واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه جوان// انتقاد همسر سخنگوى دولت از رحيم مشايى// فرمول موفقيت سياستمداران// رژيم صهيونيستى مكالمات شخصى را شنود مى كند// پشت پرده تدابير شديد امنيتى درسفر احمدى نژاد به تركيه
خبرگزاري آريا- در ستون «برداشت» جوان در شماره امروز (28 مرداد)، اخبار ويژه زير درج شده است.
انتقاد همسر سخنگوى دولت از رحيم مشايى
فاطمه رجبى همسر سخنگوى دولت درمطلبى در سايت شخصى خود ضمن انتقاد ازاظهارات اخيراسفنديار رحيم مشايى درباره دوستى مردم ايران با مردم اسراييل ميدان دادن به چنين فردى را به صلاح ندانست و در عوض برخورد قاطع با او را ضرورتى حتمى عنوان كرد! به گزارش عصرايران ، وى دراين يادداشت با اشاره به اينكه سخنان رحيم مشايى در ارتباط با اسرائيل و ملت يا مردم آن، با هيچ عذر و بهانه و توجيه و تحليل قابل اغماض نيست آورده است: گرچه اين فرد ناشناخته، به دليل داشتن جايگاه در دولت اسلامى، شان و اعتبار يافته، اما به همين دليل نيز برخورد قاطع با او، ضرورتى حتمى است. رجبى در ادامه يادداشت خود با اشاره به سابقه هزينه سازى هاى رحيم مشايى براى گفتمان دولت نهم، مانند مصاحبه با خبرنگارى از تركيه، و افاضاتى پيرامون تقسيم تاريخ ايران به قبل و بعد از اسلام و. . . نتيجه گرفته است، رحيم مشايى در قد و قواره دولت اصلاحات مى باشد. زيرا در آن صورت مى توانست يا در روزنامه خرداد به مديرمسوولى عبدالله نورى، به ترويج قانونيت اسرائيل بپردازد، يا در ركاب محمد خاتمى در امريكا با تاييد هولوكاست مشروعيت اسرائيل را دنبال نمايد.
فرمول موفقيت سياستمداران
محققان دانشگاه مينه سوتاى امريكا معتقدند پيروزى سياستمداران در انتخابات علاوه برمحتواى سخنان آنها به زمان هم بستگى دارد. به گزارش آريا به نقل از روزنامه اينترنتى روسى ايزوستيا، اين دانشمندان با اشاره به اين كه نامزدها تا زمان انتخابات وقت زيادى را صرف ملاقات با راى دهندگان مى كنند تاكيد دارند زمان اين ديدارها تاثير زيادى بر تصميم گيرى راى دهندگان و بويژه كسانى دارد كه در تصميم خود دو دل هستند. آنها معتقدند مبارزه انتخاباتى مانند برنامه ريزى براى مرخصى است يعنى همانطور كه انسان در زمان مرخصى ابتدا بايد به نحوه گذران تعطيلات، زيبايى محيط و ساير مفاهيم انتزاعى توجه كند و سپس به مسايل جدى يعنى وسيله نقليه و محل اسكان بپردازد يك نامزد انتخاباتى هم بايد ابتدا روى مسايل انتزاعى تمركز كند و با نزديك شدن به موعد انتخابات به مسايل عملى وجدى بپردازد.
تداوم مهاجرت معكوس يهوديان از سرزمين هاى اشغالى
سازمان آمار مركزى اسراييل اعلام كرد كه شمار اسراييلى هاى ساكن در خارج در سال 2006 در مقايسه با سال هاى قبل افزايش يافته است. به گزارش برنا به نقل از پرس. تى. وى، اين گزارش كه روز پنجشنبه گذشته منتشر شده اشاره دارد كه شمار صهيونيست هايى كه از سال 2006 ميلادى سرزمين هاى اشغالى را ترك كردند به 22 هزار و 400 نفر افزايش يافته است.اين در حالى است كه اين آمار در سال 2005 ميلادى 21 هزار 500 نفر بوده است. در مقابل آمار صهيونيست هايى كه در سال 2006 به سرزمين هاى اشغالى بازگشتند نه هزار و 600 نفر است كه «اسراييل» آن را آمارى منفى مى داند زيرا آمار خروج و ورود صهيونيست ها در سال 2006 به 12 هزارو 800 نفر رسيده است. شايان ذكر است جمعيت صهيونيست ها بر اساس آمارى كه در ماه مى 2008 اعلام شد، هفت ميليون و 300 هزار نفر بوده است.
