واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 900 بسته فرهنگي به مساجد مشهد ارسال شد
مشهد - خبرگزاري مهر: مسئول ستاد مردمي مهدويت مشهد از ارسال 900 بسته فرهنگي به مساجد از سوي ستاد مردمي مهدويت مشهد خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام رضاعلي عزيزي ظهر امروز در نشستي خبري در جمع خبرنگاران افزود: ستاد مردمي دائمي مهدويت در مشهد و برخي شهرهاي استان هاي خراسان خراسان به همت هيئتهاي مذهبي و پايگاه هاي مساجد و با حمايت نماينده مقام معظم رهبري در مشهد و همكاري سازمان ها و نهادهاي مختلف سطح شهر از 22 مرداد ماه مطابق با دهم شعبان المعظم آغاز به كار كرده و در نظر دارد به صورت دائمي فعال بوده و بتواند در سال برنامه هاي مهدويت را دنبال كند.
وي با اشاره به رويكرد فلسفي و محتوايي برنامه هاي اين ستاد جهت جبران خلا ارتباط فكري مردم، سازمانها و نهادها با امام زمان (عج)، اظهار داشت: با توجه به فرموده حضرت مهدي (عج)، عدم همدلي و يكپارچگي شيعيان، مهمترين عامل تاخير ظهور ايشان مي باشد لذا تلاش ما بر اين است كه با برنامه ريزي دقيق و مدون در ستاد مردمي مهدويت، زمينه تحقق اين همدلي و انسجام وحركت هاي آگاهانه مهدي طلبي، در جامعه ايران وجهان اسلام، بيش از پيش فراهم شود.
حجت الاسلام عزيزي، تبيين انتظارات امام زمان (عج) از پيروان راستين خود، مبارزه با انحرافات، خرافات و بدعت هاي دنيا طلبان و جريان هاي استكباري، احياء ارزش هاي اسلامي فراموش و كمرنگ شده به ويژه فرهنگ انتظار، آشنا نمودن نسل جوان با انديشه و سيره حضرت مهدي (عج)، نهادينه كردن وظايف منتظران و پرورش منتظران حقيقي، جهت دهي افكار و خلاقيت هاي جامعه به سوي قرن مهدويت، ايجاد روحيه اميد و نشاط براي زمينه سازي ظهور، آشنايي مردم با ويژگي هاي حكومت جهاني حضرت مهدي (عج)، ايجاد موج اجتماعي در حركت به سوي شناخت و معرفت ولي عصر(عج)، ايجاد وحدت رويه در برگزاري مراسمات مربوط به حضرت مهدي (عج)، تقويت ارتباط جامعه اسلامي با رهبريت ديني و پاسخ به مهمترين نياز جامعه بشري (گرايش به منجي) در عصر حاضر و شبهات پيرامون آن را از ضرورت هاي تشكيل ستاد مردمي مهدويت برشمرد.
مسئول ستاد مردمي مهدويت در مشهد در تشريح برنامه هاي دهه مهدويت ابراز داشت: برنامه هاي دهه مهدويت 22 مرداد ماه، مطابق با دهم شعبان المعظم در مناطق 12 گانه مشهد و شهرستان هاي استان هاي خراسان (كه اعلام آمادگي نموده اند) به مرحله اجرا در آمده است.
وي تشريح كرد: در نخستين بخش از برنامه ها، با عنوان «پيوند خرد با انديشه هاي نوراني امام زمان(عج)»، ده حديث از احادث امام مهدي (عج) در قالب جزوه «شبنمي از معرفت» به همراه ترجمه و برداشت هاي آن، تدوين و در اختيار ائمه جماعات مساجد قرار گرفت .
حجت الاسلام عزيزي با اشاره به اينكه در همين راستا 900 بسته فرهنگي به مساجد مشهد ارسال شد، گره خوردن افكار مردم به بهترين وجه با انديشه هاي امام زمان(عج)، تقويت ارتباط بين مردم وائمه جماعت مساجد، گفتگوي فعال و مخاطب محور، ايجاد رقابت مثبت براي فهم حديث وتوجه به ابعاد مختلف آن را از ويژگي هاي قابل توجه اين جلسات دانست وافزود: دومين بخش از برنامه هاي دهه مهدويت، برگزاري جلسات پرسش وپاسخ و حلقه هاي معرفت در مساجد، پارك ها وبوستان هاي مشهد و شهرستان ها، پيرامون مهدويت مي باشد كه تا كنون در بيش از پنجاه مسجد انجام شده است.
وي با بيان اينكه ويژه نامه «مهدي ياوران» نيز با همكاري مدرسه علميه حضرت زينب (س)، پيرامون معارف مهدوي تهيه شده و در دو مرحله در طي دهه مهدويت در مساجد توزيع مي گردد، ابراز داشت: تلاش شده در حد امكان، جشن هاي شهرداري در سطح شهر و فرهنگسراها و جلسات و هيئت هاي مذهبي نيز با اعزام استاد (با همكاري سازمان تبليغات و اداره پاسخگويي حرم مطهر) از سوي اين ستاد جهت سخنراني و ايجاد حلقه هاي معرفت، تحت پوشش قرار گيرند.
مسئول ستاد مردمي مهدويت ادامه داد: از ديگر برنامه هاي دهه مهدويت اين ستاد كه براي نخستين بار و در حد وسيعي اجرا مي شود و مورد استقبال فراوان نيز قرار گرفته است، تشرف گروهي مردم از مساجدي كه اعلام آمادگي نمايند به زيارت امام رضا(ع) به نيابت از ولي عصر(عج) مي باشد كه با همكاري اتوبوسراني، سرويس رايگان رفت و برگشت آن ها بعد از نماز هر روز، مقابل مساجد شده است ودر شهرستان ها نيز مي توانند ساير اعمال همچون تلاوت قرآن، دعا، روزه، صدقه و... را به نيابت حضرت انجام دهند.
حجت الاسلام عزيزي اجتماع و راه پيمايي بزرگ منتظران در روز نيمه شعبان از ميدان بسيج به سمت حرم مطهر را از ديگر برنامه هاي دهه مهدويت اين ستاد مهدويت اين ستاد مهدويت برشمرد و افزود: اين حركت نمادين به منظور نشاندن دادن ضرورت تحقق انسجام و وحدت شيعيان براي تجليل در امر ظهور و نيز نهادينه كردن روز نيمه شعبان و ميلاد امام عصر(عج) به عنوان مظهر تجلي نشاط و اميد شيعيان، از ساعت 8:30 صبح نيمه شعبان برگزار شد و در شهرستان ها نيز اين مراسم در يكي از ميادين و مكان ها كه به نام امام زمان(عج) مزين شده، برگزار شد.
حجت الاسلام عزيزي، در ادامه اظهار داشت: يك ستاد نظارت و ارزيابي نيز در ستاد تعريف شده كه در كليه مساجد و پارك هاي تحت پوشش اين ستاد، مستقر شده و ضمن ارزيابي نحوه برگزاري جلسات وارزيابي اساتيد، نوع سوالات مطرح شده در هر منطقه را نيز جهت سنجش سطح فرهنگي مناطق مختلف، مورد بررسي قرار مي دهند.
وي در پايان نحوه اطلاع رساني برنامه هاي اين ستاد را از طريق صدا وسيماي مركز خراسان، برگزاري نشست خبري، چاپ و توزيع و نصب پوستر، بنر و بيلبورد دانست و افزود: كليه مراكز علمي و فرهنگي نيز از طريق ارسال نامه در جريان برنامه اي ستاد مردمي مهدويت قرار گرفتند.
دوشنبه 28 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]