واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// كروبي: نفوذي هاي ضد امام به اصلاح طلبان ضربه زدند// ما كه خودمان رأيي نداريم شايد خاتمي كاري كرد// صاحبان توان و تخصص از اسرائيل فرار مي كنند
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (24 مرداد)، چند خبر ويژه دارد.
كروبي: نفوذي هاي ضد امام به اصلاح طلبان ضربه زدند ( خبر ويژه )
دبيركل حزب اعتماد ملي مي گويد پس از دوم خرداد 76 حضور جرياني ضد خط امامي در درون اصلاح طلبان باعث شكست هاي پي درپي آنان شد.
مهدي كروبي در ديدار جمعي از دانشجويان دانشگاه اصفهان گفت: جريان خط امام با پيروزي در خرداد 76 توانست در انتخابات پي درپي شوراي شهر، مجلس و انتخابات رياست جمهوري هشتم به پيروزي برسد و در اين شرايط، بدنه سپاه نيز با ما همراه بود و روابط و تعامل را با حاكميت حفظ كرديم. در همين ايام در درون خط امام، جرياني پديد آمد كه نه تنها در قالب خط امام گنجانده نمي شد، بلكه در تضاد با چارچوب هاي خط امام بود و باعث شكست پي درپي جريان خط امام در انتخابات شد.
وي اظهار داشت: پرورش يافتگان مكتب امام(ره) هستيم و امام به گردن ما دين دارد و تا لحظه اي كه در قيد حيات هستيم، نمي توانيم به مسايل كشور بي تفاوت باشيم. بنابراين با يك تجربه طولاني به اين نتيجه رسيديم كه چنانچه بخواهيم در جمهوري اسلامي كار سياسي بكنيم، بايد حزب تشكيل دهيم.
از سوي ديگر مرعشي سخنگوي حزب كارگزاران در گفت وگو با ايلنا تاكيد كرد: اشتباهاتي به نام اصلاح طلبان انجام شد كه نهاد روحانيت و مرجعيت را به جريان اصلاح طلبي بدبين كرد. اصلاح طلبان بايد اين رابطه را بازسازي و پيوندهاي خود با روحانيت را تقويت كنند.
وي درباره نامزدي خاتمي و حمايت زودهنگام مشاركت از وي هم گفت: اگر فهم مجموعه نيروهاي تاثيرگذار از حضور خاتمي اين باشد كه او براي احياي يك گروه خاص به صحنه مي آيد، خاتمي در انتخابات حضور پيدا نمي كند.
مخالفت مشترك لائيك ها، آمريكايي ها و مدعيان اصلاحات با سفر احمدي نژاد ( خبر ويژه )
راديو آمريكايي فردا از قول مقامات تركيه سفر رئيس جمهور اسلامي ايران به آن كشور را مهم و ضروري خواند اما از قول محسن امين زاده معاون وزير خارجه در دولت خاتمي مدعي شد اين سفر توريستي است و احمدي نژاد نبايد به اين سفر برود!
در حالي كه صاحب نظران، گسترش روابط ايران اسلامي با دولت اسلامگراي تركيه را نتيجه سفر امروز دكتر احمدي نژاد به تركيه پيش بيني مي كنند راديو فردا در اين باره گفت: «تحليل گران مي گويند ديدار احمدي نژاد از تركيه نشانگر تمايل اين كشور به حفظ مناسبات دوستانه با ايران است. عبدالله گل رئيس جمهور و اردوغان نخست وزير تركيه به خاطر دعوت از رئيس جمهور ايران با انتقادهايي در داخل و خارج تركيه مواجه شده اند. مقامات تركيه مي گويند اين دعوت، تصميمي ضروري بوده و حتي پيشنهاد ميانجيگري بين ايران و غرب را هم در بحران مربوط به برنامه هسته اي مطرح كرده اند. از نگاه دولت آمريكا سفر احمدي نژاد به تركيه عاملي در تضعيف ديپلماسي انزواي ايران تلقي خواهد شد. اسرائيل يكي از كشورهايي است كه رسماً از اين دعوت انتقاد كرده است.»