رژيم صهيونيستى مكالمات شخصى را شنود مى كند
پليس رژيم اشغالگر قدس از شركت هاى ارتباطاتى و مخابراتى خواست تا اطلاعات شخصى مشتركين را در اختيارش قرار دهند. به گزارش برنا، شركت صهيونيستى تلفن همراه «سلكوم» چهارشنبه گذشته در نشست قانون اساسى پارلمان رژيم صهيونيستى فاش كرد كه پليس اين رژيم از اين شركت خواسته تا اطلاعات شخصى مشتركين را در اختيار نيروهاى امنيتى و پليس قرار دهد. اين درخواست كه بخشى از قانون رژيم صهيونيستى به نام «برادر بزرگ» است به پليس اين رژيم اجازه مى دهد كه پايگاه عظيمى از داده ها و اطلاعات شخصى مربوط به مشتركين تلفن همراه اعم از نام، آدرس و نيز مدت زمان مكالمه تماس هاى آنها را جمع آورى كند. بر اساس اين گزارش، پليس رژيم صهيونيستى مى خواهد حتى اطلاعاتى در مورد متن پيامك هايى (SMS) كه مشتركين تلفن هاى همراه مى فرستند نيز در اختيار داشته باشد. پليس اين رژيم همچنين درخواست كرده است تا از نوع سايت اينترنتى كه مشتركين تلفن همراه با استفاده از گوشى هاى خود و از اينترنت استفاده مى كنند مطلع شود.
پشت پرده تدابير شديد امنيتى درسفر احمدى نژاد به تركيه
عبدالله گل رييس جمهور تركيه گفت: تدابير شديد امنيتى در سفر محمود احمدى نژاد به استانبول در راستاى اطلاعاتى اتخاذ شد كه نيروهاى امنيتى و اطلاعاتى به دست آورده بودند. به گزارش ايرنا، عبدالله گل كه براى شركت در مراسم يادبود حاجى بكتاش ولى به نوشهر تركيه رفته است، اين مطلب را در پاسخ به سوالات خبرنگاران عنوان كرد. گل كه سخنانش به طور مستقيم از شبكه تلويزيونى ان. تى. وى پخش مى شد در ارتباط با ايجاد اختلال شديد در ترافيك استانبول در سفر رييس جمهورى اسلامى ايران به اين شهر افزود: استاندارى و شهربانى استانبول به وى گفتند، اطلاعاتى به دست آنها رسيده كه نمى توانستند آن را ناديده بگيرند و الزاما چنين تدابير شديدى را اتخاذ كردند. عبدالله گل در ادامه گفت: البته كه نمى توان در تصميم هاى نيروهاى امنيتى مداخله كرد، ولى مقامات امنيتى تاكيد كردند كه اطلاعات منابع آنها موثق بوده و چنين تصميمى را اجتناب ناپذير كرده بود. وى گفت: انتظار دارد شهروندان استانبول اين وضعيت را درك كنند. گل به جزييات بيشتر در اين باره اشاره نكرد. دكتر احمدى نژاد نيز روز گذشته در پاسخ به سوال خبرنگارى در اين زمينه گفت: وى نيز مايل نبود چنين تدابير شديدى اتخاذ شود ولى احيانا مقامات امنيتى تركيه براى مقابله با تهديد تروريست هاى صهيونيست مجبور به اتخاذ چنين تصميم هايى شده اند.
آمريكا 700 هزارتن گندم به ايران مى فروشد
خبرگزارى رويترز گزارش داد: صادركنندگان بخش خصوصى آمريكا ميزان 689 هزار و 310 تن گندم در سال جارى به ايران ارسال مى كنند. اين خبرگزارى به نقل از دپارتمان كشاورزى آمريكا افزود: گندم يادشده كه از نوع قرمز سفت زمستانى است، در طول سال تجارى 2009 -2008 كه به پايان مى رسد، تحويل ايران خواهد شد. بنا بر اين گزارش، ميزان گندم يادشده شامل 199 هزار و 310 تنى است كه پيش از اين، به عنوان صادرات به مقاصد ناشناخته اعلام شده بود. عدم كنترل صادرات به ايران در آمريكا در حاليست كه اين كشور خود سردمدار تحريم ها عليه ايران است.
