واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: رئيس سازمان نظام پزشكي كشور:
بدهي بيمهها به مراكز درماني كاهش يافته است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان نظام پزشكي كشور گفت: بدهي بيمهها به مراكز درماني كاهش يافته است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، سيد شهابالدين صدر امروز در اولين دوره مسابقات ورزشي اعضاي سازمان نظام پزشكي كشور كه در ورزشگاه دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: برنامهريزي كردهايم كه از اول سال 90 در هفته آخر هر ماه يك گروه داوطلب متخصص كشور از طريق سازمان نظام پزشكي كشور با وسايل و تجهيزات كامل به مناطق محروم و دورترين نقاط كشور اعزام شوند.
وي گفت: اين ستاد از اعضا و گروههاي حرفهاي تشكيل شده است و از هفته آخر فروردين آخر سال 90 اين ستاد شروع به كار ميكند و در آنجا به صورت رايگان خدمات تخصصي را به مردم ارائه ميدهد.
رئيس سازمان نظام پزشكي كشور در خصوص بدهي تأمين اجتماعي اضافه كرد: در پيگيريهايي كه با وزير رفاه داشتهايم و همچنين دكتر حافظي رئيس سازمان تأمين اجتماعي خوشبختانه به دنبال آن اقدامات خوبي وزارت رفاه و سازمان تأمين اجتماعي انجام دادهاند و بدهيها و مطالباتي كه از اول سال 89 بوده است كاهش پيدا كرده و در بعضي از قسمتها تا پايان شهريور 89 با برخي از آزمايشگاههاي كشور تسويه شده است و همچنين داروخانه و مراكز پزشكي ديگر تقريباً تا آخر آبان 89 تسويه شده و اگر پرداخت بدهيها با تأخير سه ماهه ادامه پيدا يابد و اين وضعيت بدهيهاي سازمان تأمين اجتماعي به مركز درماني در حد مطلوب ميشود.
صدر اضافه كرد: الان مكاتباتي كه شده است تقريباً افراد در مراكز بهداشتي، رضايت نسبي از پرداخت بدهيهاي خود داشتهاند و اميدواريم همين روند ادامه يابد و هماكنون مبلغ بدهي سازمان تأمين اجتماعي به مركز درماني شكسته شده است.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه پرسيد آيا هدفمند كردن يارانهها موجب افزايش زيرميزي به پزشكان ميشود يا خير، گفت: اين حرف صحت ندارد هدفمند كردن يارانهها با پديده ناميمون زيرميزي هيچ ارتباطي ندارد اما هر مقداري كه تعرفهها غيرواقعي باشد و در محاسبه تمام شده به قيمت خدمات توجه لازم نشود و محاسبات و ارقامي كه اعلام ميشود غيرواقعي باشد قاعدتاً مسيرهاي غير شفاف و تخلفات افزايش پيدا ميكند و لذا اعتقاد ما براين است كه اگر دولت اعتبار لازم را به رديفهاي حوزه سلامت بدهد بيمارستانها، حوزه درمان و سازمانهاي بيمهگر تقويت ميشوند.
رئيس سازمان نظام پزشكي كشور گفت: اگر سازمانهاي بيمهگر تقويت شوند فشار هزينههاي درماني كه بر مردم كه حدود 60 درصد است كاهش مييابد و اميدوار هستيم كه اين هزينه 60 درصدي كه بر دوش مردم است به 30 درصد كاهش پيدا كند و اميدوار هستيم كه اعتبارات حوزه سلامت افزايش پيدا كند و بيمهها توانمند شوند. البته در مجلس كه زمان بودجه سال آينده است تقويت بيمهها و همچنين افزايش اعتبار حوزه سلامت و بيمهها در دستور كار است.
صدر گفت: اميدواريم كه 10 درصد از درآمد حاصله از هدفمندي يارانهها به بخش سلامت اختصاص يابد و در همايش چالشهاي پزشك خانواده نقاط ضعف و قوت طرح پزشك خانواده را بررسي كرديم و از كارشناسان و صاحبنظران نيز كمك گرفتيم تا بتوانيم به نقاط مثبتي دست پيدا كنيم و كمبودها و ضعفهاي طرح پزشك خانواده را پيدا كنيم. اجراي پزشك خانواده و نظام ارجاع دو راهكار اساسي در نظام سلامت است و بايد تلاش كنيم كه اين كار ادامه يابد و نقايص آن برطرف شود كه هماكنون در شهرهاي زير 20 هزار نفر اجرا ميشود كه در آينده قرار است اين طرح در شهرهاي بالاي 50 و 100 هزار اجرا شود و اگر مشكلات آن برطرف شود يكي از بهترين طرحها در حوزه سلامت كشور است و ميتواند تأثيرات مثبتي بر خدمات بهداشتي كشور داشته باشد.
رئيس سازمان نظام پزشكي كشور ادامه داد: از چند ماه قبل در كميته مشتركي كه در وزارت رفاه و وزارت بهداشت داشـتهايم بودجه سال 90 را تعيين كنيم و تعرفههاي بخش دولتي و بخش خصوصي را به نحوي طراحي كنيم كه به صورت واقعي باشد و باعث شود كه مشكلي براي ارائهدهندگان خدمت و همچنين گيرندگان خدمت ايجاد نشود و تقويت حوزه سلامت در بيمهها ميتواند اساس اين كار را اصلاح كند.
وي اضافه كرد: در 19 اسفندماه نيز ما همايشي در ارتباط با هدفمندي يارانهها و اجراي قانون آن و ارتباط آن با حوزه سلامت برگزار ميكنيم به دليل اينكه قانون هدفمند كردن يارانهها اثراتي را بر حوزه سلامت گذاشته است و اگر هدفمند كردن يارانهها درست اجرا شود باعث تقويت حوزههاي اعتبارات سلامت ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]