پی شناخت و تحقیق درباره‌ی فرهنگ و ایران است، وقتی تلاش می‌كند كه فرهنگی را بشناسد و بشناساند، به‌طور قطع فعالیتش در هر رابطه‌ای تاثیر گذار خواهد بود. سپس با این بیت ادامه داد:
بنال ای بلبل دستان، ازیرا ناله‌ی مستان میان صخره و خارا اثر دارد، اثر دارد
ناظری عنوان كرد، این نشان، بزرگ‌ترین هدیه‌ای است كه طی سه دهه اخیر دریافت کرده‌ام، اجر کارهایی را که در راه معرفی مولانا انجام دادم گرفتم و از این بابت بسیار خوشحالم.
اما پیش از آغاز این مراسم از مدت‌ها پیش مردم پاریس در انتظار شنیدن صدای شرقی خوان مولانا بودند.
یك‌هزارو ۲۰۰ نفر، صندلی‌هایی را از پیش رزرو كرده بودند تا صدای پاواروتی ایران را بشنوند.
شهرام ناظری قطعاتی از مثنوی‌های مولانا و اشعاری از شفیعی كدكنی را اجرا كرد.
این برنامه ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ با تارنوازی داریوش طلایی همراه بود. نوید خاورزمینی هم بر سازهای كوبه‌یی می‌كوبید.
ناظری خواهند:
علت عاشق ز علت‌ها جداست عشق اسطرلاب اسرار خداست
عشق آن باشد كه حیرانت كند بی‌نیاز از كفر و ایمانت كند
دوباره خواند این بار از مجموعه‌ی حلاج كدكنی:
در آیینه دوباره نمایان شد:
با ابر گیسوانش در باد،
باز آن سرود سرخ "انا الحق"
ورد زبان اوست.
تو در نماز عشق چه خواندی؟
كه سال‌هاست
بالای دار رفتی و این شحنه‌های پیر
از مرده‌ات هنوز
پرهیز می‌كنند.
نام ترا، به رمز
در پایان مراسم خبرنگارها ناظری را دوره ‌كرده بودند. عمده‌ی سوال‌هایشان درباره‌ی نشان و تاثیر آن در روابط ایران و فرانسه بود.
استادناظری قرار است ۱۵ اكتبر - اول آبان‌ماه سال جاری - برای بزرگداشتی دیگر از مولانا، در فستیوال باربیكین انگلستان بخواند.
در فستیوال باربیكین، محسن نفر - نوازنده‌ی تار، سینا جهان‌آبادی - كمانچه و آلتو كمانچه -، حسین رضایی‌نیا - دف -، سهیل امینی - بربط - و نوید افقح - تنبك - می‌نوازند.
گزارش: خبرگزارى ايسنا

شوالیه موسیقی ایران بامداد امروز پس از ورود به فرودگاه مهرآباد با استقبال خوب علاقمندان مواجه شد.

http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2007/10/302532_orig.jpg


http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2007/10/302530_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2007/10/302531_orig.jpg

این تاپیک فوق آلعاده خوب در گوگل ایندکس شده سومین نتیجه ما رو نشون میده و 2 تایی بالایی سایت بی بی - 30 و رادیو فرد-ا است


این هم جالبه ! استاد ناظری چه خوب در سایت ما به چشم گوگل میاددداااا

این رو دیدم که کسانی خیلی سرچ کرده بودند :

شهرام ناظری و بزرگترین نشان فرانسه لژیون دونور

لینکش اینه
http://www.google.com/search?hl=fa&q=%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%85+%D9% 86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%DB%8C+%D9%88+%D8%A8%D8%B2%D8% B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D9%86%D8%B4%D8%A 7%D9%86+%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87+%D9%8 4%DA%98%DB%8C%D9%88%D9%86+%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%88 %D8%B1&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr (http://www.google.com/search?hl=fa&q=%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%85+%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%DB %8C+%D9%88+%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86+ %D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86+%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%8 7+%D9%84%DA%98%DB%8C%D9%88%D9%86+%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%88%D8 %B1&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr)=

حتما روی اسم سایت خودمون که الان رتبه دوم رو داره کلیک کنید تا برگرده به سایت خودمون
الان فقط رادیو بی-بی--سی و رادیو ف-ردا بالاار از خودمونن دقیقا بعدش ماییم
مجله خانواده سبز - سایت خبری فارس نیوز سایت هم آواز و ایران نیوک هم در لیست هستند
اینم برای من جالب بود



اخبار کاملو میتونید از این بخش بگیرید :

بعضی از نتایج خوب جستجوی سایت ما در موتورهای جستجوگر (http://p30city.net/showthread.php?t=799)






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 590]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن