تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815687992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بررسي تفاوت زنان و مردان در موفقيت درمان : پرسش و پاسخ پزشکی


واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: بررسي تفاوت‌هاي‌ زنان و مردان در موفقيت درمان




مردان کمتر عادت دارند براي چکاپ ساليانه به پزشک مراجعه کنند و کمتر از زنان از خدمات پزشکي استفاده مي‌کنند.

هر کدام ما وقتي بيماري‌مان تشخيص داده مي‌شود، به خصوص بيماري‌هاي مزمني مثل ديابت، فشار خون و کلسترول بالا، يک جور با آن برخورد مي‌كنيم. يک نفر همه تلاشش را براي کنترل بيماري مي‌کند، يکي هم با پشت گوش انداختن موضوع، اجازه مي‌دهد بيماري پيشرفت کند و وخيم شود. شما در کدام گروه هستيد؟

به تازگي نتايج تحقيقاتي منتشر شده که مي‌گويد زنان در کنترل کلسترول خونشان عقب‌تر از مردان‌اند. بررسي تعداد زيادي از مراكز مراقبتي بيماران ديابتي و قلبي در آمريكا نشان مي‌دهد از كل زنان مراجعه كننده، 47 درصد توانسته‌بودند كلسترول خونشان را به حد «كنترل‌شده» برسانند، در حالي كه 56 درصد از مردان به اين موفقيت نائل شده‌بودند.

رويترز گزارش مي‌دهد در مورد رسيدن به حد مطلوب كلسترول هم اوضاع از همين قرار بود، طوري كه 39 درصد زنان و 44 درصد مردان توانسته‌بودند به اين مرحله برسند. با اين حساب بايد گفت زناني که از زبان پزشکشان کلمه «کلسترول بالا» را به عنوان تشخيص مي‌شنوند، بايد بيشتر از مردان به خود سخت بگيرند.

يک مطالعه ديگر، آن هم در مورد زنان، نشان داده زنان چاق کمتر براي غربالگري سرطان سينه يا گردن رحم مراجعه مي‌کنند، در صورتي‌که همان‌طور که مي‌دانيم، اين زنان بيشتر از بقيه در معرض خطر ابتلا به اين دو نوع سرطان شايع و کشنده هستند؛ سرطان‌هايي که اگر در مراحل اوليه تشخيص داده شود، احتمالاً خيلي خوب قابل کنترل خواهد بود. علت اين پشت‌گوش‌اندازي يا ترس بيشتر اين زنان به خاطر احتمال بيشتر تشخيص بيماري است، يا اين هم دنباله همان نوع نگرش بي‌خيالي آنهاست که ممکن است علت چاقي و اضافه‌وزن‌شان باشد.

اما آقايان هم خيال‌شان راحت نباشد. در مورد آنها هم مطالعاتي در دانشگاه جان‌ هاپکينز بالتيمور انجام شده و نشان مي‌دهد، اصولاً مردان کمتر عادت دارند براي چکاپ ساليانه، مشاوره رواني، مراقبت‌هاي بهداشتي و کنترل وضعيت جسمي‌شان به پزشک مراجعه کنند و کمتر از زنان از خدمات پزشکي استفاده مي‌کنند.

يک مطالعه ديگر روي هزار و 600 مرد 15 تا 19 ساله ريشه اين مشکل را نشان مي‌دهد. يافته‌هاي اين مطالعه نشان مي‌دهد آنهايي که ديدگاه سنتي نسبت به جنس خود دارند و تصور مي‌کنند مردها بايد آدم‌هاي قوي باشند و بايد براي ديگران نقش حامي را ايفا کنند، نبايد بيماري يا مشکلشان را بيان کنند. عده‌اي ديگر از مردان هم بي‌حوصلگي و مشغله کاري را براي مراجعه نکردن به پزشک بهانه مي‌کنند. بسياري از آنها معتقدند تحمل انتظار کشيدن در مطب را ندارند.

يک تحقيق ديگر روي تعدادي از مردان که به خاطر بزرگي پروستات مبتلا به علايم ادراري بودند، نشان مي‌دهد از هر چهار مرد يکي از آنها 6 ماه از مراجعه جهت درمان خودداري مي‌کند و تقريباً 50 درصد آنها بيشتر از يک‌بار در سال به پزشک مراجعه نمي‌کنند. جالب اين که بيماري توانسته بود اين قدر روي زندگي آنها تاثير بگذارد اما باز هم براي تشخيص و درمان مراجعه نمي‌کردند.

نتايج اين مطالعه نشان مي‌دهد 9 نفر از هر 10نفر به خاطر مشکلاتي مثل تکرر ادرار يا احساس فوريت، از خير مسافرت‌هاي با مسافت طولاني مي‌گذرند، سينما نمي‌روند و حتي خودشان را از معاشرت با اقوام و دوستان کنار مي‌کشند. همه اينها هم به اين دليل است که از مشکلات ادراري خود خجالت مي‌کشند، در حالي که مشکل آنها خيلي سريع قابل درمان است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 317]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن