تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835008155




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

میوه ها و گیاهان دوستدار قلب


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: جای شما در قلب من است


میوه ها و گیاهان دوستدار قلب


اگر به آرمگاه بوعلی در شهر همدان سری بزنید در قسمت موزه اش نمونه هایی از گیاهان دارویی که ابن سینا از آنها برای درمان بیماری ها استفاده می کرده خواهید دید. استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماری ها در ایران از قدیم رایج بوده و این حکیم بزرگ در جهان با نام «اَوِسینا» چهره ای کاملا شناخته شده است. از دیرباز تاکنون، برخی گیاهان، انواع سبزی و میوه ها ارزش و اهمیت زیادی در پیشگیری و درمان بیماری ها داشته و دارند. در طول تاریخ هیچ گاه ارتباط گیاهان چه به عنوان ماده غذایی و چه به عنوان ماده دارویی با بشر قطع نشده است و شاید بتوان گفت قسمت عمده ای از فرهنگ تغذیه ای جوامع را تشکیل داده اند. تحقیقات و آزمایش های بسیاری توسط دانشمندان قدیم و جدید درباره گیاهان و خواص آنها صورت گرفته است و می توان گفت در حال حاضر ۲۵ درصد از داروها منشأ گیاهی دارند. بیش از ۲۵۰ هزار گونه گیاهی در جهان شناخته شده است و طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۷۰ هزار گونه گیاه دارویی در بین آنها شناخته شده است...

هم اکنون در اغلب کشورهای جهان از طب سنتی به خصوص طب گیاهی برای پیشگیری و درمان بیماری ها استفاده می شود. گزارش های سازمان جهانی بهداشت حاکی است ۸۰ درصد مردم آفریقا از طب سنتی استفاده می کنند. در چین بیش از ۴۰ درصد جمعیت این کشور از این نوع طب برای درمان بیماری های خود بهره می برند حتی در کشورهای پیشرفته تر نیز درمان با گیاهان دارویی طرفداران بسیاری دارد. ۴۸ درصد از مردم استرالیا، ۷۰ درصد از مردم کانادا، ۴۲ درصد از جمعیت آمریکا، ۳۵ درصد از بلژیکی ها و ۷۵ درصد از فرانسوی ها اعلام کرده اند که از طب سنتی برای درمان بیماری ها استفاده می کنند. در برخی از کشورها میزان استفاده از طب سنتی و داروهای گیاهی به میزان قابل توجهی رو به افزایش است به طوری که سالیانه در کشور مالزی، مردم بیش از ۵۰۰ میلیون دلار برای خرید این نوع داروها پول پرداخت می کنند. این رقم در آمریکا ۲۷۰۰ میلیون دلار، در استرالیا ۸۰ میلیون دلار، در کانادا ۲۴۰۰ میلیون دلار و در انگلستان ۲۳۰۰ میلیون دلار است. ارزش اقتصادی و تجاری گیاهان دارویی در جهان رو به افزایش است. برخی آمارها ارزش تجارت جهانی این گیاهان را بالغ بر ۵۰ میلیارد دلار اعلام می کنند.

● زغال اخته

زغال اخته در جلوگیری از بیماری های قلبی سودمند است. زغال اخته حاوی ترکیبات طبیعی شامل آنتی اکسیدان ها، فلاونوییدها و پلی فنل ها است که عملکرد عروق را بهبود می بخشد. محققان می گویند این ویژگی ها حایز اهمیت است چرا که به اتساع عروق خونی در افرادی که کلسترول بالا و گرفتگی عروق دارند، کمک می کند. همچنین مشخص شده زغال اخته در جلوگیری از عفونت های دستگاه ادراری موثر بوده در بیماری های لثه، زخم ها و حتی سرطان نقش مفیدی دارد.

● روغن زیتون، مفید برای همه

به گزارش رویترز، محققان اروپایی می گویند روغن زیتون اصل و فرآیند نشده به لحاظ محتوای بالای آنتی اکسیدانی اش عملا در کاهش خطر بیماری های قلبی موثر است. روغن زیتون اصل غنی از آنتی اکسیدان هایی به نام پلی فنل است و اثرات سودمند آن بر سلامت از انواع فرآیند شده این روغن بسیار بیشتر است. به گفته محققان، پلی فنل ها این اثرات مفید را اعمال می کنند. همه انواع روغن های گیاهی به جز روغن زیتون فرآیند نشده تحت فرآیندی قرار می گیرند که طی آن بخشی از ترکیبات فنلی خود را از دست می دهند. در واقع این نوع روغن زیتون تنها روغن گیاهی است که سرشار از ترکیبات پلی فنلی است حتی روغن زیتون معمولی نیز مقادیر کمتری از این ترکیبات را دارد. در این مطالعه محققان دریافتند مردانی که سه هفته روغن زیتون اصل و فراوری نشده مصرف کرده بودند کلسترول خوب خونشان (اچ.دی.ال) افزایش یافت. همچنین این افراد کاهش بیشتری در شاخص های استرس اکسیداتیو، فرآیندی که به رسوب ذرات کلسترول بد (ال.دی.ال) در دیواره عروق کمک می کند و می تواند به سخت شدن عروق منجر شود، نشان دادند. چربی اشباع نشده مونو جایگزین بهتری برای چربی اشباع شده است که در محصولات حیوانی مانند کره یافت می شود. این واقعیت و فواید پلی فنل ها، روغن زیتون را به یک منبع سالم چربی تبدیل کرده است.