در اين ميان آنچه جالب است مخالفت مشابه محسن امين زاده با سفر رئيس جمهور است كه مورد توجه راديو فردا قرار گرفت. به گزارش فردا، معاون وزارت خارجه دولت اصلاحات، طي مقاله اي مي گويد «اين سفر، سفر تفريحي و توريستي است نه سفري رسمي(!) و تن دادن به آن تأثيرات تحقيركننده خواهد داشت.»
امين زاده درباره همسويي با لائيك هاي تركيه، اسرائيلي ها و مقامات آمريكايي توضيحي ارائه نكرده است حال آن كه لائيك هاي متنفذ در تركيه هم مي كوشيدند به بهانه امتناع احمدي نژاد از اداي احترام به آتاتورك، مانع از انجام اين سفر شوند كه موفق نشدند.
ما كه خودمان رأيي نداريم شايد خاتمي كاري كرد ( خبر ويژه )
سايت نوروز (ارگان رسمي حزب مشاركت) ضمن انتشار تحليل مشتركي درباره ضرورت نامزدي خاتمي، اذعان كرد گروه ها و احزاب اصلاح طلب خود پايگاه اجتماعي و رأي قابل توجهي ندارند.
در اين مقاله كه از سوي محمدرضا جلايي پور نگاشته شده، با اشاره به آراء معين و نيز رأي آقاي هاشمي رفسنجاني در مرحله دوم انتخابات رياست جمهوري سال 84 اذعان شده كه اصلاح طلبان داراي رأي قابل توجهي در جامعه نيستند و شايد خاتمي شخصاً بتواند جذب كننده شماري از آراء رأي دهندگان باشد.
نويسنده در عين حال با بيان اينكه «خاتمي قلق سياست ورزي در جمهوري اسلامي را مي شناسد» مي نويسد: بايد از واپسين سال هاي نشاط سياسي خاتمي بهره گرفت. او سال آينده 66 ساله مي شود و نشاط و توان سياستمداران معمولاً در فاصله 50 تا 70 سالگي است.
نويسنده آنگاه با بيان اينكه احتمال رد صلاحيت امثال عبداله نوري، بهزاد نبوي، مصطفي معين، كرباسچي و صفايي فراهاني بالاست، از آنها دعوت مي كند به عضويت تيم خاتمي در آيند تا در صورت پيروزي خاتمي در انتخابات 88، آنها بعداًً بتوانند در سال 92 به عنوان نامزد اصلاح طلبان در انتخابات شركت كنند!
جلايي پور همچنين عباس عبدي و زيدآبادي و ساير منتقداني را كه خاتمي را فاقد رأي در جامعه تلقي مي كنند، مورد اعتراض قرار مي دهد و در پاسخي جالب مي نويسد: اين منتقدان هيچ گاه نمي گويند كدام اصلاح طلب كه مورد اجماع قرار مي گيرد و رد صلاحيت نمي شود از خاتمي رأي بيشتري دارد.
وي در عين حال تصريح كرد بخشي از رأي خاتمي به جذابيت هاي شخصيتي و منحصر به فرد او برمي گردد نه به حمايت احزاب و شخصيت هاي اصلاح طلب. جلايي پور همچنين در بيان دليل ديگر ضرورت نامزدي خاتمي مدعي شد عناصر گروهكي نظير ابراهيم يزدي، سحرخيز، سحابي و عليجاني از او حمايت مي كنند.
صاحبان توان و تخصص از اسرائيل فرار مي كنند ( خبر ويژه )
كارشناسان مطلع رژيم صهيونيستي از ركود مهاجرت يهوديان به فلسطين اشغالي و تشديد روند بازگشت يهوديان به كشورهاي اصلي خود خبر مي دهند.
منابع خبري دراين باره به اظهارات ماه گذشته ايهود اولمرت نخست وزير رژيم صهيونيستي در نشست با سران آژانس يهود در اسرائيل اشاره مي كنند كه گفته است «مهاجرت عمومي و گروهي يهوديان به اسرائيل چيزي است كه به تاريخ پيوسته و اكنون ديگر چيزي به اين عنوان وجود ندارد.»