ديگه چه خبر؟
زيباكلام: بازنشستگى تعدادى از اساتيد دانشگاه ، ارتباطى با سياست هاى دولت نهم ندارد
خبر اول اين كه صادق زيباكلام گفته: بازنشستگى اساتيد دانشگاه ارتباطى با سياست هاى دولت نهم ندارد زيرا آنان كه بازنشست شده اند همگى مدافع و مبلغ نظام بوده اند.صادق زيباكلام در گفت و گو با شبكه صداى امريكا در خصوص آنچه كه از سوى گزارشگر صداى آمريكا اخراج اساتيد نام گرفته بود، اظهار داشت: مطلقاً بحث اخراج و بازنشستگى در ميان نبوده است آنچه كه وجود دارد اين است كه بر اساس قوانين و مقررات اين اساتيد بازنشست شده اند، قانونى كه مطابق مصوبه مجلس شوراى اسلامى تصويب شده و اجراى آن را وزارت علوم انجام مى دهد كه مشمول اساتيد بالاى 65 سال با 30 سال سابقه خدمت مى شود.زيباكلام ادامه داده: بحث اصلى در مورد مرجع تصميم گيرنده در خصوص بازنشستگى اساتيد اين است كه در اين رابطه هيچ نهادى خارج از دانشگاه نبايد تصميم بگيرد.
تايم: مردم ايران مخالف تسليم شدن در برابر غرب هستند
خبر ديگر اين كه هفته نامه امريكايى تايم روز چهارشنبه در گزارشى نوشته: مقام هاى امريكايى پيوسته تلاش دارند تا موضع تهران بر سر مسئله هسته اى را موضع گروهى محدود و افراطى تلقى كنند، اما اين واقعيت ندارد چرا كه عموم ايرانيان معتقدند كه تهران نبايد در برابر غرب تسليم شود.تايم افزوده: حتى اكبر اعتماد مسئول برنامه هسته اى حكومت سابق ايران هم معتقد است كه تهران نبايد تسليم درخواست هاى غرب براى تعليق غنى سازى اورانيوم شود.به نوشته اين هفته نامه امريكايى، اين فرد كه نخستين برنامه فناورى هسته اى ايران در رژيم مورد حمايت امريكا را در سال 1974 آغاز كرده بود، اخيراً در يك كنفرانس دانشگاهى كه در تورنتو برگزار شد، گفته بود ايران به درخواست اروپا بيش از يك سال برنامه غنى سازى اورانيوم را متوقف كرد، ولى چه اتفاقى رخ داد هيچ!
كارشكنى مصر در صدور رواديد اعضاى تيم المپياد كامپيوتر ايران
شنيديم كه تيم دانش آموزى المپياد كامپيوتر ايران به دليل صادر نشدن ويزاى ورود به كشور مصر از سوى دفتر حافظ منافع دولت مصر از حضور در بيستمين المپياد جهانى كامپيوتر بازماند.بيستمين المپياد جهانى كامپيوتر از امروز در قاهره برگزار مى شود و تيم ايران به دليل كارشكنى مقامات مصرى و دفتر حافظ منافع اين دولت در ايران از حضور در اين رقابت ها باز مانده است.صادر نشدن ويزا از سوى دولت مصر دومين خاطره ناخوشايند عدم حضور تيم هاى المپياد ايران در رقابت هاى علمى است.نخستين بار دولت امريكا به تيم المپياد فيزيك ايران در سال 1993 ويزاى ورود نداد.
تولد 180 نوزاد فلسطينى در پست هاى بازرسى رژيم صهيونيستى
دست آخر اين كه بيش از 180 زن فلسطينى، كودكان خود را پشت پست هاى بازرسى رژيم صهيونيستى به دنيا آورده اند.نظاميان رژيم صهيونيستى در چارچوب مجازات دسته جمعى فلسطينيان، به بهانه هاى واهى از عبور بيماران فلسطينى از پست هاى بازرسى جلوگيرى مى كنند. به طورى كه بسيارى از آنان پشت اين پست ها مى ميرند و يا حتى زنان باردار پشت پست هاى ايست و بازرسى وضع حمل مى كنند.براساس بيانيه مركز پژوهش هاى اسراى فلسطينى در حال حاضر 344 كودك فلسطينى در زندان هاى اسرائيل به سر مى برند.اين گزارش مى افزايد: هزار و 150 اسير فلسطينى نيز وجود دارند كه در زمان دستگيرى، كودك بوده اند اما اكنون با سپرى شدن چندين سال از اسارتشان، به سن بالاى 18 سال رسيده اند
دوشنبه 28 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]