● سیر

قدیمی ترین اسناد به جای مانده در مورد سیر مربوط به کتیبه های سومریان است که از ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح به جای مانده است .همچنین سیر یکی از مهم ترین داروهای مصر باستان بوده که حداقل ۲۲ خاصیت درمانی برای آن قایل بوده اند و در پاپیروس های به جای مانده از ۱۵۵۰ سال قبل از میلاد مسیح ثبت شده است. هرودوت مورخ یونانی که در ۴۵ سال قبل از میلاد مسیح به مصر سفرکرده می نویسد: «کارگران که که ساخت اهرام مصر را به عهده داشته اند از مقادیر زیادی پیاز، تربچه و سیر استفاده می کرده اند.» وی همچنین اضافه می کند که هر ساله برای سیصد و شصت هزار کارگر سازنده اهرام مصر مقادیر بسیار زیادی سیر جهت جلوگیری از امراض عفونی مورد نیاز بوده است. مصرف سیر به علت خاصیتی که در کاهش چربی خون دارد برای جلوگیری از تنگ شدن عروق قلبی و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سکته های قلبی توصیه می شود.

علاوه بر کاهش چربی خون، سیر موجب کاهش کلسترول خون می شود که می تواند عامل مهمی در جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی باشد. هر چند مصرف سیر موجب کاهش فشارخون بالا نمی شود اما مصرف مداوم آن در پیشگیری از این بیماری مؤثر است. در این میان نباید خاصیت مهم سیر در جلوگیری از چسبندگی پلاکت ها را نادیده گرفت. استفاده از سیر در تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن میکروب ها مؤثر است.

● زنجبیل

مصرف زنجبیل یا زنجفیل که اغلب به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شود، علاوه بر خواصی چون تقویت معده، در بهبود سرماخوردگی و برخی گلودردها موثر است و موجب کاهش چربی خون در بدن می شود. این وضعیت یعنی کم شدن چربی خون آثار مثبت و خوبی برای قلب به همراه دارد. زنجبیل گیاهی است پایا با ساقه زیرزمینی ضخیم و غده ای شکل و گره دار که به حالت وحشی، هم در نواحی کوهستانی و هم در دشت ها می روید. زنجبیل را معمولا به صورت دم کرده می خورند. زنجبیل هضم کننده غذا و اشتهاآور و ملین است.

● طالبی، مفید برای قلب

از آنجا که کمبود پتاسیم در بدن می تواند با حملات قلبی همراه باشد، خوردن مواد غذایی که منبع پتاسیم هستند، بسیار ضروری است. از آنجایی که کلسترول، فشار خون و هموسیستین بالا، زمینه ساز بروز بیماری های قلبی هستند، مصرف طالبی به دلیل دارا بودن مواد مغذی که برای کنترل این سه عامل مورد نیاز است، مفید بوده و در حفظ سلامت قلب موثر شناخته شده است. مطالعات نشان داده است مصرف یک فنجان آب طالبی در روز به میزان ۲۵ درصد احتمال بروز فشار خون را کاهش می دهد. طالبی یکی از بهترین میوه ها برای حفظ سلامت قلب است. همچنین بررسی ها نشان داده است افرادی که ویتامینC، بتا کاروتن و اسید فولیک را در مقادیر مورد نیاز دریافت می کنند، سطح این ترکیب در خونشان پایین تر است. به طوری که خوردن مواد غذایی که منابع این مواد مغذی محسوب می شوند، در مدت چهار هفته به میزان ۱۱درصد، سطح این فاکتور را کاهش داده است. گفتنی است ویتامین C بالایی که در طالبی وجود دارد به همراه بتاکاروتن، احتمال بروز سرطان هایی نظیر سرطان ریه، پستان، مثانه، روده بزرگ، معده و لوزالمعده را در افراد مستعد کاهش می دهد. این دو ماده مغذی (ویتامین C و بتاکاروتن) با فعالیت آنتی اکسیدانی که دارند، از فعالیت تخریبی رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و مانع تشکیل غدد سرطانی می شوند.

