واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: در نشست پنجمین جشنواره بین المللی فیلم رم؛
اسکورسیزی: "زندگی شیرین" فلینی نقطه عطف سینما بود
مجله سی نت: خالق فیلمهای "راننده تاکسی" و "گاو خشمگین" اعتقاد دارد "زندگی شیرین" فدریکو فلینی نقطه عطف سینما بود و قوانین فیلمسازی را از نو تعریف کرد.
نسخه ترمیمشده فیلم کلاسیک فلینی روز شنبه با معرفی مارتین اسکورسیزی در پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم رم به نمایش درآمد.
کارگردان آمریکایی در جلسه نمایش "زندگی شیرین" در پایتخت ایتالیا، گفت: "به اعتقاد من سینما به پیش و بعد از «زندگی شیرین» تقسیم میشود. این فیلم قوانین را شکست."
اسکورسیزی با اشاره به فیلمهایی چون "بن هور" و "اسپارتاکوس"، گفت: "تا پیش از این فیلم و در دهه 1950، بخش زیادی از دنیای سینما را فیلمهای مجلل تشکیل میدادند."
"زندگی شیرین" فدریکو فلینی تولید سال 1959 و داستان روزنامهنگاری با بازی مارچلو ماسترویانی است که در ت***** ناکام برای رسیدن به عشق و خوشبختی چند هفته را در رم میگذراند.»
اسکورسیزی گفت: "این فیلم نه داستان دارد و نه طرح داستانی، با این حال مدت زمان آن حدود سه ساعت است. فلینی بعد از این فیلم دیگر هیچوقت یک داستان را سرراست تعریف نکرد."
او ادامه داد: "بیش از همه شخصیت مارچلو ماسترویانی را دوست دارم، به خاطر روند رو به نزول او و نگاهش در پایان فیلم."
"زندگی شیرین" سال 1960 برنده جایزه نخل طلای جشنواره کن شد. این فیلم در چهار رشته نیز نامزد اسکار بود و جایزه اسکار بهترین طراحی لباس را برد. آنیتا اکبرگ و آنوک امه دیگر بازیگران "زندگی شیرین" هستند.
نسخه کاملا ترمیمشده این کلاسیک 178 دقیقهای به مناسبت پنجاهمین سال نمایش فیلم برای اولین بار در رم روی پرده رفت.
اسکورسیزی خود به خاطر نگاه سخت و سازشناپذیرش به جنبه تاریک زندگی آمریکایی در فیلمهایی چون "راننده تاکسی" و "رفقای خوب"، جایگاهی تاریخی در سینما دارد.
پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم رم پنجشنبه پیش با نمایش فیلم "شب آخر" با بازی کایرا نایتلی و ایوا مندس در میان اعتراض صدها سینماگر ایتالیایی آغاز شد.
آنها که به کاهش بودجه بخش هنر از سوی دولت ایتالیا معترض هستند، افتتاحیه مهمترین رویداد سینمایی شهر رم را بهترین فرصت برای بیان اعتراض خود تشخیص دادند. جشنواره رم 2010 تا پنج نوامبر (14 آبان) ادامه دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 243]