به گزارش قدسنا به نقل از هاآرتص، «بيشتر افرادي كه از اسرائيل مي گريزند، دانش آموختگان و افراد قشر فعال در سنين 25 تا 45 سالگي هستند. اسرائيل در دو سال اخير با بحران كمبود پزشك به دليل مهاجرت همچنان زياد پزشكان به خارج از اسرائيل مواجه بوده است بويژه آنكه پزشكان موجود نيز تهديد كرده اند كه اگر بيمارستانها و هيئت ها و انجمنهاي پزشكي دستمزدهاي آنها را به ميزان 50 درصد افزايش ندهند اعتصاب خواهند كرد. البته جالب اين است كه وزارت بهداشت و دارايي قصد دارند كه دستمزد آنها را در سال تنها 5 درصد افزايش دهند.»
اين گزارش در ادامه به نقل از «يزقيل درور» پروفسور صهيونيست و عضو كميته حقيقت ياب شكست در جنگ 33 روزه مي افزايد: حقيقت مهاجرت به اسرائيل اين بود كه يهوديان جهان براي كسب درآمد و اموال بيشتر همواره از اين كشور به كشوري ديگر مهاجرت كرده اند و هر كجا كه ثروت بيشتري باشد همانجا متمركز مي شوند و از اين رو بود كه نيمي از آنها به آمريكا مهاجرت كرده اند. آينده يهوديان جهان خبر خوشي براي اسرائيل ندارد.»
شايد اين خبر براي علاقمندان به ابراز محبت نسبت به مردم!؟ اسرائيل هم قابل توجه باشد.
ديپلماسي مدبرانه و سرنوشت ساز ( خبر ويژه )
نشريه ميدل ايست(خاورميانه) با مدبرانه خواندن ديپلماسي هسته اي ايران، تاكيد كرد: نحوه حل اين چالش تاثيرات اساسي بر مسائل جهاني و روابط ميان قدرت ها خواهد گذاشت.
اين نشريه با بيان اينكه «ديپلماسي ميان ايران و اروپا و آمريكا، جالب ترين و چشمگيرترين رخدادسياسي جهاني است»، مي نويسد: «هرآنچه در مساله ايران روي بدهد، روابط ميان قدرت ها در سال هاي آتي-آن هم بسيار فراتر از حد و مرز همسايگي با ايران- را تعيين خواهد كرد. بسياري از مسائل بحراني با قضيه هسته اي ايران پيوند خورده است، از جمله جريان انرژي جهاني، اعتبار و تاثير شوراي امنيت سازمان ملل، محدوده تحريم هاي اقتصادي و سياسي، كنش متقابل منافع اسرائيل با منافع جهاني و غرب، و انسجام سياسي اروپا».
ميدل ايست مي افزايد: فرستادن ويليام برنز معاون وزارت خارجه به مذاكرات ژنو اقدام مثبتي از سوي آمريكا بود اما اين اقدام مثبت با اصرار بر دادن اولتيماتوم و تهديد به تحريم بدون در نظر گرفتن فرصت گفت وگوي 1+5 با ايران، خنثي شد. مسئله سردرگم كننده در واشنگتن، ارسال علائمي براي گفت وگو با ايران است.
نويسنده ميدل ايست آنگاه به تعارض سياست آمريكا و اسرائيل در اين زمينه اشاره كرده و اضافه مي كند: اين اولين بار است كه آستانه درك آمريكا و اسرائيل از تهديد مشابه يكديگر نيست و با هم فرق مي كند. حركات ديپلماتيك در ماه هاي آينده ادامه خواهد يافت. ايران قصد ندارد كار بي دليلي را تا قبل از زمان اتمام كار دولت بوش در ژانويه آينده انجام دهد. آنها هيچ گفتگو، ديدار، و پيشنهاد متقابلي را رد نخواهند كرد. بنابراين، قرار نيست تيم سياسي بوش در سال جاري به راه حلي در قبال ايران دست پيدا كند
پنجشنبه 24 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]