● فلفل قرمز

فلفل، از هزاران سال پیش چاشنی غذای بسیاری از انسان ها بوده است. این گیاه منبع مهمی از ویتامین c محسوب می شود و به همین دلیل اثرات مفیدی روی قلب دارد. فلفل با افزایش جریان خون، افزایش اشتها و رفع سوء هاضمه برای سلامتی انسان بسیار مؤثر است. هرچند فلفل انواع و اقسام مختلفی دارد اما بهترین آنها برای قلب و دستگاه گردش خون، فلفل قرمز و فلفل تند است. آنچه موجب تندی فلفل می شود ماده ای به نام کاپساسین است. این ماده بر خلاف فلفل که موجب بالارفتن دمای بدن و عرق کردن می شود بعد از مدتی دمای بدن را پایین می آورد و به همین علت مصرف آن در مناطق آب و هوایی گرم مانند جنوب طرفداران زیادی دارد اما کاپساسین خواص مهم دیگری نیز دارد و آن کاهش میزان کلسترول خون و همچنین کاهش علایم درد در برخی بیماری ها است. کاپساسین خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار خوبی دارد و برای پیشگیری از سرطان مفید است. از دیگر خواص این ماده می توان به خاصیت ضد باکتریایی و میکروب کشی آن اشاره کرد. درحقیقت فلفل با تحریک ترشح آنزیم های گوارشی در معده و نابودی باکتری هایی که می توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می کند. مهم ترین اثر کاپساسین تحریک سیستم قلبی عروقی و کمک به بهبود کار و فعالیت این دستگاه است. همچنین دستگاه گوارش را تقویت می کند و موجب تسکین دردهای مفصلی می شود. فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد که این امر باعث کاهش فشار خون نیز می شود. این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ ها جلوگیری می کند. این خواص فلفل به پیشگیری از بیماری های قلبی نظیر آرترواسکلروز(سخت شدن رگ ها) کمک فراوانی می کند. فلفل قرمز منبعی غنی برای تأمین ویتامین A به شمار می آید و این به دلیل وجود مقادیر بالایی از بتاکاروتن در آن است. بتا کاروتن ماده اصلی مورد نیاز برای ساخت ویتامین A است که ماده ای ضروری برای حفظ سلامت تمامی بافت های مخاطی بدن از جمله بافت های پوشاننده دستگاه تنفسی، دستگاه گوارشی و نیز دستگاه تولیدمثلی است. به همین دلیل نیز، استفاده از بتاکاروتن می تواند در کاهش و نیز بهبود علایم ناشی از بیماری های آسم، اوستئوآرتروز و نیز آرتریت روماتیسمی مفید باشد. هرچند مصرف فلفل قرمز دارای اثرات مفیدی روی سلامتی است اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. به تازگی محققان اورولوژی در ایتالیا از احتمال مضر بودن مصرف زیاد فلفل قرمز برای پروستات در مردان خبر داده اند.

● زالزالک

زالزالک که بیشتر به شکل درختچه است گیاهی است دارای شاخه های خاردار و گل های سفید، معطر و میوه های زرد و نارنجی. میوه آن خوراکی است و در اکثر نواحی معتدل می روید. درخت زالزالک به صورت خودرو در گرگان، اراک، کلاردشت، ارومیه، بروجرد، کوهستان های البرز و حتی ناحیه پس قلعه شمال تهران وجود دارد و همچنین در شمال ایران، گونه های وحشی آن به شکل خودرو در جنگل ها می روید و آن را (ولیک) می نامند. خوردن زالزالک برای تقویت قلب و معده مفید است و به علت غنی بودن از اسید تارتیک و اسید مالیک برای رفع کم خونی توصیه شده است. مهم ترین اثر زالزالک روی قلب، تنظیم کردن حرکات نامنظم آن است و از تپش قلب و ضربان شدید آن جلوگیری می کند. در اروپا به ویژه در کشور آلمان برای درمان بی نظمی ضربان قلب (آریتمی) از گیاه زالزالک استفاده می شود. زالزالک در درمان آنژین، تصلب شرایین (سفت شدن دیواره رگ ها) نیز مؤثر است. انجمن فرآورده های گیاهان دارویی آمریکا، زالزالک را از نظر بی خطر بودن درجه یک ارزیابی کرده است. این ارزیابی نشان دهنده این است که زالزالک حتی با میزان بالای مصرف، خیلی بی خطر است اما با این وجود، همواره عاقلانه خواهد بود اگر دستورالعمل دوز مصرفی آن رعایت شود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 435]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن